dziewczynkaizapalniczka 17.10.15, 16:19 Od swoich chłopaków, mężów? Jeśli tak, to jakie? I z jakiej okazji? Czy może bez okazji też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha033 musi... 17.10.15, 17:07 piataziuta napisała: > A dlaczego pytasz? musi łasa na nie jest... - a chlop niedomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkaizapalniczka Re: musi... 17.10.15, 19:26 No jestem. Ale u mne nigdy nic i się zastanawiam, czy tylko u mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: musi... 18.10.15, 20:25 Może Chytrus McKwacz z niego, a może nie przywiązuje do tego wagi i sam tego też nie oczekuje. Ale powiem Ci tak Dziewczynko...jak nie niedomaga na innych płaszczyznach, to daj mu spokój z tymi prezentami. Coś za coś. Nigdy nie jest idealnie. Mógłby Cię obrzucać kwiatami i prezentami a być zwyczajnym sqrwielem. Zdaj sobie też sprawę, że niektórzy robią prezenty z wyrzutów sumienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: musi... 20.10.15, 20:52 ja dostaję często bo mój facet po tym jak mu powiedziałam "nie przepraszaj, bo rzygam jak słyszę po raz milion setny to samo" zaczął stosować przekupstwo i przynosi mi w grupach po 4: kwiaty/ wino/świeczki zapachowe/kule do kąpieli/chipsy (sic!)/ karczochy i inne rzeczy które lubię i akurat mu wpadną w ręce ale nie jestem pewna czy to powód do dumy Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Czy dostajecie prezenty? 17.10.15, 18:05 Tylko takie, które sama sobie wybiorę. Kiedyś parę razy kupił coś sam (biżuteria), co mi niezbyt przypasowało. O, samodzielnie może mi co najwyżej kupować książki z pewnej dziedziny, bo to wszystko się z chęcią przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Czy dostajecie prezenty? 17.10.15, 18:42 Aaa, z okazji świąt i rocznic a czasem i bez okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Czy dostajecie prezenty? 17.10.15, 19:30 dostala na wczorajsze urodziny elegancki nowy smartfon. wygralem cos? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus prezenty sobie kupuję sama 17.10.15, 22:08 co roku na święta piąteczka cieni Diora, w międzyczasie jakiś perfum :) A teraz się zastanawiam nad DVD z koncertem Prince'a w Syracuse 1985, solówka w Purple Rain 2:16. W sieci kawałki złej jakości. Nikt Cię nie rozpieści tak, jak Ty sam/a siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: prezenty sobie kupuję sama 17.10.15, 22:27 znana.jako.ggigus napisała: > co roku na święta piąteczka cieni Diora, w międzyczasie jakiś perfum :) A teraz > się zastanawiam nad DVD z koncertem Prince'a w Syracuse 1985, solówka w Purple > Rain 2:16. W sieci kawałki złej jakości. > Nikt Cię nie rozpieści tak, jak Ty sam/a siebie. nic nie sciagam z sieci, jakosc nagran od dawna jest tragiczna. Tego nie nie mozna sluchac,a ze mam pie...a na pkt. muzyki, wiec trudno boli ale kupuje cd/dvd. ale za to nawet po kompresji na mp3 jakosc rozwala youtuby i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus swego czasu było fajne nagranie całego koncertu 17.10.15, 22:30 świetna jakość i dobra rodzielczość na cały ekran, ale Jego Wysokość Prince kazał usunąć. Na google video znajdziesz dobrą jakość i oryginalne teledyski. Ja nie ściągam (co chciałam ściągnąć, to dostałam wirusa), ino oglądam i się gibię. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: swego czasu było fajne nagranie całego koncer 18.10.15, 20:09 uzywasz sluchawek,czy dajesz w ucho bezposrednio z glosnikow? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus sluchawki 19.10.15, 10:47 i oczywiscie nagranie mogloby lepsze. wiadomo. No i ja mam takie zwyczajne sluchawki od komorki, bo zgubilam torebke z ipodem:) i zbiorami. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus a Ty dziala jako konserer 19.10.15, 11:24 to na jakich sluchawkach sluchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: a Ty dziala jako konserer 19.10.15, 13:28 kiedys uzywalem Sennheiser,ale byly tylko przyzwoite i to z tej wyzszej polki cenowej.Natomiast od pewnego czasu mam sluchawki firmy Bose, no i to jest to, rewelacja!! Nic sie do nich nie umywa,brzmienie pelnozakresowe plus powalajaca dynamika, nawet juz te tansze sa zdecydowanie lepsze od sennheiser'ow, czy sony..8) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Sennheisera miałam do biegania 20.10.15, 00:14 w zgubionym ipodzie. Dzięki za nazwę, właśnie planuję kupno nowego ipoda. Skopiować Ci ten genialny koncert? Jak się zdecyduję Naprawdę opłaca się: Prince wije się, przebiera, skacze, dziwy tańczą, on się żegna, no ale wiadomo, wraca po to, aby odśpiewać Purple rain. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Sennheisera miałam do biegania 20.10.15, 09:10 Dziekuje,ale mam princa rowniez, on jest jedyny w swoim rodzaju i tez go lubie..8) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Masz ten koncert na DVD?? 20.10.15, 13:19 znana.jako.ggigus napisała: > Ty szczesciarzu! koncertu nie mam, mam jego skladanke the best off..8) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: a Ty dziala jako konserer 20.10.15, 13:37 dziala_nawalony napisał: > kiedys uzywalem Sennheiser,ale byly tylko przyzwoite i to z tej wyzszej polki > cenowej. Który model konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: a Ty dziala jako konserer 20.10.15, 15:12 potworski napisał: > dziala_nawalony napisał: > > > kiedys uzywalem Sennheiser,ale byly tylko przyzwoite i to z tej wyzszej p > olki > > cenowej. > > Który model konkretnie? > przepraszam,sklamamlbym!! Sennheiser to nie byla zadna wersja high~endowa, tylko model HD 201,wiec ta sama polka cenowa /do 200 funtow/,co obecnie uzywane Bose 2371M/AE2. no, ale dlatego porownywanie obu modeli jest na miejscu, Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: a Ty dziala jako konserer 22.10.15, 15:27 Hahahaha! Sennheisery HD201 warte w tej chwili 70 zeta wbijasz w półkę słuchawek do 200 funciaków. Tak samo można napisać, że Fiat Seicento to półka samochodów do 500 000 $. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: a Ty dziala jako konserer 22.10.15, 17:18 potworski napisał: > Hahahaha! Sennheisery HD201 warte w tej chwili 70 zeta wbijasz w półkę słuchawe > k do 200 funciaków. > Tak samo można napisać, że Fiat Seicento to półka samochodów do 500 000 $. > hahaha.. w tej chwili? ,..bo mam je od wiekow,pamietalem jedynie ze byly tanie,wiec dlatego napisalem 'do 200 funtow' zeby nie podawac ceny z sufitu.Natomiast w/w Bose, rowniez mieszcza sie w tym przedziale cenowym,i jesli dobrze pamietam cena opiewala na sume ok .190£ Zdecydowanie najlepsze, z tego co dowiadywalem sie po forach to pozostale sluchawki tej firmy,a wyzszej klasy sygnowane przez Bose, rowniez bija na glowe odpowiedniki z innych firm. no to tyle~tytulem doprecyzowania Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: a Ty dziala jako konserer 22.10.15, 20:32 Ceny tego typu sprzętu nie zmieniają się jakoś znacząco w czasie=raczej wypierane są przez nowsze modele. Wyrabianie sobie opinii na temat marki biorąc pod lupę najtańszy model, którym jest HD201 mija się z celem bo to słuchawki niemal zabawkowe, które przydać się mogą co najwyżej do słuchania audiobooków bo do słuchania muzyki nijak się nie nadają. Jak już chcesz coś mówić o jakości słuchawek nausznych w tym przedziale cenowym to zacznij na początek od Senków HD555=całkiem dobry budżetowy model, który zjada te Twoje Bose na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: a Ty dziala jako konserer 23.10.15, 00:15 potworski napisał: > Ceny tego typu sprzętu nie zmieniają się jakoś znacząco w czasie=raczej wypiera > ne są przez nowsze modele. to prawda,z tym ze obecnie w mojej wiosce dostepne sa juz modele nowsze np.HD558 i nic o nich nie wiem, jesli kierowac sie cena to zapewne jest to model zastepujacy wczesniejszy 555, > Wyrabianie sobie opinii na temat marki biorąc pod lupę najtańszy model, którym > jest HD201 mija się z celem bo to słuchawki niemal zabawkowe, które przydać się > mogą co najwyżej do słuchania audiobooków bo do słuchania muzyki nijak się nie > nadają. te nadal posiadam,choc praktycznie od chwili zakupu nigdy ich nie uzywalem ~ w sklepie nie testowalem,a po rozpakowaniu w domu okazaly sie rozczarowaniem,zbyt 'plaskie' pasmo. Jak już chcesz coś mówić o jakości słuchawek nausznych w tym przedzial > e cenowym to zacznij na początek od Senków HD555=całkiem dobry budżetowy model, > który zjada te Twoje Bose na śniadanie. > ..slowo przeciw slowu,wiec jednak nadal watpie,ze jest tak jak podajesz.Nalezaloby je przetestowac.Musialbym trafic do duzego sklepu muzycznego, gdzie beda dostepne takie i takie, wtedy pozwole sobie przetestowac obie pary. Na dxien dzisiejszy Bose idealnie wspolpracuja z moim HP MediaSmart, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
demillma Re: Czy dostajecie prezenty? 18.10.15, 20:26 kiedyś dosyć często, a teraz musze sie dopraszac o jakies upominki. na imieniny cos zawsze dostanę, ale bez okazji... można tylko pomarzyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Czy dostajecie prezenty? 19.10.15, 11:10 Nie lubię dostawać prezentów, nie lubię być zaskakiwana, więc nie dostaję. Wystarczy, że 10 codziennych czynności wykonuje z myślą o mnie, nie musi tego dodatkowo potwierdzać upominkami. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Czy dostajecie prezenty? 19.10.15, 11:27 Wystarczy, że 10 codziennych czynności wykonuje z myślą o mnie, Ujawniłabyś je? Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Czy dostajecie prezenty? 19.10.15, 12:15 > Ujawniłabyś je? Podpowiedzi szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Czy dostajecie prezenty? 20.10.15, 11:08 fuzja-jadrowa napisał(a): > Wystarczy, że 10 codziennych czynności wykonuje z myślą o mnie, Ooo będą świństewka? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Czy dostajecie prezenty? 20.10.15, 11:28 To mówimy o sąsiadach czy partnerach? bo się gubię... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Czy dostajecie prezenty? 20.10.15, 11:38 Ja obstawiam Fuzji męża i chłopaka, bo o nich pytali w startowym. I teraz pytania brzmią: który z nich myśli o Fuzji robiąc te 10 czynności oraz cóż to są za czynności, a także czy to świństewka? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Czy dostajecie prezenty? 20.10.15, 12:07 Myślę, że chłopak zawsze bardziej niż mąż, a najbardziej sąsiad. Taka kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
perfum [...] 20.10.15, 16:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: A czy aby dajecie prezenta? 20.10.15, 18:58 perfum napisał: > A ja myślę, że najbardziej - to przełożony. Taki mus. Bądźmy skrupulatni: wielokrotnie przełożony. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy [...] 21.10.15, 15:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elnasa Re: Czy dostajecie prezenty? 20.10.15, 11:15 Dostaję na urodziny czy na święta;) tak bez okazji to czasem jakieś drobne upominki, typu kwiaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Czy dostajecie prezenty? 22.10.15, 22:07 Ja dostaję. Zdarza się, że bez okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna9969 Re: Czy dostajecie prezenty? 23.10.15, 18:22 Zawsze dostawalam , przewaznie z okazji swiat czy urodzin ale nie tylko , jeden skapiec mi sie trafil na swieta dostalam cos jego czego nie mogl sie pozbyc I to tylko dlatego ze ja mu cos kupilam , na urodziny w ktore mnie odwiedzil nie dostalam ani jednego kwiatka ze o prezencie nie wspomne a zeby bylo ciekawej w domu stal bukiet roz nie od niego , pare miesiecy potem zerwalam te znajomosc nie przez skrajne skapstwo ale sytuacja z urodzinami troche mnie zrazila Odpowiedz Link Zgłoś