chikitaxxx
18.08.15, 19:22
Witam wszystkich, głupio mi prości o pomoc a właściwie doradzenie i naprowadzenie mnie na normalną drogę :) W marcu kupowałam samochód i sprzedawał mi go bardzo miły i przystojny jak dla mnie mężczyzna :) Potem w między czasie mój tata też u niego kupił samochód. I od tamtej pory mamy kontakt na fb. Od czasu do czasu piszemy. Gdy przyjeżdżałam do niego do salonu szeroko się uśmiechał, blisko mnie siedział, pojechaliśmy się sami wypróbować samochód, i sam zaproponował przejść na ty i nawt na dowidzenia puścił mi oczko i szeroko się uśmeichnął:) Gdy jechaliśmy samochodem sami gadaliśmy o wszystkim nie było żadnego dystansu między nami, znam jego całe życie i on moje też. Ja czułam, że jest między nami chemia miałam naprawdę jak nigdy motyle w brzuchu. Po kupnie samochodów, już się nie widzieliśmy bo nie było po co :p I tak jak pisałam od czasu do czasu pisaliśmy na fb on zawsze mi dogryzał ale tak słodko i potem cisza XD Parę miesięcy temu zmienił pracę i zaprasza mnie i mojego tatę do niego do pracy na kawę itp. ale jest problem on dzwoni do mojego TATY i jego prosi żebyśmy my przyjechali razem do niego. A nie do mnie XD Gejem nie jest na pewno !!!! Dużo można by było jeszcze opisywać jego dziwnych zachowań w moim kierunku :P I mam problem czy spróbować się z nim umówić bo on sam tego nie robi ?! Czy w ogóle ja mu się podobam ? Ja za raz mam 23 lata on 26 lat, jest po ciężkim związku, był zaręczony, i chyba na 3 spotkaniu powiedział o tym mojemu uwaga TACIE !!! Błagam o pomoc bo jesteśmy z nim umówieni na przyszły tydzień i nie wiem czy zaprosić go na randkę ?