Dodaj do ulubionych

kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;)

07.10.04, 08:11
biedaku.... nie przejmuj sie..... jakos to bedzie:)
wiem, ze szykowales sie na te zawody, ze trenowales juz od dluzszego
czasu.... to mial byc Twoj pierwszy raz...... biedactwo:)))))))))))))
Obserwuj wątek
    • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 08:51
      maretina napisała:

> biedaku.... nie przejmuj sie..... jakos to bedzie:)
      > wiem, ze szykowales sie na te zawody, ze trenowales juz od dluzszego
      > czasu.... to mial byc Twoj pierwszy raz...... biedactwo:)))))))))))))

pogadam z cyganami i będziemy bili inny rekord:))))))
      • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 08:54
        jaki?:)
        • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 08:59
          ?????? nie wiesz w czym cyganie są mistrzami?:))))))))
          • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:01
            ile razy mam przypominac, ze jestem bladynkA?:)
            • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:03
              cyganie maja talent do patelni:)
              • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:06
                kopov napisała:

> cyganie maja talent do patelni:)
                bedziesz latal z patelnia?:))))phi! tez mi "zawody";)
                • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:10
                  nieeeeeeee cyganie zrobia taką specjalna i zrobimy bicie rekordu w lizaniu:))
                  ile wytrzyma dopóki nie będzie dziury?
                  • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:13
                    kopov napisała:

> nieeeeeeee cyganie zrobia taką specjalna i zrobimy bicie rekordu w lizaniu:))
                    > ile wytrzyma dopóki nie będzie dziury?

heheheh lizanie patelni....? niezle, a czym ja posmarujesz?:)
                    • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:14
                      słoninka jak dla sikorek:)
                      • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:15
                        sikorki nie liza tylko dziobia..... hmmmm chcesz "dziobac" sloninke?
                        hehehehhe:)))))))
                        • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:18
                          :) napisałem nie jak sikorki tylko jak dla sikorek, zebyś lepiej wiedziała o
                          jaką słoninke mi chodzi:) a Ty jak zwykle o jednym:)))))))))
                          • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:26
                            kopov napisała:

> :) napisałem nie jak sikorki tylko jak dla sikorek, zebyś lepiej wiedziała o
                            > jaką słoninke mi chodzi:) a Ty jak zwykle o jednym:)))))))))

ja o jednym?:o
                            :)))))
                            posluguje sie terminologia, ktora sam zaproponowales w swoim poscie kopov:)))
                            napisz co to za "sloninka":D
                            • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:42
                              słoninka jak słoninka - po cygańsku lekko podwędzana:)
                              • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 09:45
                                kopov napisała:

> słoninka jak słoninka - po cygańsku lekko podwędzana:)
                                z papryczka na chlebeK:))))
                                hej! zmieniasz temat!
                                powiedz lepiej co teraz jak Twoj pierwszy raz poszedl w 3,14 zdu?;)))
                                • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:06
                                  no powiedziałem!!!!!!! mistrzostwa patelniarzy zrobimy:))))))))))
                                  i nie zmieniam tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:07
                                    bedziesz mial te zawody, obierzyna powiedziala, ze beda jednak;)
                                    • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:09
                                      no to juz szykuje worek na głowę:)
                                      ps nie wiem czy wiesz ale te mistrzostwa nie były na eroticonie:))))))))))))))))
                                      • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:15
                                        jak to nie na eroticonie? na eroticonie jako "realizacja" filmu czy jakos tak;)
                                        oprocz worka na glowe zaloz cos na NIEGO, zeby sie nie pochorowal;)
                                        • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:18
                                          wczoraj w radiu słyszałem audycje na ten temat, kaczuch chce sie pokazac i
                                          maci+ media zapomniałem, ze na eroticon nie pójde bo mam wycieczkę do
                                          lichenia:)))) z obiadem w cenie
                                          • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:20
                                            krecisz kopov! i tak Cie sfilmuja tam w kolejce, wszystko sie wyda;)
                                            • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:25
                                              jak przyjedziesz do stolycy to jestem skłonny zrezygnowac z wycieczki i
                                              pójdziemy bic rekorda?:))))))))))))
                                              • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:32
                                                kopov napisała:

> jak przyjedziesz do stolycy to jestem skłonny zrezygnowac z wycieczki i
                                                > pójdziemy bic rekorda?:))))))))))))
                                                ja nie mam czym bic;D
                                                • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:45
                                                  po co ta kokieteria - 75c:))))))
                                                  • maretina Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:47
                                                    kopov napisała:

> po co ta kokieteria - 75c:))))))
                                                    w tym watku uzylam jedynie cyferek 3, 1 i 4:D nic nie bylo 75c;D
                                                  • kopov Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:56
                                                    zdecyduj się czy c czy D bo to zmienia postać rzeczy:))))))
                                                    słuchaj musze zaraz dac znać do biura poróży a Ty sie nie zadeklarowałaś czy
                                                    przyjeżdżasz, a potem odpisujesz, że to ja pisze nie na temat
    • Gość: obierzyna eroticon nie zostal odwolany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:44
      takie sa najswiezsze informacje.
      • maretina Re: eroticon nie zostal odwolany 07.10.04, 09:45
        dzieki, kopv jest uratowany:D
        • Gość: Kocisz No to rozumiem :))) IP: 62.173.207.* 07.10.04, 09:47
          Za to Ty straciłaś lizanie patelni :)))))
          • maretina Re: No to rozumiem :))) 07.10.04, 09:54
            Gość portalu: Kocisz napisał(a):

> Za to Ty straciłaś lizanie patelni :)))))

heheh juz wyroslam z lizania sprzetu agd;).... a jak to robilam to zazwyczaj to
            byly miski po przygotowywanym przez mame ciescie;)
    • Gość: obierzyna Maretina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:46
      w tym , co napisalas do Kopova, sa same sprzecznosci.
      piszesz, ze to jego "pierwszy raz", a jednoczesnie sugerujesz, ze wczesniej
      trenowal. nic nie rozumiem.no, chyba ze kopov trenowal na rowerze.
      • Gość: Kocisz Re: Maretina IP: 62.173.207.* 07.10.04, 09:48
        Bo to jest kokietka i czeka na te lizanie patelni :))))
      • maretina Re: Maretina 07.10.04, 09:53
        Gość portalu: obierzyna napisał(a):

> w tym , co napisalas do Kopova, sa same sprzecznosci.
        > piszesz, ze to jego "pierwszy raz", a jednoczesnie sugerujesz, ze wczesniej
        > trenowal. nic nie rozumiem.no, chyba ze kopov trenowal na rowerze.

juz wyjasniam: sam trenowal na sobie...... recznie np;)... no wiesz...
        orzgrzewka:)
    • six_a Re: kopov eroticon odwolali i co teraz zrobisz?;) 07.10.04, 10:11
      niech idzie na świetlicę ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka