paco_lopez 04.02.15, 10:11 krysia z trzecią w tym roku sceną czy tam jazdą zazdrości coraz gorzej mi wypada w rankingu. szto diełać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slottka.ja Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 10:20 powtarzać sobie: kocham ją, kocham ją! Odpowiedz Link Zgłoś
whitebearsy Re: hej tam w dolinie 07.02.15, 15:05 Oj jak romantycznie , dlaczego takich mężczyzn nie ma więcej :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 10:25 no niedawno pisałeś, że się z nią bzykałeś? a tó jusz czy sceny były. ! podeślij mi jej fotkę to pobajerzę ją trochę ibędziesz miał spokój...oczywiście przysługa za przysługę ale o tym innym raem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 11:39 o rany bzykał się....olera ja jak zwykle nie na bieżąco, nic o tym nie wiedziałam, jakieś szepty za plecami, ukrywanie informacji....co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 11:04 co tam krysia i jej jazdy 23 mln w totka. Jak myślicie jeśli puszczę tylko za 3 zeta to wygram? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 11:35 rudenko napisała: > co tam krysia i jej jazdy > > 23 mln w totka. Jak myślicie jeśli puszczę tylko za 3 zeta to wygram? Czy mogłabym wówczas zostać Twoim Ulubionym Celem Charytatywnym? Każdy milioner musi takowy mieć, więc proponuję Ci siebie w skromnej postaci. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 11:43 Mnie wystarczy darowizna. Nie mam wielkich potrzeb. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 11:46 no ja też nie mam i już się martwię co ja zrobię z taką kupą kasy Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 11:48 Pomogę ci, graj i nic się nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 11:51 ale jak wygram to nikomu słowem nie pisnę, tak zalecają mondre ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 11:59 Biegnę z pomocą. Mogę pozbawić Cię 1/3 tego problemu: Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 12:05 no to podzielone 1/3 dla Ciebie 1/3 dla mendigo 1/3 dla mnie a reszta dla mario o Gyubala (bo ich lubię) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 12:21 O, to się dobrze składa. Ja lubię mario, to wezmę jego część. Zgoda? Zgoda. (Zgodził się). Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 12:40 :-)))) nie, nie mogę się na to zgodzić, chłopakom trza oddać ich dole Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:11 I to właśnie będzie oddanie tego, co im się słusznie należy. Tu się zgadzamy. Z tym, że ja mam lepszy sposób realizacji tego jakże chwalebnego zamysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:18 rudenko napisała: > :-)))) nie, nie mogę się na to zgodzić, chłopakom trza oddać ich dole Te worki po naszej kasiorze? I dobre słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:19 Worki wystarczą. Ty byś od razu całą rękę oddała... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:22 Juz mi tylko jedna została, więc wcale nie jestem taka pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:22 ja do tych worków dorzuciłabym jeszcze zapach...po naszej kasiorze ofcors I uważam, ze krzywdy mieć nie bedą Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:23 Tak jest, bo jeszcze im się poprzewraca tam, gdzie nie powinno i tylko bałagan będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:31 Choć właściwie, taki worek to by mi się może przydał. A jakby im dać po dobrym słowie i niech wypie...ją? Co wy na to? Jakąś strofkę z przyjemnego poety się zapoda, a worki ja wezmę. Hę? O ile będą lniane oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:39 A daj spokój. Jeszcze się w poetów bawić. Powie się im buk zapłać i niech jego nękają. A worki rzeczywiście sie przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:46 Dobra, dobra. Ty mi tu boczkiem z-bukiem chachmęcisz, żeby mi len wydrzeć. Już ja was przejrzałam... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:49 Niech stracę! uszy od mojej torby Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:49 wersja_robocza napisała: > A worki rzeczywiście sie przydadzą. To prawda, delikwentów można w nie zapakować i nadać pocztą do Jakucji. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:37 rudenko napisała: > :-)))) nie, nie mogę się na to zgodzić, chłopakom trza oddać ich dole A co ty tak po niemal wszystkich wątkach oddajesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:38 dobrze, że nie napisałaś dajesz, bo jeszcze bym wyszła na jakąś no tą tego Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:42 No nie przymierzając na siostrę miłosierdzia. :roll: Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:46 krystyna i tak będzie zazdrosna nawet jeśliby to była matka teresa z Kamczatki Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:45 rudenko napisała: > dobrze, że nie napisałaś dajesz, bo jeszcze bym wyszła na jakąś no tą tego Jeśli nie dajesz jednemu, to też jesteś tą tego, bo na pewno dajesz innemu. Jak byś się nie obróciła, d...pa zawsze z tyłu! Odpowiedz Link Zgłoś
sid-15 Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 16:57 Kasę rozdają, a dla mnie nic? A przecież, jak wiadomo z sąsiedniego wątku, ja cierpię!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:44 > Czy mogłabym wówczas zostać Twoim Ulubionym Celem Charytatywnym? Każdy milioner > musi takowy mieć, więc proponuję Ci siebie w skromnej postaci. :cool: sprecyzuj proszę swoje cele charytatywne oraz swoje ulubione miejsce na reklamę, które oddasz jako pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 11:40 w kotlinie, nie dolinie musisz opowiedzieć ze szczegółami, inaczej ci nie pomożemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 12:32 a te jazdy to oczywiście z kosmosu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 14:48 za mało w Tobie zaufania do mężczyzn oraz za dużo stłumionej otwartości...ale nic nie zmieniaj...bo się sypnie Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hej tam w dolinie 04.02.15, 15:00 cała przyjemność po mojej stronie madmłazel Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: hej tam w dolinie 05.02.15, 21:49 skoro sceny są tak czy tak, może dać wreszcie prawdziwy powód? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: hej tam w dolinie 06.02.15, 10:38 banalna sprawa. Dwa zdjęcia przy stoliku z azjatką . Poznały się w lato. Azjatka ze mną współpracuje zawodowo. Zdjęcia oczywiście na fb . Tak między nami tu na forum, to jakby mi brakowało zegzu, to na pewno nie rekompensowałbym tego z krótkokrzywonopłaską vietnamką. Już to krysi mówiłem kiedyś, ale ona dalej swoje. Normalnie to w lato jak się gorąco robiło wpadała w taką paranoję, a teraz widocznie dochodzi też zima. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: hej tam w dolinie 06.02.15, 12:43 Ty musisz być piękny Paco, skoro Kryśka taka zazdrosna... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: hej tam w dolinie 06.02.15, 15:42 nie muszę. po prostu założyłem sobie mimo woli konto na fb. Chciałem wejść na jedną stronę i tam żeby więcej zdjęć obejrzeć musiałem wejść na fb, no jak już tam byłem to wstawiłem swoją gębę i tło i odezwało się trochę znajomych z lajkami , co to się strasznie dziwili, że już wszyscy mają fb, a ja nie. No i się zaczęło. Dzisiaj mi to wypomina, że krytykowałem, a teraz tam jestem i coś tam dostawiłem. Zabroniła mi wrzucania zdjęć dzieci i domu i z wakacji itp. Wcale nie miałem takiego zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: hej tam w dolinie 06.02.15, 15:57 czyli nie wysyłać Ci zaproszenia? :> Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: hej tam w dolinie 06.02.15, 22:18 A nie? :> Na znajomą za obca, na obcą zbyt znajoma? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: hej tam w dolinie 07.02.15, 17:57 Wiedziałam, że chodzi o azjatkę. Sprawdz swoją historię oglądania stronek - to może być powód.:P Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: hej tam w dolinie 07.02.15, 18:57 Mysle ula ze trafiasz kula w plot Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: hej tam w dolinie 08.02.15, 12:17 Oj, próbuję znaleźć odpowiedź. Pięć razy trafię w płot a za szóstym w sedno! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: hej tam w dolinie 07.02.15, 18:05 To zupełnie proste paco. Nie dawać powodów. Jak się najpierw mówi, że kręcą Cię Azjatki to się potem zdjęć z Azjatkami nie robi a już corvex nie wrzuca na fb! To tak na początek. Nie ma za co Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: hej tam w dolinie 07.02.15, 18:56 Ale to nie ja te zdjecia wkleilem tylko azjatka. I zeby bylo jasne, w ogolnosci nie mam tak ze kreca mnie azjatki, murxynki czy blondynki, a konkretnie albo iksinska albo igrekowska, a ta konkretna azjatka to cienka jest w porownaniu z kryska z kazdej strony Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: hej tam w dolinie 08.02.15, 12:16 Mam nadzieję, że nie walisz takim tekstem w stronę Krysi:) Inaczej - zawsze tak miała tylko Tobie się cierpliwość kończy? Czy to jakiś nowy element?: Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: hej tam w dolinie 09.02.15, 10:03 o tym że mnie azjatka nie kręci w ogóle powiedziałem. element stary. Tak jak napisałem wcześniej zawsze takie coś robiła w lato, a teraz 3 razy od początku roku. i to mnie rozwaliło. Na uspokojenie czytałem" Gienka Frajera życie jak rock and roll". Już jesteśmy po break- upie. Kryśka przy świetle telewizora bez żadnego ciucha jest trudna do przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś