Dodaj do ulubionych

powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych?

30.09.04, 13:15
Widze to od dawna a wczoraj juz wydawało mi sie ze jest ich wiecej niz 20tek-
25tek.
Po co one przychodza na imprezy? dlaczego nie siedza w domu, dlaczego nie
mają mezczyzn?
Panie co z wami?
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:28
      Bawią się?
      Mężowie zostają w domu z dziećmi a trzydziestolatki mają okazję wyjść z
      przyjaciółkami, potańczyć, pośmiać się i podrinkować bez presji, że muszą się
      komuś spodobać albo kogoś poznać.
      Życie jest wtedy piękne.
      • boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:35
        Ale one chyba własnie chca swym lubym przyprawiac rogi ,zachowanie jest
        skandaliczne, usmiechy do młodych mezczyzn(vide JA) sa nie na miejscu i
        wprawiaja w zakłopotanie bo nie wiadomo czego ta baba odemnie chce.

SKANDAL

ps. dlaczego bez mauzonkow skoro ich wybierałyscie niedawno
        • Gość: trzydziecha Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:40
          To nie byłam ja.
          To skandal, ale MIMO obrączki atakowały mnie dwudziestoletnie samce!!!
          To dopiero afera, o Boski ;)
          • boski.zawodowiec bo ich prowokowałas pod wpływem alkocholu oraz 30.09.04, 13:42
            pod wpływem swoich kolezanke ktorym zapewne odbiło, znam takie odbicia w
            babskim gronie +30, czasem to sie robi prawie niedobrze gdy sie je słyszy jak
            walą farmazony o tym jakie to sa apetyczne itp.
          • Gość: pyska Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 213.17.161.* 30.09.04, 15:12
            dokładnie!!!!!! mnie też zaatakował 20-latek i nie mogłam sie opędzić. A na mój
            tekst, chlopcze, jestem od ciebie dyche starsza, stwierdził, ze to nie ma
            znaczenia i koniecznie chciał sie umówić i na kawe i nr telefonu chciał....
            a co do tych 30-tek, które zaczepiaja Cie w klubach, to moze przyjrzyj sie
            dokładnie,czy to aby nie są 20-kilkulatki, które nakładają kilogramy tapety,
            zeby doroślej wyglądać....
            • Gość: olla Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 212.106.158.* 30.09.04, 15:25
              A która 20tka chce wyglądać "doroślej" i po co niby? 20tka to nie 15tka nie
              musi się postarzac i nie 40 zeby się odmładzać na siłę:) Takie zycie kochane:P
              • Gość: ona Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.devs.futuro.pl 03.10.04, 07:49
                moim zdaniem jesteś jakimś niedowartościowanym małolatem, na którego żadna
                kobieta nie zwraca uwagi - i to Cię boli najbardziej;) Z tego co wiem, młodszy
                facet - uwielbia starsze, doświadczone kobiety.
            • boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:26
              to te stare i niewypiszczone, tylko ze ja nie jestem fanem pieszczenia
              pomarszczonego ciała
              • a444 Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 02.10.04, 15:50
                boski.zawodowiec napisał:

> to te stare i niewypiszczone, tylko ze ja nie jestem fanem pieszczenia
                > pomarszczonego ciała
                Współczuję Twojej przyszłe zonie.Jak skończy 30 i urodzi dziecko,to postawisz ją
                w muzeum jak zmurszały eksponat.
                Ale i Ty kiedyś,o boski,możesz również się pomarszczyć,zachorować na prostatę i
                wyłysieć. Zgłoś się wtedy na forum po wsparcie od dojrzałych kobiet.
        • kohol Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:53

> usmiechy do młodych mezczyzn(vide JA)

Pijane jesteśmy, dlatego tylko się do Ciebie uśmiechamy. Chyba nie wyobrażasz
          sobie, że z innego powodu, prawda?
          • boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:58
            Nie pamietam abym cie kiedykolwiek widział.
            :)
            • kohol Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:08

> Nie pamietam abym cie kiedykolwiek widział.

Ja tez nie pamiętam. Jak już pisałam, pijana byłam :D
              • boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:13
                Jestem jednak zdania ze nawet nigdy w zyciu nie byslimy na odległsc 100metrow
                od siebie:)
                • kohol Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:17

> Jestem jednak zdania ze nawet nigdy w zyciu nie byslimy na odległsc 100metrow
                  > od siebie:)

Ale oboje się z tego cieszymy, nie? :D
                  • boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:20
                    No widziałem cie i sie ciesze:)
    • Gość: trzydziecha Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:30
      ???
      A won do domu, wy staruchy, zamknąć się w chałupie i nie pokazywac sflaczałych
      ciał w klubach! Wasz czas już minął! Boski esteta nie chce patrzec na Wasze
      pomarszczone szyje i obwisłe posladki! A kysz smarowac meżusiowi reumatyzm,
      dzieciom gotować obiadki hehehe..
      Boski, jestem mężatką po 30-ce i ma swojego meża i dziecko. A ostatnio byłam w
      klubie na panieńskim kolezanki a co gorsza - o zgrozo - chyba nienormalna
      jestem - tam był STRITIZER!
      Bardzo zgorszony jesteś?
      • boski.zawodowiec IX Nie pożądaj żony blizniego swego 30.09.04, 13:39
        Zgadzam sie z pierwsza czescią do tego uwazam ze same probuja obcych mezczyzn
        popchnąc do grzechu ,IX nie pozdaj zony blizniego swego a one probują same
        inicjowac seks, do tego ta nachalnosc i na siłe robie zamiesznia aby zwrocic na
        nie uwage.

