Dodaj do ulubionych

Trudna sprawa

21.01.19, 19:53
Cześć, mam kłopot i nie bardzo wiem jak go przejść, zacznę od tego że jestem osobą nie śmiałą szczególnie do płci pięknej tu właśnie zaczyna się moja historia, gdy byłem mały to w sumie czas spędzałem z dziewczynami ale gdy zacząłem dorastać to tedy już było mi ciężej nawiązać relacje z dziewczyną jeśli ta dziewczyna w jakimś stopniu mi się podobała jeśli nie była w moim kręgu zainteresowań to przeważnie w kilka dni już mieliśmy dobre jak nie bardzo dobre relacje oparte na wygłupach itp ok zaraz opiszę całą historię życia he wiec przechodzę do sedna sprawy
chodzę do jednego salonu fryzjerskiego juz kilka lat i od pewnego czasu pracuje tam dziewczyna ale jakoś mnie nie interesowała do tej pory, dwa ni temu byłem się ostrzyc i pierwszy raz mnie strzygła owa dziewczyna i odkąd wyszedłem to często wracam myślami do niej, tak mnie zaczarowała że napiwek zostawiłem trzykrotny nie wiedziałem co się dzieje
I teraz mam pytanie co mam zrobić ? w salonie raczej odpada bo tak jak wspomniałem na początku jestem nie śmiały i gdy będą inne osoby w salonie to nie dam rady
Dziękuję za każdą pomoc
Obserwuj wątek
    • lanka1 Re: Trudna sprawa 25.01.19, 13:09
      Wiesz co chyba nie ma innej rady jak zagadać do niej tam, gdzie masz szansę ją spotkać, czyli jednak właśnie w tym salonie :) Teoretycznie mógłbyś do niej napisać na facebooku, ale z perspektywy kobiety powiem Ci, ze lepiej to się odbiera osobiście.
    • derff Re: Trudna sprawa 25.01.19, 18:16
      Zazdroszczę takiego problemy. Normalnie porozmawiaj i potem zapytaj czy pójdzie na ka kawę, piwo albo do kina. Albo poproś o wizytówke z telefonem i zadzwoń.
      • adria231 Re: Trudna sprawa 26.01.19, 10:02
        Zamawiaj sobie strzyżenie tylko u niej i to tuż przed zamknięciem zakładu. Możesz jej powiedzieć ,że bardzo lubisz fryzurę w jej wykonaniu i w ramach wdzięczności zaproś ją na kawę, albo odprowadź do domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka