molly_wither 17.04.15, 17:18 To nie ja wymyslilam,ale nasze kochane MSZ. Wydalo taka gre dla dzieci, ktora ma promowac nasz piekny kraj. Pierdziawka, wiadomo, ludzka rzecz, tylko dlaczego wylacznie babska?! Co w takim razie robi chlop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendigo Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 17:22 Sra. I czyta (bo to edukacyjne ma być, nie?). Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 17:35 Nie zawsze ze zrozumieniem. mendigo napisał: > > I czyta (bo to edukacyjne ma być, nie?). Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 17:50 Nieważne, jak się czyta, ważne, jak się pisze, molly. Ale o tym będzie kolejna gra. Szykuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt a chlop... 17.04.15, 17:51 molly_wither napisał(a): Co w takim razie robi chlop? Chlop to spi a (na polu) - to mu rosnie. Wien prosze mi sie tu od chlopa opie*dzielic - bo jest zmeczony. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: a chlop... 17.04.15, 17:55 Czym jest zmeczony-spaniem? facettt napisał: > molly_wither napisał(a): > Co w takim razie robi chlop? > > Chlop to spi a (na polu) - to mu rosnie. > Wien prosze mi sie tu od chlopa opie*dzielic - bo jest zmeczony. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: a chlop... 17.04.15, 19:06 molly_wither napisał(a): > Czym jest zmeczony-spaniem? nie . pasaniem owiec na polu. siedz tak na twardym pienku ino 12 godzin codziennie - to zobaczysz - jak od tgo d... boli. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: a chlop... 17.04.15, 19:13 Jaki nauczanie, takie pracowanie. facettt napisał: > molly_wither napisał(a): > > Czym jest zmeczony-spaniem? > > nie . > pasaniem owiec na polu. > siedz tak na twardym pienku ino 12 godzin codziennie > - to zobaczysz - jak od tgo d... boli. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: a chlop... 17.04.15, 19:40 molly_wither napisał(a): > Jaki nauczanie, takie pracowanie. no co chcesz= xionc musi codzienne odprawic jedna msze, a czasami nawet dwie a chlop tez dwa razy dziennie musi wydoic krowy, a lowce pogonic na pole i z pola... eehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: a chlop... 17.04.15, 21:50 >siedz tak na twardym pienku ino 12 godzin codziennie a kto ci każe? Można zabrać fotelik rozkładany Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 18:00 a możesz coś przybliżyć, o co chodzi z tą babską, bo nie jestem na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 18:35 W TV pokazywali gre,jaka wydalo MSW, (gra dla dzieci), i sa w niej pytania na roznetematy, cos w rodzaju : "polska baba to (tu rysunek baby ) i kilka opcji do wyboru, jedna z ich to "pierdzaca". Kumsza? Ta żenada jest za NASZE pieniadze. czoklitka napisała: > a możesz coś przybliżyć, o co chodzi z tą babską, bo nie jestem na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 18:35 Kumasz mialo byc:) molly_wither napisał(a): > W TV pokazywali gre,jaka wydalo MSW, (gra dla dzieci), i sa w niej pytania na > roznetematy, cos w rodzaju : "polska baba to (tu rysunek baby ) i kilka opcji > do wyboru, jedna z ich to "pierdzaca". Kumsza? Ta żenada jest za NASZE pieniadz > e. > czoklitka napisała: > > > a możesz coś przybliżyć, o co chodzi z tą babską, bo nie jestem na bieżąc > o > > Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood A ja naiwnie myślałem, że 17.04.15, 18:00 udostępnianie w sieci pierdzących czy bekających dzwonków do telefonów komórkowych zamyka inwencję ludzkiego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: A ja naiwnie myślałem, że 17.04.15, 18:35 są jeszcze wiewiórki "a cikuciku cik" także...weź się zastanów co gorszejsze zło niesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: A ja naiwnie myślałem, że 17.04.15, 18:36 Wrecz przeciwnie, to jest inspiracja. eat.clitoristwood napisał: > udostępnianie w sieci pierdzących czy bekających dzwonków do telefonów komórko > wych zamyka inwencję ludzkiego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A ja naiwnie myślałem, że 18.04.15, 20:10 ludzkiego tak, ale nie kociego: mashable.com/2014/03/26/internet-cat-history/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebes Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 19:35 Jeśli dobrze zapamiętałam to chłop śmierdzi i na to obruszył się PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 19:44 ebes napisała: > Jeśli dobrze zapamiętałam to chłop śmierdzi i na to obruszył się PSL. Na pierdzącą babę obrazić się powinno Koło Gospodyń Wiejskich? Odpowiedz Link Zgłoś
ongoing Re: Polska baba pierdząca 18.04.15, 00:04 chłop w grze śmierdzi - przynajmniej tak pokazali w tv Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polska baba pierdząca 18.04.15, 00:44 no aniołki za nią nie wynoszą, a statystycznie baby są czystsze od chłopów. zatem skoro miało być pierdzenie i śmierdzenie, to rozdysponowano jak powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony off top, 18.04.15, 15:34 Molly, bylem blisko ciebie..8) niecale 100km. jadac przez Warmie, tak sobie pomyslalem ,ze w trzy godzinki obrocilbym ,a kawe razem na monciaku bysmy wypili..co? tylko, gdzie cie szukac w trojmiescie,? ..jestem pod wrazeniem moich miast, torun i bydgoszcz cudownie wygladaja noca!! ale kiedy rozmawialem z przyjaciolmi,ze wracam do domu..to mialem na mysli moj dom, dom w anglii..dzis wrocilem,juz wiem, no bo jednak tu czuje sie najlepiej..Molly pamietacie o lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: off top, 18.04.15, 16:14 Jak tu nie wierzyc w intuicje...Wlaczylam kompa i zaraz Twoj post. Milo Cie widziec:) Nie dziwie Ci sie,ze za dom uwazasz Anglie. "Moi" tez tak maja po kilku dniach pobytu w Polsce. A ja? Ja czuje sie tez tam lepiej niz tutaj.Wracam zawsze ze smutkiem i lzami w oczach.Nie dlatego,ze zostawiam syna, bo syn ma cudowna kobiete, ktora go kocha i dba,jak potrafi,syn tam jest szczesliwy, ale dlatego,ze ja jestem tutaj nieszczesliwa...Mowi sie:"wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma", ale to nieprawda. Czasami nie wiemy,ze gdzies mozemy czuc sie lepiej, i kiedy sie o tym przekonamy to jest dopiero dramat! Dobrze, ze nie spotkalismy sie, bo nie lubie niespodzianek:) Chyba rozumiesz? Nie bylam w miastach, o ktorych piszesz, ale ze slyszenia wiem,ze Torun jest piekny. Projektujemy teraz dla Torunia DK 91 i czesto,jako firma, tam goscimy. Szukac mnie mozesz we Wrzeszczu:) O co chodzi z lipcem? Jakis zlot? Jesli tak, to musze zaczac sie odchudzac:))))) dziala_nawalony napisał: > Molly, bylem blisko ciebie..8) niecale 100km. jadac przez Warmie, tak sobie po > myslalem ,ze w trzy godzinki obrocilbym ,a kawe razem na monciaku bysmy wypili. > .co? tylko, gdzie cie szukac w trojmiescie,? ..jestem pod wrazeniem moich mia > st, torun i bydgoszcz cudownie wygladaja noca!! ale kiedy rozmawialem z przyjac > iolmi,ze wracam do domu..to mialem na mysli moj dom, dom w anglii..dzis wrocile > m,juz wiem, no bo jednak tu czuje sie najlepiej..Molly pamietacie o lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 16:20 no, jak to o co?? ..lipcowy ochlaj z tancami w srodkowej anglii, u stop zamku Henia numer osiem, tego od Anki B. co ja wzial i skrocil o glowe..hi..hi..8) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: off top, 18.04.15, 16:28 Jaja sobie ze mnie robisz? I co, leci ktos z forumowiczow? Myslalam, ze impra w Polsce ma byc... Ja dopiero lece we wrzesniu, wnucze mi sie urodzi:) Ale naprawde nie wygladam, jak typowa babcia, musze Cie uspokoic. Czytalam o Henryku VIII dawno temu, masakryczny typ. iala_nawalony napisał: > no, jak to o co?? ..lipcowy ochlaj z tancami w srodkowej anglii, u stop zamku > Henia numer osiem, tego od Anki B. co ja wzial i skrocil o glowe..hi..hi..8) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 16:34 molly_wither napisał(a): > Jaja sobie ze mnie robisz? I co, leci ktos z forumowiczow? Myslalam, ze impra w > Polsce ma byc... Ja dopiero lece we wrzesniu, wnucze mi sie urodzi:) Ale napra > wde nie wygladam, jak typowa babcia, musze Cie uspokoic. Czytalam o Henryku VII > I dawno temu, masakryczny typ. > > ..Molly,jaja? no wiesz!? .. z siebie rzadko, a z kobiet nigdy! Nie wiem do konca kto sie wybierze, ale lista juz jest otwarta, wiec jakbys tylko zechciala zweryfikowac swoje plany to..zapraszam/y ..ja i moja pani..8) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 16:38 ech, !!! ,no a jesli nie mozesz, to mam dla Ciebie jeszcze jedno.. w czerwcu, miedzy 1 , a 15 tym, moge puscic sie po A1 do Ciebie, ..8) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: off top, 18.04.15, 16:39 Super,ale innym razem...moze. Niestety, plan urlopow jest ustalany w styczniu. Chcialabym kiedys spedzic urlop na Wyspach latem, moze sie uda. A w jakim miescie mieszkasz? dziala_nawalony napisał: > molly_wither napisał(a): > > > Jaja sobie ze mnie robisz? I co, leci ktos z forumowiczow? Myslalam, ze i > mpra w > > Polsce ma byc... Ja dopiero lece we wrzesniu, wnucze mi sie urodzi:) Ale > napra > > wde nie wygladam, jak typowa babcia, musze Cie uspokoic. Czytalam o Henry > ku VII > > I dawno temu, masakryczny typ. > > > > > > ..Molly,jaja? no wiesz!? .. z siebie rzadko, a z kobiet nigdy! Nie wiem do k > onca kto sie wybierze, ale lista juz jest otwarta, wiec jakbys tylko zechciala > zweryfikowac swoje plany to..zapraszam/y ..ja i moja pani..8) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: off top, 18.04.15, 20:15 Toruń po paru dniach pobytu staje się zapyziały. Nie polecam tam mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 20:20 czoklitka napisała: > Toruń po paru dniach pobytu staje się zapyziały. Nie polecam tam mieszkać. ..zdaje sie, ze dobrze znasz to miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 20:26 czoklitka napisała: > mieszkałam tam przez parę dobrych lat pewnie studia? .,ta zapyzialosc w czym sie objawiala wowczas? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: off top, 18.04.15, 21:21 nie tylko studia. Ta zapyziałość ujawniała się wszędzie - najlepiej przyjedź, pobądź i sam zobaczysz. W jednej z najlepszych restauracji miasta podawani pierogi ruskie z mięskiem mielonym zamiast zasmażki z mięsa i z cebuli. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: off top, 18.04.15, 20:26 A teraz gdzie Twe centrum dowodzenia? Dokładny adres poproszę z numerem konta włącznie No dooobra,fotka w galotkach styknie Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 20:27 coffei.na napisała: > A teraz gdzie Twe centrum dowodzenia? Dokładny adres poproszę z numerem konta w > łącznie > No dooobra,fotka w galotkach styknie ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 20:31 sorrki, Coffcia dopiero teraz zalapalem,ze to nie o mua chodzi, kurde to sters pourazowy po zajebistym towarzystwie podczas lotu..do dzis mnie trzyma..hi..hi.. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: off top, 18.04.15, 20:45 Faceci...kawałek fajnego kobiecego ciałka i cali w ekstazie...w zasadzie..nie dziwota! Fajna jakaś? Zawsze można by ją przygruchać na lipcowy zlot kulturalny Ale wiesz...liczy się wyłącznie wnętrze...buhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 21:05 coffei.na napisała: > Faceci...kawałek fajnego kobiecego ciałka i cali w ekstazie...w zasadzie..nie d > ziwota! Fajna jakaś? Zawsze można by ją przygruchać na lipcowy zlot kulturalny > > Ale wiesz...liczy się wyłącznie wnętrze...buhahahah > ..gdzie tam,szok byl po aresztowaniu obok mnie jakiegos typa,widac mial tu jakies zalegle sprawy do rozliczenia..kurde a czterech w mundurach podeszlo do mnie, gosc siedzial obok mnie..he..he..zajebiste uczucie,a w glowie tysiac mysli na sekunde..!! Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: off top, 18.04.15, 21:32 Jerona dziołcho!! Kaj Cie tam wywioło...ale Ci zazdroszczę tej Bydgo...a ja...ej!!skąd wiedziałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: off top, 18.04.15, 21:43 >skąd wiedziałaś?? bo gdzieś tutaj pisałaś. Wpadaj do mnie z wizytą :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: off top, 19.04.15, 16:04 A Jesteś w stanie mi obiecać,że nie będzie to kolejna moja życiowa wpadka? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: off top, 19.04.15, 18:28 a skąd mam wiedzieć, co uznajesz za wpadkę? Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Polska baba pierdząca 19.04.15, 09:26 Lepiej wydaliby coś przydatnego: Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Polska baba pierdząca 19.04.15, 20:32 To jakas staroc ,sadzac po ubraniach dzieciatek. fuzja-jadrowa napisał(a): > Lepiej wydaliby coś przydatnego: > > Odpowiedz Link Zgłoś