Dodaj do ulubionych

Porażjące teksty eks kochanek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:42
Dwadzieścia lat uczono mnie w domu czegoś ,czego nigdy w nim nie było.
Właśnie z tego powodu tak bardzo szanuję uczciwe i lojalne relacje damsko-
męskie.
Obserwuj wątek
    • Gość: YUI Re: Porażające teksty eks kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:45
      o tej uczciwości pisała kochanka do żonatego mężczyzny
      • Gość: niezłe Re: Porażające teksty eks kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:24
        "...nie posługiwałam się w określonym celu instrumentem między nogami i w taki
        sposob go nie traktowałam - instrumentalnie i przedmiotowo".
    • Gość: Magda Re: Porażjące teksty kochanek IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.10.04, 17:06
      Moja znajoma, która rozbiła małżeństwo, z dwójką maleńkich dzieci: "Paweł jej
      daje ( rozwód jeszcze nie był zasądzony) 400zł na dzieci i wyobraź sobie, że
      ona kupuje sobie ciuchy za te pieniądze i się stroi" A ja na to "powinna sobie
      załozyć worek i posypać głowę popiołem, na okoliczność, że Paweł raczył ją
      zostawić"
      No i moje ulubione: "Lepiej być piątą niż żadną"- tekst pewnej dziewczyny,
      która wychodziła za mąż za czterokrotnego rozwodnika z fura dzieci - to
      zasłyszane :))
    • beatea Re: Porażjące teksty eks kochanek 11.10.04, 18:19
      pewna eks kochanica mowi do żony swojego kochanka " on mnie zdradzał z Tobą".
    • monopri Re: Porażające teksty eks kochanek 12.10.04, 09:41
      Gość portalu: YUI napisał(a):

> Dwadzieścia lat uczono mnie w domu czegoś ,czego nigdy w nim nie było.
      > Właśnie z tego powodu tak bardzo szanuję uczciwe i lojalne relacje damsko-
      > męskie.

Logika tej wypowiedzi mnie poraziła. Czy mozna uczyć czegoś, czego się samemu
      nie stosuje? Jak osoby zdradzające swoich stalych partnerow lub mające
      świadomość, że kochanek lub kochanka pozostają w legalnym zwiazku, moga mówić o
      uczciwości i lojalności. To istna mentalność Kalego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka