Dodaj do ulubionych

Operacje plastyczne a empatia

28.04.15, 20:47
Jestem entuzjastką seriali o operacjach plastycznych. Ciesze sie, nawet potrafie miec łzy, kiedy widze, ze komus zabieg naprawde pomogl i odmienil wyglad czy zycie. Ale kiedy widze , nie obrazajac nikogo, kretynow, ktorzy placza do kamery , bo maja odstajace uszy, albo garbek na nosku, tudziez piersi w normalnym (dla mnie rozmiarze), nie wspomne juz o wargach dolnych, ktore lekko zwisaja (coz, sama mam takie) to mnie szlag trafia i przelaczam na inny program. Ci ludzie bardziej potrzebuja psychiatry. A moze ja potrzebuje psychiatry?
Obserwuj wątek
    • piataziuta Re: Operacje plastyczne a empatia 28.04.15, 20:57
      które ci zwisają? wewnętrzne czy zewnętrzne?
      • molly_wither Re: Operacje plastyczne a empatia 28.04.15, 21:03
        Zaraz, niech pomacam....wewnetrzne.
        piataziuta napisała:

> które ci zwisają? wewnętrzne czy zewnętrzne?
        • piataziuta Re: Operacje plastyczne a empatia 29.04.15, 20:28
          już się martwiłam, że zewnętrzne
      • wez_sie Re: Operacje plastyczne a empatia 29.04.15, 10:16
        przeciez napisala ze dolne
        • molly_wither Re: Operacje plastyczne a empatia 29.04.15, 19:46
          Ty naprawde nie znasz anatomii kobiety? Prawiczek?
          wez_sie napisał:

> przeciez napisala ze dolne
    • alpepe Re: Operacje plastyczne a empatia 28.04.15, 21:02
      Przejdź się na kozaczka lub pudelka. Ludzie potrafią się czepiać żony od Janiaka, Malinowskiej, że ma duże, odstające uszy. Normalnie hejty lecą, jakby te uszy były co najmniej od kapitana Spocka. I teraz bądź sobie zakompleksioną osobą, która nie wie, czemu jej się związki nie udają, no to właśnie się dowiedziała. Nic, tylko iść pod nóż.
      • molly_wither Re: Operacje plastyczne a empatia 28.04.15, 21:05
        Hejty leca, ale te osoby dalej sa soba i z tymi osobami, ktore je kochaja.
        Bo maja rowno pod sufitem.

alpepe napisała:

> Przejdź się na kozaczka lub pudelka. Ludzie potrafią się czepiać żony od Janiak
        > a, Malinowskiej, że ma duże, odstające uszy. Normalnie hejty lecą, jakby te us
        > zy były co najmniej od kapitana Spocka. I teraz bądź sobie zakompleksioną osobą
        > , która nie wie, czemu jej się związki nie udają, no to właśnie się dowiedziała
        > . Nic, tylko iść pod nóż.
      • sid-15 Re: Operacje plastyczne a empatia 28.04.15, 21:05
        Na takich portalach to chyba tylko na Bellucci nie ma hejtu i reszta bab oprócz niej jest brzydka.
        • molly_wither Re: Operacje plastyczne a empatia 28.04.15, 21:13

Bo Bellucci siedzi w kuchni i nianczy dzieci, nie ma czasu na glupoty.

sid-15 napisała:

> Na takich portalach to chyba tylko na Bellucci nie ma hejtu i reszta bab oprócz
          > niej jest brzydka.
          • sid-15 Re: Operacje plastyczne a empatia 28.04.15, 21:18
            Chyba średnio mnie zrozumiałaś.:)
            No i niech niańczy, przynajmniej Cassell znowu wolny. ;)
            • molly_wither Re: Operacje plastyczne a empatia 29.04.15, 19:46
              i vice versa
              sid-15 napisała:

> Chyba średnio mnie zrozumiałaś.:)
              > No i niech niańczy, przynajmniej Cassell znowu wolny. ;)
              • sid-15 Re: Operacje plastyczne a empatia 29.04.15, 19:57
                Lol :)
    • czoklitka Re: Operacje plastyczne a empatia 28.04.15, 21:48
      ja nie jestę ętusjastką, ale rozumiem twój ętusjasm, jako żę miło oglądać ładniejących ludzi. A nieładniejących z problemami odesłać do psychologa.
    • berta-death Re: Operacje plastyczne a empatia 28.04.15, 22:35
      Przecież to wyreżyserowane jest, żeby podkręcić dramatyzm sytuacji i zwiększyć oglądalność.
      • molly_wither Re: Operacje plastyczne a empatia 29.04.15, 19:49
        Taaaa, baba 64 letnia siadajaca na fotel ginekologiczny celem zmniejszenia warg, p....a zamazana, twarz za to w calej krasie, wszyscy znajomi,sasiedzi i rodzina ja widza, i to jest wyrezyserowane? Nie zartuj.
        berta-death napisała:

> Przecież to wyreżyserowane jest, żeby podkręcić dramatyzm sytuacji i zwiększyć
        > oglądalność.
    • rezolutnakobieta Re: Operacje plastyczne a empatia 29.04.15, 10:10
      Syty głodnego nie zrozumie. Pewnie sama masz ładne uszy i żadnego garbka na nosie. :-) A tak na serio - zgadzam się z tym, kto wspomniał, że to specjalnie i sztucznie wyreżyserowane jest, żeby zwiększyć ogladalność. Z drugiej strony, są ludzie, którzy w dzieciństwie może nie dostali wystarczającej akceptacji od rodziców i innych bliskich. Dla nich krzywe zęby czy wielki nos urastają do rangi życiowej klęski. Jestem w stanie to zrozumieć, choć sama bym nie poszła pod nóż tylko ze względów estetycznych, a mam parę mankamentów, które można by poprawić.
      • molly_wither Re: Operacje plastyczne a empatia 29.04.15, 19:50
        Akurat nie jestem syta, ale mam zdrowy rozsadek. Mam mankamenty,ale mam tez oczy i uszy, ktore widza i slysza, ze sa inni wokol w gorszej ode mnie sytuacji, a mimo to razdacy sobie swietnie.

rezolutnakobieta napisała:

> Syty głodnego nie zrozumie. Pewnie sama masz ładne uszy i żadnego garbka na nos
        > ie. :-) A tak na serio - zgadzam się z tym, kto wspomniał, że to specjalnie i s
        > ztucznie wyreżyserowane jest, żeby zwiększyć ogladalność. Z drugiej strony, są
        > ludzie, którzy w dzieciństwie może nie dostali wystarczającej akceptacji od rod
        > ziców i innych bliskich. Dla nich krzywe zęby czy wielki nos urastają do rangi
        > życiowej klęski. Jestem w stanie to zrozumieć, choć sama bym nie poszła pod nóż
        > tylko ze względów estetycznych, a mam parę mankamentów, które można by poprawi
        > ć.
    • wez_sie mnie akurat kreca takie jakie masz, wierz? 29.04.15, 10:17
      mnie akurad kreca takie jakie masz wierz?
      fajnie to po prostu wyglada
      co ty na to?
    • facet_on_line Re: Operacje plastyczne a empatia 30.04.15, 16:55
      czym tu się obruszać skoro kobieta woli nie mieć zwisających płatów skóry między udami to jej sprawa mamy 21 wiek i fajnie ze takie operacje są w zasięgu ręki
      • molly_wither Re: Operacje plastyczne a empatia 30.04.15, 19:07
        A czy te "płaty" placza sie miedzy kolanami? Nie sadze. A czy te platy oglada sie kilka razy dziennie w lustrze? Nie sadze. Tu chodzi wylacznie o was,zeby wam sie podobalo.

:

> czym tu się obruszać skoro kobieta woli nie mieć zwisających płatów skóry międz
        > y udami to jej sprawa mamy 21 wiek i fajnie ze takie operacje są w zasięgu ręki
        >
    • lled Re: Operacje plastyczne a empatia 30.04.15, 17:01
      >> nie wspomne juz o wargach dolnych, ktore lekko zwisaja (coz, sama mam takie) to mnie szlag trafia i przelaczam na inny program.

to wrzuc zdjecie to ocenimy
      • molly_wither Re: Operacje plastyczne a empatia 30.04.15, 19:08
        Nie mam ich na pokaz.

lled napisał:

> >> nie wspomne juz o wargach dolnych, ktore lekko zwisaja (coz, sama ma
        > m takie) to mnie szlag trafia i przelaczam na inny program.
        >
        > to wrzuc zdjecie to ocenimy
    • back.office Re: Operacje plastyczne a empatia 30.04.15, 19:58
      Powiem Ci jak zobaczę te wargi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka