Gość: YUI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:42 Dwadzieścia lat uczono mnie w domu czegoś ,czego nigdy w nim nie było. Właśnie z tego powodu tak bardzo szanuję uczciwe i lojalne relacje damsko- męskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YUI Re: Porażające teksty eks kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:45 o tej uczciwości pisała kochanka do żonatego mężczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezłe Re: Porażające teksty eks kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:24 "...nie posługiwałam się w określonym celu instrumentem między nogami i w taki sposob go nie traktowałam - instrumentalnie i przedmiotowo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Porażjące teksty kochanek IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.10.04, 17:06 Moja znajoma, która rozbiła małżeństwo, z dwójką maleńkich dzieci: "Paweł jej daje ( rozwód jeszcze nie był zasądzony) 400zł na dzieci i wyobraź sobie, że ona kupuje sobie ciuchy za te pieniądze i się stroi" A ja na to "powinna sobie załozyć worek i posypać głowę popiołem, na okoliczność, że Paweł raczył ją zostawić" No i moje ulubione: "Lepiej być piątą niż żadną"- tekst pewnej dziewczyny, która wychodziła za mąż za czterokrotnego rozwodnika z fura dzieci - to zasłyszane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatea Re: Porażjące teksty eks kochanek 11.10.04, 18:19 pewna eks kochanica mowi do żony swojego kochanka " on mnie zdradzał z Tobą". Odpowiedz Link Zgłoś
monopri Re: Porażające teksty eks kochanek 12.10.04, 09:41 Gość portalu: YUI napisał(a): > Dwadzieścia lat uczono mnie w domu czegoś ,czego nigdy w nim nie było. > Właśnie z tego powodu tak bardzo szanuję uczciwe i lojalne relacje damsko- > męskie. Logika tej wypowiedzi mnie poraziła. Czy mozna uczyć czegoś, czego się samemu nie stosuje? Jak osoby zdradzające swoich stalych partnerow lub mające świadomość, że kochanek lub kochanka pozostają w legalnym zwiazku, moga mówić o uczciwości i lojalności. To istna mentalność Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś