Gość: anja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 14:49 www.sexymendirectory.net/free/frank_sepe1/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alek Re: CZY ON SIE WAM PODOBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 14:53 ok ten temat juz byla ale debil admin go wyrzucil , ale w 7 odpowiedziach waszych min. wampirki napisalyscie ze nie podoba sie wam szczegolnie twarz, kobiety ten facet to najlepiej zarabijacy model w usa a wam siw jego twarz nie podoba , to w takim razie jaka meska twarz sie wam podoba, nawet mi pomiomo ze nie jestem gej on sie wizualnie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
q02121974 Re: CZY ON SIE WAM PODOBA 07.10.04, 14:57 bleeeeeeeeeee, zupełnie niemęski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: CZY ON SIE WAM PODOBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:04 to w takim razie prosze o zamieszczenie linka z meskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOla Re: CZY ON SIE WAM PODOBA IP: *.client.dsl.net 07.10.04, 15:07 Ja uwazam, ze jest swietny. Tylko te okropne speedos. Wrrr!!! Cheers!! Odpowiedz Link Zgłoś
megww Re: CZY ON SIE WAM PODOBA 07.10.04, 15:18 wcale mi sie nie podoba, jest....jakby to powiedzieć za cukierkowy jak na mężczyznę, i niech sobie zarabia ile chce, to jego problem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXPERT Re: CZY ON SIE WAM PODOBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:49 a ja wiem w czym lezy problem, poprostu wiekszosc kobiet ktore sie o nim negatywnie wypowiadaja jest sama bardzo brydka, nieszczesliwa i samotna do tego spopnia ze zazdroszcza urody nawet jemu ,facetowi, i wiedza doskanale ze taki facet i tak by nawet na nie nie spojrzal i w swojej chorej od kompleksu glowach zrodzily sobie taki myslenie ze on jest nie w ich typie aby ni eczuc sie odrzucone przez wlasnei taki typ faceta, zaloze sie ze kazad z nich gdy podszedl do niej taki facet odrazu by za nim poleciala no ale on naszczscie ni ezwrocilby uwagki na takie g.... kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
q02121974 Re: CZY ON SIE WAM PODOBA 07.10.04, 15:53 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl -Ty się prezentujesz zdecydowanie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatea Re: CZY ON SIE WAM PODOBA 07.10.04, 16:17 najbardziej podobają mi się te stringi Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: CZY ON SIE WAM PODOBA 07.10.04, 23:21 Powiem krótko: może i jest przystojny, jednakże umieszczony w tej scenerii kojarzy mi się modelem z rozkładówek dla gejów. Facet, jeśli ma być męski, musi troszkę przypominać macho, nie może byc taki cukierkowy. Jeśli chodzi o efekt "mokrego odzienia", to tak naprawdę tylko kobiety wygladają wtedy ponętnie. Odpowiedz Link Zgłoś