Dodaj do ulubionych

Miawalles!!

30.09.04, 10:30
Gdzie sie podziałaś??
Obserwuj wątek
    • miawalles Listku!!! 30.09.04, 12:23
      Jestem już w pracy. Po tygodniowym harcowaniu po górkach wcale nie chciało mi
      się tu wracać:))) chociaz nie powiem, stęskniłam się ciutkę za fk.
      A z ciekawostek, to byłam dzis na rozmowie kwalifikacyjnej. Także mam podwójnie
      dobry humor:))
      Zaraz cos naskrobię, tylko ogarne biurko, bo mi się tu papierów napiętrzyło.
      A co tam u Ciebie? Jak mijają pierwsze dni jesieni?
      • listek_a Re: Listku!!! 30.09.04, 12:41
        No fajnie, że jestes! Czuje ze rozmowa wypadła fantastycznie!! ciesze sie
        bardzo. ja wysylam podania i czekam na odzew. Spac mi sie tu chce jakdiabli!!
        Jak gory?? ukoily skołatane nerwy??
        • miawalles Re: Listku!!! 30.09.04, 12:54
          Góry cudne!!!! Aż się wracac nie chciało. Tylko troche za krótko tam byłam,
          jeszcze kilka dni a byłabym prawdziwie wypoczęta i zapomniałabym o wszystkim.
          Wiesz, taka przerwa w pracy dobrze robi - człowiek wraca jak z innej planety,
          aż mi się tańczyc chce i śpiewać!!!
          Co do rozmowy, to mam dylemat. firma, w której byłam chyba chciałaby mnie
          zatrudnić, ale ja nie wiem, czy ja bym chciała tam pracowac. Tu mam spokój,
          własny gabinet, pracuję z facetami. A tam młyn (bo to dział handlowy), pokój
          typu 'open space" z siódemką innych babek - to najgorsze, praca w babińcu:(((,
          no i zero dżeziku;(( Nie wiem, co robic. A odpowiedzieć muszę w poniedziałek.
          • listek_a Re: Listku!!! 30.09.04, 13:00
            A jakie byłyby plusy tej nowej pracy??
            • miawalles Re: Listku!!! 30.09.04, 13:03
              przede wszystkim inny charakter pracy- pozbycie sie piętna sekretarki - wiesz,
              o co chodzi.
              bo kasa taka sama, firma gorsza (nie mają np. dofinansowania szkoleń, języków,
              kursów i np gratyfikacji finansowych)
              • listek_a Re: Listku!!! 30.09.04, 14:18
                wiem o co chodzi z pietnem sekretarki:))ale cos widze, ze nie opdowiada Ci ta
                praca, bo jakos entuzjazmu nie czuje!
                • miawalles Re: Listku!!! 30.09.04, 14:20
                  ta nowa? nie bardzo.
                  szukam, szukam, szukam, a jak cos zaczyna się dziać, to wybrzydzam i wyszukuje
                  same minusy. boję sie trochę
                  • listek_a Re: Listku!!! 30.09.04, 14:23
                    rozumiem!sama to tez przezywam.ale jak cos ci sie spodoba naprawde to pewnie
                    nie bedziesz szukala minusow!czego szczerze ci zycze(i sobie tez:)
                    • miawalles Re: Listku!!! 30.09.04, 14:25
                      a chodzisz na rozmowy? i jak?
                      • listek_a Re: Listku!!! 30.09.04, 14:30
                        bylam na kilku. zawsze byli zachwyceni, ja sie zastanawialam, zbieralam opienie
                        o firmie, a potem cisza, nie odzywaja sie:((
                        • miawalles Re: Listku!!! 30.09.04, 14:48
                          tak sobie myslę, że to czasem trzeba na jedną kartę postawić. zmieniasz pracę i
                          tyle. martwic sie będziesz potem. moim np. priorytetem to jest zmiana
                          stanowiska. mniejsza kasę, mniejszą firmę itd jakoś przeżyję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka