maretina 07.10.04, 08:11 biedaku.... nie przejmuj sie..... jakos to bedzie:) wiem, ze szykowales sie na te zawody, ze trenowales juz od dluzszego czasu.... to mial byc Twoj pierwszy raz...... biedactwo:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 08:51 maretina napisała: > biedaku.... nie przejmuj sie..... jakos to bedzie:) > wiem, ze szykowales sie na te zawody, ze trenowales juz od dluzszego > czasu.... to mial byc Twoj pierwszy raz...... biedactwo:))))))))))))) pogadam z cyganami i będziemy bili inny rekord:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 08:54 jaki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 08:59 ?????? nie wiesz w czym cyganie są mistrzami?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:01 ile razy mam przypominac, ze jestem bladynkA?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:03 cyganie maja talent do patelni:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:06 kopov napisała: > cyganie maja talent do patelni:) bedziesz latal z patelnia?:))))phi! tez mi "zawody";) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:10 nieeeeeeee cyganie zrobia taką specjalna i zrobimy bicie rekordu w lizaniu:)) ile wytrzyma dopóki nie będzie dziury? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:13 kopov napisała: > nieeeeeeee cyganie zrobia taką specjalna i zrobimy bicie rekordu w lizaniu:)) > ile wytrzyma dopóki nie będzie dziury? heheheh lizanie patelni....? niezle, a czym ja posmarujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:14 słoninka jak dla sikorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:15 sikorki nie liza tylko dziobia..... hmmmm chcesz "dziobac" sloninke? hehehehhe:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:18 :) napisałem nie jak sikorki tylko jak dla sikorek, zebyś lepiej wiedziała o jaką słoninke mi chodzi:) a Ty jak zwykle o jednym:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:26 kopov napisała: > :) napisałem nie jak sikorki tylko jak dla sikorek, zebyś lepiej wiedziała o > jaką słoninke mi chodzi:) a Ty jak zwykle o jednym:))))))))) ja o jednym?:o :))))) posluguje sie terminologia, ktora sam zaproponowales w swoim poscie kopov:))) napisz co to za "sloninka":D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:42 słoninka jak słoninka - po cygańsku lekko podwędzana:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:45 kopov napisała: > słoninka jak słoninka - po cygańsku lekko podwędzana:) z papryczka na chlebeK:)))) hej! zmieniasz temat! powiedz lepiej co teraz jak Twoj pierwszy raz poszedl w 3,14 zdu?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:06 no powiedziałem!!!!!!! mistrzostwa patelniarzy zrobimy:)))))))))) i nie zmieniam tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:07 bedziesz mial te zawody, obierzyna powiedziala, ze beda jednak;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:09 no to juz szykuje worek na głowę:) ps nie wiem czy wiesz ale te mistrzostwa nie były na eroticonie:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:15 jak to nie na eroticonie? na eroticonie jako "realizacja" filmu czy jakos tak;) oprocz worka na glowe zaloz cos na NIEGO, zeby sie nie pochorowal;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:18 wczoraj w radiu słyszałem audycje na ten temat, kaczuch chce sie pokazac i maci+ media zapomniałem, ze na eroticon nie pójde bo mam wycieczkę do lichenia:)))) z obiadem w cenie Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:20 krecisz kopov! i tak Cie sfilmuja tam w kolejce, wszystko sie wyda;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:25 jak przyjedziesz do stolycy to jestem skłonny zrezygnowac z wycieczki i pójdziemy bic rekorda?:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:32 kopov napisała: > jak przyjedziesz do stolycy to jestem skłonny zrezygnowac z wycieczki i > pójdziemy bic rekorda?:)))))))))))) ja nie mam czym bic;D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:45 po co ta kokieteria - 75c:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:47 kopov napisała: > po co ta kokieteria - 75c:)))))) w tym watku uzylam jedynie cyferek 3, 1 i 4:D nic nie bylo 75c;D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:56 zdecyduj się czy c czy D bo to zmienia postać rzeczy:)))))) słuchaj musze zaraz dac znać do biura poróży a Ty sie nie zadeklarowałaś czy przyjeżdżasz, a potem odpisujesz, że to ja pisze nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna eroticon nie zostal odwolany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:44 takie sa najswiezsze informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: eroticon nie zostal odwolany 07.10.04, 09:45 dzieki, kopv jest uratowany:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz No to rozumiem :))) IP: 62.173.207.* 07.10.04, 09:47 Za to Ty straciłaś lizanie patelni :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: No to rozumiem :))) 07.10.04, 09:54 Gość portalu: Kocisz napisał(a): > Za to Ty straciłaś lizanie patelni :))))) heheh juz wyroslam z lizania sprzetu agd;).... a jak to robilam to zazwyczaj to byly miski po przygotowywanym przez mame ciescie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Maretina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:46 w tym , co napisalas do Kopova, sa same sprzecznosci. piszesz, ze to jego "pierwszy raz", a jednoczesnie sugerujesz, ze wczesniej trenowal. nic nie rozumiem.no, chyba ze kopov trenowal na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Maretina IP: 62.173.207.* 07.10.04, 09:48 Bo to jest kokietka i czeka na te lizanie patelni :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Maretina 07.10.04, 09:53 Gość portalu: obierzyna napisał(a): > w tym , co napisalas do Kopova, sa same sprzecznosci. > piszesz, ze to jego "pierwszy raz", a jednoczesnie sugerujesz, ze wczesniej > trenowal. nic nie rozumiem.no, chyba ze kopov trenowal na rowerze. juz wyjasniam: sam trenowal na sobie...... recznie np;)... no wiesz... orzgrzewka:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:11 niech idzie na świetlicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś