coffei.na 16.04.15, 19:39 www.nowiny.pl/108244-seks-na-trawce-przy-szpitalu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendigo Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 16.04.15, 19:59 No wiosna, zieleń, słońce. Kto by się chował. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 16.04.15, 20:01 No włacha! Bo u mnie prawie jak w Holandii,a co! I to tłumaczenie pani : Raz piwko,raz seks! To prawdziwe życiowe motto...a nie... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 16.04.15, 21:55 mendigo napisał: > No wiosna, zieleń, słońce. Kto by się chował. no cóż times are hard :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 16.04.15, 20:08 tak się to robi w wielkim świecie czyli na Ślunsku Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 16.04.15, 20:16 Ooo yeah Bejbe..widzę,ze wiosenka kręci i w Twoich nozdrzach! Może jakiś piknik?? Juz czas na piknik! Piknik!piknik! Pikniiik ;) (tekst z piosenki Muppet's Show) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 16.04.15, 20:22 najlepiej na rydułtowskim trawniku, dla upamiętnienia miejsca zbereźnictwa Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 16.04.15, 21:21 co to jest zbereźnictwo? i czy ma ono jakis zwiazek z miejscem? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 16.04.15, 21:37 To są czyny zdrożne,nieprzyzwoite.. W w/w przypadku najwidoczniej na inne czynności seksualne wpłynął widok murów szpitalnych Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 17.04.15, 09:58 bo w tym miejscu uprawiali seks, stad miejsce upamiętnienia ofiar zbereźnictwa i straży miejskiej, a co do samego zbereźnictwa - zberezeństwo się to nazywa poprawnie i jest to coś, co narusza normy przyzwoitości, gorszy swoją otwarcie okazywaną seksualnością, jak podaje słownik Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na wychodzi na to 17.04.15, 11:33 żeśmy z lekka zbereźne...i niestety żaden słownik nam tego nie przytacza! Jak się z tym czujesz Szokolaterii? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: wychodzi na to 17.04.15, 18:05 źle się z tym czuję, to znaczy nie wiem jak do końca, a może nawet dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: wychodzi na to 17.04.15, 18:32 cóż...zatankuj odświętna miotłę i przybywaj! w końcu jak pozytywne wabrejszyn...to tylko na Ślonsku! coś Ci nawet ugotuję,przenocuje również! a może nawet najpierw Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: wychodzi na to 17.04.15, 21:54 a może nawet najpierw ale co? z chęcią zatankuję i przylecę do Cię, Koffeinko Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na no co,co? 18.04.15, 11:55 najpierw Cię przenocuję! Pewno droga Cię zmęczyła i teges... A potem wybierzemy się na celebrowanie nadchodzącej wiosenki...w kurtkach zimowych,ale ważne...że wspólnie! Powymyślaj jakieś gry i zabawy bo nie cierpię siedzieć bezczynnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: no co,co? 18.04.15, 20:18 ale na rydułtowski trawnik pod szpitalem się wybierzemy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na hmm 18.04.15, 20:36 skoro takie tylko masz wymagania.... ja tu myślałam bardziej o jakiejś restauracyjce high class..no niewiem co by tu! O Mc'Donald's chyba już wypuścili kupony! Potem przechadzka wzdłuż nabrzeża Nacyny-trochę zalatuje kocim moczem i kaczki do góry doopami pływają-zauważ takich widoków raczej nie uświadczysz.... Ale widzę,ze Tobie to wyłącznie łono natury w tej pofalowanej pięknym odcieniem jasnego brązu puszystego włosa....kuźwa...straciłam wątek. :/ A zatem! Poznaj moją gościnność! Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: hmm 18.04.15, 21:35 Mc'Donald's i restauracyjka high class? ;D Nadbrzeże Nacyny mi się baaardzo podoba. A może wpadniesz na miotełce w moje strony? Z chęcią ugoszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Nie takie rzeczy widzialem na plazy w Saint Tropez 17.04.15, 00:32 rodzice z dzieciakami uciekali sie kapac do Morza :))) a Strazy Miejskiej ni widu , ni slychu... Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Śląskie...pozytywne wibracje! 17.04.15, 18:41 Nie wierze, nie widze nikogo na trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Molly! 17.04.15, 19:36 Zawsze możemy zrobić rekonstrukcję wydarzeń! Ja wcielę się w nieprzejednaną strażniczkę,a Ty możesz pokopulować na kocyku w nietuzinkowej scenerii z piwkiem w ręku! Musisz jeszcze wytypować jakiegoś statystę,popacz dawno Nawalonego nie widziałam...jakoś tak pasuje mi do tej roli...z Tobą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Molly! 18.04.15, 15:24 o...o, o nie,nie.. dziewczynki ja prowadzam sie prosto i poboznie..hi.hi przynajmniej do dzis..ale, ..ktoz moze opierac sie dlugo takim slicznotkom jak Wy...hi..hi..a w starym piecu diabel pali, przeca..8) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na widzisz 18.04.15, 15:49 skoro TYLKO do dziś,to szanse są wielkie! Nie bądz żyła-daj pracę Straży Wiejsko-miejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: widzisz 18.04.15, 15:53 jestem w prawdzie altruista, ale nie dla panstwowych darmozjadow..8) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: widzisz 18.04.15, 16:03 darmozjadem czasem warto być...ale państwowym mnie jeszcze nie nazywano! Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: widzisz 18.04.15, 16:06 coffei.na napisała: > darmozjadem czasem warto być...ale państwowym mnie jeszcze nie nazywano! a od kiedy robisz z pania w mundurze? ..Coffcia, nie naduzywaj moje dobrego serca..8) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: widzisz 18.04.15, 16:10 dziala_nawalony napisał: > > a od kiedy robisz z pania w mundurze? nie wiesz o mnie wszystkiego ;D ..Coffcia, nie naduzywaj moje dobrego s > erca..8) co ja biedna na to poradzę....kiedy to takie wyczerpujące...a zarazem ciągnące?! Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: widzisz 18.04.15, 16:24 coffei.na napisała: > > co ja biedna na to poradzę....kiedy to takie wyczerpujące...a zarazem ciągnące? > ! cos widze, ze zastalem Cie w slabej kondycji, wiec jak chcesz zdzierzyc angielskie, lipcowe nocne harce, Bejbe? ..8) Odpowiedz Link Zgłoś