Dodaj do ulubionych

striptiz=) ktoś pomoże??

IP: 82.160.57.* 16.10.04, 20:53
Mam pytanie i do Dziewczyn i do Chłopaków=)
do dziewczyn:czy robiłyście kiedyś striptiz swojemu chłopakowi lub komuś
innemu, jaki jest fajny sposób i czy macie jakieś rady dla nas młodych
niedoświadczonych=)
do chłopaków:czy lubicie striptizy?jak chcielibyście,aby wasza dziewczyna to
zrobiła??
Czekam na wszystkie propozycje i rady=) z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Niteczka Re: striptiz=) ktoś pomoże?? IP: *.osiedle.net.pl 16.10.04, 23:15
      Kochanie - klasyką jest taniec siedmiu zasłon. Chodzi generalnie o to, żeby
      tańczyć do łagodnej muzyki, baaaardzo powoliściągać szatki i nie zdjąć
      wszystkich do końca. Osobiście polecam założenie stringów i pozostanie w nich -
      bo majtki ściąga się wyjątkowo nieseksownie - chyba, że nie masz bioder i same
      spadną :)
    • Gość: sarna Re: striptiz=) ktoś pomoże?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 01:57
      Zdarza mi się robić striptiz, ale rezerwuję to na specalne okazje. Żeby się nie
      znudził i dlatego, że się za każdym razem muszę troszkę przełamywać.

Co do muzyki radze średnio wolną. Do zbyt wolnej źle się ruszać. Ja mam taką
      płytę Elvisa, gdzie jest kilka pod rząd piosenek w dobrym tempie.

Co do techniki samej, to faceci są na ogół tak zachwyceni samym pomysłem, że
      naprawdę nie trzeba wyczyniać cudów. Może o tyle, żeby przemyśleć, co się na
      siebie włoży (i zdejmie), bo dżinsy, rajstopy, ciasne golfy czy sznurowane buty
      jednak nie najlepiej wróżą przedstawieniu.
      Cóż tu wielce mówić: tańczysz nie za szybko, tak jak czujesz. To fajnie
      wychodzi, jeśli zachowujesz się tak, jak masz na to ochotę. Nie trzeba
      przywiązywać zbyt dużej wagi do dzikich pomysłów z telewizji: wykonalne tylko
      dla profesjonalistek. A jak się dobrze czujesz, to pójdzie. Proponuję dwie
      lampki wina na zachętę.

powodzenia
    • hehe.he Re: striptiz=) ktoś pomoże?? 17.10.04, 08:21
      Gość portalu: szesnastka napisał(a):

> Mam pytanie i do Dziewczyn i do Chłopaków=)
      > do dziewczyn:czy robiłyście kiedyś striptiz swojemu chłopakowi lub komuś
      > innemu, jaki jest fajny sposób i czy macie jakieś rady dla nas młodych
      > niedoświadczonych=)
      > do chłopaków:czy lubicie striptizy?jak chcielibyście,aby wasza dziewczyna to
      > zrobiła??
      > Czekam na wszystkie propozycje i rady=) z góry dzięki

poucz sie troche bo w poniedzialek masz klasowke
      • Gość: szesnastka Re: striptiz=) ktoś pomoże?? IP: 82.160.57.* 17.10.04, 09:49
        skąd wiedziałeś/aś ?? :(
        • Gość: hehe.he Re: striptiz=) ktoś pomoże?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:58
          :)
      • Gość: aga Re: striptiz=) ktoś pomoże?? IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:05
        prosze o rady!!!!!
    • Gość: lala Re: striptiz=) ktoś pomoże?? IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 14:33
      a widzisz
    • Gość: Artur Re: striptiz=) ktoś pomoże?? IP: *.ss.shawcable.net 21.10.04, 18:18
      Pamietam taki rysunek jak facet oglada w telewizji tanczaca przy rurze dziewczyne a jego zona odwrocana tylym do ekranu i wkurzona probuje spac.
      A ten wyjezdza z tekstem "Zuza, ja ci chyba kupie taka rure"
    • kochanica.francuza Re: striptiz=) ktoś pomoże?? 21.10.04, 18:20
      a skończyłaś szesnaście?
      • Gość: szyszka16 Re: striptiz=) ktoś pomoże?? IP: 82.160.57.* 27.10.04, 11:46
        tak skończyłam:) jakieś pół roku temu:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka