Dodaj do ulubionych

Polska baba pierdząca

17.04.15, 17:18
To nie ja wymyslilam,ale nasze kochane MSZ. Wydalo taka gre dla dzieci, ktora ma promowac nasz piekny kraj.
Pierdziawka, wiadomo, ludzka rzecz, tylko dlaczego wylacznie babska?! Co w takim razie robi chlop?
Obserwuj wątek
    • mendigo Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 17:22
      Sra.
      I czyta (bo to edukacyjne ma być, nie?).
      • molly_wither Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 17:35
        Nie zawsze ze zrozumieniem.
        mendigo napisał:

>
        > I czyta (bo to edukacyjne ma być, nie?).
        • mendigo Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 17:50
          Nieważne, jak się czyta, ważne, jak się pisze, molly.
          Ale o tym będzie kolejna gra. Szykuj się.
    • facettt a chlop... 17.04.15, 17:51
      molly_wither napisał(a):
      Co w takim razie robi chlop?

Chlop to spi a (na polu) - to mu rosnie.
      Wien prosze mi sie tu od chlopa opie*dzielic - bo jest zmeczony.
      • molly_wither Re: a chlop... 17.04.15, 17:55
        Czym jest zmeczony-spaniem?
        facettt napisał:

> molly_wither napisał(a):
        > Co w takim razie robi chlop?
        >
        > Chlop to spi a (na polu) - to mu rosnie.
        > Wien prosze mi sie tu od chlopa opie*dzielic - bo jest zmeczony.
        • facettt Re: a chlop... 17.04.15, 19:06
          molly_wither napisał(a):
          > Czym jest zmeczony-spaniem?

nie .
          pasaniem owiec na polu.
          siedz tak na twardym pienku ino 12 godzin codziennie
          - to zobaczysz - jak od tgo d... boli.
          • molly_wither Re: a chlop... 17.04.15, 19:13
            Jaki nauczanie, takie pracowanie.

facettt napisał:

> > Czym jest zmeczony-spaniem?
            >
            > nie .
            > pasaniem owiec na polu.
            > siedz tak na twardym pienku ino 12 godzin codziennie
            > - to zobaczysz - jak od tgo d... boli.
            • facettt Re: a chlop... 17.04.15, 19:40
              molly_wither napisał(a):
              > Jaki nauczanie, takie pracowanie.

no co chcesz=
              xionc musi codzienne odprawic jedna msze, a czasami nawet dwie
              a chlop tez dwa razy dziennie musi wydoic krowy, a lowce pogonic na pole i z pola...

eehhh...

• czoklitka Re: a chlop... 17.04.15, 21:50
            >siedz tak na twardym pienku ino 12 godzin codziennie

a kto ci każe? Można zabrać fotelik rozkładany
    • czoklitka Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 18:00
      a możesz coś przybliżyć, o co chodzi z tą babską, bo nie jestem na bieżąco
      • molly_wither Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 18:35
        W TV pokazywali gre,jaka wydalo MSW, (gra dla dzieci), i sa w niej pytania na roznetematy, cos w rodzaju : "polska baba to (tu rysunek baby ) i kilka opcji do wyboru, jedna z ich to "pierdzaca". Kumsza? Ta żenada jest za NASZE pieniadze.
        czoklitka napisała:

> a możesz coś przybliżyć, o co chodzi z tą babską, bo nie jestem na bieżąco
        • molly_wither Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 18:35
          Kumasz mialo byc:)

molly_wither napisał(a):

> W TV pokazywali gre,jaka wydalo MSW, (gra dla dzieci), i sa w niej pytania na
          > roznetematy, cos w rodzaju : "polska baba to (tu rysunek baby ) i kilka opcji
          > do wyboru, jedna z ich to "pierdzaca". Kumsza? Ta żenada jest za NASZE pieniadz
          > e.
          > czoklitka napisała:
          >
          > > a możesz coś przybliżyć, o co chodzi z tą babską, bo nie jestem na bieżąc
          > o
          >
          >
        • czoklitka Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 21:50
          no, żenada
    • eat.clitoristwood A ja naiwnie myślałem, że 17.04.15, 18:00
      udostępnianie w sieci pierdzących czy bekających dzwonków do telefonów komórkowych zamyka inwencję ludzkiego rodzaju.
      • coffei.na Re: A ja naiwnie myślałem, że 17.04.15, 18:35
        są jeszcze wiewiórki "a cikuciku cik"
        także...weź się zastanów co gorszejsze zło niesie....
      • molly_wither Re: A ja naiwnie myślałem, że 17.04.15, 18:36
        Wrecz przeciwnie, to jest inspiracja.

eat.clitoristwood napisał:

> udostępnianie w sieci pierdzących czy bekających dzwonków do telefonów komórko
        > wych zamyka inwencję ludzkiego rodzaju.
      • czoklitka Re: A ja naiwnie myślałem, że 18.04.15, 20:10
        ludzkiego tak, ale nie kociego: mashable.com/2014/03/26/internet-cat-history/
    • ebes Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 19:35
      Jeśli dobrze zapamiętałam to chłop śmierdzi i na to obruszył się PSL.
      • eat.clitoristwood Re: Polska baba pierdząca 17.04.15, 19:44
        ebes napisała:
        > Jeśli dobrze zapamiętałam to chłop śmierdzi i na to obruszył się PSL.

Na pierdzącą babę obrazić się powinno Koło Gospodyń Wiejskich?
    • ongoing Re: Polska baba pierdząca 18.04.15, 00:04
      chłop w grze śmierdzi - przynajmniej tak pokazali w tv
    • wiarusik Re: Polska baba pierdząca 18.04.15, 00:44
      no aniołki za nią nie wynoszą, a statystycznie baby są czystsze od chłopów. zatem skoro miało być pierdzenie i śmierdzenie, to rozdysponowano jak powyżej.
    • dziala_nawalony off top, 18.04.15, 15:34
      Molly, bylem blisko ciebie..8) niecale 100km. jadac przez Warmie, tak sobie pomyslalem ,ze w trzy godzinki obrocilbym ,a kawe razem na monciaku bysmy wypili..co? tylko, gdzie cie szukac w trojmiescie,? ..jestem pod wrazeniem moich miast, torun i bydgoszcz cudownie wygladaja noca!! ale kiedy rozmawialem z przyjaciolmi,ze wracam do domu..to mialem na mysli moj dom, dom w anglii..dzis wrocilem,juz wiem, no bo jednak tu czuje sie najlepiej..Molly pamietacie o lipcu?
      • molly_wither Re: off top, 18.04.15, 16:14
        Jak tu nie wierzyc w intuicje...Wlaczylam kompa i zaraz Twoj post. Milo Cie widziec:)
        Nie dziwie Ci sie,ze za dom uwazasz Anglie. "Moi" tez tak maja po kilku dniach pobytu w Polsce. A ja? Ja czuje sie tez tam lepiej niz tutaj.Wracam zawsze ze smutkiem i lzami w oczach.Nie dlatego,ze zostawiam syna, bo syn ma cudowna kobiete, ktora go kocha i dba,jak potrafi,syn tam jest szczesliwy, ale dlatego,ze ja jestem tutaj nieszczesliwa...Mowi sie:"wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma", ale to nieprawda. Czasami nie wiemy,ze gdzies mozemy czuc sie lepiej, i kiedy sie o tym przekonamy to jest dopiero dramat!
        Dobrze, ze nie spotkalismy sie, bo nie lubie niespodzianek:) Chyba rozumiesz? Nie bylam w miastach, o ktorych piszesz, ale ze slyszenia wiem,ze Torun jest piekny. Projektujemy teraz dla Torunia DK 91 i czesto,jako firma, tam goscimy. Szukac mnie mozesz we Wrzeszczu:)
        O co chodzi z lipcem? Jakis zlot? Jesli tak, to musze zaczac sie odchudzac:)))))
        dziala_nawalony napisał:

> Molly, bylem blisko ciebie..8) niecale 100km. jadac przez Warmie, tak sobie po
        > myslalem ,ze w trzy godzinki obrocilbym ,a kawe razem na monciaku bysmy wypili.
        > .co? tylko, gdzie cie szukac w trojmiescie,? ..jestem pod wrazeniem moich mia
        > st, torun i bydgoszcz cudownie wygladaja noca!! ale kiedy rozmawialem z przyjac
        > iolmi,ze wracam do domu..to mialem na mysli moj dom, dom w anglii..dzis wrocile
        > m,juz wiem, no bo jednak tu czuje sie najlepiej..Molly pamietacie o lipcu?
        • dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 16:20
          no, jak to o co?? ..lipcowy ochlaj z tancami w srodkowej anglii, u stop zamku Henia numer osiem, tego od Anki B. co ja wzial i skrocil o glowe..hi..hi..8)
          • molly_wither Re: off top, 18.04.15, 16:28
            Jaja sobie ze mnie robisz? I co, leci ktos z forumowiczow? Myslalam, ze impra w Polsce ma byc... Ja dopiero lece we wrzesniu, wnucze mi sie urodzi:) Ale naprawde nie wygladam, jak typowa babcia, musze Cie uspokoic. Czytalam o Henryku VIII dawno temu, masakryczny typ.

iala_nawalony napisał:

> no, jak to o co?? ..lipcowy ochlaj z tancami w srodkowej anglii, u stop zamku
            > Henia numer osiem, tego od Anki B. co ja wzial i skrocil o glowe..hi..hi..8)
            • dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 16:34
              molly_wither napisał(a):

> Jaja sobie ze mnie robisz? I co, leci ktos z forumowiczow? Myslalam, ze impra w
              > Polsce ma byc... Ja dopiero lece we wrzesniu, wnucze mi sie urodzi:) Ale napra
              > wde nie wygladam, jak typowa babcia, musze Cie uspokoic. Czytalam o Henryku VII
              > I dawno temu, masakryczny typ.
              >
              >

..Molly,jaja? no wiesz!? .. z siebie rzadko, a z kobiet nigdy! Nie wiem do konca kto sie wybierze, ale lista juz jest otwarta, wiec jakbys tylko zechciala zweryfikowac swoje plany to..zapraszam/y ..ja i moja pani..8)
              • dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 16:38
                ech, !!! ,no a jesli nie mozesz, to mam dla Ciebie jeszcze jedno.. w czerwcu, miedzy 1 , a 15 tym, moge puscic sie po A1 do Ciebie, ..8)
              • molly_wither Re: off top, 18.04.15, 16:39
                Super,ale innym razem...moze. Niestety, plan urlopow jest ustalany w styczniu. Chcialabym kiedys spedzic urlop na Wyspach latem, moze sie uda. A w jakim miescie mieszkasz?
                dziala_nawalony napisał:

>
                > > Jaja sobie ze mnie robisz? I co, leci ktos z forumowiczow? Myslalam, ze i
                > mpra w
                > > Polsce ma byc... Ja dopiero lece we wrzesniu, wnucze mi sie urodzi:) Ale
                > napra
                > > wde nie wygladam, jak typowa babcia, musze Cie uspokoic. Czytalam o Henry
                > ku VII
                > > I dawno temu, masakryczny typ.
                > >
                > >
                >
                > ..Molly,jaja? no wiesz!? .. z siebie rzadko, a z kobiet nigdy! Nie wiem do k
                > onca kto sie wybierze, ale lista juz jest otwarta, wiec jakbys tylko zechciala
                > zweryfikowac swoje plany to..zapraszam/y ..ja i moja pani..8)
        • czoklitka Re: off top, 18.04.15, 20:15
          Toruń po paru dniach pobytu staje się zapyziały. Nie polecam tam mieszkać.
          • dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 20:20
            czoklitka napisała:

> Toruń po paru dniach pobytu staje się zapyziały. Nie polecam tam mieszkać.

..zdaje sie, ze dobrze znasz to miasto?
            • czoklitka Re: off top, 18.04.15, 20:24
              mieszkałam tam przez parę dobrych lat
              • dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 20:26
                czoklitka napisała:

> mieszkałam tam przez parę dobrych lat

pewnie studia? .,ta zapyzialosc w czym sie objawiala wowczas?
                • czoklitka Re: off top, 18.04.15, 21:21
                  nie tylko studia. Ta zapyziałość ujawniała się wszędzie - najlepiej przyjedź, pobądź i sam zobaczysz.
                  W jednej z najlepszych restauracji miasta podawani pierogi ruskie z mięskiem mielonym zamiast zasmażki z mięsa i z cebuli.
              • coffei.na Re: off top, 18.04.15, 20:26
                A teraz gdzie Twe centrum dowodzenia? Dokładny adres poproszę z numerem konta włącznie
                No dooobra,fotka w galotkach styknie
                • dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 20:27
                  coffei.na napisała:

> A teraz gdzie Twe centrum dowodzenia? Dokładny adres poproszę z numerem konta w
                  > łącznie
                  > No dooobra,fotka w galotkach styknie

...???
                  • dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 20:31
                    sorrki, Coffcia dopiero teraz zalapalem,ze to nie o mua chodzi, kurde to sters pourazowy po zajebistym towarzystwie podczas lotu..do dzis mnie trzyma..hi..hi..
                    • coffei.na Re: off top, 18.04.15, 20:45
                      Faceci...kawałek fajnego kobiecego ciałka i cali w ekstazie...w zasadzie..nie dziwota! Fajna jakaś? Zawsze można by ją przygruchać na lipcowy zlot kulturalny

Ale wiesz...liczy się wyłącznie wnętrze...buhahahah
                      • dziala_nawalony Re: off top, 18.04.15, 21:05
                        coffei.na napisała:

> Faceci...kawałek fajnego kobiecego ciałka i cali w ekstazie...w zasadzie..nie d
                        > ziwota! Fajna jakaś? Zawsze można by ją przygruchać na lipcowy zlot kulturalny
                        >
                        > Ale wiesz...liczy się wyłącznie wnętrze...buhahahah
                        >

..gdzie tam,szok byl po aresztowaniu obok mnie jakiegos typa,widac mial tu jakies zalegle sprawy do rozliczenia..kurde a czterech w mundurach podeszlo do mnie, gosc siedzial obok mnie..he..he..zajebiste uczucie,a w glowie tysiac mysli na sekunde..!!
                        • czoklitka Re: off top, 18.04.15, 21:23
                          no to wrażenia miałeś niezłe :)
                • czoklitka Re: off top, 18.04.15, 21:21
                  tera Bydgoszcz. A twój? Rybnik?
                  • coffei.na Re: off top, 18.04.15, 21:32
                    Jerona dziołcho!! Kaj Cie tam wywioło...ale Ci zazdroszczę tej Bydgo...a ja...ej!!skąd wiedziałaś??
                    • czoklitka Re: off top, 18.04.15, 21:43
                      >skąd wiedziałaś??

bo gdzieś tutaj pisałaś.
                      Wpadaj do mnie z wizytą :)
                      • coffei.na Re: off top, 19.04.15, 16:04
                        A Jesteś w stanie mi obiecać,że nie będzie to kolejna moja życiowa wpadka?
                        • czoklitka Re: off top, 19.04.15, 18:28
                          a skąd mam wiedzieć, co uznajesz za wpadkę? Nie wiem...
    • fuzja-jadrowa Re: Polska baba pierdząca 19.04.15, 09:26
      Lepiej wydaliby coś przydatnego:

https://www.nopuedocreer.com/quelohayaninventado/wp-content/images/2009/12/juego_cocaina.jpg
      • molly_wither Re: Polska baba pierdząca 19.04.15, 20:32
        To jakas staroc ,sadzac po ubraniach dzieciatek.
        fuzja-jadrowa napisał(a):

> Lepiej wydaliby coś przydatnego:
        >
        > https://www.nopuedocreer.com/quelohayaninventado/wp-content/images/2009/12/
> juego_cocaina.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka