Dodaj do ulubionych

czy robicie swoim panom prezenty?

20.09.04, 12:05
czytam sobie tu o tym jak to kobietki oczekuja prezentow od panow, a ze mna
jest tak ze jak cos dostane to ciesze sie jak dziecko, ale sama tez mam
potrzebe zakupienia mojemu panu czegos fajnego jak np ide na zakupki, jak
mnie stac to cos drozszego, jak mam mniej pieniedzy to cos drobnego, nie
przesadzam, lubie prezenty praktyczne i nie wydaje majatku , ale nie widze w
tym problemu czy dyshonoru
Obserwuj wątek
    • listek_a Re: czy robicie swoim panom prezenty? 20.09.04, 12:08
      To powiedz co mam mojemu facetowi kupic na imieniny!!! prooosze, bo to juz w
      srode!!
      • Gość: margie Re: czy robicie swoim panom prezenty? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 20.09.04, 12:59
        jezu, nie wiesz?! koszule, teraz wolczanka ma zajebista serie avantgarde, po
        199pln ale odjazdowe, jakies perfumy co lubi i do tego dezodorant, ksiazke z
        dziedziny, ktora sie pasjonuje, dlugopis jakis wystrzalowy do podpisywania umow
        i kontraktow:)), kalendarz ladnie oprawiony z jego imieniem i nazwiskiem na
        2005 rok ( bedzie jak znalazl), portfel tez persnalizowany:))ladny pasek do
        spodni, krawat ( ale dla mnie to ostatecznosc)bilety na koncert, plyte, cos do
        samochodu, jesli ma.. moge tak jeszce godzine wymieniac:))
    • lena_zienkiewicz Re: ze mną jest tak, 20.09.04, 12:12
      że niecierpię dostawać prezentów.Natomiast rozdawać prezenty uwielbiam.
      • listek_a Noelka!! 20.09.04, 12:14
        Pomoz no!! jak tyle kupilas to moglabys sie podzielic pomyslami!!
        • noelka28 listek 20.09.04, 12:21
          ..tyle kupilam...no nie wiem czy az "tyle"...

nie wiem, jak dobrze znasz swojego pana to wiesz czego potrzebuje - juz pisalam
          ze lubie prezenty praktyczne- jesli lubi t-shirty, to kup mu taki lepszej
          jakosci, troche drozszy i na pewno sie ucieszy, jesli lubicie ogladac filmy -
          to kup mu film, jesli lubi dobre perfumy, a Ciebie stac - to biegnij do
          perfumerii, jesli pali - to fajna zapalniczke, itd.
          • Gość: tres_jolie Re: listek IP: *.aster.pl 20.09.04, 12:49
            Ja kupuje swojemu facetowi prezenty praktyczne typu: cos z ubrania lub jakies
            fajne perfumy (polecam ostatni zapach Lacoste'a), a on jak na zlosc ksiazki,
            ktorych nie potrafie do konca przeczytac np.: o sytuacji geopolitycznej na
            swiecie, po angielsku.
            Moze powinnam sie cieszyc ze tak wysoko mnie ceni,ale ja wole zwykle kwiatki!
    • serendepity Re: czy robicie swoim panom prezenty? 20.09.04, 14:12
      Kupuje prezenty bez okazji. Z okazji nie kupujemy sobie prezentow. Jak zobacze
      cos co wiem, ze moj luby lubi albo chcialby kupic albo ucieszy sie z tego.
      Nie musi to byc drogie, czasami to jakis drobiazg albo cos smiesznego. Lubie
      kupowac prezenty ot taki sobie bez okazji.
      No i nie wiem jak mozna nie wiedziec co kupic mezowi/lubemu. Czy to znaczy , ze
      ktos nie zna zainteresowan lub pragnien swojego lubego?

Serendepity.
    • Gość: Anusia swoim Panom??? IP: 217.153.18.* 20.09.04, 14:18
      nie mam "swojego pana", wolnym czlowiekiem jestem.
      a prezenty bez okazji robie narzeczonemu, przyjaciołom, rodzinie...
      • noelka28 Anusia 20.09.04, 15:48
        ..a narzeczonemu to czyjemu prezenty kupujesz? kolezanki? czepiasz sie slow :)
        • Gość: Anusia Re: Anusia IP: 217.153.18.* 20.09.04, 16:04
          narzeczonemu kolezanki to raczej z okazji niz bez:-) czepilam sie fakt, bo "moj
          pan" to mi jednak nie brzmi:-)
          • noelka28 Re: Anusia 20.09.04, 16:10
            jaki mamy do dyspozycji jezyk, takim sie porozumiewamy, czasem brzmi
            dwuznacznie, ale jak ktos wie o co chodzi to sie nie czepia (chyba ze ma zly
            dzien) :)) pozdrawiam

no mozna jeszcze rozbudowac do " mezczyzna, z ktorym sie spotykam", ale dla
            mnie to stanowczo zbyt dlugie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka