Dodaj do ulubionych

Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobiety?

17.05.15, 20:11
I jaka powinna byc roznica wieku miedzy facetem a kobieta ktorej przekroczyc sie nie powinno?
Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 20:22
      tirol1 napisał:

> I jaka powinna byc roznica wieku miedzy facetem a kobieta ktorej przekroczyc si
      > e nie powinno?

..

1, no limit
      2. no limit

..a o wszystkim ostatecznie decyduje sama taka para, no bo kto moze im cokolwiek narzucic , czy zabronic,?
    • obrotowy gdzies do 60-tki... 17.05.15, 20:34
      potem z racji braku laku - pozostale przy zyciu kobiety (a jest ich zdecydowana wiekszosc)

SAME zaczna Cie szukac.

tirol1 napisał:
      > I jaka powinna byc roznica wieku miedzy facetem a kobieta ktorej przekroczyc si
      > e nie powinno?

- no limit.
    • renata1152 Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 20:37
      W każdym wieku.Wszystko się rozbija o to co facet chce osiągnąć
      szukając kobiety. Czy chce mieć dzieci'' wiadomo,że wiek kobiety
      ogranicza jej prokreacje'',czy szuka tylko towarzyszki na resztę życia.
      Mężczyzna nawet w podeszłym wieku będąc zdrowym,
      może zostać ojcem.
      Król Jagiełło płodził synów będąc już po siedemdziesiątce,
      kobiecie ten numer już nie przejdzie.
      Siedemdziesięciolatek może zostać ojcem z dwudziestolatką,
      ale odwrotnie już nie.
    • to.niemozliwe Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 20:44
      Nie powinna być starsza niż 30 lat. 😃
      • obrotowy ??? 17.05.15, 20:48
        to.niemozliwe napisał:
        > Nie powinna być starsza niż 30 lat. 😃

Te 30+ na kochanki tez swietnie sie nadaja.
        • to.niemozliwe Re: ??? 17.05.15, 20:51
          Na kochanki, to tylko te po 30stce!😈
      • taki-sobie-nick Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 20:54
        to.niemozliwe napisał:

> Nie powinna być starsza niż 30 lat. 😃

Hihi, dobre.
    • taki-sobie-nick Spytaj kolegów 17.05.15, 20:57
      Jak powiedzą, że musi być co najmniej 15 lat od ciebie młodsza, to masz przerąbane - jak będzie młodsza tylko 14 i 8 miesięcy, to będziesz musiał ją ukrywać. :-PPP

Nie miałam pojęcia, że są jakieś obowiązkowe różnice. :-PPP
      • dziala_nawalony Re: Spytaj kolegów 17.05.15, 21:02
        taki-sobie-nick napisała:

>
        > Nie miałam pojęcia, że są jakieś obowiązkowe różnice. :-PPP

..ja tez, cholera wie co moze sie trafic czlowiekowi..8)
      • obrotowy wole nie... 17.05.15, 21:03
        > Jak powiedzą, że musi być co najmniej 15 lat od ciebie młodsza, to masz przerąb
        > ane - jak będzie młodsza tylko 14 i 8 miesięcy, to będziesz musiał ją ukrywać.

- wole o nic nie pytac i nic nie mowic.
        raz poznalem tak o 15 lat mlodsza i glupio pochwalilem sie kumplowi.
        nie trza bylo dlugo czekac, az z zadrosci podkablowal to mojej Slubnej.
        • dziala_nawalony Re: wole nie... 17.05.15, 21:11
          obrotowy napisał:

> - wole o nic nie pytac i nic nie mowic.
          > raz poznalem tak o 15 lat mlodsza i glupio pochwalilem sie kumplowi.
          > nie trza bylo dlugo czekac, az z zadrosci podkablowal to mojej Slubnej.

..facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach i swoich pieniadzach, wystarczy ze je posiada.
          • taki-sobie-nick Re: wole nie... 17.05.15, 21:24
            Slubnej.
            >
            > ..facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach i swoi
            > ch pieniadzach, wystarczy ze je posiada.

ekhm, posiada... pieniądze czy zarówno kobiety, jak i pieniądze? Nawalony!

To są dżentelmeńskie zasady z XIX w. Przy czym facet, owszem, o pieniądzach nie mówił, ale potrafił ich posiadanie zademonstrować, i to NIE za pomocą złotego łańcucha (hahaha).
            • dziala_nawalony Re: wole nie... 17.05.15, 21:31

> Slubnej.
              > >
              > > ..facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach
              > i swoi
              > > ch pieniadzach, wystarczy ze je posiada.
              >
              > ekhm, posiada... pieniądze czy zarówno kobiety, jak i pieniądze?
              > Nawalony!
              >
              > To są dżentelmeńskie zasady z XIX w. Przy czym facet, owszem, o pieniądzach nie
              > mówił, ale potrafił ich posiadanie zademonstrować, i to NIE za pomocą złotego
              > łańcucha (hahaha).

..w XXI wieku lepiej nic nie demonstrowac, a zwlaszcza pieniedzy. To dobre dla noszacych ostentacyjnie zlote chomata,..nie bawi mnie to..hahahaha..8)
              • taki-sobie-nick Re: wole nie... 17.05.15, 21:34

> ..w XXI wieku lepiej nic nie demonstrowac, a zwlaszcza pieniedzy. To dobre dl
                > a noszacych ostentacyjnie zlote chomata,..

Obawiam się, że są znacznie subtelniejsze sposoby na zaprezentowanie znacznie większych pieniędzy niż te, których potrzeba na złote chomąto.

Ale nie dla każdego dostrzegalne.

A gdzie odpowiedź na pytanie, hm?

• dziala_nawalony Re: wole nie... 17.05.15, 21:38

>
                  >
                  > > ..w XXI wieku lepiej nic nie demonstrowac, a zwlaszcza pieniedzy. To do
                  > bre dl
                  > > a noszacych ostentacyjnie zlote chomata,..
                  >
                  > Obawiam się, że są znacznie subtelniejsze sposoby na zaprezentowanie znacznie w
                  > iększych pieniędzy niż te, których potrzeba na złote chomąto.
                  >
                  > Ale nie dla każdego dostrzegalne.
                  >
                  > A gdzie odpowiedź na pytanie, hm?
                  >
                  > Nickki, kobieta zawsze pierwsza! pieniadze, wazne,ale zawsze daleko za nia..
                  • taki-sobie-nick Re: wole nie... 17.05.15, 21:53

> > Nickki, kobieta zawsze pierwsza! pieniadze, wazne,ale zawsze daleko za
                    > nia..

Nie o to pytałam.
                    • dziala_nawalony Re: wole nie... 17.05.15, 22:07

>
                      > > > Nickki, kobieta zawsze pierwsza! pieniadze, wazne,ale zawsze dale
                      > ko za
                      > > nia..
                      >
                      > Nie o to pytałam.

..prosze, wiec doprecyzuj , bo nie nadazam za Toba.8)
                      • taki-sobie-nick Re: wole nie... 18.05.15, 15:00
                        dziala_nawalony napisał:

> taki-sobie-nick napisała:
                        >
                        > >
                        > > > > Nickki, kobieta zawsze pierwsza! pieniadze, wazne,ale zawsz
                        > e dale
                        > > ko za
                        > > > nia..
                        > >
                        > > Nie o to pytałam.
                        >
                        > ..prosze, wiec doprecyzuj , bo nie nadazam za Toba.8)

forum.gazeta.pl/forum/w,16,157644776,157647230,Re_a_dobrze_ci_tak_.html
        • taki-sobie-nick a dobrze ci tak! 17.05.15, 21:25
          masz ślubną, nie marudź

nikt ci pod groźbą śmierci żenić się nie kazał
          • dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 17.05.15, 21:28
            ..Nickki,wiesz? ..to prawda, bo dobrze mi tak..8)

• taki-sobie-nick Re: a dobrze ci tak! 17.05.15, 21:35
              dziala_nawalony napisał:

> ..Nickki,wiesz? ..to prawda, bo dobrze mi tak..8)
              >
              Jesteś obrotowym? :-P
              • dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 17.05.15, 21:39

> dziala_nawalony napisał:
                >
                > > ..Nickki,wiesz? ..to prawda, bo dobrze mi tak..8)
                > >
                > Jesteś obrotowym? :-P

..nie, zawsze ide w jakosc, a nie w ilosc..mylisz mnie z kims..8)
                • taki-sobie-nick Re: a dobrze ci tak! 17.05.15, 22:37
                  facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach i swoi
                  > ch pieniadzach, wystarczy ze je posiada

(cytat z nawalonego)

PYTANIE:
                  ekhm, posiada... pieniądze czy zarówno kobiety, jak i pieniądze?
                  • obrotowy dobrze - to mi bylo :) 17.05.15, 22:48
                    > facet nie robi dwoch rzeczy napewno,.. nie opowiada o swoich kobietach

racja.
                    ale czlekowi sie wydaje, ze jak zna kumpla CWIERC WIEKU - to mozna mu zaufac...

a tu guzik.
                    zazdrosc jest ponadwiekowa.
                  • dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 18.05.15, 17:49

> facet nie robi dwoch rzeczy napewno,..nie opowiada o swoich kobietach i swoi
                    > > ch pieniadzach, wystarczy ze je posiada
                    >
                    > (cytat z nawalonego)
                    >
                    > PYTANIE:
                    > ekhm, posiada... pieniądze czy zarówno kobiety, jak i pieniądze?

posiada kobiety i pieniadze.
                    • taki-sobie-nick Re: a dobrze ci tak! 18.05.15, 22:08

> posiada kobiety i pieniadze.

mamy legalne niewolnictwo? to był sarkazm

ty naprawdę jesteś fizyczny czy żartujesz?
                      • dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 18.05.15, 22:38

>
                        > > posiada kobiety i pieniadze.
                        >
                        > mamy legalne niewolnictwo? to był sarkazm
                        >
                        > ty naprawdę jesteś fizyczny czy żartujesz?

..hmm, trudne pytanie. Nickki, z reguly albo mowie prawde, a jesli z takich, czy innych powodow jest mi ona niewygodna, to milcze..jednak tu nie musze , wiec tak,cholera wie, sam nie wiem czy fizyczny, umyslowy, czy jaki tam czort jeszcze istnienieje w klasyfikowaniu zawodowym czlowieka, nie to zebym sie wstydzil, czy cos tam. po prostu wykonywalem juz tyle roznych profesji, ze trudno to ogarnac do kupy i przypisac do jednych czy drugich..Dobrze , wiec sprobuj sama, ja Ci podam kim juz bylem a Ty powiedz sama kim jestem, dobrze?...

..jakims tam referentem od spraw calkowicie idiotycznych i zbednych w tym nieslusznym czasie, czasie prl-u
                        ..niedoszlym oficerem LWP, wywalilem sie sam z WSOSK w poznaniu, nawiasem mowiac to pierwsza glupota jaka zrobilem z powodu szlenczej milosci, dodam ze beznadziejnej i niespelnionej.
                        ..kierownikiem transportu w pewnej spoldzielni kosmetycznej.zabojcza fucha bo transport tam opieral sie na az dwoch zukach i jednym starze 25 totalna ruina ktora czesciej stala niz jezdzila
                        ..pracowalem troche dlutem, takie tam rekodzielo raczej..nic dobrego,koniec koncow okazalo sie nieporozumieniem
                        .. najdluzej paralem sie i tu odnosilem jakies tam sukcesy, ortodoncja i protetyka stomatolog.
                        ..obecnie produkuje desery i rozne tego typu delicje..

..to wszystko, Nickki wiec kim ja jestem? potrafisz to ogarnac i nazwac jednym slowem? ..no i jak ?..

• czoklitka Re: a dobrze ci tak! 19.05.15, 10:22
                          Wow, prawie całe spektrum. Nieźle Nawalony, nieźle.
                          • dziala_nawalony Re: a dobrze ci tak! 19.05.15, 20:45
                            czoklitka napisała:

> Wow, prawie całe spektrum. Nieźle Nawalony, nieźle.

..ostatnio,to az nosi mnie, zeby znowu cos innego robic.
    • coffei.na Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 21:55
      Mężczyzna...pan...wyrocznia!
      Ktos kto moze przebierać w kobietach ,nakazywać,zmieniać bieg historii..
      Oczywiscie,że do usranej śmierci może,a wręcz powinien szukać najlepszego dla siebie rozwiązania...i tak skacze sobie ten filuterny robaczek..między kwiatki czy inne rabatki,przekonany o swym czarze i polocie...o tym,ze w zasadzie moze miec każdą...tylko zupełnie nie jest świadom tego,ze tak prawdę powiedziawszy to my...my kobiety mamy tą siłę i moc,która w jednej chwili z aroganckiego i bucowatego Jegomościa potrafi zrobic bezbronnego kotka.
      I to bez obuwia ;)

A różnica? Taka żeby jeszcze potrafił sam koło siebie obrobić ten chlew,który po sobie zostawia,deskę opuszczać i odróżniać białe pranie od kolorowego! Wrrrr!!
      Fajnie jakby tez czasami spiął się na wyżyny swego intelektu i zaskoczył wyszukanym opisem swej ukochanej połączonego z usłaniem płatków róż na łożu w kolorze czerwonym...
      • dziala_nawalony Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 17.05.15, 22:12
        ..Coffcia!..wybacz, ale i obrabia wokol, i klape w lazience, i pranie tez, mysle ze to nas nie przerasta..a i te cholerne platki rozy jak trzeba to tez wykombinuje, chocby i z osiedlowego trawnika..8) ps..a wyrocznia to kobieta,np delficka..wiec wiesz nie flekuj nas tu..pliss..8)
        • coffei.na chłopcze... 18.05.15, 01:42
          o to chodzi,aby inicjatywa płynęła od was samych..aby nie trzeba było mówić i prosić na okrągło...
          A weź...bo po pewnym czasie,to i płatki róż w doope wchodzą z tego wszystkiego!
          Nawet osiedlowe!
          Poza tym...ja tam kocham tulpy a nie rosy!
    • znana.jako.ggigus najgłupszy wątek miesiąca maja 17.05.15, 22:23

• to.niemozliwe Re: najgłupszy wątek miesiąca maja 17.05.15, 22:29
        Docen przynajmniej , że staram się dotrzymać odpowiedziami poziomowi startera😃
        • znana.jako.ggigus owszem doceniam! 17.05.15, 22:34

• to.niemozliwe Re: owszem doceniam! 17.05.15, 22:38
            No, ale właściwie, to nie napisałaś do jakiego wieku facetowi wypada... no wiesz? 😉
            • znana.jako.ggigus do jakiego wieku szukać kobiety? 17.05.15, 22:51
              Tego nie wiem akurat.
    • aqua48 Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 09:13
      Do takiego w którym pamięta jak z nią postępować...

> e nie powinno?

100 lat?
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 11:45
      Jak do związku to do 28lat. Potem się już nie zakochuje więc nie ma sensu.
      Jak do seksu to jak długo się facetowi chce.
      Wiek kobiety w obu przypadkach nie ma znaczenia. Ważne by to była młoda dupa z wielkimi cyckami :)
      • fuzja-jadrowa Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 11:57
        > Ważne by to była młoda dupa z wielkimi cyckami :)

Ewentualnie - wielka dupa z młodymi cyckami.
    • wellness0 Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 13:26
      miedzy mna i moim mezem jest 13 i uwazam ze to swietna roznica. ja bym nie mogla byc z rowiesnikiem
      • fripoo Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 19.05.15, 09:37
        a ja sobie nie wyobrażam różnicy większej niż 5 lat
    • czoklitka Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 18.05.15, 14:36
      do późnej starości, jery co za pytanie w ogóle
    • engine8 hahahahaha 19.05.15, 21:51
      No i jak widac nie ma ratunku ani rady na Troli. Przedstawil sie jako Trol i temat trolowy a i tak leca jak muchy na lep
      • taki-sobie-nick troLL, troLLowy, a poza tym 20.05.15, 17:00
        engine8 napisał(a):

> No i jak widac nie ma ratunku ani rady na Troli. Przedstawil sie jako Trol i te
        > mat trolowy a i tak leca jak muchy na lep

troll też dobry, żeby sobie popisać
      • czoklitka Re: hahahahaha 20.05.15, 17:11
        >Przedstawil sie jako Trol i te
        > mat trolowy a i tak leca jak muchy na lep

bo lubią, co się czepiasz?
        • obrotowy viem, bo znam. 21.05.15, 09:11
          czoklitka napisała:
          > bo lubią, co się czepiasz?

bo mu sie nudzi.
          Nawet w Californi po Cwierc Wieku pobytu - bywa czasem nudno.
          a aktualnie jest (tam) zmno i nie idzie sie kapac w Pacyfiku.
    • wiarusik Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 20.05.15, 18:07
      górna granica to śmierć. na łożu śmierci może jeszcze puknąć dzierlatkę.
    • barbasia1 Re: Do jakiego wieku facetowi wypada szukac kobie 21.05.15, 17:38
      Do wieku chrystusowego ( 33 lata), potem do trumny facet niech się już szykuje.

>I jaka powinna byc roznica wieku miedzy facetem a kobieta ktorej przekroczyc sie nie powinno?
      Trzy lata. Ani roku więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka