tirol1 17.05.15, 20:11 I jaka powinna byc roznica wieku miedzy facetem a kobieta ktorej przekroczyc sie nie powinno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziala_nawalony Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 20:22 tirol1 napisał: > I jaka powinna byc roznica wieku miedzy facetem a kobieta ktorej przekroczyc si > e nie powinno? .. 1, no limit 2. no limit ..a o wszystkim ostatecznie decyduje sama taka para, no bo kto moze im cokolwiek narzucic , czy zabronic,? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy gdzies do 60-tki... 17.05.15, 20:34 potem z racji braku laku - pozostale przy zyciu kobiety (a jest ich zdecydowana wiekszosc) SAME zaczna Cie szukac. tirol1 napisał: > I jaka powinna byc roznica wieku miedzy facetem a kobieta ktorej przekroczyc si > e nie powinno? - no limit. Odpowiedz Link Zgłoś
renata1152 Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 20:37 W każdym wieku.Wszystko się rozbija o to co facet chce osiągnąć szukając kobiety. Czy chce mieć dzieci'' wiadomo,że wiek kobiety ogranicza jej prokreacje'',czy szuka tylko towarzyszki na resztę życia. Mężczyzna nawet w podeszłym wieku będąc zdrowym, może zostać ojcem. Król Jagiełło płodził synów będąc już po siedemdziesiątce, kobiecie ten numer już nie przejdzie. Siedemdziesięciolatek może zostać ojcem z dwudziestolatką, ale odwrotnie już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 20:44 Nie powinna być starsza niż 30 lat. 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ??? 17.05.15, 20:48 to.niemozliwe napisał: > Nie powinna być starsza niż 30 lat. 😃 Te 30+ na kochanki tez swietnie sie nadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 20:54 to.niemozliwe napisał: > Nie powinna być starsza niż 30 lat. 😃 Hihi, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Spytaj kolegów 17.05.15, 20:57 Jak powiedzą, że musi być co najmniej 15 lat od ciebie młodsza, to masz przerąbane - jak będzie młodsza tylko 14 i 8 miesięcy, to będziesz musiał ją ukrywać. :-PPP Nie miałam pojęcia, że są jakieś obowiązkowe różnice. :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Spytaj kolegów 17.05.15, 21:02 taki-sobie-nick napisała: > > Nie miałam pojęcia, że są jakieś obowiązkowe różnice. :-PPP ..ja tez, cholera wie co moze sie trafic czlowiekowi..8) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy wole nie... 17.05.15, 21:03 taki-sobie-nick napisała: > Jak powiedzą, że musi być co najmniej 15 lat od ciebie młodsza, to masz przerąb > ane - jak będzie młodsza tylko 14 i 8 miesięcy, to będziesz musiał ją ukrywać. - wole o nic nie pytac i nic nie mowic. raz poznalem tak o 15 lat mlodsza i glupio pochwalilem sie kumplowi. nie trza bylo dlugo czekac, az z zadrosci podkablowal to mojej Slubnej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: wole nie... 17.05.15, 21:11 obrotowy napisał: > - wole o nic nie pytac i nic nie mowic. > raz poznalem tak o 15 lat mlodsza i glupio pochwalilem sie kumplowi. > nie trza bylo dlugo czekac, az z zadrosci podkablowal to mojej Slubnej. ..facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach i swoich pieniadzach, wystarczy ze je posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: wole nie... 17.05.15, 21:24 Slubnej. > > ..facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach i swoi > ch pieniadzach, wystarczy ze je posiada. ekhm, posiada... pieniądze czy zarówno kobiety, jak i pieniądze? Nawalony! To są dżentelmeńskie zasady z XIX w. Przy czym facet, owszem, o pieniądzach nie mówił, ale potrafił ich posiadanie zademonstrować, i to NIE za pomocą złotego łańcucha (hahaha). Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: wole nie... 17.05.15, 21:31 taki-sobie-nick napisała: > Slubnej. > > > > ..facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach > i swoi > > ch pieniadzach, wystarczy ze je posiada. > > ekhm, posiada... pieniądze czy zarówno kobiety, jak i pieniądze? > Nawalony! > > To są dżentelmeńskie zasady z XIX w. Przy czym facet, owszem, o pieniądzach nie > mówił, ale potrafił ich posiadanie zademonstrować, i to NIE za pomocą złotego > łańcucha (hahaha). ..w XXI wieku lepiej nic nie demonstrowac, a zwlaszcza pieniedzy. To dobre dla noszacych ostentacyjnie zlote chomata,..nie bawi mnie to..hahahaha..8) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: wole nie... 17.05.15, 21:34 > ..w XXI wieku lepiej nic nie demonstrowac, a zwlaszcza pieniedzy. To dobre dl > a noszacych ostentacyjnie zlote chomata,.. Obawiam się, że są znacznie subtelniejsze sposoby na zaprezentowanie znacznie większych pieniędzy niż te, których potrzeba na złote chomąto. Ale nie dla każdego dostrzegalne. A gdzie odpowiedź na pytanie, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: wole nie... 17.05.15, 21:38 taki-sobie-nick napisała: > > > > ..w XXI wieku lepiej nic nie demonstrowac, a zwlaszcza pieniedzy. To do > bre dl > > a noszacych ostentacyjnie zlote chomata,.. > > Obawiam się, że są znacznie subtelniejsze sposoby na zaprezentowanie znacznie w > iększych pieniędzy niż te, których potrzeba na złote chomąto. > > Ale nie dla każdego dostrzegalne. > > A gdzie odpowiedź na pytanie, hm? > > Nickki, kobieta zawsze pierwsza! pieniadze, wazne,ale zawsze daleko za nia.. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: wole nie... 17.05.15, 21:53 > > Nickki, kobieta zawsze pierwsza! pieniadze, wazne,ale zawsze daleko za > nia.. Nie o to pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: wole nie... 17.05.15, 22:07 taki-sobie-nick napisała: > > > > Nickki, kobieta zawsze pierwsza! pieniadze, wazne,ale zawsze dale > ko za > > nia.. > > Nie o to pytałam. ..prosze, wiec doprecyzuj , bo nie nadazam za Toba.8) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: wole nie... 18.05.15, 15:00 dziala_nawalony napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > > > > > > Nickki, kobieta zawsze pierwsza! pieniadze, wazne,ale zawsz > e dale > > ko za > > > nia.. > > > > Nie o to pytałam. > > ..prosze, wiec doprecyzuj , bo nie nadazam za Toba.8) forum.gazeta.pl/forum/w,16,157644776,157647230,Re_a_dobrze_ci_tak_.html Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick a dobrze ci tak! 17.05.15, 21:25 masz ślubną, nie marudź nikt ci pod groźbą śmierci żenić się nie kazał Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 17.05.15, 21:28 ..Nickki,wiesz? ..to prawda, bo dobrze mi tak..8) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: a dobrze ci tak! 17.05.15, 21:35 dziala_nawalony napisał: > ..Nickki,wiesz? ..to prawda, bo dobrze mi tak..8) > Jesteś obrotowym? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 17.05.15, 21:39 taki-sobie-nick napisała: > dziala_nawalony napisał: > > > ..Nickki,wiesz? ..to prawda, bo dobrze mi tak..8) > > > Jesteś obrotowym? :-P ..nie, zawsze ide w jakosc, a nie w ilosc..mylisz mnie z kims..8) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: a dobrze ci tak! 17.05.15, 22:37 facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach i swoi > ch pieniadzach, wystarczy ze je posiada (cytat z nawalonego) PYTANIE: ekhm, posiada... pieniądze czy zarówno kobiety, jak i pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy dobrze - to mi bylo :) 17.05.15, 22:48 taki-sobie-nick napisała: > facet nie robi dwoch rzeczy napewno,.. nie opowiada o swoich kobietach racja. ale czlekowi sie wydaje, ze jak zna kumpla CWIERC WIEKU - to mozna mu zaufac... a tu guzik. zazdrosc jest ponadwiekowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 18.05.15, 17:49 taki-sobie-nick napisała: > facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach i swoi > > ch pieniadzach, wystarczy ze je posiada > > (cytat z nawalonego) > > PYTANIE: > ekhm, posiada... pieniądze czy zarówno kobiety, jak i pieniądze? posiada kobiety i pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: a dobrze ci tak! 18.05.15, 22:08 > posiada kobiety i pieniadze. mamy legalne niewolnictwo? to był sarkazm ty naprawdę jesteś fizyczny czy żartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 18.05.15, 22:38 taki-sobie-nick napisała: > > > posiada kobiety i pieniadze. > > mamy legalne niewolnictwo? to był sarkazm > > ty naprawdę jesteś fizyczny czy żartujesz? ..hmm, trudne pytanie. Nickki, z reguly albo mowie prawde, a jesli z takich, czy innych powodow jest mi ona niewygodna, to milcze..jednak tu nie musze , wiec tak,cholera wie, sam nie wiem czy fizyczny, umyslowy, czy jaki tam czort jeszcze istnienieje w klasyfikowaniu zawodowym czlowieka, nie to zebym sie wstydzil, czy cos tam. po prostu wykonywalem juz tyle roznych profesji, ze trudno to ogarnac do kupy i przypisac do jednych czy drugich..Dobrze , wiec sprobuj sama, ja Ci podam kim juz bylem a Ty powiedz sama kim jestem, dobrze?... ..jakims tam referentem od spraw calkowicie idiotycznych i zbednych w tym nieslusznym czasie, czasie prl-u ..niedoszlym oficerem LWP, wywalilem sie sam z WSOSK w poznaniu, nawiasem mowiac to pierwsza glupota jaka zrobilem z powodu szlenczej milosci, dodam ze beznadziejnej i niespelnionej. ..kierownikiem transportu w pewnej spoldzielni kosmetycznej.zabojcza fucha bo transport tam opieral sie na az dwoch zukach i jednym starze 25 totalna ruina ktora czesciej stala niz jezdzila ..pracowalem troche dlutem, takie tam rekodzielo raczej..nic dobrego,koniec koncow okazalo sie nieporozumieniem .. najdluzej paralem sie i tu odnosilem jakies tam sukcesy, ortodoncja i protetyka stomatolog. ..obecnie produkuje desery i rozne tego typu delicje.. ..to wszystko, Nickki wiec kim ja jestem? potrafisz to ogarnac i nazwac jednym slowem? ..no i jak ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: a dobrze ci tak! 19.05.15, 10:22 Wow, prawie całe spektrum. Nieźle Nawalony, nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 19.05.15, 20:45 czoklitka napisała: > Wow, prawie całe spektrum. Nieźle Nawalony, nieźle. ..ostatnio,to az nosi mnie, zeby znowu cos innego robic. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 21:55 Mężczyzna...pan...wyrocznia! Ktos kto moze przebierać w kobietach ,nakazywać,zmieniać bieg historii.. Oczywiscie,że do usranej śmierci może,a wręcz powinien szukać najlepszego dla siebie rozwiązania...i tak skacze sobie ten filuterny robaczek..między kwiatki czy inne rabatki,przekonany o swym czarze i polocie...o tym,ze w zasadzie moze miec każdą...tylko zupełnie nie jest świadom tego,ze tak prawdę powiedziawszy to my...my kobiety mamy tą siłę i moc,która w jednej chwili z aroganckiego i bucowatego Jegomościa potrafi zrobic bezbronnego kotka. I to bez obuwia ;) A różnica? Taka żeby jeszcze potrafił sam koło siebie obrobić ten chlew,który po sobie zostawia,deskę opuszczać i odróżniać białe pranie od kolorowego! Wrrrr!! Fajnie jakby tez czasami spiął się na wyżyny swego intelektu i zaskoczył wyszukanym opisem swej ukochanej połączonego z usłaniem płatków róż na łożu w kolorze czerwonym... Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 22:12 ..Coffcia!..wybacz, ale i obrabia wokol, i klape w lazience, i pranie tez, mysle ze to nas nie przerasta..a i te cholerne platki rozy jak trzeba to tez wykombinuje, chocby i z osiedlowego trawnika..8) ps..a wyrocznia to kobieta,np delficka..wiec wiesz nie flekuj nas tu..pliss..8) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na chłopcze... 18.05.15, 01:42 o to chodzi,aby inicjatywa płynęła od was samych..aby nie trzeba było mówić i prosić na okrągło... A weź...bo po pewnym czasie,to i płatki róż w doope wchodzą z tego wszystkiego! Nawet osiedlowe! Poza tym...ja tam kocham tulpy a nie rosy! Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: najgłupszy wątek miesiąca maja 17.05.15, 22:29 Docen przynajmniej , że staram się dotrzymać odpowiedziami poziomowi startera😃 Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: owszem doceniam! 17.05.15, 22:38 No, ale właściwie, to nie napisałaś do jakiego wieku facetowi wypada... no wiesz? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus do jakiego wieku szukać kobiety? 17.05.15, 22:51 Tego nie wiem akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 09:13 Do takiego w którym pamięta jak z nią postępować... > I jaka powinna byc roznica wieku miedzy facetem a kobieta ktorej przekroczyc si > e nie powinno? 100 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 11:45 Jak do związku to do 28lat. Potem się już nie zakochuje więc nie ma sensu. Jak do seksu to jak długo się facetowi chce. Wiek kobiety w obu przypadkach nie ma znaczenia. Ważne by to była młoda dupa z wielkimi cyckami :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 11:57 > Ważne by to była młoda dupa z wielkimi cyckami :) Ewentualnie - wielka dupa z młodymi cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
wellness0 Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 13:26 miedzy mna i moim mezem jest 13 i uwazam ze to swietna roznica. ja bym nie mogla byc z rowiesnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
fripoo Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 19.05.15, 09:37 a ja sobie nie wyobrażam różnicy większej niż 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 14:36 do późnej starości, jery co za pytanie w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 hahahahaha 19.05.15, 21:51 No i jak widac nie ma ratunku ani rady na Troli. Przedstawil sie jako Trol i temat trolowy a i tak leca jak muchy na lep Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick troLL, troLLowy, a poza tym 20.05.15, 17:00 engine8 napisał(a): > No i jak widac nie ma ratunku ani rady na Troli. Przedstawil sie jako Trol i te > mat trolowy a i tak leca jak muchy na lep troll też dobry, żeby sobie popisać Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: hahahahaha 20.05.15, 17:11 >Przedstawil sie jako Trol i te > mat trolowy a i tak leca jak muchy na lep bo lubią, co się czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy viem, bo znam. 21.05.15, 09:11 czoklitka napisała: > bo lubią, co się czepiasz? bo mu sie nudzi. Nawet w Californi po Cwierc Wieku pobytu - bywa czasem nudno. a aktualnie jest (tam) zmno i nie idzie sie kapac w Pacyfiku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 20.05.15, 18:07 górna granica to śmierć. na łożu śmierci może jeszcze puknąć dzierlatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 21.05.15, 17:38 Do wieku chrystusowego ( 33 lata), potem do trumny facet niech się już szykuje. >I jaka powinna byc roznica wieku miedzy facetem a kobieta ktorej przekroczyc sie nie powinno? Trzy lata. Ani roku więcej. Odpowiedz Link Zgłoś