Dodaj do ulubionych

Miawalles!!

15.10.04, 13:08
Jak rozmowa poszla??
Obserwuj wątek
    • miawalles Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:13
      cześć,
      poszła dobrze, jak zwykle;)), ale firma beznadziejna:((( stanowisko specjalista
      ds zarządzania i administracji . zajmowałabym się tam organizowaniem wyjazdów
      pracowników na kontrakty do Francji. aha, to firma narpawiająca i budująca
      statki, malutka, zatrudnia 6 osób biurowych. jeszcze jak usłyszałam, że prezes
      lubi duże i długie kontrakty, bo wtedy mozna przez rok nic nie robić (wyśle się
      pracowników i jest spokój)- ręce mi opadły - tu też moge nic nie robić:(
      oj ciężko będzie, ciężko:(((
      • listek_a Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:17
        Diabli by to wszystko wzilei! ja sie wkurzam, bo mi jakis babsztyl na allegro w
        osatniej chwili przebil moja licytacje i ksiazki, ktora chcialam, nie kupilam:((
        • miawalles Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:20
          a jakiej?
          mi sie wydaje, ze mozna jakoś ustawić opcję przebicia ostatecznej ceny np. o
          złotówkę, na sekundę przed końcem licytacji. nie wiem, jak, ale mi sie zdażało
          kilkakrotnie:((
          • listek_a Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:24
            Musze spytac znawcy, mojego M. A książka to smażone zielone pomidory. Ktoś
            mowil, ze fajna... Trudno! Jaka jest Twoja ulubiona?Moze ja znajde i sobie
            kupie, bo teraz nie odpuszcze poki jakiejs nie znajde:))
            • miawalles Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:31
              Dobra, mi sie podobała:))
              O ulubionych knigach juz kiedyś pisałam - pożeram Marqueza, Cortazara, Kunderę,
              Hrabala, trochę klasyki.
              Teraz wykańczam Annę Kareninę - super!!!!
              • listek_a Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:58
                Anna rzeczywiście świetna. Juz kiedyś czytałam.Musze zabrac sie za czytanie bo
                ostatnio sie zaniedbalam! Nie moge tych pomidorow przezyc:(
                • miawalles Re: Miawalles!! 15.10.04, 14:02
                  Mogę Ci pożyczyć, mam je chyba u roodziców w domu:)
                  Może na allegro znajdziesz opowiadania Woody Allena, wydanie z ok 1980 roku.
                  Najzabawniejsza książka, jaką czytałam:)) Mozna się chichrac i chichrać:))))
        • sweetsusana Re: Miawalles!! 15.10.04, 14:52
          jaka ksiazke??
          ja ostatnio kupilam 2 ksiazki z seri "balsam dla duszy" swietne
          • sweetsusana Re: Miawalles!! 15.10.04, 14:54
            aaa pomidory. a w empiku nie ma??? jak pojedziesz do szkoly to wpadnij do
            empiku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka