miawalles Listku!!! 30.09.04, 12:23 Jestem już w pracy. Po tygodniowym harcowaniu po górkach wcale nie chciało mi się tu wracać:))) chociaz nie powiem, stęskniłam się ciutkę za fk. A z ciekawostek, to byłam dzis na rozmowie kwalifikacyjnej. Także mam podwójnie dobry humor:)) Zaraz cos naskrobię, tylko ogarne biurko, bo mi się tu papierów napiętrzyło. A co tam u Ciebie? Jak mijają pierwsze dni jesieni? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Listku!!! 30.09.04, 12:41 No fajnie, że jestes! Czuje ze rozmowa wypadła fantastycznie!! ciesze sie bardzo. ja wysylam podania i czekam na odzew. Spac mi sie tu chce jakdiabli!! Jak gory?? ukoily skołatane nerwy?? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Listku!!! 30.09.04, 12:54 Góry cudne!!!! Aż się wracac nie chciało. Tylko troche za krótko tam byłam, jeszcze kilka dni a byłabym prawdziwie wypoczęta i zapomniałabym o wszystkim. Wiesz, taka przerwa w pracy dobrze robi - człowiek wraca jak z innej planety, aż mi się tańczyc chce i śpiewać!!! Co do rozmowy, to mam dylemat. firma, w której byłam chyba chciałaby mnie zatrudnić, ale ja nie wiem, czy ja bym chciała tam pracowac. Tu mam spokój, własny gabinet, pracuję z facetami. A tam młyn (bo to dział handlowy), pokój typu 'open space" z siódemką innych babek - to najgorsze, praca w babińcu:(((, no i zero dżeziku;(( Nie wiem, co robic. A odpowiedzieć muszę w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Listku!!! 30.09.04, 13:03 przede wszystkim inny charakter pracy- pozbycie sie piętna sekretarki - wiesz, o co chodzi. bo kasa taka sama, firma gorsza (nie mają np. dofinansowania szkoleń, języków, kursów i np gratyfikacji finansowych) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Listku!!! 30.09.04, 14:18 wiem o co chodzi z pietnem sekretarki:))ale cos widze, ze nie opdowiada Ci ta praca, bo jakos entuzjazmu nie czuje! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Listku!!! 30.09.04, 14:20 ta nowa? nie bardzo. szukam, szukam, szukam, a jak cos zaczyna się dziać, to wybrzydzam i wyszukuje same minusy. boję sie trochę Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Listku!!! 30.09.04, 14:23 rozumiem!sama to tez przezywam.ale jak cos ci sie spodoba naprawde to pewnie nie bedziesz szukala minusow!czego szczerze ci zycze(i sobie tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Listku!!! 30.09.04, 14:30 bylam na kilku. zawsze byli zachwyceni, ja sie zastanawialam, zbieralam opienie o firmie, a potem cisza, nie odzywaja sie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Listku!!! 30.09.04, 14:48 tak sobie myslę, że to czasem trzeba na jedną kartę postawić. zmieniasz pracę i tyle. martwic sie będziesz potem. moim np. priorytetem to jest zmiana stanowiska. mniejsza kasę, mniejszą firmę itd jakoś przeżyję. Odpowiedz Link Zgłoś