Dodaj do ulubionych

gdzie poznac normalnego faceta?

22.06.15, 11:51
Mam 28lat juz mam dosc samotnosci ale co chwile trafiam na dupkow ktorym chodzi tylko o dobra zabawe, a nie powazny zwiazek. Chociaz na wstepie relacji okreslam, ze szukam kogos na powaznie. Juz po prostu nie mam sil. W srode umowilam sie znowu na randke ale juz jestem na wstepie zrezygnowana, ze napewno nic z tego nie bedzie, bo ostatnio same porazki mnie spotykaja. Bylam z facetem bardzo dlugo- okres studiow ale rozstalismy sie, ja odeszlam chociaz bylismy zareczeni ale zrozumial, ulozyl sobie normalnie zycie juz ma rodzine, a ja naprawde juz mysle, ze wszyscy ktorzy chcieli sie ozenic juz to zrobili. W styczniu spotykalam sie z obcokrajowcem studiujacym w Polsce le starszy niz ja niby szukal na powaznie po 2 miesiacach mu sie odwidzialom potem sie z kolejnym takim spotykalam. Teraz ten obcokrajowiec bo sie przyjaznimy tak normalnie mowi ze zaluje ze nie wyszlo, ze chce byc ze mna ale ja juz nie wierze raz nie wyszlo nie wyjdzie, wole sie przyjaznic. Z tym drugim sie mocniej zaangazowałam i co? to samo chodziło tylko o seks nie relacje i wysylal juz sygnaly na poczatku ale ja nie chcialam tego zauwazac. Naprawde juz nie wiem czy istanieja w tym wieku wolni, poszukujacy mezczyzni. Dwa lata koncze ksztalcenie w Polsce- dodatkowe uprawnienia i po prostu wyjezdzam stad moze za granica bedzie mi latwiej jako 30latce niz tu w Polsce jako 28latce :(. No jestem zalamana musialam sie wyzalic, a jak w srode znowu bedzie porazka...to ja po prostu nie mam juz sil szukac.
Obserwuj wątek
    • back.office Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 11:54
      Spróbuj na polu golfowym.
      • marilleva1 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 11:58
        No moze to jest jakis pomysl zapisac sie do klubu golfowego ;)
        • obrotowy moze byc i brzydzowy 22.06.15, 17:04
          marilleva1 napisała:
          > No moze to jest jakis pomysl zapisac sie do klubu golfowego ;)

moze byc i brzydzowy
          - tam sami spokojni, rozwazni i inteligentni ...

• obrotowy brydzowy - rzecz jasna. n/t. 22.06.15, 17:23
            ...
      • molly_wither Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 12:13
        Trzeba uwazac, bo na takim jednym polu golfowym w Anglii ktos sra od 10 lat w dolki i nie moga go zlapac.
        • aqua48 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 25.06.15, 15:08
          molly_wither napisał(a):

> Trzeba uwazac, bo na takim jednym polu golfowym w Anglii ktos sra od 10 lat w d
          > olki i nie moga go zlapac.

Sfrustrowana poszukiwaczka?
    • czoklitka Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 11:56
      to nie szukaj, to samo przychodzi w często najmniej spodziewanych momentach.
      • marilleva1 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 11:59
        Przez rok nie szukalam i nie przyszlo wiec postanowilam wziac sprawy w swoje rece
        • czoklitka Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 12:07
          powodzenia
          • marilleva1 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 17:16
            Dziękuję
            • czoklitka Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 18:00
              nie załamuj się, w końcu planujesz wyjechać więc może ten twój hipotetyczny związek rozpaść się z biegiem czasu, może jednak nie warto się teraz angażować?
    • molly_wither Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 12:12
      Jesli mialas dlugo faceta , bylas zareczona i sie rozstalas to widocznie z Toba jest cos nie w porzadku.
      • czoklitka Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 12:14
        Może poczuła, że to nie to po prostu. Może facet jakiś numer wywinął.
        • marilleva1 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 12:18
          Czulam ze to nie to od samego poczatku ale jak glupia trwalam w zwiazku bo balam sie samotnosci.
          • czoklitka Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 12:22
            samotność nie gryzie. ;)
            • molly_wither Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 19:43
              Ale moze bolec. samotnosc to bardziej stan swiadomosci.
              czoklitka napisała:

> samotność nie gryzie. ;)
          • paco_lopez Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 19:25
            Teraz teź ci nie najlepiej. On jak zeznajesz ma rodzinę. Czyli raczej on się do tego bardziej nadaje niż ty.
          • molly_wither Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 19:42
            Jak zwykle intuicja i stary nos mnie nie zawiodly. Podstawa kazdego zwiazku powinna byc szczerosc. Jesli jej nie ma z obu stron to wczesniej czy pozniej zwiazek sie skonczy. To ty jestes w zwiazku nie fair.
            marilleva1 napisała:

> Czulam ze to nie to od samego poczatku ale jak glupia trwalam w zwiazku bo bala
            > m sie samotnosci.
      • marilleva1 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 12:17
        Dlaczego?
        Byliśmy młodzi obydwoje. Nie do konca wiedzielismy czego oczekujemy. Wkurzalismy siebie wzajemnie bardzo jako para ale tak na sile razem trwalismy "bo kazdy kogos ma" i mysle ze dzis bylibysmy po rozwodzie. Dobrze, ze sie rozstalismy i mielismy szanse ulozyc sobie zycie z kims innym. Przyjaznimy sie. Nie ma do mnie zalu, ma juz zone i dziecko. Z zona duzo lepsza pare tworza niz my tworzylismy.
      • miau.weglowy Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 18:54
        chyba z toba, molly ;P
    • lled Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 14:50
      to po co ciastka rozdajesz zanim siadacie do kolacji?
      a tak wogole to bym sie zglosil tylko ze sam nie jestem normalny
      • mariuszg2 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 15:17
        lled napisał:

> a tak wogole to bym sie zglosil tylko ze sam nie jestem normalny

oj tam tak tylko gadasz...obaj wiemy, że po sutej porcji świeżego mięsiwa zakrapianej sowicie wybornym bimbrem dobrze jest na deser wciągnąć jakieś słodkie ciacho... i zakończyć wisienką z torta ....mlask...mniami...
    • kombinerki_pinocheta00 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 15:03
      Od dupy strony zaczynasz.
      Z obcokrajowcem? Przecież wiadomo, że większość z nich bzyka jedną i w tym samym czasie zabiera się za następną.
      Za chwilę wyjeżdżasz. Po co ci związek?
      W środę też obcokrajowiec? Z takim nastawieniem cudów się nie spodziewaj.

Ja jestem nienormalny, ale uderz do Josefa. To forumowy ostatni Mohikanin wśród prawdziwych mężczyzn. Chociaż dawno go nie widziałem, więc może jakaś już na nim oparła swoją przyszłość.

Powodzenia.
    • margarytka.margarytka Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 15:33
      wiesz wszyscy normalni faceci sa juz w związkach małżeńskich tez tak uważam pozostaje jedynie pozostać kochanką
    • joanna9969 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 16:49
      Sa fajni faceci tylko trzeba dac im szanse bo jak szuka Brada Pitta z kasa , gestem itp to jest ciezko
      I nie bardzo rozumiem czemu sex wyklucza powazna relacje , chcesz chodzic za raczke pol roku ?
      • czoklitka Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 16:54
        > I nie bardzo rozumiem czemu sex wyklucza powazna relacje , chcesz chodzic za ra
        > czke pol roku ?

seks nie wyklucza, ale tu ona ma do czynienia ze skąpcami, gołodupcami co gratis chcą pochędożyć. I tu jest problem, bo chcą wykorzystać bogu ducha winną dziewczynę.
        • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 23:40
          Jak to wykorzystać? Przecież ona również chędoży za darmo więc w czym problem?
          • czoklitka Re: gdzie poznac normalnego faceta? 23.06.15, 14:23
            ale oni chcą ją mieć tylko do seksu, więc chcą wykorzystać. A ona nie chędoży się pewnie za darmo, a za cenę miłości i poważnego związku.
            • joanna9969 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 23.06.15, 17:25
              Jak sie chedozyc to dla przyjemnosci chedozenia , chedozyc sie za milosci I staly zwiazek to brzmi nieco wyrachowanie I w dodatku jest jak widac malo skuteczne poniewaz faceci nie sa swiadomi tego jakaz to cena wiaze sie z owym chedozeniem
            • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: gdzie poznac normalnego faceta? 23.06.15, 19:12
              Jak to wykorzystać?
              O wykorzystywaniu można by mówić tylko wtedy gdyby ona nie czerpała przyjemności z chędożenia. W przeciwnym wypadku o wykorzystywaniu nie ma mowy.
              Jeśli jednak jest tak jak sugerujesz to jak to się nazywa.
              Jak chędożenie jest w zamian za kasę czy prezenty to jest prostytucja. A jak chędożenie jest w zamian za miłość i stały związek to jak to nazwać?
            • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: gdzie poznac normalnego faceta? 23.06.15, 19:25
              I jeszcze jedno.
              Jeśli jest tak jak sugerujesz, że kobieta chędoży się w zamian za miłość i stały związek, to przekazuje facetowi sygnał że nie lubi chędożenia.
              Z punku widzenia faceta angażowanie się w związek z kobietą która nie lubi chędożenia to powalony pomysł. Facetom od czasu do czasu zdarza się do myślenia użyć mózgu i potrafią sobie wyobrazić jak taki związek by wyglądał.
    • obrotowy Tak to jest, jak ma sie parcie tylko na obraczke 22.06.15, 17:01
      miast cieszyc sier zyciem i korzystac z jego urokow - zdajac sie na los...

obrotowy.
      - tez "dupek" :)
      • czoklitka Re: Tak to jest, jak ma sie parcie tylko na obrac 22.06.15, 17:11
        co? :)
        zdając się na los?
        poza tym te uroki to wiesz, trafisz na kogoś kto nie umie się seksić i jest po uroku.
        • obrotowy no i co ? 22.06.15, 17:15
          czoklitka napisała:
          > poza tym te uroki to wiesz, trafisz na kogoś kto nie umie się seksić i jest po uroku.

no i co ?
          a bo to jedna powiedziala mi - "Panu juz dziekujemy"...
          - bo nie kazdej (i w tym wzgledzie) czlek sie moze podobac...
          nawet jak poczatkowo podoba sie zewnetrznie i intelektualnie...
          • czoklitka Re: no i co ? 22.06.15, 17:51
            >- bo nie kazdej (i w tym wzgledzie) czlek sie moze podobac...
            >nawet jak poczatkowo podoba sie zewnetrznie i intelektualnie...

Eh, prawda, Obrotowy, prawda.
          • miau.weglowy Re: no i co ? 22.06.15, 18:56
            czlowieku, ty masz zone, wiec nie dawaj tu glupich rad osobom, ktore sa same ok?
            • obrotowy nie ok. 22.06.15, 20:29
              miau.weglowy napisała:
              > czlowieku, ty masz zone, wiec nie dawaj tu rad osobom, ktore sa same ok
              > ?

Gdybym byl sam - tobym je jak Lew_ zapraszal do domu na porady.
              - cos pomoglem, dziewcze ?
    • mariuszg2 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 17:07
      marilleva1 napisała:

> a jak w srode
      > znowu bedzie porazka...

a tak ... był wątek o środach...to wyjątkowo feralne dni som...

miałem kiedyś kolege co się Czwartek nazywał... mamy tez profesor Środę, W śląsku Wrocław grał Waldemar Sobota, był kolarz Krzysztof Piątek, natomiast nie słyszałem o nikim o nazwisku Poniedziałek
      • czoklitka Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 17:10
        taki aktor był (nie wiem czy nadal jest) - Jacek Poniedziałek
        • zeberdee28 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 22:27
          Jest i nawet wyszedł z szafy.
    • marilleva1 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 17:15
      Umawiam się z Polakami:-) jeden raz wyszedł obcokrajowiec bo poznaliśmy się w mojej pracy mam z nimi kontakt. I nie prawda co napisałeś bo obcokrajowiec był naprawdę ok i uczciwy przeraził się jak dzisiaj mi mówi ze za dużo mówiłam o ślubie o dzieciach i się wystraszył teraz jak mnie zna od przyjacielskie strony chce wrócić ale jakoś mi dumą nie pozwala raz nie wyszlo nie wyjdzie znowu i tez poznalam go lepiej i nie wole dalej na kumpelskiej stopie. W środę idę na randke z Polakiem:-)
      • koszmarna.baba Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 17:42
        Ale może tym razem nie zachowuj się jak desperatka która szuka męża. Najlepiej teraz, zaraz.
      • dziala_nawalony Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 20:04
        marilleva1 napisała:

> Umawiam się z Polakami:-) jeden raz wyszedł obcokrajowiec bo poznaliśmy się w m
        > ojej pracy mam z nimi kontakt. I nie prawda co napisałeś bo obcokrajowiec był n
        > aprawdę ok i uczciwy przeraził się jak dzisiaj mi mówi ze za dużo mówiłam o ślu
        > bie o dzieciach i się wystraszył teraz jak mnie zna od przyjacielskie strony ch
        > ce wrócić ale jakoś mi dumą nie pozwala raz nie wyszlo nie wyjdzie znowu i tez
        > poznalam go lepiej i nie wole dalej na kumpelskiej stopie. W środę idę na randk
        > e z Polakiem:-)

ktokolwiek by to nie byl, jest jedna zasada, badz soba, zadnych przegiec w strone, ach zobacz jaka jestem madra, elokwentna itp..badz soba to wystarczy, i albo rybki, albo..no,
        powodzenia, pamietaj nic na sile! desperatki odstraszaja!!!
      • posenski Musisz złapać nieco dystansu... 24.06.15, 16:54
        W tym celu :
        zaopatrujesz się w siatkę na motyle i duuuuży wór. Wyznaczasz odległość, czyli dystans. Machasz siatą na motyle i łapiesz tyle przestrzeni, ile zdołasz. Kompaktujesz i do wora. Krok naprzód. Operację powtarzamy tak długo, aż wypełnimy wór, albo skrócimy / pokonamy dystans. ;)

Jeśli nie działa.... hmm... --> stosujemy "radykalne środki".
        W tym celu :

Stajemy naprzeciw ściany, w odległości ok 1,5m. Zginamy się w pasie pod kątem 90 stopni ( tułów równolegle do podłogi ). Walimy z całej mocy barana w ścianę ( w razie Wu - czynność powtarzamy zwiększając odległość od ściany i biorąc rozpęd ).

A tak na serio - wyluzuj trochę. Nie spinamy się tak bardzo ok?
        Jak to mówią : "pospiech wskazany jest ( tylko ) przy.... sraczce i łapaniu pcheł."
        :)
    • rotkaeppchen1 Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 18:47
      Zapraszam do mnie do domu - moj facet jest bardzo normalny :-) Jedyny mankamen to to, ze jest moj ale za to jaki normalny! :-)
      • obrotowy nieprawda. 22.06.15, 18:55
        rotkaeppchen1 napisała:
        > Zapraszam do mnie do domu - moj facet jest bardzo normalny :-)

Nieprawda.
        jak jest zonaty, to tak , jak i ja - bedzie dla niej DUPKIEM.
        • rotkaeppchen1 Re: nieprawda. 22.06.15, 19:35
          Nie jest zonaty ;-)
    • lorelailee Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 20:37
      masz szczescie ze w ogole jakis facetow poznajesz- ja to tylko praca - dom (wynajety), weekendy z kotem (u rodziny na wsi), mialam konto na serwisie randkowym - ale bylo tak slabo ze zajrzalam tam ostatni raz w kwietniu - aha, ja to obserwuej wsrod znajomych rozwody - i sie w sumei nie dziwie, bo sie chyba hajtali tak na lapu-capu, zp ierwszym lepszym zeby samemu nie zostac, a po latach maja dosc..
    • znana.jako.ggigus może szukaj normalnych ludzi 22.06.15, 20:47
      obojga ołci. Może jakaś fajna koelżanka ma rówie fajnego brata?
      I tak na oko, o ile nie trollujezs, to masz ten głód w oczacg. To nic złego, ale to odstrasza.
      Poznałam mężczyzn, którzy w drugiej skeundzie taksowali, czy a) jestem wolna i czy b) może być z nas para i c) zabierali się do rzeczy.
      To odstraszało.
    • to.niemozliwe Re: gdzie poznac normalnego faceta? 22.06.15, 21:42
      Można poznać w schronisku w górach, na ściance wspinaczkowej, na wyjazdach rowerowych, grając w kosza lub w siatkę.
      • taki-sobie-nick Przyznam, że twój nick wygląda w kontekście tematu 22.06.15, 22:05
        to.niemozliwe napisał:

> Można poznać w schronisku w górach, na ściance wspinaczkowej, na wyjazdach row
        > erowych, grając w kosza lub w siatkę.

dość ponuro :-)
        • to.niemozliwe Re: Przyznam, że twój nick wygląda w kontekście t 23.06.15, 20:48
          Twój się, z kolei, niczym szczególnym nie wyróżnia. Ot, taki sobie nick. ;-)
          • fredoo Re: Przyznam, że twój nick wygląda w kontekście t 25.06.15, 11:43
            Idz na pieszą pielgrzymke do Częstochowy. Jest dość czasu aby sie poznać pogadąć i odpocząć.
            To nie żart.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka