Gość: Monika Re: co myslicie o kulkach z olowiu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:41 lozyska sa swiatu potrzebne :-) a jezeli chodzi o Ciebie dzieki za odpowiedz :-) zauwazylam ze czesto masz trafne komentarze i szczere Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: co myslicie o kulkach z olowiu? 22.04.02, 15:48 Gość portalu: Monika napisał(a): > lozyska sa swiatu potrzebne :-) a jezeli chodzi o Ciebie dzieki za > odpowiedz :-) zauwazylam ze czesto masz trafne komentarze i szczere zawsze szczere, czasem tylko troche krzywym okiem;)) najwazniejsze w zyciu to byc soba, nie wstydzic sie niczego, co sie popelnilo, nie robic krzywdy i troche chociaz umiec sie smiac. A kiedy trzeba to powaznie i z sercem bo naprawde zycie, milosc, wszystko jest tylko po drodze, tak wlasciwie dazymy do tego samego celu i tyle po nas tu pozostanie ile dobrego uda nam sie uczynic. Szczesciem, to co spieprzymy i krzywda, pojda w zapomnienie, taki juz los wszelkiego partactwa i kiczu, zostaje tylko to, co najlepsze... pzdrw, kulka Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kulka wszytsko fajnie... 22.04.02, 16:37 ale co ze smokami? co z ladkiem? nie ma to tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: kulka wszytsko fajnie... 22.04.02, 22:39 bukowski27 napisał(a): > ale co ze smokami? co z ladkiem? nie ma to tamto. wlasnie, co z nimi? pzdrw, kulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: KOCHAM KULKĘ Z OŁOWIU! IP: *.talnet.pl 23.04.02, 09:02 (Ty już wiesz kto). Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu wierna jest kochana:))) 23.04.02, 09:11 Gość portalu: ewa napisał(a): > (Ty już wiesz kto). och ewka ewka:))) calusek w czolko trzymaj sie cieplutko i sciskam cie mocno mordo ty moja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: wierna jest kochana:))) 23.04.02, 09:18 kulka_z_olowiu napisał(a): > Gość portalu: ewa napisał(a): > > > (Ty już wiesz kto). > > och ewka ewka:))) calusek w czolko trzymaj sie cieplutko i sciskam cie mocno > mordo ty moja:))) Kulka, ja tu jestem incognito!!! Za karę podaj mi swoje imię, bo inaczej publicznie (ostrzegam) wszystko odwołam! Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: wierna jest kochana:))) 23.04.02, 09:21 wierna1 napisał(a): > kulka_z_olowiu napisał(a): > > > Gość portalu: ewa napisał(a): > > > > > (Ty już wiesz kto). > > > > och ewka ewka:))) calusek w czolko trzymaj sie cieplutko i sciskam cie moc > no > > mordo ty moja:))) > > Kulka, ja tu jestem incognito!!! Za karę podaj mi swoje imię, bo inaczej > publicznie (ostrzegam) wszystko odwołam! > ewelina ale to nie jest gwiezdne, gwiezdne bylo jakos gozre czy kozre nie pamietam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: wierna jest kochana:))) 23.04.02, 09:26 kulka_z_olowiu napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > kulka_z_olowiu napisał(a): > > > > > Gość portalu: ewa napisał(a): > > > > > > > (Ty już wiesz kto). > > > > > > och ewka ewka:))) calusek w czolko trzymaj sie cieplutko i sciskam ci > e moc > > no > > > mordo ty moja:))) > > > > Kulka, ja tu jestem incognito!!! Za karę podaj mi swoje imię, bo inaczej > > publicznie (ostrzegam) wszystko odwołam! > > > > ewelina ale to nie jest gwiezdne, gwiezdne bylo jakos gozre czy kozre nie > pamietam:)) Dzięki. Ale nie nazywaj mnie po imieniu. Twoje teksty sugerowały raczej płeć męską, ale nie szkodzi. Zamiast romansu mam przyjaciółkę. Przyda się ktoś do wali z opozycją na forum. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: wierna jest kochana:))) 23.04.02, 09:30 wierna1 napisał(a): > kulka_z_olowiu napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > kulka_z_olowiu napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: ewa napisał(a): > > > > > > > > > (Ty już wiesz kto). > > > > > > > > och ewka ewka:))) calusek w czolko trzymaj sie cieplutko i scisk > am ci > > e moc > > > no > > > > mordo ty moja:))) > > > > > > Kulka, ja tu jestem incognito!!! Za karę podaj mi swoje imię, bo inac > zej > > > publicznie (ostrzegam) wszystko odwołam! > > > > > > > ewelina ale to nie jest gwiezdne, gwiezdne bylo jakos gozre czy kozre nie > > pamietam:)) > > Dzięki. Ale nie nazywaj mnie po imieniu. Twoje teksty sugerowały raczej płeć > męską, ale nie szkodzi. Zamiast romansu mam przyjaciółkę. Przyda się ktoś do wa > li > z opozycją na forum. Pa! > oki wierna juz nie bede jestes de besciara, ale wiesz co ci powiem? to forum to jest normalnie o tylek rozbic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: co myslicie o kulkach z olowiu? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.04.02, 23:51 To zależy, kulki 7,62 są bardziej skuteczne niż kaliber 9mm. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kulka, barzdo mi przykro... ale z moich pobliczen 23.04.02, 09:43 wyszlo ze nie ma cos takiego jak kulki z olowiu... sa trujkaty... ostroslupy.. jest nawet szescian mcpetersona a nawet(sic!!!!!) kostka z rubika... ale o kulkach z olowiu nikt nie sluyszalk... wiec ktos cie najwyrazniej wprowadzil w blad... przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: kulka, barzdo mi przykro... ale z moich pobliczen 23.04.02, 09:53 bukowski27 napisał(a): > wyszlo ze nie ma cos takiego jak kulki z olowiu... sa trujkaty... ostroslupy.. > jest nawet szescian mcpetersona a nawet(sic!!!!!) kostka z rubika... ale o > kulkach z olowiu nikt nie sluyszalk... wiec ktos cie najwyrazniej wprowadzil w > blad... przykro mi... bókofsky kofam cie normalnie negujesz istnienie kulek z olowiu, to prawdziwie wielki krok do przodu z naukowego chocby punktu widzenia. do tej pory wszyscy uwazali, ze kulka z olowiu jako taka istnieje w przyrodzie, teraz okazuje sie ze mnie po prostu nie ma. ogladales matrixa? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kulka, mnie tez to zdziwlo... 23.04.02, 10:02 ale wiesz... matematyki nie oszukasz... w matematyce 2+2 zawsze rowna sie 4 (albo wiecej)... wiec wiesz jak jest... matrixa? ogladalem matrixa... gralem tego pijaka co sie przewracal na placu pod city hallem (to taki odpowiednik ratusza w ladku zdroju). a co? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: kulka, mnie tez to zdziwlo... 23.04.02, 10:05 bukowski27 napisał(a): > ale wiesz... matematyki nie oszukasz... w matematyce 2+2 zawsze rowna sie 4 > (albo wiecej)... wiec wiesz jak jest... matrixa? ogladalem matrixa... gralem > tego pijaka co sie przewracal na placu pod city hallem (to taki odpowiednik > ratusza w ladku zdroju). a co? a bo tam tez okazaolo sie ze nic nie istnieje, o ladku zdroju nie mowili, ale moze rzeczy oczywistych nie mowia na matrixie bo przeciez to nawet dziecko wie ze ladek istnial istnieje istniec bedzie niezaleznie od smoka ófoluda i kólki z czegokolwiek. pzdrw. twoja kulka Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 "moaj kulka" uuuuuuuuu.... 23.04.02, 10:08 no wreszcie... to dobra... u ciebie czy u mnie? dzisiaj? czy jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: 23.04.02, 10:09 bukowski27 napisał(a): > no wreszcie... to dobra... u ciebie czy u mnie? dzisiaj? czy jutro? teraz i tutaj ja juz dluzej czekac nie bede! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kulka dobra wchodze... 23.04.02, 10:13 najpierw conan barbarzynca o dwie minuty pozniej ja. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Kulka nieźle się bawisz 23.04.02, 10:17 Rzucasz się w ramiona pierwszemu lepszemu facetowi? To czyja Ty wreszcie jesteś: moja czy Bukowskiego? I co ja mam o tym sądzić? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wierna... dobra dobra... 23.04.02, 10:47 ja nie jestesm zaden tam pierwszy lepszy... do 6 klasy (wlazcnie!!!!!!) mialem swiadectow z czerwonym paskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: wierna... dobra dobra... 23.04.02, 10:50 bukowski27 napisał(a): > ja nie jestesm zaden tam pierwszy lepszy... do 6 klasy (wlazcnie!!!!!!) mialem > swiadectow z czerwonym paskiem... U spodni? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bukowski 24.04.02, 00:02 Wystarczy, ze mnie przez jakis czas nie ma, a Ty jakies inne baby podrywasz... tak mi przykro... chyba sobie poplakac pojde... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie. no kaska... co ty. ja was moze przedstawie: 24.04.02, 09:13 kaska -moja przyszla zona; kulka z olowiu - moja... yyyy... kuzynka(?), że nie wiedzialem??? a wiesz kaska... odnalezlismy sie po latach dzieki programowi mojej ulubionej alicji: odnajdzmy sie po latach i co z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: co myslicie o kulkach z olowiu? 24.04.02, 09:19 sa niezle jako ciezarki do obciazenia splawika. Takie 6 gramowe bywaja smiertelne. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: co myslicie o kulkach z olowiu? 24.04.02, 11:50 kulki z olowiu maja to do siebie, ze sa ciezsze niz wygladaja. Pzdrw, Wasza kulka Odpowiedz Link Zgłoś