Nie wiem czy kobieta madra i szanujaca partnera podniecała by sie jakims
        striptizerem ktory jest tak nisko w hiererchi ze musi pokazywac ciało aby zyc.
        Takie dziewczyny sa bardzo nieciekawe i daja sygnał ze przez całe zycie trzeba
        bedzie znosic ich głupote.
        • Gość: trzydziecha Re: IX Nie pożądaj żony blizniego swego IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:44
          Masz świętą racje, o Boski,
          dlatego potępiam zdecydowanie gorszącą postawę facetów podnoszących wzrok na
          striptizerki...To poniżej godności człowieka (tj. faceta oczywiście) podniecać
          się kimś zmuszonym do wykonywania tego upadlajacego zawodu.
          Ale ja byłam ZMUSZONA! Cały czas staralam sie
          a) trzymac opuszczony wzrok
          b) nosić okrycie zakrywające poje wdzieki
          c) demonstracyjnie trzymać rękę z obrączką na wysokości twarzy rozmówców
          • Gość: trzydziecha Re: IX Nie pożądaj żony blizniego swego IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:45
            I dodam jeszcze: NIE PIŁAM ALKOHOLU! (nie mogę)
            A więc zarzut pijaństwa absolutnie chybiony.
          • boski.zawodowiec zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na strip. 30.09.04, 13:54
            popatrz po ludziach a zbaczysz ze to mit! kobietom za to odbija korba we
            włąsnym towarzystiw oraz w towarzystwie młodszych mezczyzn.

Poprostu KORBA.
            • Gość: trzydziecha Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:58
              Ty masz problem o Boski, po prostu "cierpisz za milijony" biednych mężów, co to
              muszą znosić amoralne wariatki - staruchy?
              O co Ci chodzi? Powinni wywieszać wywieszki "Psów i kobiet po 30-tce nie
              wpuszczamy"? Czy może molestowanie napalonych kobiet Ci doskwiera? Jeśli
              naruszają Twoją nietykalność osobistą, idź na policję...
              A może denerwuje Cię, że jesteś raczej w guście starszych pań, a nie siks...
              hehehe
              • boski.zawodowiec Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s 30.09.04, 14:01
                No wkurza mnie ze wieksze zainteresowanie odczuwam od takich po 25tce do35 bo
                zdecydowanie najwole przedział 20-25.
                Ja nie mowie ze nie powinni wpuszczac tylko zona i matka powinna miec jakies
                zasady a nie puszczac sie za przeproszeniem w dyskotece czy innym miejscu.
                • Gość: trzydziecha Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:06
                  ??? No to ze idę na imprezę (co zresztą rzadko się zdarza, niestety), to nie
                  znaczy, że sie puszczam, takie przypuszczenie to po prostu głupie uogólnienie.
                  A że chodzę na imprezy rzadko, to jak już jestem, to dobrze się bawie, co nie
                  jest równoznaczne z tym, że piję i podrywam gówniarzy.
                  Moja samotna koleżanka koło 40-tki zarejestrowała się na portalu randkowym, bo
                  chce kogos znaleźć "na poważnie" ale specjalnie to nie ma gdzie kogoś poznać.
                  Gros maili dostaje od napalonych 20-25 - latków, chociaż umieściła zdęcie nie
                  retuszowane i wieku nie ukrywa. A więc? Gusta są różne, trzydziechy nie we
                  wszystkich budzą wstręt... Pomysl, Twoja dzisiejsza laseczka za 10 tat też
                  bedzie staruchą i co, zlejesz ja i zostawisz, bo Ci się wiek nie zgadza?
                  • boski.zawodowiec Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s 30.09.04, 14:11
                    Ja tez za dziesiec lat bede starszy i bede inaczej patrzył na trzydziestolatki,
                    no ale piszesz ze rzadko chodzisz wiec jest nadzieja ze jest z toba wszystko ok.

Co do tych gustów to jestem zdania ze to jacys łowcy przygod ktorzy chca
                    przezyc nową przygode bo nie sadze aby 25 latek był tak niesamowicie głupi aby
                    sie wiazac z 40 letnią panią.
                    • Gość: trzydziecha Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:20
                      Jak to miło, ze uznałeś mnie za NORMALNĄ :/
                      Człowieku, nawet się nie obejrzysz jak szybko te 10 lat ci minie... Mgnienie
                      oka i sam bedziesz się sobie dziwił, że o 30-latkach myślałej jak o matronach.
                      Wewnetrznie czuje się tak samo jak 10 lat tamu, tak samo chce mi się żyć i
                      cieszyć.
                      Jest jeszcze jedna sprawa: kobiety szukają na imprezach często tylko błysku
                      uznania dla swojej kobiecości, urody, wdzieku ... potwierdzenia, że nie wypadły
                      gdziec na margines zycia. Bo w codziennej harówce i zabieganiu między pracą
                      kuchnią przedszkolem mąż często zapomina o komplemencie, czułosci...
                      Ja nie szukam żadnych przygód, ale jeśli jakiś facet okaże mi zainteresowanie,
                      jest mi przyjemnie, Nie korzystam z okazji, nie angazuje się w żaden sposób tj.
                      nie daję się poderwać, ale jest mi przyjemnie...
                      • boski.zawodowiec ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznania? 30.09.04, 14:31
                        Co wam to daje? czy trzeba sie wpychac przed oczy młodego aby sobie potwierdzic
                        ze nie wypadło sie na margines zycia?
                        Dlaczego jest ci przyjemnie jesli ponoc kochasz meza?
                        • Gość: trzydziecha Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:40
                          Nikt się nie nikomu nie wpycha, wręcz odwrotnie, raczej nie reaguję na zaczepki.
                          A przyjemnie jest wiedzieć, ze jestem ładna i że się podobam. To wszystko. Bo
                          kochany mąż mi tego nie mówi. To wszystko, żadna filozofia. Odrobina próżności.
                          • boski.zawodowiec Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani 30.09.04, 14:44
                            No ale prowokujesz aby sobie zorbic troche radochy:) Z tym ze młodsi was
                            adoruja to nie wierze bo nie jestem jakims nowicjuszem i widze jak jest, TO WY
                            prowokujecie ile wlezie aby tylko sie zainteresował a potem mu odmawiacie,
                            wiadomo ze robicie to ukradkiem ale robicie.
                            • Gość: trzydziecha Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:46
                              Bzdura. Nie widziałeś mnie i nie masz pojecia. Nie prowokuję, akurat to wiem.
                              Ale Ty jesteś z tych, co zawsze wiedzą lepiej? Uważaj, ta
                              cecha "wszystkowiedzenia" jest typowa dla zgryźliwch staruchów, moze masz 20
                              kilka lat, ale w duszy zaczątki uwiądu starczego się pojawiają...
                              • boski.zawodowiec Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani 30.09.04, 14:49
                                A co to takiego jest ten uwiad starczy?

To w takim razie czego te baby chca np. odemnnie ze musze non stop sie
                                przemieszczac aby czuc spokuj wewnetrzny ze nikt mnie nie obserwuje?
                                • Gość: trzydziecha Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:59
                                  Ja za stara baba jestem, żeby nabrac sie na Twoje gierki, Boski :)))
                                  Cierp w milczeniu, jak się ma takie boskie ciało to trudno, musisz znosić
                                  molestowanie albo załóz ruch maskulinistyczny (odpowiednik feminizmu) i walcz o
                                  prawa molestowanych mężczyzn :))
                                  • boski.zawodowiec Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani 30.09.04, 15:02
                                    Ja cie nie mam zamiaru soba zainteresowac bo o to ci chyba chodzi:))
                                    Nie musze zakladac zadnego ruchu tylko boli mnie ze te 30 letnie mamuski
                                    uwazaja jeszcze ze to ze mną cos nie tak!!!!
                                    • Gość: trzydziecha Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani IP: 213.17.175.* 30.09.04, 15:08
                                      Akurat nie o to, tylko o Twoje tradycyjne narzekania na nadmiar własnego
                                      wdzięku i powodzenia jajca sobie robisz i już hehehe
                                      • boski.zawodowiec Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani 30.09.04, 15:10
                                        :)
                                        • daga_ka Re: Trzydziecha, jesteś.... 30.09.04, 17:00
                                          moją idolką, to wszystko prawda i jeszcze raz prawda. Dodam tylko, że 30tki
                                          wcale nie zachowują się głośno i nie zwracają na siebie szczególnie uwagi
                                          (pomijając panie lekich obyczajów oczywiście), zachowują się normalnie.... w
                                          końcu. Są pewne siebie, bo już wiedzą ile są warte. Osiągnęły w większości coś w
                                          życiu z czego są dumne, rozwinęły się wewnętrznie i nie muszą udawać
                                          piekniejszej, mądrzejszej itp. Są ekstra babkami, mądrymi, czułymi matkami,
                                          żonami i to po nich widać. A Boski jest zwyczajnie zazdrosny, bo 30stki odebrały
                                          mu pole do popisu, lepiej je widać wśród ludzi niż Jego, zwyczajnie go
                                          przyćmiewają ;-)))
                                          • Gość: trzydziecha Re: Trzydziecha, jesteś.... IP: 213.17.175.* 01.10.04, 08:38
                                            Dziękuję dziękuję (rumieniec).... Ale nawiasem mówiąc, dałam się Boskiemu
                                            troche podpuścić ;))) Cwaniak jeden...
                • Gość: s Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:37
                  Jezu..boski, dawno nie bawiłam się tak dobrze czytajac forum;-)Nawet na forum
                  humorum nie ma nic co by mnie tak rozbawiło;-0
        • Gość: margie Re: IX Nie pożądaj żony blizniego swego IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 30.09.04, 15:09
          boski, ty idiota ograniczony jestes. Juz mi sie te twoje prowokacje znudzily.
          Jesli faceci w wieku 20paru lat tak mysla, to strach sie bac.... Na szczescie,
          moje ryjki maja 23 i nic zlego nie widza w 46latkach bawiacych sie do upadlego,
          bo nie w wieku problem tylko w zachowaniu, pogladach i mentalnosci!!!! A to ze
          sie usmiechamy do mlodych facetow? od kiedy odrobina flirtu zaszkodzila? My sie
          lepiej czujemy, jak ktos nas adoruje, nawet jesli to zupelnie niewinne. Trzeba
          cwiczyc:) od usmiechu nikomu jescze nic zlego sie nie pzrytrafilo!!!
        • magic00 Re: IX Nie pożądaj żony blizniego swego 02.10.04, 14:38
          Mnie tam strpitzer nie podnieca, ale chętnie bym zobaczyła jakiś pokaz męskiego
          wdzięczenia się, a to dlatego, że jescze nie widziałam. Jak ktoś jeszcze nie
          widział słonia to idzie do zoo go zobaczyć.
          Nie koniecznie każda kobieta, co wpadła do kubu nocego poszukuje atrakcji
          seksulanych.
    • Gość: Asik Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 13:40
      Bawić się chcą:-)Dlaczego mają siedzieć w domach? Czy mężczyzna jest jedynym
      szczęściem kobiety?:-))))))
      Jeśli on nie lubi tańczyć i bawić się to, czy to znaczy, że kobieta ma w domu
      siedzieć i nie robić tego co lubi.
      A, dlaczego Wy mężczyźni spotykacie się z kumplami?
      Wy chcecie wolności, a kobieta nie ma prawa do tego.
      A, z drugiej strony młodsi muszą uczyć się od starszych, jak dobrze bawić się.
      Często takie sztywniaki są:-)
      • boski.zawodowiec mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 13:49
        Ale mezowie bardzo czesto na takie imprezy wolą nie isc przez to aby sie nie
        wstydzic za ich zachowanie, wiek robi swoje i taka starsza dama wyglada
        bardziej smiesznie niz pociagajaco na imprezie gdy sie niby bawi.

Powiem ci ze mezowie wcale az tak czesto nie wychodza w swoim gronie, to jest
        takie hasło aby miec usprawiedliwienie.

Asik czego moze sie nauczyc młodszy od starszej? no bo przecie znie mowimy
        chyba o seksie bo w koncu one maja mezow.
        • Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 14:08
          A, czy chodzisz tam tylko dla sex'u?:-)
          Człowieku teraz jak ja patrzę na nastolatki, to jestem przerażona jakie z nich
          stare matrony są. Robią się na nie wiadomo ile. A, poważne są jakby nie wiem
          już ile lat miały. Tak wcześnie skostniałe:-(
          Trzydziestki często lepiej wyglądają. Ja mam cały czas problem, że jacyś
          chłopcy młodzi do mnie przyczepiają się:-)
          A, chcę sobie tylko potańczyć i zabawić się-zrelaksować.

A, dlaczego mają ich mężowie wstydzić się. Jak wstydzą sią to ich problem:-)
          Jeśli mój powiedziałby mi, że mnie wstydzi się to powiedziałabym, że mam to
          gdzieś. Widocznie nie pasujemy do siebie. A, i tak z takim nie byłabym.

A, jeśli chodzisz do jakiś wybujałych nocnych clubów to nie dziw się, że też
          tam takie osoby chodzą:-)
          • boski.zawodowiec Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 14:16
            No niektore nastolatki robia sie na stare kwoki ale widac ze jakos tam jeszcze
            nie doszły do tych 30lat.
            Uwazam inaczej jesli chodzi o to ktore wygladaja lepiej:)
            A gdyby cie poprosił abys zachowywała sie spokojnie to posłuchałasby go czy na
            przekor?

To nie sa wybujałe cluby to sa bardzo polularne miejsca.
            • Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 14:32
              Wiesz nie ma w Tobie tolerancji dla innych ludzi, którzy mają tego pecha, że
              wyglądają gorzej od innych. Każdy w końcu postarzeje się, ale w wieku 30-lat
              nie jest się starym. Młodzież teraz nie ma szacunku do innych ludzi. Za dużo
              Wam pozwala się i też rodzice nie mają czasu i może chęci wychowywać Was.
              ------------
              A gdyby cie poprosił abys zachowywała sie spokojnie to posłuchałasby go czy na
              > przekor?
              ------------------

Ja zawsze staram się zachowywać kulturalnie. A, jeśli komuś nie odpowiada to,
              że lubię się śmiać i wyluzować czasami(trochę głośniej śmiać się:-)), zabawić
              się to jest jego sprawa. Są ludzie sztywni i nie akceptujący innych o bardziej
              gorącym temperamencie. Na to nie ma rady i zawsze dla takich ktoś inny będzie
              zły:-)
              Jeślibym uważała sama, że trochę przesadziłam to posłuchałabym Ciebie, ale
              jeślibyś przesadzał z tym temperowaniem mnie to nie:-)
              To jest kwestia, czy Ty lubisz sam zabawić się podobnie. Czy chcesz samemu
              bawić się, a mieć kobietę w domu, jak sam pisałeś do czego kobieta jest Ci
              potrzebna.
              • boski.zawodowiec Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 14:41
                Jest tolerancja:))
                Nie chodzi tu o wyglad a o wiek oraz o to ze czesto te damy maja juz dzieci!!
                asik ja nie jestem chyba zbyt wiele od ciebie młodszy wiec dlaczego piszesz ze
                rodzice nei maja dla mnie czasu?
                No i co jesli bym cie mocniej temperował to co bys zorbiła?:))
                Sam sie lubie zabawic w miare spokojnie , napewno nie tancze jak idota , nie
                szczelam usmiachow gdzie popadnie, a kobieta mi jest potrzebna taka aby mniej
                wiecej była zblizona rozrywkowo do mnie.
                • Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 14:58
                  Jeśli mają dzieci to dlaczego nie mogą się trochę zabawić, rozerwać się?
                  Jeśli chodzisz do normalnych clubów, gdzie chodzą normalni ludzie, to nie
                  powinno być jakiś częstych przypadków znudzonych kobiet:-)Ja mieszkam w
                  Trójmieście i bywam w wielu różnych clubach, pubach, dyskotekach i nie
                  widziałam jakiś kobiet, które zachowywałyby się nietaktownie. Wszyscy się
                  dobrze bawią ze sobą. Nie wiem, co u Was dzieje się:-)

Dwa ognie na dłuższą metę nie mają szansy. Strzelec lubi spokój, a Baran lubi
                  walczyć:-)Spokoju też całkowitego nie lubię, ale nie ciągłej walki o swoją
                  wolność. Czyli też bycie taką jaką jestem:-)
                  Są różne kobieta. Ja akurat nie pozwolę, aby mnie ktoś pod siebie urabiał.
                  Akceptuję kogoś takim jaki jest i staram się dać jemu to, czego potrzebuje.
                  Staram się, bo kochając kogoś nie możemy tak całkowicie zapanować nad swoimi
                  uczuciami:-)
                  Piszesz, że mężowie wstydzą się. A, czy oni lepiej zachowują się? Jest
                  tendencja, że mężczyźni bardzo patrzą na opinię innych ludzi. Na zewnątrz
                  wszystko musi być dobrze, a w rodzinie często różne złe rzeczy dzieją się. Ich
                  zdrada i inne przypadłości. Ale, o tym sza:-)
                  • boski.zawodowiec Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 15:08
                    a kobiety maja tendecjie to rozgłaszania domowych małych sekretow jak. np.
                    zdrada:))
                    Absolutnie imprezy sa takie same , ale byc moze uwazamy co innego za
                    nietaktowne:)
                    • Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 15:23
                      Jak nie powiedzą tego, to mężczyzna zrzuci winę z siebie i ją nią obrzuci:-)
                      On zawsze i tak będzie wybielony. Jest coś takiego, że zawsze za mężczyzną
                      wszyscy staną. Nawet już w przypadku brata i siostry. Zawsze jemu bardziej się
                      odpuszcza. A, ja sam nie mam brata:-)

Dlaczego zdradził, bo jemu nie dawała. A, wstrętna kobieta.
                      A, dlaczego nie dawała? To już nikt się nie spyta:-)
                      • boski.zawodowiec Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 15:28
                        Bo mezczyzna to osoba delikatniejsza wewnetrznie:)

a masz siostre czy jedynaczka jestes?
                        • Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 01.10.04, 08:47
                          Na szczęście moja mama mądra jest i wiedziała, że jedynaczka jest nieszczęśliwa.
                        • Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 01.10.04, 08:55
                          Tu nie ma nic do rzeczy delikatność ich. Tylko chore stawianie zawsze mężczyzn
                          na piedestale. Nadopiekuńczość kobiet:-)A, oni to wykorzystują.
                          Kobieta jest wrażliwsza, a wynika to z jej funkcji:-) Dlaczego tak kobiety żywo
                          reagują na zdradę, czyli ból psychiczny? Przez swoją większą wrażliwość.
                          Mężczyzna kiedyś miał polować i przynieść żywność do domu, a kobieta dbała o
                          rodzinę i innych. Aby, umieć kogoś zrozumieć i dać jemu to czego potrzebuje,
                          potrzebna jest większa wrażliwość emocjonalna.
    • Gość: IP internetdsl:28 Ja wychodze tylko ze swoim panem na imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:48
      na chlopa niezle sie rwie a i on iac ze mna na lepsze wziecie :)
      po oc to robimy?
      dla czystej przyjemnosci i dla zakladu o kase ten kto wyrwie lepszy towar
      sponsoruje utrzymanie przez najbizszy tydzien i tak co piatek
      • boski.zawodowiec nie bardzo rozumiem co sie rwie na chłopa? 30.09.04, 13:55
        lepszy towar czyli co ty mezczyzn on kobiety i sypiacie z nimi , seks grupowy
        uprawiacie czy jak?
        • Gość: IP internetdsl :)) sex odpada tylko zabawa i flirt w nocnymclubie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:59
          chodzi o zaklad i sparwdzenie swojej atrakcyjnosci inerpersonalnej :)
          to zabawa taka
          • boski.zawodowiec ale nie sadzisz ze chamsko kpicie z tych ofiar? 30.09.04, 14:03
            jakbys sie czuła gdybym podszedł taki mezczyzna jak ja , w pierwszej chwili bys
            sie zastanowiał czy nie rzucic swego partnera i juz bys myslala co robic a po
            godzinie bym odszedł i podszedł do jakiejs dziewczyny i sie wysmiewał.

Wydaje mis ie ze to nie przyjemne jest.
            • Gość: IP internetdsl:28 prawa dzungli :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:11
              nie wysmiewam sie z nikogo... moj chlopak tez nie.. niczego nikomu nie obiecuje
              i nie oczekuje deklaracji malzenstwa od imprezowych partnerow...
              a jezeli sa kobiety ktore szukaja meza w nocnym klubie i snuja plany po jednym
              tancu no to wybacz, ale nad moja glup[ota nikt sie nie lituje :) wiec ja nad
              cudza tez nie bede :)
              czy ty poznajac kogos w klubie taka fiu bzdziu panienke snujesz plany o
              powaznym zwiazku?
              • boski.zawodowiec Re: prawa dzungli :) 30.09.04, 14:19
                ja ogolnie nie snuje palnow zwiazanych z dziewczynami w polsce ale wiekszosc
                nistety czesto snuje bardzo szybko i nie chodzi tu o mazuenstwo odrazu.

To ze nad toba sie nikt nie lituje nie znaczy ze masz krzywidzic innych! No bo
                po co sobie robic wrogow?

ps. to gdzie maja szukac przyszłych mezow w internecie??
                • Gość: IP internetdsl:28 a ja myslalm ze meza to madrego sie szuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:22
                  a nie przystojnego...
                  nikogo nie krzywdze sami sie krzywdza... refleksi tzreba sie oddawac czasami a
                  nie automatyzmy nimi kieruja
                  ... a przystojnego dlaczego nie w internecie... co to na forum przystojnych nie
                  ma?? mnie to sie wlasciwie rzadko ktory nie podoba... dla mnie kazdy facet ma
                  cos w sobie i bardzo was kocham wszystkich
                  • boski.zawodowiec Re: a ja myslalm ze meza to madrego sie szuka 30.09.04, 14:32
                    Pisałem wczoraj ze co 7 z internetu jest w miare odpowiedni na randce.
                    • Gość: IP internetdsl:28 no i co z tego, jak ma dobra fure to ujdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:41
                      gorzej z tymi biednymi ...
                      juz dawno stwierdzilam ze na biede to tylko piekni sobie moga pozwolic :)
                      • boski.zawodowiec Re: no i co z tego, jak ma dobra fure to ujdzie 30.09.04, 14:46
                        Lena Z? czy to ty?

Wiesz ci internetowi czesto maja te fure tylko w myslach.
                        A u takiego prawdziwego to odrazu zobaczysz czy jest czy nie.

ps. dlaczego uwazasz ze piekny nie chce byc bogaty?
                        • Gość: IP internetdsl:28 chce ale nie ma musu a brzydki mus czuje jak chce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:50
                          zaistniec
                          • boski.zawodowiec Re: chce ale nie ma musu a brzydki mus czuje jak 30.09.04, 14:51
                            Ja mam cholerny mus i uwazam ze wyglad bedzie tylko piekną ozdoba dla moich
                            osiagniec finansowych.
                            • Gość: IP internetdsl:28 blacha sie w tobie odzywa:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:55
                              • boski.zawodowiec Re: blacha sie w tobie odzywa:) 30.09.04, 14:58
                                tak i sie tego nie wstydze:))
    • losiu4 Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:49
      eeee, Boski... niemożliwe.... to takie stare jeszce żyją?

Pozdrawiam

Losiu
      • boski.zawodowiec niech zyja. oby sie nie kompromitowały 30.09.04, 13:56
        bo one mysla ze sa uwazane za rozrywkowe a prawda jest zupełnie inna co myslą
        mlodsi uczestnicy imprezy.
    • Gość: Calvin Klein Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.magma / *.magma-net.pl 30.09.04, 13:54
      ..a co to 30-stki nie moga sie pobawić???mają siedziec grzecznie w domach???
      chcą sie bawić, to niech szaleją.... życie jest tylko jedno i trzeba
      korzystać:) Pozdrowienia dla wszystkich 30-stek i nie tylko;)
      • boski.zawodowiec o czeste ich słowa: trzeba szalec!!! 30.09.04, 13:58
        szalec to moze szaleniec , w wieku dojrzałym raczej wypada juz dostosowac sie
        umysłem pod realia a nie robic z siebie idiotke.
        • mounty Re: o czeste ich słowa: trzeba szalec!!! 30.09.04, 14:21

> szalec to moze szaleniec , w wieku dojrzałym raczej wypada juz dostosowac sie
          > umysłem pod realia a nie robic z siebie idiotke.
          Boski powiem Ci tak są 30-stki i 30-stki. Jedne umieja sie bawic dostosowujac
          swoje zachowanie do wieku (nawet w nocnych klubach co sobie chwale) a są 30-
          stki które majac lat 20 były kokietkami, majac lat 30 stały się kokietami a
          majac lat 40 beda wygladaly jak stare ku...y. I nic na to nie poradzisz, jesli
          mówisz o tym typie kobiet, rozwrzeszczane, histeryczne i krzykliwe, zwracające
          za wszelka cene na siebie uwage, w przykrótkich spódniczkach z przygrubymi
          nogami, to sie zgadzam, ale wiesz klase sie albo ma albo nie, i z wiekiem nic
          sie nie zmienia, mozna co najwyzej nabrac ogłady. pozdro:)
          • boski.zawodowiec dokłądnie pisze o tych drugich 30.09.04, 14:26
            Czest udaje im sie złapac frajera ktory to potem musi znosic.
    • mounty Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:04
      Kiedys też sie nad tym zastanawiałam. Moja ciocia ma 32 lata, dziecko i męża.
      Kiedy on wyjeżdza, dziecko idzie do babci (zwykle to własnie weekend) a ona na
      party (zdaża sie to może raz na trzy miesiące) Byłam z nią kilka razy. spotyka
      się ze swoimi koleżankami tez juz często mamami. Kupujemy sobie coś dobrego do
      picia i po prostu rozmawiamy, smiejemy sie. Te jeszcze nie wydane ogladaja sie
      za facetami to jasne. Ale moja ciotenka cieszy się, że moze sobie odpocząc,
      pogadac o pierdolach i nie myslec o problemach. kilka godzin z rozesmianymi
      mlodymi mamami, przyjemna sprawa, przeciez to jeszcze młode kobiety więc czemu
      maja uciekac od swiata, ludzi i zabawy. Na co dzien sa odpowiedzialne,
      odprowadzaja dzieci do szkoly, ida do pracy lub wracają do domu zapanowac nad
      wszystkim. Najgorsze to zamknac sie w swoim malym nudnym, swiatku i starzec
      sie, czekajac na nieuniknione.
    • boski.zawodowiec strasznie mnie ramie boli po tej wczorajszej nocy 30.09.04, 14:07
      Zastanawiam sie od czego bo boł jest bardzo mocny i rozchodzi sie poc alej
      lewej stronie mojego ciała.
      • kasicaaa :] 30.09.04, 14:21
        Boski zawodowiec jest głupi i wcale nie boski. I do tego nietolerancyjny. Czy
        na pewno ma około dwudziestki? Bo gada jak stary zgred. Nie ma sensu go
        grzecznie przekonywać i tłumaczyć mu cokolwiek. Nie lubię takich władczych
        samców oceniających i moralizujących. Boski, a może ty jesteś księdzem w wieku
        emerytalnym?
      • losiu4 Re: strasznie mnie ramie boli po tej wczorajszej 30.09.04, 14:24
        jestes leworęczny? zmień rekę na prawa, gdy pod kołdrą działasz

Pozdrawiam

Losiu
        • boski.zawodowiec Re: strasznie mnie ramie boli po tej wczorajszej 30.09.04, 14:26
          Uwazasz ze siedziałem w lozy i trzepałem gruche?
          • losiu4 Re: strasznie mnie ramie boli po tej wczorajszej 30.09.04, 14:34
            a czy ja coś mówiłem?

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: borsukowa Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 14:17
      ja też jestem ciekawa, co ta gówniarzerka robi w klubie moim ulubionym i na
      dodatek taki metal nie rozumie, że ja chcę sama tańczyć i zadaje głupie
      pytania, czemu z borsukiem tańczę, a znim nie chcę i w czym on jest gorszy i co
      ja mu powiem?, że borsuk umie tańczyć, a on nie? się chłopaczyna załamie i już
      zadnej kobitki do tanca nie poprosi, muszę mu tłumaczyć, że borsuk zazdrosny,
      że ja stara, co mu po mnie, gdyby nie stanik, to cycki bym miała do pasa, a tu
      nic do niego nie dociera, nie dość że młody to pijany, ech..., do książek, na
      zabawę jeszcze przyjdzie czas:)
      • boski.zawodowiec Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodzi 30.09.04, 14:24
        was probuja poderwac itd. Nie widziałem jeszcze aby te panie miały młodych
        adoratorow bez uprzedniego bezposredniego ich prowokowania nachalnymi
        spojrzeniami , usmiechami i gestami, kto jest silny psychicznie jedynie sie
        usmiechnie i odejdzie kto jest sąłby byc moze wpadnie w połpake aby usłyszec
        potem ze jest za młody itp.
        • Gość: borsukowa Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 14:50
          czy to Ty byłeś na tym zdjęciu co tu krążyło po forum?, do jakiego rodzaju
          klubów chodzisz boski?, wiesz często jak coś skrobniesz to zęby bolą, ale
          ogólnie nic do Ciebie nie mam, udowodnić Ci też nie mogę, bo niby jak, zresztą
          co ja bym z tego miała, że akurat Ty, albo ktokolwiek mi uwierzy, że mnie
          dzieciaki do tańca proszą, dodam jeszcze, że w klubie mi młodzież nie
          przeszkadza, tak tylko napisałam dla zrównoważenia twojego postu i efektu
          komicznego oczywiście, jednak jak minie to 6 lat, które dzieli Cię do 30tki, a
          uwierz mi poleci jak z bicza trzasł, to się przekonasz, że 30latek też lubi iść
          między ludzi i wcale to nie musi oznaczać, ze poluje na młode mięso, nara,
          więcej tolerancji Ci życzę:)
          • boski.zawodowiec Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz 30.09.04, 14:54
            Az cie zeby bolą? myslałem ze tylko oczy moge pobolec i w nastepstwie
            ewntualnie głowa!
            Do fajnych klubow chodze , proste dyskoteki odpadają.

Podobało ci sie zdjecie?
            • Gość: borsukowa Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 15:01
              to Ty? no nie bardzo, ani nie z mojej bajki, ani nie w moim typie, popowy taki
              jesteś, wybacz:)
              • boski.zawodowiec Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz 30.09.04, 15:04
                popowy? czyli cos ale britney spears w wresji boy lub cos ala boys-band?

jesli tak to jestem bardzo zaszczycony tym komplementem
                • Gość: borsukowa Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 17:57
                  no widzisz jakie to subiektywne:), wszystkich moich kolegów obraziłabym tym
                  określeniem (popowy), no ale skoro to Ty byłeś na tym zdjęciu, to nie mamy
                  szansy się spotkać, popowe kluby, nawet te na najwyższym poziomie omijam
                  szerokim łukiem:)
    • Gość: IP internetdsl:28 wlasciwie co masz przeciwko 30letnim paniom? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:30
      ile lat ma Twoja dziewczyna ? eeee? Dlaczego ona nada sioe do clubu a 30letnie
      nie? chodzi o wyglad czy o "uwiad starczy"?
      • boski.zawodowiec nie ma zadnej obecnej a ja mam 24 lata 30.09.04, 14:33

• Gość: IP internetdsl:28 no to nie marudz bo sie jeszcze w takiej staruszce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:37
          zakochasz nie daj boze z wzajemnoscia i co bedzie do klubu jej nie wezmiesz...
          • boski.zawodowiec Re: no to nie marudz bo sie jeszcze w takiej star 30.09.04, 14:42
            zabiore ale jak zacznie robic z sibie idiotke na ktora beda patrzec wszyscy z
            mieszanymi uczuciami to raczej wyjde juz sam.
            • Gość: IP internetdsl:28 a myslisz ze mloda to obciachu nie moze narobic?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:52
              • boski.zawodowiec Re: a myslisz ze mloda to obciachu nie moze narob 30.09.04, 14:55
                moze ale potrafi bardziej słuchac gdy sie jej daje dobra rade.
                • Gość: IP internetdsl:28 jakos sobie nie przypominam zeby sluchala jak mial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:57
                  am 20 lat
                  ubawiles mnie tym ...
                  powiem to facetowi z ktorym wtedy bylam :)))))))))) niech tez ma rozrywke
                  • boski.zawodowiec Re: jakos sobie nie przypominam zeby sluchala jak 30.09.04, 14:59
                    facet nie miał autoryteu widocznie i traktowałąs go jak cos co mozna wymienic w
                    kazdej chwili.
                    • Gość: IP internetdsl:28 oj chcialabym moc tak przebierac :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:02
                      jestem ruda nie mialam nigdy duzego wyboru :))))
                      ale ani wtedy ani dzis nie dam sie strofowac :))
                      • boski.zawodowiec Re: oj chcialabym moc tak przebierac :)))) 30.09.04, 15:03
                        Rude własy nie swiadcza o brzydcie , jesli jest reszta ładna to i rude sa
                        ciekawe.
                        • Gość: IP internetdsl:28 :) no jak maja wielkie cycki to tak :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:05
                          • boski.zawodowiec Re: :) no jak maja wielkie cycki to tak :) 30.09.04, 15:09
                            a po co wielkie cycki? liczy sie kształt oraz sutki.
    • Gość: ona Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.238.92.151.adsl.inetia.pl 30.09.04, 14:59
      mam meza corke 30 lat zajebista prace i wieczoramidwa razy w tygodniu albo na
      weekend spotykam sie z kolezanka w knajpie na piwku zeby poplotkowac
      • boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:05
        a mąz co na to?

ps. molestujecie wzrokiem młodszych?
        • Gość: ona Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.238.92.151.adsl.inetia.pl 30.09.04, 15:06
          maz wychodzi z kolegami a w pozostałe dni razem
          • boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:09
            Jestescie codziennie pozadomem? a gdzie czas na dzieci?
            • Gość: ona Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.238.92.151.adsl.inetia.pl 30.09.04, 15:15
              dzieckiem zajmujemy sie po pracy od czwartej do dziewiatej w niedziele a potem
              spi
              • boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:16
                dlaczego sadzisz ze ubieram sie w szmateksie i ze jestem wiesniekiem?
                • Gość: JJ Powiedzcie, co dwudziestaki robią na forach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:16
                  Widzę to od dawna... A dzisiaj mi się wydaje, że młodych, nie rozumiejących nic
                  naiwnych jest tu więcej niż nas.

Po co oni tutaj piszą? Przecież nie mają nic sensownego do powiedzenia... Czy
                  nie zdają sobie sprawy, że trzydziestolatkowie, którzy mają trochę doświadczenia
                  życiowego śmieją się z nich za ich plecami? Że podpuszczają ich, żeby robili z
                  siebie jeszcze większych idiotów?

Dlaczego młodzi nie próbują w tym czasie nadrobić swoich niedostatków
                  intelektualnych? Przecież widać, że ich wykształcenie, obycie i kultura osobista
                  mocno jeszcze szwankują?

Dlaczego tak ich boli, że my świetnie czujemy się i w klubach, i tutaj, i zawsze
                  się potrafimy dobrze bawić? Czyżby to dlatego, że oni mają tylko i wyłącznie
                  widoczne gołym okiem kompleksy?
                • Gość: też Trzydziestka Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:29
                  Te trzydziestki, kiedy miały dwudziestkę wyglądały i zachowywały się pewnie jak
                  Ty teraz. Popatrz, taki będziesz za dziesięć lat...Krzykliwy, niespełniony z
                  błyszczącymi od brylantyny połyskliwymi włoskami(o ile je jeszcze będziesz
                  miał). Swój znajdzie swego.
    • reniatoja Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:11
      JA w klubach nocnych piję drinki z omja kolezanka i czasem podrywamy chłopaków.
      A nasi faceci wtedy w domach dzieci pilnują :)
      • izabelki Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 01.10.04, 08:24
        kazda madra kobieta tak sobie ułozy zycie zeby wszyscy byli zadowoleni
        teraz to kobiety tak naprawde zarabiaja dobrze sa bardziej wyzwolone a po
        ciezkim dniu pracy obowiazkach domowych maja prawo sie wyluzowac popijajac
        drinki w nocnych knajpach czy cos jest w tym złego
        wystarczy tylko sie sznowac
    • daga_ka Re: Biedaku, 30.09.04, 17:23
      • daga_ka Re: Biedaku, 30.09.04, 17:37
        sorry za szybko mi sie wysłało. Więc, Biedaku - u 30stek nie miałbyś szans ze
        swoim konserwatywnym podejściem do sprawy. "Starsze damy" i "maja już dzieci"?
        Chyba Cię z całym szacunkiem powaliło, z wielkanocnej choinki spadłeś? To dla
        takich szczeniaków jak Ty (z całym szacunkiem oczywiście) powinno sie zamykać
        kluby, żeby wam oczy na wierzch nie wychodziły jak zobaczycie normalną kobietę,
        normalnie spędzającą czas, jak jej dziecko śpi a mąż dał "wolne". Zresztą ani ja
        ani moje koleżanki (stare 30letnie dupy ha ha) nie oglądamy sie za szczeniakami,
        zadajemy się tylko z normalnymi facetami, poważnymi, którzy nie uważają, że baba
        to coś co rodzi dzieci i sprząta w domu ewentualnie prasuje meżowi koszulę przed
        jego wyjściem na piwo. Zostaniesz starym, zdziwaczałym kawalerem i tyle.
    • a.b.i.g.a.i.l jutro ide do klubu... 30.09.04, 17:53
      Jutro umówiłyśmy się z koleżanką(obie po 30-tce)na wypad do klubu...może
      podpowiecie w takim razie....jakich zachowań mamy sie wystrzegać cobyśmy nie
      wyszły na napalone, podstarzałe babsztyle ?? ;)
    • Gość: anais nin Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 30.09.04, 22:44
      Spieszę poinformować, że 30tatki nie mają pomarszczonego ciała (co sugerował
      autor postu). Marszczy się znacznie później. Moje nie różni się niczym od
      20letniego. Moja twarz też nie. Tak się składa, że mam typ urody młodzieńczy i
      nawet Ty (nie)boski nabierzesz się na to sądząc, że mam 20tkę, gdy tymczaesm
      będziesz gadał z 30tką. Reasumując g... wiesz o 30tkach. Z racji zawodu znam
      wiele 20latek, które nierzadko wyglądaja jak 30tki (nieodpowiedni makijaz tez
      robi swoje). Masz jakąś na to teorię? Zapewne. Ale proponuję nad każdą kolejną
      się zastanowić dłużej niż sekundę byś znowu nie walnął jak gołą d... o beton;)
    • scabrosa_macabrescu Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 23:31
      mam 32 lata, ostanio byłam w klubie z moim facetem lat 35, kolegą jubilatem lat
      26, jego dziewczyną lat 23 i jego kumplem być może też lat 26, aha i z kumplem
      mojego faceta lat 40, piłam piwo i wściekłe psy, tańczyłam sama, z kolegą
      jubilata i z moim facetem, a chyba w kółku jakimś też,więcej grzechów nie
      pamiętam;)
    • Gość: Calvin Klein Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.magma / *.magma-net.pl 01.10.04, 19:58
      hmm w przyszłości chciałbym miec taką kobiete:) właśnie taką szaloną 30-stke
      która chce iśc sie pobawić zaszaleć:) ...oby takich kobiet było coraz
      więcej:)
    • kochanica.francuza DŁUBIĄ W NOSIE!!!! N/T 01.10.04, 20:11

> Widze to od dawna a wczoraj juz wydawało mi sie ze jest ich wiecej niz 20tek-
      > 25tek.
      > Po co one przychodza na imprezy? dlaczego nie siedza w domu, dlaczego nie
      > mają mezczyzn?
      > Panie co z wami?
    • Gość: anka Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.telprojekt.pl 02.10.04, 00:26
      Hej boski zawodowiec.Chyba kiedys jakas kobieta bardzo cie skrzywdziła, ze tak
      boisz sie teraz starszych kobieet a nawet ich wzroku,moze to twoja mama cie tak
      skrzywdziła?Nie zajmowała sie tobą tylko imprezowała.Tak ,tak pewnie tak
      było,udaj ty sie do jakiegos psychoterapeuty to ci na bank pomoże:)
      • kawal Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 02.10.04, 09:22
        Gość portalu: anka napisał(a):

> Hej boski zawodowiec.Chyba kiedys jakas kobieta bardzo cie skrzywdziła, ze
        tak
        > boisz sie teraz starszych kobieet a nawet ich wzroku,moze to twoja mama cie
        tak
        >
        > skrzywdziła?Nie zajmowała sie tobą tylko imprezowała.Tak ,tak pewnie tak
        > było,udaj ty sie do jakiegos psychoterapeuty to ci na bank pomoże:)

dokladnie takie same wrazenie odnosze czytajac caly watek.

PS kobiece cialo 30latki jest ok, ale nigdy nie bedzie takie jak 20latki
        takie prawo natury.A juz dotyk to napewno wykryje.
        • Gość: * Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:53
          Czyżbyś był masażystą?????????????????
          Co wykryje dotyk? Może rozwinąłbyś wypowiedź.
    • Gość: Richelieu* boski polewkę ma z tego naciągania na dyskusję IP: 195.117.90.* 02.10.04, 01:47
      a i sam się przyznał, że 30-tce udzielać dobrych rad nie może, bo go nie
      posłucha. A posłuch musi być, a jak nie to pejcz w dłoń i wio. Jakiś taki
      nienapasiony, a słoma w butach się mu marnuje
    • Gość: AdamM 30latki w klubach nocnych to zwykle dziwki.... IP: *.dialsprint.net 02.10.04, 19:09
      chyba nie musze tlumaczyc czym one sie zajmuja
      • Gość: edyta Re: 30latki w klubach nocnych to zwykle dziwki.. IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.10.04, 14:28
        a 30 letni mezczyzni to co huje czy alfonsy?
    • Gość: kaczka Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 194.223.152.* 03.10.04, 17:32
      Co robia?? W Polsce miec 30 lat to faktycznie przejeb...
      Ja lubie tanczyc, zreszta tancze calkiem dobrze..
    • Gość: Boska trzydziestka Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:31
      ps. dlaczego bez mauzonkow skoro ich wybierałyscie niedawno- dobre uśmiałam
      się:))
      P.s.- do pytania "Po co one przychodza na imprezy?"-odpowiedź-chyba żeby
      poobserwować takich tępych mięśniaków jak ty :)))bo w normalnym życiu nie mają
      stycznośći z takimi osobnikami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka