listek_a 15.09.04, 20:47 reagują na Wasze czułe słowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Landrynka Re: jak Wasi faceci IP: 209.176.30.* 15.09.04, 20:52 Moj sie lekko peszy i mruczy, zebym sie juz nie "podlizywala" bo i tak na pewno tylko mu tak "mydle" oczy))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:07 No wlasnie, moj sie tez peszy i ja zaczynam sie bac, ze go przytlaczam swoim uczuciem. A zaznaczam, ze bardzo rzadko zdobywam sie na czułe słowa. Od niego słysze o wiele wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Landrynka Re: jak Wasi faceci IP: 209.176.30.* 15.09.04, 21:24 Wiesz, ze ja tez zaczynam sie tego obawiac? Tym bardziej, ze o ile cale zycie bylam bardzo oszczedna w ujawnianiu uczuc, odkad go poznalam, mam ochote ciagle mu to mowic cos czulego)))) Wiec ostatnio bylam zmuszona wprowadzic "reglamentacje", zeby mu sie nie "przejadlo")) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:28 Fajnie jest ze chcesz komus mowic ze go kochasz, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Landrynka Re: jak Wasi faceci IP: 209.176.30.* 15.09.04, 21:40 Dokladnie! Bo juz sie zaczynalam obawiac, ze jestem jakas nienormalna "gora lodowa" - a tu taka mila niespodzianka! Ale gdy sie trafi na wlasciwego partnera to wszystko sie zmienia. Na lepsze)) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:43 Widziałam Twój wątek. Trudno mi sie wypowiedziec na ten temat, ale zycze Ci powodzenia!! Ja bym z nim w kazdym razie porozmawiała:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Landrynka Re: jak Wasi faceci IP: 209.176.30.* 15.09.04, 21:52 Dziekuje)) Jeszcze troche poczekam, w koncu mi sie nie spieszy, a moze on sam dojrzeje to tematu. Ale jezeli nie, to chyba jakos to bede musiala sama poruszyc. Zobaczymy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:57 Trzymaj sie cieplo:))) Tylko nie czekaj za długo jak Cie to męzcy! On musi liczyc sie z twoimi uczuciami!!pa Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 08:15 moj maz sie cieszy jak dziecko:). on to kocha bo jest 30 letnim pieszczochem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: jak Wasi faceci IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 21:04 moj niezwykle entuzjastycznie, bo u mnie czule slowa sa na tzw "kartki" uczuciowa reglamentacja z mojej strony powoduje ze zwykle slowo skarbie rozpala go do .......... Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:13 mamy ich w garsci hehe, powiemy co trzeba (albo dotniemy;) i juz sa nasi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: jak Wasi faceci IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 21:16 wazne zeby przyjemnosci dozowac, wtedy sa doceniane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: jak Wasi faceci IP: *.238.69.233.adsl.inetia.pl 15.09.04, 21:31 moj to uwielbia ale ja raczej od niego wciaz slysze i sie do mnie wciaz klei choc minelo juz 25 m-cy odkad jestesmy razem.ostatnio ktos w ppubie myslal ze sie dopiero poznalismy bo wygladalismy na baaardzo spragnionych siebie,a ta osoba wczesniej nas nie znala. ale wystarczy ze mnie wqrzy to ohjoj zimnem wieje ze hoho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: jak Wasi faceci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.04, 21:36 to widzę, że nie tylko ja mam faceta, który się klei i nawet po 30 miesiącach zachowuje się, jakby pierwszy raz mnie przytulał :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:38 ja dopiero po 7 miesiacach jestem. Klei sie bardzo. trzymajcie kciuki,zeby to sie nie zmienilo!! Odpowiedz Link Zgłoś
moonnie Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 12:27 Na poczatku mojego zwiazku tez nie mogl sie odkleic. Udawalam brak zainteresowania,bylam zinma jak lod,a na kocham odwazylam sie po paru miesiacach. Teraz gdy jestem mila i slodka, to nabiera podejrzen i pyta sie:cos przeskrobalas?Alternatywnie:czego chcesz? I gdzie ten ogien... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 07:45 zależy co robi, jak słucha wiadomości, albo czyta, to "ani mi się waż kobieto przeszkadzać";), normalnie to robi słodkie minki, odwdzięcza się tym samym i łasi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: jak Wasi faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 09:19 bardzo reagują... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 12:29 listek_a napisała: > reagują na Wasze czułe słowa? Mój to zawsze tak mówi: "..dobra skarbie, przestań pierdolić, powiedz szczerze ile i na co.... " ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonnie Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 12:34 i czemu oni zawsze nas podejrzewaja o jakies niecne zamiary? Przeciez chcemy troche czulosci...dodatkowy nowy ciuch tez nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś