Dodaj do ulubionych

Facet I kolezanki

12.08.15, 01:29
Powiedzmy ze macie faceta ktory posiada kolezanki / znajome , sa to kobiety ktore on poznal przed wami I teraz juz je jako kolezanki ma . Powiedzmy ze to mily kontaktowy , przystojny gosc ktorego kobiety lubia I z wzajemnoscia , teraz gdy w jego zyciu jestescie wy to
A) zadacie aby pozrywal te kontakty czy b) wychodzicie z zalozenia ze skoro on traktowal je do tej pory na stopie kolezenskiej to pociagu jako takiego do nich nie mial wiec sa raczej nie szkodliwe
Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 04:39
      A) a zapytaj jeszcze,bo to jest ciekawe,..ktorej udalo sie to skutecznie przeprowadzic?

B)>>to pociagu jako takiego do nich nie mial wiec sa raczej nie szkodliwe<<, facet to kolejowy rozklad jazdy W-wa Glowna, pociagow od cholery i to cala dobe na okraglo
      • taki-sobie-nick Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 19:01

> we<<, facet to kolejowy rozklad jazdy W-wa Glowna, pociagow od cholery
        > i to cala dobe na okraglo

Raczej metro: pociąg całą dobę. :-P Chociaż metro całą dobę nie kursuje, ale facet też chyba czasem śpi. :-P
        • dziala_nawalony Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 22:55
          taki-sobie-nick napisała:

>
          > > we<<, facet to kolejowy rozklad jazdy W-wa Glowna, pociagow od ch
          > olery
          > > i to cala dobe na okraglo
          >
          > Raczej metro: pociąg całą dobę. :-P

Nikki, oczywiscie do pewnego czasu..8)

Chociaż metro całą dobę nie kursuje, ale f
          > acet też chyba czasem śpi. :-P

,.czasem spi,chociaz z wiekiem coraz mniej,a te pociagi wprawdzie coraz dluzsze,ale rzadziej wyjezdzaja,. 8)
    • kombinerki_pinocheta00 Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 07:40
      :)))

Niedawno sama kombinowałaś

forum.gazeta.pl/forum/w,16,158286105,158286105,Czy_to_zdrada_.html
      a teraz czujesz ból dupy, że gość ma koleżanki?
      • nota_bene0 Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 08:24
        Wszystko zależy od człowieka, jaki ma charakter etc. Ja tez poznałam kogoś, kto strasznie lubił być w punkcie zainteresowania, no i ipso facto musiał wiedzieć co u owych koleżanek w trawie piszczy nawet po wielu latach od rozpoczęcia znajomosci;-) Ot, chłop mial takie potrzeby:-D a może i hobby. Na samym poczatku zakomumikowal mi, że on nikogo do kosza nie wyrzuca. (taki wątek na forum kiedyś założyłam). Dla mnie to.równoznaczne było to.z tym, ze będzie stale w kontakcie. Czyli przyjaciółeczki, kolezaneczki, pierdeczki:-D Nie dla mnie taki lovelas, szybciutko pana pożegnałam, oznajmiłam, że nie pasuje do jego nowoczesnych rozwiązań i żeby dał mi spokój. Nie chciał dac, ale ostrzeglam, ze jeśli będzie mnie nękać, zglaszam to odpowiednim organom. Facet z masa kompleksów, musiał się upewnić co u której, chyba chłop spokojniej wtedy życie pędził. Ogólnie stwierdzam:nie polecam.
        • taki-sobie-nick Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 18:59
          samym poczatku z
          > akomumikowal mi, że on nikogo do kosza nie wyrzuca.

Ja bym rzuciła już w tym momencie. Za polszczyznę i za reifikację.
      • potworski Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 09:28
        Hahaha=kombi doje#bałeś.
        Potwierdza się stara prawda=każdy sądzi podług siebie.
        Dlatego należy omijać tego typu jednostki, które węszą podstęp na każdym kroku jak Pies Cywil, bo to oznacza, że same są podstępne=ludzie ekstrapolują swoje zachowania na innych.
    • firlefanz Re: jak Ci sie uda A? 12.08.15, 08:36
      moim zdaniem plan A bardzo trudno jest przeprowadzić - większość ludzi tak ma, że gdy ktoś im czegoś zabrania, to tym bardziej chcą to robić.

b) to zależy. tylko jeśli wszystkie te koleżanki są fizycznie i nazwijmy to "ogólnie" (czyli także pod względem charakteru etc.) zdecydowanie mniej atrakcyjne niż Ty to są "nieszkodliwe".

nigdy nie można wykluczyć sytuacji, że pociąg był ze strony Twojego faceta, ale nieodwzajemniony przez koleżankę.
    • coffei.na Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 09:54
      kij mu w oko
      po kilku latach będziesz prosiła Boga czy w co tam wierzysz,aby choć na chwile dał ci spokój,wyszedl z pokoju,czy też odczepił się od mankietu/ta tararara
      ogólnie jestem za wystosowaniem postulatu w którym bedzie zawarty taki przykaz :
      "Raz do roku, w okresie letnim ,kiedy to świat pięknieje a po kilku piwkach w upalny dzień i faceci stają się piękni niczym Alain Delon(za czasów swej świetności) w dzień MBP (Matki Boskiej Pieniężnej) dzielicie sie z towarzyszem swej niedoli zwanym dalej mężem (bleeeh) pulą otrzymaną przez owgo bleeeha-swoje zaskórniaki czym,czyyym i nie dowej żodnemu!- i każdy idzie w swoją stronę/stronę światła/ku upadkowi"

da sie? :)
      • czoklitka Re: Facet I kolezanki 14.08.15, 23:01
        że co?  że dzielą się jakimiś byłymi lub obecnymi partnerami na seks? o, fajne.
    • znana.jako.ggigus a Ty sama zerwalabys kontakty 12.08.15, 10:54
      dla partnera?
    • varia1 Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 11:39
      a) jakby ci się udało to zrobić skutecznie to się nam pochwal i nie zgub klucza od tej piwnicy, w której go zamknęłaś
      b) nie ma nieszkodliwych koleżanek :) mówię ci to jako koleżanka wielu mężczyzn
      • nota_bene0 Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 13:03
        Nie ma nieszkodliwych koleżanek? Ja byłabym mimo wszystko taką. Zresztą, chciał/li, ale ja nie. Takie kolezenstwo to jak się ma naścue lat, potem albo się jest podejrzanym, albo samej się podejrzewa:-D
        • varia1 Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 14:27
          skoro oni chcieli, to jednak mimo wszystko nie byłaś nieszkodliwa, twoja bierność nie ma tu nic do rzeczy, w ocenie autorki wątku
    • taki-sobie-nick moŻesZ zdrADzić 12.08.15, 18:55
      dlaczego napisałaś spójnik wielką literą?
      • nota_bene0 Re: moŻesZ zdrADzić 13.08.15, 07:24
        Równie dobrze może ciebie zapytać, dlaczego zdanie zaczynasz małą literą? Sokoro tak wszystkich pouczasz...;-)
      • six_a Re: możesz zdradzić 13.08.15, 08:14
        autokorekta jej poprawiła. wczoraj się urodziłaś czy komórki nigdy nie miałaś?
        • nota_bene0 Re: możesz zdradzić 13.08.15, 08:28
          A i jedni i drugie. Możesz sobie zresztą dopasować wedle swojego widzimisię:-P
          • nota_bene0 Re: możesz zdradzić 13.08.15, 08:30
            Jedno i drugie- coś mi ta autokorekta nie poprawiła- no takiego miec pecha:-P
        • taki-sobie-nick Re: możesz zdradzić 14.08.15, 23:27
          six_a napisała:

> autokorekta jej poprawiła. wczoraj się urodziłaś czy komórki nigdy nie miałaś?

nie mam autokorekty w komórce
          • znana.jako.ggigus zainstaluj sobie 15.08.15, 00:41

• taki-sobie-nick Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 18:58
      joanna9969 napisała:

> Powiedzmy ze macie faceta ktory posiada kolezanki

Posiadać to można majątek ziemski. Sieć hoteli. Stadninę koni. Ogólnie coś dużego, wartościowego i zdecydowanie nieosobowego.
      To czyni nas posiadaczem.

Koleżanki się MA.

• sid_15 Re: Facet I kolezanki 12.08.15, 19:10
      > A) zadacie aby pozrywal te kontakty

Lol...
      Rozumiem, że misio automatycznie się zgadza i zaczynacie prowadzić szczęśliwe, rodzinne życie typu praca-dom? :>
    • czoklitka Re: Facet I kolezanki 14.08.15, 22:57
      to zależy od tego, w jaki sposób my się poznaliśmy. Jeśli np. wyczułam, że on chce "mię" poderwać i wyczułam, że chłopak myśli, że się podoba każdej, to pomyślę, że do innych też tak startował, wówczas mogę zwątpić w to, czy one są jego koleżankami, czy mają raczej być jego fankami.
      • joanna9969 Re: Facet I kolezanki 15.08.15, 20:21
        No coz on wie ze sie podoba kobietom z tym ze jest bardzo skryty ze swoimi uczuciami I ostrozny ..
        Ja trafilam w jego gust I poszlo szybko ale ja rozumiem ze wiekszosc kolezanek po prostu moze nie wiedziec jak on je traktuje , trzeba go dobrze poznac I dobrze slychac tego Co mowi I tego Co nie mowi zeby sie wyznac w jego uczuciach ;-) taka jego uroda zodiakalnej panny
        • czoklitka Re: Facet I kolezanki 15.08.15, 22:02
          >I dobrze slychac tego Co mowi I tego Co nie mowi zeby sie wyznac w jego uczuciach ;-)

fajnie to ujęłaś ;)
    • triismegistos Re: Facet I kolezanki 15.08.15, 11:02
      Cześć, dawno mnie tu nie było. Mam bardzo towarzyskiego faceta, który ma koleżanki. Niektóre z nich to piękne dziewczyny! No, ale mi to wiadomo, nie dorastają do pięt. ŁAskawie mu pozwalam je mieć, niech się napaczy i tym bardziej doceni co ma w domu. O.
    • charlotte-york Re: Facet I kolezanki 17.08.15, 09:35
      Moim zdaniem bierzesz z dobrodziejstwem inwentarza lub szukasz innego typa. Po co się kłócić? W dodatku raczej wiem, o kim piszesz. Nie zmienisz go, od zawsze ma koleżanki.
      • joanna9969 Re: Facet I kolezanki 17.08.15, 12:40
        wiesz o kim pisze ? bardzo ciekawe
        • czoklitka Re: Facet I kolezanki 17.08.15, 16:01
          >wiesz o kim pisze ? bardzo ciekawe

jejku, o takim typie człowieka pisze ;)
          • nota_bene0 Re: Facet I kolezanki 17.08.15, 20:21
            :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka