mario2 09.04.02, 14:32 www.hurtowniajaj.pl/poczta/rewelacja.html/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: hihi 09.04.02, 14:38 kurde- nie dziala. Sprobuj moze na: hurtowniajaj.pl/ pozniej na orgazmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hihi IP: *.ewave.at 09.04.02, 16:18 mario2 napisał(a): > kurde- nie dziala. > Sprobuj moze na: > <a href="http://hurtowniajaj.pl/"target="_blank">hurtowniajaj.pl/</a> > > pozniej na orgazmy! Tez nie dziala!Szkoda.A moze znasz inny punkt sprzedazy jaj?Najlepiej takich co maja jaja gotowe do produkcji orgazmow-nuuuuuudzi mi sie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hihi 09.04.02, 20:35 tja. Im Mai bin ich in Oesterreich. Die Orgasmusmaschine habe ich die ganze Zeit bei mir :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hihi IP: *.ewave.at 10.04.02, 15:25 Aha!To gdzie jestes!Ich bin in Wien. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hihi 10.04.02, 15:44 zur Zeit bin ich in Warschau, aber sehr oft besuche ich meine Tochter in Stuttgart, also.... :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hihi IP: *.ewave.at 10.04.02, 16:24 Zehr gut,aber mid deine Frau,oder... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hihi 10.04.02, 16:43 Was warum? Wir sind geschieden! Ich habe was anderes vor im meinen Leben , als die schwiegereltern zu fuettern! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hihi IP: *.ewave.at 10.04.02, 17:04 A co niektore damy,przez Twoja szczerosc juz zastawiaja na Ciebie biedaku sidelka!Zauwazyles?Co do tego nie mam watpliwosci!Znam baby bo sama jestem baba.Ale poniewaz mnie rozbawiles to Cie powaznie ostrzegam!To taki gest humanitarny w Twoja strone bo masz podobne do mnie upodobania.No,a co z ta hurtownia? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hihi 10.04.02, 23:03 E tam. Znam siebie i wiem, ze nie ma baby na swiecie, ktora moglaby mnie usidlic! Zreszta tak jak mowie, jestem na takie zabawy za stary. Wizyta w agencji raz na tydzien absolutnie mi wystarcza ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hihi IP: *.ewave.at 10.04.02, 23:26 No!Kamien spadl mi z serca! A tesciow przegon na cztery wiatry.Lepiej jest inwestowac w piwo i agecje.I znacznie taniej a i przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hihi 11.04.02, 08:27 Tesciow przegonilem juz dosyc dawno. Ich szczescie- bo przezyli! Teraz naprawde jestem soba i o to chodzilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hihi IP: *.ewave.at 11.04.02, 20:40 Wyobraz sobie:ide dzisiaj po Mariahilferstrasse i co widze....dwie baby(grube wszedzie do obrzydliwosci) jak przymierzaja do siebie wraz z wieszakami kostiumy kompielowe.Klocily sie w dodatku(po polsku)o 2euro.Wyzywaly sie elegancko i namietnie a najczesciej uzywana iwektywa byla"qrrrrwa" z warczacym akcentem na gloske R.No i przlazl jakis policjancina.Chcial im wlepic mandat.Tymczasem obie damy skonsolidowaly swe sily i uslyszal biedak co one o nim mysla.Najlzejszym komlementem byl" Trotel" i "Arschloch".Wezwal biedak posilki w sile dwoch kolegow i probowali obie damy wsadzic do samochodu.Ale im sie nie udalo.Jedna z pan wyciagnela z torby pol litra czystej wyborowej (orginalnej),rabnela sobie z gwinta i chciala poczestowac panow policjantow.Wiesz jaki byl efekt?Chlopcy w poplochu wskoczyli do samochodu i ruszyli z wizgiem opon wlaczywszy syrene.Ryk smiechu zagluszyl ruch uliczny-tak sie ludzie smiali.No!Niech mi kto powie,ze Polacy stracili ulanska fantazje! No a teraz chorendalnie sie nudze. Sam widzisz:dzisiaj jakos brak adresu do hurtownijaj przezylam ale co bedzie jutro?Badz czlowiek i doradz co robic,zeby nic nie robic i nie umzec z nudow.Probowalam chlac ale do lustra nie potrafie.Pobylam sobie w pracy a tam...owszem szalenie przystojny ten nasz recepcjonista(pracuje w hotelu)ale nudny az sie na mdlosci zbiera.Na forum grasuja jakies niedorozwiniete idywidua,ktore mysla ,ze wiedza lepiej a nie wiedza,ze nic nie wiedza,na dworze leje.Eee,chyba pojde do lozka z ksiazka o chorobach wenerycznych,zeby mi ochota na chlopa przeszla!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hihi IP: *.ewave.at 12.04.02, 02:39 Budzi sie we mnie mala sadystka, jak widze durnia do kwadratu.Mysle,ze trzeba troche podraznic te robaczki(na litery"S"i"D" sie zaczynajace)zanim sie je ostatecznie dobije.Baaaaaaaaaaardzo mnie bawi brak mysli tworczych u Swarki i tego...no,jak mu tam... idioty.Poswiecilam troche czasu i trafilam na kupe sprzecznosci ,w tym co wygaduja w przeroznych tematach forum.Na razie bawi mnie ich determinacja samobojcow.Ciekawe kiedy ,ktores z nich wpadnie na wysoce inteligentny pomysl ,zeby zajrzec na ten nasz maly temacik?W koncu nie ma do niego drzwi opancerzonych z zamkiem szyfrowym.Dlatego Ci proponuje, o robaczkach rozmawiac tutaj wylacznie po polsku.Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hihi 12.04.02, 08:38 Bardzo chetnie. Natomiast nie wiem co to mialoby miec za cel. Ci ludzie sa juz i tak przez los pokrzywdzeni. W cywilizowanych spoleczenstwach ludzi takich izoluje sie, i leczy. W Polsce jeszcze moga lazic wolno i snuc sie po internecie jak smrod po gaciach! Niedlugo Polska wchodzi do EU. Bedzie sie wiec musiala dostosowac do panujacych tam nowm. Tzn. ta parka wspominana przez Ciebie wczesniej czy pozniej trafi do Tworek lub do zoo, czego orangutanoem w zoo nie zycze :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skawraka Re: hihi IP: *.talnet.pl 12.04.02, 09:17 Gość portalu: Vika napisał(a): > Budzi sie we mnie mala sadystka, jak widze durnia do kwadratu.Mysle,ze trzeba > troche podraznic te robaczki(na litery"S"i"D" sie zaczynajace)zanim sie je > ostatecznie dobije.Baaaaaaaaaaardzo mnie bawi brak mysli tworczych u Swarki i > tego...no,jak mu tam... idioty.Poswiecilam troche czasu i trafilam na kupe > sprzecznosci ,w tym co wygaduja w przeroznych tematach forum.Na razie bawi > mnie ich determinacja samobojcow.Ciekawe kiedy ,ktores z nich wpadnie na wysoce > > inteligentny pomysl ,zeby zajrzec na ten nasz maly temacik?W koncu nie ma do > niego drzwi opancerzonych z zamkiem szyfrowym.Dlatego Ci proponuje, o > robaczkach rozmawiac tutaj wylacznie po polsku.Co Ty na to? Poświęciłam trochę czasu żeby przeczytać te twoje chamskie wypociny, (chociaż wolałabym w tym czasie np. piłować paznokcie) i trafiłam na kupę gówna. W sumie dobrze , że akurat w tobie Mario ma oparcie, bo jesteś jedyną osobą na tym forum , która pasuje do niego, jak ulał. Biorąc pod uwagę, że on jest do wzięcia to nie dziwię się, że mu tak kadzisz. I nie bąź zdziwiona jeśli ci więcej nie odpiszę. To nie z braku języka w gębie, ale z pogardy dla takich idiotek , jak ty. Uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hihi 12.04.02, 12:37 Uszanowanie dla idiotek? Cos krecisz Vika ma racje- wiesz, ze nie masz u mnie szans i zaczynasz sie pocic! Opamietaj sie dziewczyno, lub wylej na siebie flakon wody kolonskiej, bo dezodoranty juz tutaj nie pomoga. Kto do kogo pasuje, nie Tobie o tym sadzic! Gdybysmy jednak mieli sie licytowac- Tobie polecalbym wielblada skrzyzowanego z jezozwierzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hihi-Do SWARKI-uswiadomienie szczegolow IP: *.ewave.at 12.04.02, 17:11 Po pierwsze:na drugi raz nie ogryzaj pazurow z zazdrosci o Mario bo to ci nic nie da! Po drugie:jak mozna brac sie za jakiekolwiek czynnosci kosmetyczne lub czytanie, jesli sie ma w okol tyle gowien,ze nie sposob ich ominac i az sie wnie wlazi.Fuuuuj!Ale tam u ciebie musi smierdziec!Teraz juz wiemy skad sie wzielo powiedzenie "smierdzacy len"-to na pamiatke twojego flejtustwa! Po trezecie:MY dobrze wiemy ,ze do siebie swietnie pasujemy,nie musisz nam tego uswiadamiac.Zwlaszcza,ze oboje jestesmy do wziecia,wziecia mamy az nadto,a poza tym my nie chcemy dac sie wziac przez nikogo bo sami wolimy brac i wybierac! Po cwarte:Mario jeszcze zyje i miewa sie dobrze(co widac na forum)a skoro nieboszczykiem nie jest to mu kadzic nie potrzeba.Raczej ciebie moznaby okadzic i probowac wypedzic demona glupoty z twojego lba ale zadna znachorka sie na to nie zgodzi.Twoja glupota jest tak zatwardziala,ze tu nawet gusla i czary nie pomoga. Po piate:ty mi musisz mi odpisac ,bo jak tego nie zrobisz okryjesz mnie zasluzona slawa,ze pokonalam az tak monstrualna glupote jak twoja i w koncu ze zlosci cie trafil okropny szlag. Po szoste:jezyk w twojej gebie nie sluzy do pisania a tym bardziej odpisywania.Raczej pocwicz nim minete z twoimi zboczonymi przyjaciolkami.No ale chwala bogu chociaz za to,ze ci geba zostala.Twarz stracilas juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
jultomte Re: hihi 12.04.02, 12:26 Ten link dziala - w tamtym jest o jeden ukosnik za duzo: www.hurtowniajaj.pl/poczta/rewelacja.html Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hihi 12.04.02, 12:39 jultomte napisał(a): > Ten link dziala - w tamtym jest o jeden ukosnik za duzo: > www.hurtowniajaj.pl/poczta/rewelacja.html *** Faktycznie dziala!! :o))) Trzeba tylko skopiowac : > www.hurtowniajaj.pl/poczta/rewelacja.html a pozniej wkleic jako adres- POLECAM :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hihi IP: *.ewave.at 12.04.02, 18:27 Chlopaki!To jest faktycznie rewelacja.Zrobiliscie mi FANTASTYCZNY prezent urodzinowy.I to bez gry wstepnej i innego rutynowego nudziarstwa.FAAAAAJNIE bylo!Grosse danke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I BUZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :o))) IP: *.ewave.at 12.04.02, 19:35 Bardzo dziekuje!Jak bedziesz w Wiedniu w drodze do corki to zapraszam na tort sledziowy i pol litra.Nie zartuje!Chyba,ze wolisz tort tradycyjny -to na tort i koniak. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :o))) 12.04.02, 21:13 Jak bede sie wybieral- chetnie skorzystam z zaproszenia! Tort jak tory- obojetnie jaki- byleby bylo czym i po czym rzygac! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :o))) IP: *.ewave.at 12.04.02, 21:38 Bedzie napewno!Zeby nam sie lepiej rzygalo zaprosze tez skwarke vel mirelke (podejrzewam,ze to to samo).Zaczynam juz kolekcjonowac miednicé na rzygowiny,bo w ich towarzystwie napewno nas bedzie mulic.Ale w koncu w dawnych czasach na uczty zapraszano rozne potworki zeby zabawialy towarzystwo.Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka2 Re: Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :o))) IP: *.ath.spark.net.gr 12.04.02, 21:46 Gość portalu: Vika napisał(a): > Bedzie napewno!Zeby nam sie lepiej rzygalo zaprosze tez skwarke vel mirelke > (podejrzewam,ze to to samo).Zaczynam juz kolekcjonowac miednicé na rzygowiny,bo > > w ich towarzystwie napewno nas bedzie mulic.Ale w koncu w dawnych czasach na > uczty zapraszano rozne potworki zeby zabawialy towarzystwo.Prawda? Piekna inteligentna Viko chetnie skorzystam z zaproszenia, mysle ze jak spotkamy sie w realu na tym torcie sledziowym to samam zrozumiesz ze skwarka (fuj!!) i mirelka to nie to samo. A jesli rzyganie bedzie dobre to zaprosze cie pozniej do Aten i przy mocnej retsinie omowimy sobie kilka nurtujacych Cie tematow,mysle, ze bedzie fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :o))) IP: *.ewave.at 12.04.02, 22:08 > > Piekna inteligentna Viko chetnie skorzystam z zaproszenia, mysle ze jak spotkam > y > sie w realu na tym torcie sledziowym to samam zrozumiesz ze skwarka (fuj!!) i > mirelka to nie to samo. A jesli rzyganie bedzie dobre to zaprosze cie pozniej d > o > Aten i przy mocnej retsinie omowimy sobie kilka nurtujacych Cie tematow,mysle, > ze > bedzie fajnie:) No,no,no!tylko nie "piekna"-nie zycze sobie podtekstow seksualnych od kobiet.Ja nienawidze tych "kochajacych inaczej".A poza tym wole czysta z kloskiem albo moze byc zubrowka.Tylko zeby bylo duzo.Jak sie malo pije to szkodzi na macice.Nawet sie zapalic moze ta macica,jak staremu Borynie. Odpowiedz Link Zgłoś