boski.zawodowiec 30.09.04, 13:15 Widze to od dawna a wczoraj juz wydawało mi sie ze jest ich wiecej niz 20tek- 25tek. Po co one przychodza na imprezy? dlaczego nie siedza w domu, dlaczego nie mają mezczyzn? Panie co z wami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:28 Bawią się? Mężowie zostają w domu z dziećmi a trzydziestolatki mają okazję wyjść z przyjaciółkami, potańczyć, pośmiać się i podrinkować bez presji, że muszą się komuś spodobać albo kogoś poznać. Życie jest wtedy piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:35 Ale one chyba własnie chca swym lubym przyprawiac rogi ,zachowanie jest skandaliczne, usmiechy do młodych mezczyzn(vide JA) sa nie na miejscu i wprawiaja w zakłopotanie bo nie wiadomo czego ta baba odemnie chce. SKANDAL ps. dlaczego bez mauzonkow skoro ich wybierałyscie niedawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:40 To nie byłam ja. To skandal, ale MIMO obrączki atakowały mnie dwudziestoletnie samce!!! To dopiero afera, o Boski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec bo ich prowokowałas pod wpływem alkocholu oraz 30.09.04, 13:42 pod wpływem swoich kolezanke ktorym zapewne odbiło, znam takie odbicia w babskim gronie +30, czasem to sie robi prawie niedobrze gdy sie je słyszy jak walą farmazony o tym jakie to sa apetyczne itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyska Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 213.17.161.* 30.09.04, 15:12 dokładnie!!!!!! mnie też zaatakował 20-latek i nie mogłam sie opędzić. A na mój tekst, chlopcze, jestem od ciebie dyche starsza, stwierdził, ze to nie ma znaczenia i koniecznie chciał sie umówić i na kawe i nr telefonu chciał.... a co do tych 30-tek, które zaczepiaja Cie w klubach, to moze przyjrzyj sie dokładnie,czy to aby nie są 20-kilkulatki, które nakładają kilogramy tapety, zeby doroślej wyglądać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 212.106.158.* 30.09.04, 15:25 A która 20tka chce wyglądać "doroślej" i po co niby? 20tka to nie 15tka nie musi się postarzac i nie 40 zeby się odmładzać na siłę:) Takie zycie kochane:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.devs.futuro.pl 03.10.04, 07:49 moim zdaniem jesteś jakimś niedowartościowanym małolatem, na którego żadna kobieta nie zwraca uwagi - i to Cię boli najbardziej;) Z tego co wiem, młodszy facet - uwielbia starsze, doświadczone kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:26 to te stare i niewypiszczone, tylko ze ja nie jestem fanem pieszczenia pomarszczonego ciała Odpowiedz Link Zgłoś
a444 Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 02.10.04, 15:50 boski.zawodowiec napisał: > to te stare i niewypiszczone, tylko ze ja nie jestem fanem pieszczenia > pomarszczonego ciała Współczuję Twojej przyszłe zonie.Jak skończy 30 i urodzi dziecko,to postawisz ją w muzeum jak zmurszały eksponat. Ale i Ty kiedyś,o boski,możesz również się pomarszczyć,zachorować na prostatę i wyłysieć. Zgłoś się wtedy na forum po wsparcie od dojrzałych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:53 boski.zawodowiec napisał: > usmiechy do młodych mezczyzn(vide JA) Pijane jesteśmy, dlatego tylko się do Ciebie uśmiechamy. Chyba nie wyobrażasz sobie, że z innego powodu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:58 Nie pamietam abym cie kiedykolwiek widział. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:08 boski.zawodowiec napisał: > Nie pamietam abym cie kiedykolwiek widział. Ja tez nie pamiętam. Jak już pisałam, pijana byłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:13 Jestem jednak zdania ze nawet nigdy w zyciu nie byslimy na odległsc 100metrow od siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:17 boski.zawodowiec napisał: > Jestem jednak zdania ze nawet nigdy w zyciu nie byslimy na odległsc 100metrow > od siebie:) Ale oboje się z tego cieszymy, nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:20 No widziałem cie i sie ciesze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:30 ??? A won do domu, wy staruchy, zamknąć się w chałupie i nie pokazywac sflaczałych ciał w klubach! Wasz czas już minął! Boski esteta nie chce patrzec na Wasze pomarszczone szyje i obwisłe posladki! A kysz smarowac meżusiowi reumatyzm, dzieciom gotować obiadki hehehe.. Boski, jestem mężatką po 30-ce i ma swojego meża i dziecko. A ostatnio byłam w klubie na panieńskim kolezanki a co gorsza - o zgrozo - chyba nienormalna jestem - tam był STRITIZER! Bardzo zgorszony jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec IX Nie pożądaj żony blizniego swego 30.09.04, 13:39 Zgadzam sie z pierwsza czescią do tego uwazam ze same probuja obcych mezczyzn popchnąc do grzechu ,IX nie pozdaj zony blizniego swego a one probują same inicjowac seks, do tego ta nachalnosc i na siłe robie zamiesznia aby zwrocic na nie uwage. Nie wiem czy kobieta madra i szanujaca partnera podniecała by sie jakims striptizerem ktory jest tak nisko w hiererchi ze musi pokazywac ciało aby zyc. Takie dziewczyny sa bardzo nieciekawe i daja sygnał ze przez całe zycie trzeba bedzie znosic ich głupote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: IX Nie pożądaj żony blizniego swego IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:44 Masz świętą racje, o Boski, dlatego potępiam zdecydowanie gorszącą postawę facetów podnoszących wzrok na striptizerki...To poniżej godności człowieka (tj. faceta oczywiście) podniecać się kimś zmuszonym do wykonywania tego upadlajacego zawodu. Ale ja byłam ZMUSZONA! Cały czas staralam sie a) trzymac opuszczony wzrok b) nosić okrycie zakrywające poje wdzieki c) demonstracyjnie trzymać rękę z obrączką na wysokości twarzy rozmówców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: IX Nie pożądaj żony blizniego swego IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:45 I dodam jeszcze: NIE PIŁAM ALKOHOLU! (nie mogę) A więc zarzut pijaństwa absolutnie chybiony. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na strip. 30.09.04, 13:54 popatrz po ludziach a zbaczysz ze to mit! kobietom za to odbija korba we włąsnym towarzystiw oraz w towarzystwie młodszych mezczyzn. Poprostu KORBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s IP: 213.17.175.* 30.09.04, 13:58 Ty masz problem o Boski, po prostu "cierpisz za milijony" biednych mężów, co to muszą znosić amoralne wariatki - staruchy? O co Ci chodzi? Powinni wywieszać wywieszki "Psów i kobiet po 30-tce nie wpuszczamy"? Czy może molestowanie napalonych kobiet Ci doskwiera? Jeśli naruszają Twoją nietykalność osobistą, idź na policję... A może denerwuje Cię, że jesteś raczej w guście starszych pań, a nie siks... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s 30.09.04, 14:01 No wkurza mnie ze wieksze zainteresowanie odczuwam od takich po 25tce do35 bo zdecydowanie najwole przedział 20-25. Ja nie mowie ze nie powinni wpuszczac tylko zona i matka powinna miec jakies zasady a nie puszczac sie za przeproszeniem w dyskotece czy innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:06 ??? No to ze idę na imprezę (co zresztą rzadko się zdarza, niestety), to nie znaczy, że sie puszczam, takie przypuszczenie to po prostu głupie uogólnienie. A że chodzę na imprezy rzadko, to jak już jestem, to dobrze się bawie, co nie jest równoznaczne z tym, że piję i podrywam gówniarzy. Moja samotna koleżanka koło 40-tki zarejestrowała się na portalu randkowym, bo chce kogos znaleźć "na poważnie" ale specjalnie to nie ma gdzie kogoś poznać. Gros maili dostaje od napalonych 20-25 - latków, chociaż umieściła zdęcie nie retuszowane i wieku nie ukrywa. A więc? Gusta są różne, trzydziechy nie we wszystkich budzą wstręt... Pomysl, Twoja dzisiejsza laseczka za 10 tat też bedzie staruchą i co, zlejesz ja i zostawisz, bo Ci się wiek nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s 30.09.04, 14:11 Ja tez za dziesiec lat bede starszy i bede inaczej patrzył na trzydziestolatki, no ale piszesz ze rzadko chodzisz wiec jest nadzieja ze jest z toba wszystko ok. Co do tych gustów to jestem zdania ze to jacys łowcy przygod ktorzy chca przezyc nową przygode bo nie sadze aby 25 latek był tak niesamowicie głupi aby sie wiazac z 40 letnią panią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:20 Jak to miło, ze uznałeś mnie za NORMALNĄ :/ Człowieku, nawet się nie obejrzysz jak szybko te 10 lat ci minie... Mgnienie oka i sam bedziesz się sobie dziwił, że o 30-latkach myślałej jak o matronach. Wewnetrznie czuje się tak samo jak 10 lat tamu, tak samo chce mi się żyć i cieszyć. Jest jeszcze jedna sprawa: kobiety szukają na imprezach często tylko błysku uznania dla swojej kobiecości, urody, wdzieku ... potwierdzenia, że nie wypadły gdziec na margines zycia. Bo w codziennej harówce i zabieganiu między pracą kuchnią przedszkolem mąż często zapomina o komplemencie, czułosci... Ja nie szukam żadnych przygód, ale jeśli jakiś facet okaże mi zainteresowanie, jest mi przyjemnie, Nie korzystam z okazji, nie angazuje się w żaden sposób tj. nie daję się poderwać, ale jest mi przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznania? 30.09.04, 14:31 Co wam to daje? czy trzeba sie wpychac przed oczy młodego aby sobie potwierdzic ze nie wypadło sie na margines zycia? Dlaczego jest ci przyjemnie jesli ponoc kochasz meza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:40 Nikt się nie nikomu nie wpycha, wręcz odwrotnie, raczej nie reaguję na zaczepki. A przyjemnie jest wiedzieć, ze jestem ładna i że się podobam. To wszystko. Bo kochany mąż mi tego nie mówi. To wszystko, żadna filozofia. Odrobina próżności. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani 30.09.04, 14:44 No ale prowokujesz aby sobie zorbic troche radochy:) Z tym ze młodsi was adoruja to nie wierze bo nie jestem jakims nowicjuszem i widze jak jest, TO WY prowokujecie ile wlezie aby tylko sie zainteresował a potem mu odmawiacie, wiadomo ze robicie to ukradkiem ale robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:46 Bzdura. Nie widziałeś mnie i nie masz pojecia. Nie prowokuję, akurat to wiem. Ale Ty jesteś z tych, co zawsze wiedzą lepiej? Uważaj, ta cecha "wszystkowiedzenia" jest typowa dla zgryźliwch staruchów, moze masz 20 kilka lat, ale w duszy zaczątki uwiądu starczego się pojawiają... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani 30.09.04, 14:49 A co to takiego jest ten uwiad starczy? To w takim razie czego te baby chca np. odemnnie ze musze non stop sie przemieszczac aby czuc spokuj wewnetrzny ze nikt mnie nie obserwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani IP: 213.17.175.* 30.09.04, 14:59 Ja za stara baba jestem, żeby nabrac sie na Twoje gierki, Boski :))) Cierp w milczeniu, jak się ma takie boskie ciało to trudno, musisz znosić molestowanie albo załóz ruch maskulinistyczny (odpowiednik feminizmu) i walcz o prawa molestowanych mężczyzn :)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani 30.09.04, 15:02 Ja cie nie mam zamiaru soba zainteresowac bo o to ci chyba chodzi:)) Nie musze zakladac zadnego ruchu tylko boli mnie ze te 30 letnie mamuski uwazaja jeszcze ze to ze mną cos nie tak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani IP: 213.17.175.* 30.09.04, 15:08 Akurat nie o to, tylko o Twoje tradycyjne narzekania na nadmiar własnego wdzięku i powodzenia jajca sobie robisz i już hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ale po co szukacie jak nazwałas błysku uznani 30.09.04, 15:10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
daga_ka Re: Trzydziecha, jesteś.... 30.09.04, 17:00 moją idolką, to wszystko prawda i jeszcze raz prawda. Dodam tylko, że 30tki wcale nie zachowują się głośno i nie zwracają na siebie szczególnie uwagi (pomijając panie lekich obyczajów oczywiście), zachowują się normalnie.... w końcu. Są pewne siebie, bo już wiedzą ile są warte. Osiągnęły w większości coś w życiu z czego są dumne, rozwinęły się wewnętrznie i nie muszą udawać piekniejszej, mądrzejszej itp. Są ekstra babkami, mądrymi, czułymi matkami, żonami i to po nich widać. A Boski jest zwyczajnie zazdrosny, bo 30stki odebrały mu pole do popisu, lepiej je widać wśród ludzi niż Jego, zwyczajnie go przyćmiewają ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: Trzydziecha, jesteś.... IP: 213.17.175.* 01.10.04, 08:38 Dziękuję dziękuję (rumieniec).... Ale nawiasem mówiąc, dałam się Boskiemu troche podpuścić ;))) Cwaniak jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: zonaci mezczyzni wcale az tak nie chodza na s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:37 Jezu..boski, dawno nie bawiłam się tak dobrze czytajac forum;-)Nawet na forum humorum nie ma nic co by mnie tak rozbawiło;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: IX Nie pożądaj żony blizniego swego IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 30.09.04, 15:09 boski, ty idiota ograniczony jestes. Juz mi sie te twoje prowokacje znudzily. Jesli faceci w wieku 20paru lat tak mysla, to strach sie bac.... Na szczescie, moje ryjki maja 23 i nic zlego nie widza w 46latkach bawiacych sie do upadlego, bo nie w wieku problem tylko w zachowaniu, pogladach i mentalnosci!!!! A to ze sie usmiechamy do mlodych facetow? od kiedy odrobina flirtu zaszkodzila? My sie lepiej czujemy, jak ktos nas adoruje, nawet jesli to zupelnie niewinne. Trzeba cwiczyc:) od usmiechu nikomu jescze nic zlego sie nie pzrytrafilo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magic00 Re: IX Nie pożądaj żony blizniego swego 02.10.04, 14:38 Mnie tam strpitzer nie podnieca, ale chętnie bym zobaczyła jakiś pokaz męskiego wdzięczenia się, a to dlatego, że jescze nie widziałam. Jak ktoś jeszcze nie widział słonia to idzie do zoo go zobaczyć. Nie koniecznie każda kobieta, co wpadła do kubu nocego poszukuje atrakcji seksulanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 13:40 Bawić się chcą:-)Dlaczego mają siedzieć w domach? Czy mężczyzna jest jedynym szczęściem kobiety?:-)))))) Jeśli on nie lubi tańczyć i bawić się to, czy to znaczy, że kobieta ma w domu siedzieć i nie robić tego co lubi. A, dlaczego Wy mężczyźni spotykacie się z kumplami? Wy chcecie wolności, a kobieta nie ma prawa do tego. A, z drugiej strony młodsi muszą uczyć się od starszych, jak dobrze bawić się. Często takie sztywniaki są:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 13:49 Ale mezowie bardzo czesto na takie imprezy wolą nie isc przez to aby sie nie wstydzic za ich zachowanie, wiek robi swoje i taka starsza dama wyglada bardziej smiesznie niz pociagajaco na imprezie gdy sie niby bawi. Powiem ci ze mezowie wcale az tak czesto nie wychodza w swoim gronie, to jest takie hasło aby miec usprawiedliwienie. Asik czego moze sie nauczyc młodszy od starszej? no bo przecie znie mowimy chyba o seksie bo w koncu one maja mezow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 14:08 A, czy chodzisz tam tylko dla sex'u?:-) Człowieku teraz jak ja patrzę na nastolatki, to jestem przerażona jakie z nich stare matrony są. Robią się na nie wiadomo ile. A, poważne są jakby nie wiem już ile lat miały. Tak wcześnie skostniałe:-( Trzydziestki często lepiej wyglądają. Ja mam cały czas problem, że jacyś chłopcy młodzi do mnie przyczepiają się:-) A, chcę sobie tylko potańczyć i zabawić się-zrelaksować. A, dlaczego mają ich mężowie wstydzić się. Jak wstydzą sią to ich problem:-) Jeśli mój powiedziałby mi, że mnie wstydzi się to powiedziałabym, że mam to gdzieś. Widocznie nie pasujemy do siebie. A, i tak z takim nie byłabym. A, jeśli chodzisz do jakiś wybujałych nocnych clubów to nie dziw się, że też tam takie osoby chodzą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 14:16 No niektore nastolatki robia sie na stare kwoki ale widac ze jakos tam jeszcze nie doszły do tych 30lat. Uwazam inaczej jesli chodzi o to ktore wygladaja lepiej:) A gdyby cie poprosił abys zachowywała sie spokojnie to posłuchałasby go czy na przekor? To nie sa wybujałe cluby to sa bardzo polularne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 14:32 Wiesz nie ma w Tobie tolerancji dla innych ludzi, którzy mają tego pecha, że wyglądają gorzej od innych. Każdy w końcu postarzeje się, ale w wieku 30-lat nie jest się starym. Młodzież teraz nie ma szacunku do innych ludzi. Za dużo Wam pozwala się i też rodzice nie mają czasu i może chęci wychowywać Was. ------------ A gdyby cie poprosił abys zachowywała sie spokojnie to posłuchałasby go czy na > przekor? ------------------ Ja zawsze staram się zachowywać kulturalnie. A, jeśli komuś nie odpowiada to, że lubię się śmiać i wyluzować czasami(trochę głośniej śmiać się:-)), zabawić się to jest jego sprawa. Są ludzie sztywni i nie akceptujący innych o bardziej gorącym temperamencie. Na to nie ma rady i zawsze dla takich ktoś inny będzie zły:-) Jeślibym uważała sama, że trochę przesadziłam to posłuchałabym Ciebie, ale jeślibyś przesadzał z tym temperowaniem mnie to nie:-) To jest kwestia, czy Ty lubisz sam zabawić się podobnie. Czy chcesz samemu bawić się, a mieć kobietę w domu, jak sam pisałeś do czego kobieta jest Ci potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 14:41 Jest tolerancja:)) Nie chodzi tu o wyglad a o wiek oraz o to ze czesto te damy maja juz dzieci!! asik ja nie jestem chyba zbyt wiele od ciebie młodszy wiec dlaczego piszesz ze rodzice nei maja dla mnie czasu? No i co jesli bym cie mocniej temperował to co bys zorbiła?:)) Sam sie lubie zabawic w miare spokojnie , napewno nie tancze jak idota , nie szczelam usmiachow gdzie popadnie, a kobieta mi jest potrzebna taka aby mniej wiecej była zblizona rozrywkowo do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 14:58 Jeśli mają dzieci to dlaczego nie mogą się trochę zabawić, rozerwać się? Jeśli chodzisz do normalnych clubów, gdzie chodzą normalni ludzie, to nie powinno być jakiś częstych przypadków znudzonych kobiet:-)Ja mieszkam w Trójmieście i bywam w wielu różnych clubach, pubach, dyskotekach i nie widziałam jakiś kobiet, które zachowywałyby się nietaktownie. Wszyscy się dobrze bawią ze sobą. Nie wiem, co u Was dzieje się:-) Dwa ognie na dłuższą metę nie mają szansy. Strzelec lubi spokój, a Baran lubi walczyć:-)Spokoju też całkowitego nie lubię, ale nie ciągłej walki o swoją wolność. Czyli też bycie taką jaką jestem:-) Są różne kobieta. Ja akurat nie pozwolę, aby mnie ktoś pod siebie urabiał. Akceptuję kogoś takim jaki jest i staram się dać jemu to, czego potrzebuje. Staram się, bo kochając kogoś nie możemy tak całkowicie zapanować nad swoimi uczuciami:-) Piszesz, że mężowie wstydzą się. A, czy oni lepiej zachowują się? Jest tendencja, że mężczyźni bardzo patrzą na opinię innych ludzi. Na zewnątrz wszystko musi być dobrze, a w rodzinie często różne złe rzeczy dzieją się. Ich zdrada i inne przypadłości. Ale, o tym sza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 15:08 a kobiety maja tendecjie to rozgłaszania domowych małych sekretow jak. np. zdrada:)) Absolutnie imprezy sa takie same , ale byc moze uwazamy co innego za nietaktowne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.09.04, 15:23 Jak nie powiedzą tego, to mężczyzna zrzuci winę z siebie i ją nią obrzuci:-) On zawsze i tak będzie wybielony. Jest coś takiego, że zawsze za mężczyzną wszyscy staną. Nawet już w przypadku brata i siostry. Zawsze jemu bardziej się odpuszcza. A, ja sam nie mam brata:-) Dlaczego zdradził, bo jemu nie dawała. A, wstrętna kobieta. A, dlaczego nie dawała? To już nikt się nie spyta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) 30.09.04, 15:28 Bo mezczyzna to osoba delikatniejsza wewnetrznie:) a masz siostre czy jedynaczka jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 01.10.04, 08:47 Na szczęście moja mama mądra jest i wiedziała, że jedynaczka jest nieszczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: mąz musi sie czesto wstydzic za takie damy:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 01.10.04, 08:55 Tu nie ma nic do rzeczy delikatność ich. Tylko chore stawianie zawsze mężczyzn na piedestale. Nadopiekuńczość kobiet:-)A, oni to wykorzystują. Kobieta jest wrażliwsza, a wynika to z jej funkcji:-) Dlaczego tak kobiety żywo reagują na zdradę, czyli ból psychiczny? Przez swoją większą wrażliwość. Mężczyzna kiedyś miał polować i przynieść żywność do domu, a kobieta dbała o rodzinę i innych. Aby, umieć kogoś zrozumieć i dać jemu to czego potrzebuje, potrzebna jest większa wrażliwość emocjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 Ja wychodze tylko ze swoim panem na imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:48 na chlopa niezle sie rwie a i on iac ze mna na lepsze wziecie :) po oc to robimy? dla czystej przyjemnosci i dla zakladu o kase ten kto wyrwie lepszy towar sponsoruje utrzymanie przez najbizszy tydzien i tak co piatek Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nie bardzo rozumiem co sie rwie na chłopa? 30.09.04, 13:55 lepszy towar czyli co ty mezczyzn on kobiety i sypiacie z nimi , seks grupowy uprawiacie czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl :)) sex odpada tylko zabawa i flirt w nocnymclubie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:59 chodzi o zaklad i sparwdzenie swojej atrakcyjnosci inerpersonalnej :) to zabawa taka Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ale nie sadzisz ze chamsko kpicie z tych ofiar? 30.09.04, 14:03 jakbys sie czuła gdybym podszedł taki mezczyzna jak ja , w pierwszej chwili bys sie zastanowiał czy nie rzucic swego partnera i juz bys myslala co robic a po godzinie bym odszedł i podszedł do jakiejs dziewczyny i sie wysmiewał. Wydaje mis ie ze to nie przyjemne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 prawa dzungli :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:11 nie wysmiewam sie z nikogo... moj chlopak tez nie.. niczego nikomu nie obiecuje i nie oczekuje deklaracji malzenstwa od imprezowych partnerow... a jezeli sa kobiety ktore szukaja meza w nocnym klubie i snuja plany po jednym tancu no to wybacz, ale nad moja glup[ota nikt sie nie lituje :) wiec ja nad cudza tez nie bede :) czy ty poznajac kogos w klubie taka fiu bzdziu panienke snujesz plany o powaznym zwiazku? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: prawa dzungli :) 30.09.04, 14:19 ja ogolnie nie snuje palnow zwiazanych z dziewczynami w polsce ale wiekszosc nistety czesto snuje bardzo szybko i nie chodzi tu o mazuenstwo odrazu. To ze nad toba sie nikt nie lituje nie znaczy ze masz krzywidzic innych! No bo po co sobie robic wrogow? ps. to gdzie maja szukac przyszłych mezow w internecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 a ja myslalm ze meza to madrego sie szuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:22 a nie przystojnego... nikogo nie krzywdze sami sie krzywdza... refleksi tzreba sie oddawac czasami a nie automatyzmy nimi kieruja ... a przystojnego dlaczego nie w internecie... co to na forum przystojnych nie ma?? mnie to sie wlasciwie rzadko ktory nie podoba... dla mnie kazdy facet ma cos w sobie i bardzo was kocham wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a ja myslalm ze meza to madrego sie szuka 30.09.04, 14:32 Pisałem wczoraj ze co 7 z internetu jest w miare odpowiedni na randce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 no i co z tego, jak ma dobra fure to ujdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:41 gorzej z tymi biednymi ... juz dawno stwierdzilam ze na biede to tylko piekni sobie moga pozwolic :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i co z tego, jak ma dobra fure to ujdzie 30.09.04, 14:46 Lena Z? czy to ty? Wiesz ci internetowi czesto maja te fure tylko w myslach. A u takiego prawdziwego to odrazu zobaczysz czy jest czy nie. ps. dlaczego uwazasz ze piekny nie chce byc bogaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 chce ale nie ma musu a brzydki mus czuje jak chce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:50 zaistniec Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: chce ale nie ma musu a brzydki mus czuje jak 30.09.04, 14:51 Ja mam cholerny mus i uwazam ze wyglad bedzie tylko piekną ozdoba dla moich osiagniec finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 blacha sie w tobie odzywa:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:55 Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: blacha sie w tobie odzywa:) 30.09.04, 14:58 tak i sie tego nie wstydze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 13:49 eeee, Boski... niemożliwe.... to takie stare jeszce żyją? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec niech zyja. oby sie nie kompromitowały 30.09.04, 13:56 bo one mysla ze sa uwazane za rozrywkowe a prawda jest zupełnie inna co myslą mlodsi uczestnicy imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.magma / *.magma-net.pl 30.09.04, 13:54 ..a co to 30-stki nie moga sie pobawić???mają siedziec grzecznie w domach??? chcą sie bawić, to niech szaleją.... życie jest tylko jedno i trzeba korzystać:) Pozdrowienia dla wszystkich 30-stek i nie tylko;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec o czeste ich słowa: trzeba szalec!!! 30.09.04, 13:58 szalec to moze szaleniec , w wieku dojrzałym raczej wypada juz dostosowac sie umysłem pod realia a nie robic z siebie idiotke. Odpowiedz Link Zgłoś
mounty Re: o czeste ich słowa: trzeba szalec!!! 30.09.04, 14:21 boski.zawodowiec napisał: > szalec to moze szaleniec , w wieku dojrzałym raczej wypada juz dostosowac sie > umysłem pod realia a nie robic z siebie idiotke. Boski powiem Ci tak są 30-stki i 30-stki. Jedne umieja sie bawic dostosowujac swoje zachowanie do wieku (nawet w nocnych klubach co sobie chwale) a są 30- stki które majac lat 20 były kokietkami, majac lat 30 stały się kokietami a majac lat 40 beda wygladaly jak stare ku...y. I nic na to nie poradzisz, jesli mówisz o tym typie kobiet, rozwrzeszczane, histeryczne i krzykliwe, zwracające za wszelka cene na siebie uwage, w przykrótkich spódniczkach z przygrubymi nogami, to sie zgadzam, ale wiesz klase sie albo ma albo nie, i z wiekiem nic sie nie zmienia, mozna co najwyzej nabrac ogłady. pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec dokłądnie pisze o tych drugich 30.09.04, 14:26 Czest udaje im sie złapac frajera ktory to potem musi znosic. Odpowiedz Link Zgłoś
mounty Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 14:04 Kiedys też sie nad tym zastanawiałam. Moja ciocia ma 32 lata, dziecko i męża. Kiedy on wyjeżdza, dziecko idzie do babci (zwykle to własnie weekend) a ona na party (zdaża sie to może raz na trzy miesiące) Byłam z nią kilka razy. spotyka się ze swoimi koleżankami tez juz często mamami. Kupujemy sobie coś dobrego do picia i po prostu rozmawiamy, smiejemy sie. Te jeszcze nie wydane ogladaja sie za facetami to jasne. Ale moja ciotenka cieszy się, że moze sobie odpocząc, pogadac o pierdolach i nie myslec o problemach. kilka godzin z rozesmianymi mlodymi mamami, przyjemna sprawa, przeciez to jeszcze młode kobiety więc czemu maja uciekac od swiata, ludzi i zabawy. Na co dzien sa odpowiedzialne, odprowadzaja dzieci do szkoly, ida do pracy lub wracają do domu zapanowac nad wszystkim. Najgorsze to zamknac sie w swoim malym nudnym, swiatku i starzec sie, czekajac na nieuniknione. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec strasznie mnie ramie boli po tej wczorajszej nocy 30.09.04, 14:07 Zastanawiam sie od czego bo boł jest bardzo mocny i rozchodzi sie poc alej lewej stronie mojego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa :] 30.09.04, 14:21 Boski zawodowiec jest głupi i wcale nie boski. I do tego nietolerancyjny. Czy na pewno ma około dwudziestki? Bo gada jak stary zgred. Nie ma sensu go grzecznie przekonywać i tłumaczyć mu cokolwiek. Nie lubię takich władczych samców oceniających i moralizujących. Boski, a może ty jesteś księdzem w wieku emerytalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: strasznie mnie ramie boli po tej wczorajszej 30.09.04, 14:24 jestes leworęczny? zmień rekę na prawa, gdy pod kołdrą działasz Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: strasznie mnie ramie boli po tej wczorajszej 30.09.04, 14:26 Uwazasz ze siedziałem w lozy i trzepałem gruche? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: strasznie mnie ramie boli po tej wczorajszej 30.09.04, 14:34 a czy ja coś mówiłem? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsukowa Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 14:17 ja też jestem ciekawa, co ta gówniarzerka robi w klubie moim ulubionym i na dodatek taki metal nie rozumie, że ja chcę sama tańczyć i zadaje głupie pytania, czemu z borsukiem tańczę, a znim nie chcę i w czym on jest gorszy i co ja mu powiem?, że borsuk umie tańczyć, a on nie? się chłopaczyna załamie i już zadnej kobitki do tanca nie poprosi, muszę mu tłumaczyć, że borsuk zazdrosny, że ja stara, co mu po mnie, gdyby nie stanik, to cycki bym miała do pasa, a tu nic do niego nie dociera, nie dość że młody to pijany, ech..., do książek, na zabawę jeszcze przyjdzie czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodzi 30.09.04, 14:24 was probuja poderwac itd. Nie widziałem jeszcze aby te panie miały młodych adoratorow bez uprzedniego bezposredniego ich prowokowania nachalnymi spojrzeniami , usmiechami i gestami, kto jest silny psychicznie jedynie sie usmiechnie i odejdzie kto jest sąłby byc moze wpadnie w połpake aby usłyszec potem ze jest za młody itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsukowa Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 14:50 czy to Ty byłeś na tym zdjęciu co tu krążyło po forum?, do jakiego rodzaju klubów chodzisz boski?, wiesz często jak coś skrobniesz to zęby bolą, ale ogólnie nic do Ciebie nie mam, udowodnić Ci też nie mogę, bo niby jak, zresztą co ja bym z tego miała, że akurat Ty, albo ktokolwiek mi uwierzy, że mnie dzieciaki do tańca proszą, dodam jeszcze, że w klubie mi młodzież nie przeszkadza, tak tylko napisałam dla zrównoważenia twojego postu i efektu komicznego oczywiście, jednak jak minie to 6 lat, które dzieli Cię do 30tki, a uwierz mi poleci jak z bicza trzasł, to się przekonasz, że 30latek też lubi iść między ludzi i wcale to nie musi oznaczać, ze poluje na młode mięso, nara, więcej tolerancji Ci życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz 30.09.04, 14:54 Az cie zeby bolą? myslałem ze tylko oczy moge pobolec i w nastepstwie ewntualnie głowa! Do fajnych klubow chodze , proste dyskoteki odpadają. Podobało ci sie zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsukowa Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 15:01 to Ty? no nie bardzo, ani nie z mojej bajki, ani nie w moim typie, popowy taki jesteś, wybacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz 30.09.04, 15:04 popowy? czyli cos ale britney spears w wresji boy lub cos ala boys-band? jesli tak to jestem bardzo zaszczycony tym komplementem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsukowa Re: Powatpiewam w te wasze opowiesci jak to młodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 17:57 no widzisz jakie to subiektywne:), wszystkich moich kolegów obraziłabym tym określeniem (popowy), no ale skoro to Ty byłeś na tym zdjęciu, to nie mamy szansy się spotkać, popowe kluby, nawet te na najwyższym poziomie omijam szerokim łukiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 wlasciwie co masz przeciwko 30letnim paniom? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:30 ile lat ma Twoja dziewczyna ? eeee? Dlaczego ona nada sioe do clubu a 30letnie nie? chodzi o wyglad czy o "uwiad starczy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 no to nie marudz bo sie jeszcze w takiej staruszce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:37 zakochasz nie daj boze z wzajemnoscia i co bedzie do klubu jej nie wezmiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no to nie marudz bo sie jeszcze w takiej star 30.09.04, 14:42 zabiore ale jak zacznie robic z sibie idiotke na ktora beda patrzec wszyscy z mieszanymi uczuciami to raczej wyjde juz sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 a myslisz ze mloda to obciachu nie moze narobic?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:52 Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a myslisz ze mloda to obciachu nie moze narob 30.09.04, 14:55 moze ale potrafi bardziej słuchac gdy sie jej daje dobra rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 jakos sobie nie przypominam zeby sluchala jak mial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:57 am 20 lat ubawiles mnie tym ... powiem to facetowi z ktorym wtedy bylam :)))))))))) niech tez ma rozrywke Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: jakos sobie nie przypominam zeby sluchala jak 30.09.04, 14:59 facet nie miał autoryteu widocznie i traktowałąs go jak cos co mozna wymienic w kazdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 oj chcialabym moc tak przebierac :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:02 jestem ruda nie mialam nigdy duzego wyboru :)))) ale ani wtedy ani dzis nie dam sie strofowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oj chcialabym moc tak przebierac :)))) 30.09.04, 15:03 Rude własy nie swiadcza o brzydcie , jesli jest reszta ładna to i rude sa ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP internetdsl:28 :) no jak maja wielkie cycki to tak :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :) no jak maja wielkie cycki to tak :) 30.09.04, 15:09 a po co wielkie cycki? liczy sie kształt oraz sutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.238.92.151.adsl.inetia.pl 30.09.04, 14:59 mam meza corke 30 lat zajebista prace i wieczoramidwa razy w tygodniu albo na weekend spotykam sie z kolezanka w knajpie na piwku zeby poplotkowac Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:05 a mąz co na to? ps. molestujecie wzrokiem młodszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.238.92.151.adsl.inetia.pl 30.09.04, 15:06 maz wychodzi z kolegami a w pozostałe dni razem Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:09 Jestescie codziennie pozadomem? a gdzie czas na dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.238.92.151.adsl.inetia.pl 30.09.04, 15:15 dzieckiem zajmujemy sie po pracy od czwartej do dziewiatej w niedziele a potem spi Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:16 dlaczego sadzisz ze ubieram sie w szmateksie i ze jestem wiesniekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Powiedzcie, co dwudziestaki robią na forach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:16 Widzę to od dawna... A dzisiaj mi się wydaje, że młodych, nie rozumiejących nic naiwnych jest tu więcej niż nas. Po co oni tutaj piszą? Przecież nie mają nic sensownego do powiedzenia... Czy nie zdają sobie sprawy, że trzydziestolatkowie, którzy mają trochę doświadczenia życiowego śmieją się z nich za ich plecami? Że podpuszczają ich, żeby robili z siebie jeszcze większych idiotów? Dlaczego młodzi nie próbują w tym czasie nadrobić swoich niedostatków intelektualnych? Przecież widać, że ich wykształcenie, obycie i kultura osobista mocno jeszcze szwankują? Dlaczego tak ich boli, że my świetnie czujemy się i w klubach, i tutaj, i zawsze się potrafimy dobrze bawić? Czyżby to dlatego, że oni mają tylko i wyłącznie widoczne gołym okiem kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Trzydziestka Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:29 Te trzydziestki, kiedy miały dwudziestkę wyglądały i zachowywały się pewnie jak Ty teraz. Popatrz, taki będziesz za dziesięć lat...Krzykliwy, niespełniony z błyszczącymi od brylantyny połyskliwymi włoskami(o ile je jeszcze będziesz miał). Swój znajdzie swego. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 15:11 JA w klubach nocnych piję drinki z omja kolezanka i czasem podrywamy chłopaków. A nasi faceci wtedy w domach dzieci pilnują :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelki Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 01.10.04, 08:24 kazda madra kobieta tak sobie ułozy zycie zeby wszyscy byli zadowoleni teraz to kobiety tak naprawde zarabiaja dobrze sa bardziej wyzwolone a po ciezkim dniu pracy obowiazkach domowych maja prawo sie wyluzowac popijajac drinki w nocnych knajpach czy cos jest w tym złego wystarczy tylko sie sznowac Odpowiedz Link Zgłoś
daga_ka Re: Biedaku, 30.09.04, 17:37 sorry za szybko mi sie wysłało. Więc, Biedaku - u 30stek nie miałbyś szans ze swoim konserwatywnym podejściem do sprawy. "Starsze damy" i "maja już dzieci"? Chyba Cię z całym szacunkiem powaliło, z wielkanocnej choinki spadłeś? To dla takich szczeniaków jak Ty (z całym szacunkiem oczywiście) powinno sie zamykać kluby, żeby wam oczy na wierzch nie wychodziły jak zobaczycie normalną kobietę, normalnie spędzającą czas, jak jej dziecko śpi a mąż dał "wolne". Zresztą ani ja ani moje koleżanki (stare 30letnie dupy ha ha) nie oglądamy sie za szczeniakami, zadajemy się tylko z normalnymi facetami, poważnymi, którzy nie uważają, że baba to coś co rodzi dzieci i sprząta w domu ewentualnie prasuje meżowi koszulę przed jego wyjściem na piwo. Zostaniesz starym, zdziwaczałym kawalerem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
a.b.i.g.a.i.l jutro ide do klubu... 30.09.04, 17:53 Jutro umówiłyśmy się z koleżanką(obie po 30-tce)na wypad do klubu...może podpowiecie w takim razie....jakich zachowań mamy sie wystrzegać cobyśmy nie wyszły na napalone, podstarzałe babsztyle ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anais nin Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 30.09.04, 22:44 Spieszę poinformować, że 30tatki nie mają pomarszczonego ciała (co sugerował autor postu). Marszczy się znacznie później. Moje nie różni się niczym od 20letniego. Moja twarz też nie. Tak się składa, że mam typ urody młodzieńczy i nawet Ty (nie)boski nabierzesz się na to sądząc, że mam 20tkę, gdy tymczaesm będziesz gadał z 30tką. Reasumując g... wiesz o 30tkach. Z racji zawodu znam wiele 20latek, które nierzadko wyglądaja jak 30tki (nieodpowiedni makijaz tez robi swoje). Masz jakąś na to teorię? Zapewne. Ale proponuję nad każdą kolejną się zastanowić dłużej niż sekundę byś znowu nie walnął jak gołą d... o beton;) Odpowiedz Link Zgłoś
scabrosa_macabrescu Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 30.09.04, 23:31 mam 32 lata, ostanio byłam w klubie z moim facetem lat 35, kolegą jubilatem lat 26, jego dziewczyną lat 23 i jego kumplem być może też lat 26, aha i z kumplem mojego faceta lat 40, piłam piwo i wściekłe psy, tańczyłam sama, z kolegą jubilata i z moim facetem, a chyba w kółku jakimś też,więcej grzechów nie pamiętam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.magma / *.magma-net.pl 01.10.04, 19:58 hmm w przyszłości chciałbym miec taką kobiete:) właśnie taką szaloną 30-stke która chce iśc sie pobawić zaszaleć:) ...oby takich kobiet było coraz więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza DŁUBIĄ W NOSIE!!!! N/T 01.10.04, 20:11 boski.zawodowiec napisał: > Widze to od dawna a wczoraj juz wydawało mi sie ze jest ich wiecej niz 20tek- > 25tek. > Po co one przychodza na imprezy? dlaczego nie siedza w domu, dlaczego nie > mają mezczyzn? > Panie co z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.telprojekt.pl 02.10.04, 00:26 Hej boski zawodowiec.Chyba kiedys jakas kobieta bardzo cie skrzywdziła, ze tak boisz sie teraz starszych kobieet a nawet ich wzroku,moze to twoja mama cie tak skrzywdziła?Nie zajmowała sie tobą tylko imprezowała.Tak ,tak pewnie tak było,udaj ty sie do jakiegos psychoterapeuty to ci na bank pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawal Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? 02.10.04, 09:22 Gość portalu: anka napisał(a): > Hej boski zawodowiec.Chyba kiedys jakas kobieta bardzo cie skrzywdziła, ze tak > boisz sie teraz starszych kobieet a nawet ich wzroku,moze to twoja mama cie tak > > skrzywdziła?Nie zajmowała sie tobą tylko imprezowała.Tak ,tak pewnie tak > było,udaj ty sie do jakiegos psychoterapeuty to ci na bank pomoże:) dokladnie takie same wrazenie odnosze czytajac caly watek. PS kobiece cialo 30latki jest ok, ale nigdy nie bedzie takie jak 20latki takie prawo natury.A juz dotyk to napewno wykryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:53 Czyżbyś był masażystą????????????????? Co wykryje dotyk? Może rozwinąłbyś wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* boski polewkę ma z tego naciągania na dyskusję IP: 195.117.90.* 02.10.04, 01:47 a i sam się przyznał, że 30-tce udzielać dobrych rad nie może, bo go nie posłucha. A posłuch musi być, a jak nie to pejcz w dłoń i wio. Jakiś taki nienapasiony, a słoma w butach się mu marnuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM 30latki w klubach nocnych to zwykle dziwki.... IP: *.dialsprint.net 02.10.04, 19:09 chyba nie musze tlumaczyc czym one sie zajmuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: 30latki w klubach nocnych to zwykle dziwki.. IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.10.04, 14:28 a 30 letni mezczyzni to co huje czy alfonsy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: 194.223.152.* 03.10.04, 17:32 Co robia?? W Polsce miec 30 lat to faktycznie przejeb... Ja lubie tanczyc, zreszta tancze calkiem dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boska trzydziestka Re: powiedzcie co robią 30tki w klubach nocnych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:31 ps. dlaczego bez mauzonkow skoro ich wybierałyscie niedawno- dobre uśmiałam się:)) P.s.- do pytania "Po co one przychodza na imprezy?"-odpowiedź-chyba żeby poobserwować takich tępych mięśniaków jak ty :)))bo w normalnym życiu nie mają stycznośći z takimi osobnikami. Odpowiedz Link Zgłoś