Dodaj do ulubionych

jak Wasi faceci

15.09.04, 20:47
reagują na Wasze czułe słowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Landrynka Re: jak Wasi faceci IP: 209.176.30.* 15.09.04, 20:52
      Moj sie lekko peszy i mruczy, zebym sie juz nie "podlizywala" bo i tak na pewno
      tylko mu tak "mydle" oczy)))))
      • listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:07
        No wlasnie, moj sie tez peszy i ja zaczynam sie bac, ze go przytlaczam swoim
        uczuciem. A zaznaczam, ze bardzo rzadko zdobywam sie na czułe słowa. Od niego
        słysze o wiele wiecej!!!
        • Gość: Landrynka Re: jak Wasi faceci IP: 209.176.30.* 15.09.04, 21:24
          Wiesz, ze ja tez zaczynam sie tego obawiac? Tym bardziej, ze o ile cale zycie
          bylam bardzo oszczedna w ujawnianiu uczuc, odkad go poznalam, mam ochote ciagle
          mu to mowic cos czulego))))
          Wiec ostatnio bylam zmuszona wprowadzic "reglamentacje", zeby mu sie
          nie "przejadlo"))
          • listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:28
            Fajnie jest ze chcesz komus mowic ze go kochasz, nie??
            • Gość: Landrynka Re: jak Wasi faceci IP: 209.176.30.* 15.09.04, 21:40
              Dokladnie! Bo juz sie zaczynalam obawiac, ze jestem jakas nienormalna "gora
              lodowa" - a tu taka mila niespodzianka! Ale gdy sie trafi na wlasciwego
              partnera to wszystko sie zmienia. Na lepsze))
              • listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:43
                Widziałam Twój wątek. Trudno mi sie wypowiedziec na ten temat, ale zycze Ci
                powodzenia!! Ja bym z nim w kazdym razie porozmawiała:))))
                • Gość: Landrynka Re: jak Wasi faceci IP: 209.176.30.* 15.09.04, 21:52
                  Dziekuje))
                  Jeszcze troche poczekam, w koncu mi sie nie spieszy, a moze on sam dojrzeje to
                  tematu. Ale jezeli nie, to chyba jakos to bede musiala sama poruszyc. Zobaczymy.
                  Pozdrawiam.
                  • listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:57
                    Trzymaj sie cieplo:))) Tylko nie czekaj za długo jak Cie to męzcy! On musi
                    liczyc sie z twoimi uczuciami!!pa
        • maretina Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 08:15
          moj maz sie cieszy jak dziecko:). on to kocha bo jest 30 letnim pieszczochem;)))
    • Gość: martucha Re: jak Wasi faceci IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 21:04
      moj niezwykle entuzjastycznie, bo u mnie czule slowa sa na tzw "kartki"
      uczuciowa reglamentacja z mojej strony powoduje ze zwykle slowo skarbie rozpala
      go do ..........
      • listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:13
        mamy ich w garsci hehe, powiemy co trzeba (albo dotniemy;) i juz sa nasi!!!
        • Gość: martucha Re: jak Wasi faceci IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 21:16
          wazne zeby przyjemnosci dozowac, wtedy sa doceniane :-)
          • listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:25
            tys prowda:))))
            • Gość: kania Re: jak Wasi faceci IP: *.238.69.233.adsl.inetia.pl 15.09.04, 21:31
              moj to uwielbia ale ja raczej od niego wciaz slysze i sie do mnie wciaz klei
              choc minelo juz 25 m-cy odkad jestesmy razem.ostatnio ktos w ppubie myslal ze
              sie dopiero poznalismy bo wygladalismy na baaardzo spragnionych siebie,a ta
              osoba wczesniej nas nie znala.
              ale wystarczy ze mnie wqrzy to ohjoj zimnem wieje ze hoho
              • Gość: etna Re: jak Wasi faceci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.04, 21:36
                to widzę, że nie tylko ja mam faceta, który się klei i nawet po 30 miesiącach
                zachowuje się, jakby pierwszy raz mnie przytulał :)
                • listek_a Re: jak Wasi faceci 15.09.04, 21:38
                  ja dopiero po 7 miesiacach jestem. Klei sie bardzo. trzymajcie kciuki,zeby to
                  sie nie zmienilo!!
                  • moonnie Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 12:27
                    Na poczatku mojego zwiazku tez nie mogl sie odkleic. Udawalam brak
                    zainteresowania,bylam zinma jak lod,a na kocham odwazylam sie po paru
                    miesiacach. Teraz gdy jestem mila i slodka, to nabiera podejrzen i pyta sie:cos
                    przeskrobalas?Alternatywnie:czego chcesz?
                    I gdzie ten ogien...
    • borsuczyca Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 07:45
      zależy co robi, jak słucha wiadomości, albo czyta, to "ani mi się waż kobieto
      przeszkadzać";), normalnie to robi słodkie minki, odwdzięcza się tym samym i
      łasi się
    • Gość: DagnyJuel Re: jak Wasi faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 09:19
      bardzo reagują...
    • lena_zienkiewicz Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 12:29
      listek_a napisała:

> reagują na Wasze czułe słowa?

Mój to zawsze tak mówi:
      "..dobra skarbie, przestań pierdolić, powiedz szczerze ile i na co.... "
      ;)
      • moonnie Re: jak Wasi faceci 16.09.04, 12:34
        i czemu oni zawsze nas podejrzewaja o jakies niecne zamiary?
        Przeciez chcemy troche czulosci...dodatkowy nowy ciuch tez nie zaszkodzi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka