trzydziecha1 08.10.04, 10:20 zeszły na psy? Dlaczego, pytam się, ptasie mleczko smakuje jak cukier puder, a czekolada orzechowa nie ma nic wspólnego z dawną czekoladą orzechową? Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopov Re: DLACZEGO SŁODYCZE OD WEDLA 08.10.04, 10:24 zaloguj sie to Ci odpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: DLACZEGO SŁODYCZE OD WEDLA 08.10.04, 10:27 Już bardziej nie mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: DLACZEGO SŁODYCZE OD WEDLA 08.10.04, 10:30 trzydziecha1 napisała: > Już bardziej nie mogę ;) kopov jest chyba na kacu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: DLACZEGO SŁODYCZE OD WEDLA 08.10.04, 10:37 to qrDDDD kiedy biba????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: juz była ;-) niestety opuściłeś fajna popijaw 08.10.04, 10:51 ??????????? jedyny Cie mobilizowałem do nauki i tak się zachowałaś, trzymam kciuki, że byś nie zaliczyła w lutym:)))))))))))) juz Cie nie będe pilnował:PPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: przepraszaaammm ;)) zrobie nastęną na twoją c 08.10.04, 11:10 eeeee jutro jadę na wesele to sie wyimprezuję, tak z łaski to ja nie chcę:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: przepraszaaammm ;)) zrobie nastęną na twoją c 08.10.04, 11:11 to zycze dobrej zabawy na weselu ;) jak nie to nie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: przepraszaaammm ;)) zrobie nastęną na twoją c 08.10.04, 11:16 dzięki, ale na weselach to się zawsze kiepsko bawię:)))) chyba że kucharce wpadne w oko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 to się zakręć w okolicach kuchni ;-)) 08.10.04, 11:37 albo poderwij kelnerke, może będą jakies fajne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to się zakręć w okolicach kuchni ;-)) 08.10.04, 11:44 :) wpadł pies do kuchni............:) to wesele mojej siostry ciotecznej nie mogę jej narobic obciachu, u kogos innego to bym mógł :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucjola Re: DLACZEGO SŁODYCZE OD WEDLA 08.10.04, 10:25 trzydziecha1 napisała: > zeszły na psy? Dlaczego, pytam się, ptasie mleczko smakuje jak cukier puder, > a czekolada orzechowa nie ma nic wspólnego z dawną czekoladą orzechową? > Dlaczego??? bo jak Wedel nazywał się 22-lipca to smakował jak Wedel, a jak go obcy kapitał wykupił to teraz nazywa się Wedel a smakuje jak Terra Vita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lill Re: DLACZEGO SŁODYCZE OD WEDLA IP: *.238.94.44.adsl.inetia.pl 08.10.04, 11:57 powiem Ci, że ostatnio miotają mną podobne rozterki tylko w stosunku do pomidorów, ktore uwielbiam... dlaczego pomidory nie smakują już jak pomidory???????????? przez to lasagne i spagetti i leczo mi się pieprzy... :P (mam gorączkę i pewnie bredzę, proszę o trochę wyrozumiałośći :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: DLACZEGO SŁODYCZE OD WEDLA 08.10.04, 12:04 Takie z działki smakują. Ale trzeba miec działkę albo dziadków na wsi... Odpowiedz Link Zgłoś