miawalles Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:13 cześć, poszła dobrze, jak zwykle;)), ale firma beznadziejna:((( stanowisko specjalista ds zarządzania i administracji . zajmowałabym się tam organizowaniem wyjazdów pracowników na kontrakty do Francji. aha, to firma narpawiająca i budująca statki, malutka, zatrudnia 6 osób biurowych. jeszcze jak usłyszałam, że prezes lubi duże i długie kontrakty, bo wtedy mozna przez rok nic nie robić (wyśle się pracowników i jest spokój)- ręce mi opadły - tu też moge nic nie robić:( oj ciężko będzie, ciężko:((( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:17 Diabli by to wszystko wzilei! ja sie wkurzam, bo mi jakis babsztyl na allegro w osatniej chwili przebil moja licytacje i ksiazki, ktora chcialam, nie kupilam:(( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:20 a jakiej? mi sie wydaje, ze mozna jakoś ustawić opcję przebicia ostatecznej ceny np. o złotówkę, na sekundę przed końcem licytacji. nie wiem, jak, ale mi sie zdażało kilkakrotnie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:24 Musze spytac znawcy, mojego M. A książka to smażone zielone pomidory. Ktoś mowil, ze fajna... Trudno! Jaka jest Twoja ulubiona?Moze ja znajde i sobie kupie, bo teraz nie odpuszcze poki jakiejs nie znajde:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:31 Dobra, mi sie podobała:)) O ulubionych knigach juz kiedyś pisałam - pożeram Marqueza, Cortazara, Kunderę, Hrabala, trochę klasyki. Teraz wykańczam Annę Kareninę - super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Miawalles!! 15.10.04, 13:58 Anna rzeczywiście świetna. Juz kiedyś czytałam.Musze zabrac sie za czytanie bo ostatnio sie zaniedbalam! Nie moge tych pomidorow przezyc:( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Miawalles!! 15.10.04, 14:02 Mogę Ci pożyczyć, mam je chyba u roodziców w domu:) Może na allegro znajdziesz opowiadania Woody Allena, wydanie z ok 1980 roku. Najzabawniejsza książka, jaką czytałam:)) Mozna się chichrac i chichrać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Miawalles!! 15.10.04, 14:52 jaka ksiazke?? ja ostatnio kupilam 2 ksiazki z seri "balsam dla duszy" swietne Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Miawalles!! 15.10.04, 14:54 aaa pomidory. a w empiku nie ma??? jak pojedziesz do szkoly to wpadnij do empiku Odpowiedz Link Zgłoś