kwik 23.04.02, 09:16 leżę sobie właśnie na hamaku. fajnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 nie ma cos takiego jak hamaki... 23.04.02, 09:18 ladek ladek zdroj... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jak to nie ma 23.04.02, 09:19 som, som a co ty z tym lądkiem wyjeżdzasz na każdy temat? siedzisz w kieszeni burmistrza, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aha. kwik.to teraz mi wyszlo, ze jak hamaki 23.04.02, 09:23 nie sa... to znaczy ze ty... lewitujesz (?!?!?!?!?!?!) Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: nie ma cos takiego jak hamaki... 23.04.02, 09:19 bukowski27 napisał(a): > ladek ladek zdroj... hihihi bukowski co ty gadasz nie ma smokow, nie ma hamakow, tylko ten ladek i ladek, pzdrw, ale pamietaj ze smoki sa. To ze ty nie masz tam smoka, nie znaczy ze nie ma smokow, naprawde;)) pzdrw, kulka Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 pan szatan. 23.04.02, 09:22 kazimierz szatan. burmistrz ladka zdroju. na pewno nie siedze w kieszeni szatanowi... co to to nie... nie ma to tamto... kulka... to nie tak... to wszystko pomowienia... wszytskie moje kochanki (ok. 14stu) mowia na mojego: potwor albo conan barbarzynca... wiec sama wiesz... niech ci bedzi eze sa te smoki... ale co to za konkurencja... klasa okregowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: pan szatan. 23.04.02, 09:28 bukowski27 napisał(a): > kazimierz szatan. burmistrz ladka zdroju. na pewno nie siedze w kieszeni > szatanowi... co to to nie... nie ma to tamto... > > kulka... to nie tak... to wszystko pomowienia... wszytskie moje kochanki (ok. > 14stu) mowia na mojego: potwor albo conan barbarzynca... wiec sama wiesz... > niech ci bedzi eze sa te smoki... ale co to za konkurencja... klasa okregowa... bukowski ja bym nie mowila potwor, bo potwor mial trzy pazury (spytaj grzesia halamy) a ja pazura sie boje jek nie wiem, moze mnie tam drapnac albo co... pzdrw. kulka Odpowiedz Link Zgłoś
suzume chciałam nadmienić, że: 23.04.02, 09:30 a) hamaki nawet jeśli istnieją, a nie jest to do końca pewne (inaczej bukowski by o tym nie wspominał), to są cholernie niewygodne. chyba, że ktoś jest scyzorykiem (i wiemy już o kim śpiewał liroj) b) smoków nie ma, co ogłoszono już w 'rodzinie leśniewskich', chyba... - 'sceny z życia smoków' to żaden dowód c) mnie się też zdaża wyjechać z lądkiem, ale do lądka jeszcze mnie się nie udało witam -s- Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witam su 23.04.02, 09:33 > a) hamaki nawet jeśli istnieją, a nie jest to do końca pewne (inaczej bukowski a niby gdzie ja teraz jestem? ps. jestem trzeżwa. > b) smoków nie ma, co ogłoszono już w 'rodzinie leśniewskich', chyba... - 'sceny a smok diplodok to nie dowód? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwiku lewitująca 23.04.02, 09:37 > a niby gdzie ja teraz jestem? w lądku? w lądku zdroju? > ps. jestem trzeżwa. no nie wiem... > a smok diplodok to nie dowód? sprawdziłam na własne oczy - takie zwierzę nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no su... nie wiem nie wiem... 23.04.02, 09:41 smok diplodok to jest argument... spytajmy prowesorka nerwosolka... albo kulke... kulka zrobila magisterium z nieistnienia smokow... pytanie: kulka, czy twoj smok to jest smok diplodok??? (ew. smoczek diplodoczek?) kwik, a powiedz jak lewitujesz i spisz... to zdzra ci sie ze budzisz sie w drugim pokoju? albo nad wanna? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: no su... nie wiem nie wiem... 23.04.02, 09:46 bukowski27 napisał(a): > smok diplodok to jest argument... spytajmy prowesorka nerwosolka... albo > kulke... kulka zrobila magisterium z nieistnienia smokow... pytanie: kulka, czy > > twoj smok to jest smok diplodok??? (ew. smoczek diplodoczek?) > > kwik, a powiedz jak lewitujesz i spisz... to zdzra ci sie ze budzisz sie w > drugim pokoju? albo nad wanna? bukowski wiec tak. ten smok co mi zional wielkim ogniem to mial jedno oko na samym czypku pewno to byl jednook. Tamten co widzialam na tv to mial cztery glowy, oczu nie liczylam ale tak szacuje mial jakie osiem ócz na tych czterech glowach. Co sie tyczy diplodokow to nalezy przed nimi wiac bo bywaja grozne one sa troche jeszcze niedobadane, prowadze prace na ich temat, ale mowie, jeszcze mam nieskompletowany material wiec na razie sie nie wypowiadam. Natomiast twierdzenie ze smokow nie ma to jest zwykla ignorancja to tak samo jak stwierdzic ze nie ma potfora albo ófoluda pzdrw, kulka Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ófolódy sa... adzik jest... tylko ze jej nie ma 23.04.02, 09:49 chwilowo... poleciala na planete kvxz4569op... bo jej sie skonczyly buraczki... kulka organizuje konferencje o nieistnieniu smokow... chcesz byc prelegientem? opowiesz o sekualnych obyczajach smokow dzikich. place 2,20 za godzine, ale gratis moge cie potrzymac za kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: ófolódy sa... adzik jest... tylko ze jej nie ma 23.04.02, 09:57 bukowski27 napisał(a): > chwilowo... poleciala na planete kvxz4569op... bo jej sie skonczyly buraczki... > > kulka organizuje konferencje o nieistnieniu smokow... chcesz byc prelegientem? > opowiesz o sekualnych obyczajach smokow dzikich. place 2,20 za godzine, ale > gratis moge cie potrzymac za kolano. dobra moge byc prelegient, ty mnie za kolano a ja cie za co? za smoka? pzdrw. kul. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a tam za smoka... 23.04.02, 10:05 co ja ci bede mowil kulka... nie dalabys rady... nie dalabys rady... wiesz ile wynosi przyciaganie zeimskie? 9,81... jak chcesz pokonac sily grawitacji to musisz pogadac z kwikiem... ona lewituje i kto wie... moze nawet mowi jezykami... kwik mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: a tam za smoka... 23.04.02, 10:08 bukowski27 napisał(a): > co ja ci bede mowil kulka... nie dalabys rady... nie dalabys rady... wiesz ile > wynosi przyciaganie zeimskie? 9,81... jak chcesz pokonac sily grawitacji to > musisz pogadac z kwikiem... ona lewituje i kto wie... moze nawet mowi > jezykami... kwik mowisz? a ty wiesz ze serio teraz mowie, kiedys chodzilam na spotkania odnowy i tam rzeczywiscie ludzie gadali jezykami i ja tez, teraz rzadko bo w ogole rzadko sie modle pzdrw, z bogiem buk! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ha. to jak jestes kulka z wroclawia, 23.04.02, 10:14 to bardzo mozliwe ze jestes moja byla ex... jak tak to pozdrawiam. ajak nie, to tez. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kulka 23.04.02, 09:51 Ty mnie tu ignorancji nie zarzucaj, bo ófoludy isnieją, a jeden ufol nawet bagno nawiedza natomiast co do smoków, to one oficjalnie nie istnieją i wcale im nie zależy na dementowaniu, o. więc cicho, bo się wyda Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: kulka 23.04.02, 09:56 jeden ufol nawet > bagno nawiedza > > wlasnie gdzie ten ufol cos go dzisiaj nie ma, e? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: kulka - bo ją smokami straszysz (n/t) 23.04.02, 10:01 suzume napisał(a): su JĄ???? ja mowie o ufolu rodz meskiego a nie JĄ!! zdaje sie ze z innych ęsyklopedyi sie uczylim pojecia ufoluda ! pzdrw, kul. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kulka, w temacie ufoli 23.04.02, 10:14 to się jeszcz musisz podszkolić agick jest ufolem rodzaju żeńskiego no zapytaj bukowskiego - on nawet nawalony kobiety nie przegapi Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a sobie tak lewituję i lewituję 23.04.02, 09:41 1. potwierdzam: na hamaku w lądku zdroju. 2. ale ja wiem. i to wystarczy. 3. gdzieś Ty miała oczy, no gdzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nad wanną?w drugim pokoju? 23.04.02, 09:43 phi... najczęściej to się budzę jakieś 450 km od miejsca, w którym leżałam. z pokoju nad wannę, a co to za wyczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume k i b 23.04.02, 09:44 bukoś: Ty zostaw profesorka n. w spokoju - to sama entomologia motylkowska sprawdziła na własne oczy! kwik: ad 3) z grubsza tam gdzie inni Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwixon 23.04.02, 09:51 to wez przylec czasami na poludnie... ja z reguly wisze na 48 stopniu 15 minucie szerokosci polnocno -poludniowo-zachodniej... su: co ja to chcialem powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwik 23.04.02, 09:53 a z cieńsza, to Ty mnie w intymność wdeptujesz kwik napisał(a): > ad 3) z grubsza tam gdzie inni > > a z cieńsza? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik sulencja i czarlee 23.04.02, 10:05 su: sama zaczęłaś. czarlee: byłam tam w ubiegłym tygodniu, ciebie nie widziałam. ty też lewitujesz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: sulencja i czarlee 23.04.02, 10:17 > su: sama zaczęłaś. no to co? Ty lepiej opowiadaj, co tam górze słychać. uszka Ci nie marzną? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie, a jakby nawet 23.04.02, 10:31 to wiadomo co robić :))))) su, a może pożyczysz mi na jakiś czas takie fajne nauszniki z pałąkiem..słyszałam, że masz różowe..to jak będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume różowych nie dam 23.04.02, 10:41 ale mogę Ci p o d a r o w a ć (!!!) takie zaje-żółte kcesz? ps: gdzie jest aise? > su, a może pożyczysz mi na jakiś czas takie fajne nauszniki z > pałąkiem..słyszałam, że masz różowe..to jak będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik żółte, żółte..no niech się zastanowię... 23.04.02, 10:44 ale to po guciu zostały? bo wiesz..ja nie lubię używanych..i to jeszcze po tym trutniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume gucio miał niebieskie... 23.04.02, 10:49 żeby mu z fasetkami konweniowały kwik napisał(a): > ale to po guciu zostały? bo wiesz..ja nie lubię używanych..i to jeszcze po tym > trutniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a no teraz to wszystko jasne 23.04.02, 10:53 dobra, biorę. ale Ty tak bezinteresownie..? na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no bez 23.04.02, 10:56 kwik napisał(a): > dobra, biorę. ale Ty tak bezinteresownie..? na pewno? a co jest na tym świecie pewnego? jak tam hamak - sznureczki się nie powżynały? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik powiem ci w tajemnicy 23.04.02, 10:58 że w pewnym momencie miałam wrażenie, że chcą mnie zamordować.. gady jedne...ale nie mów nikomu, ok? suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > dobra, biorę. ale Ty tak bezinteresownie..? na pewno? > > a co jest na tym świecie pewnego? > > jak tam hamak - sznureczki się nie powżynały? > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume nie, no nie powiem 23.04.02, 11:02 ale pozagryzałaś bydlaki? > że w pewnym momencie miałam wrażenie, że chcą mnie zamordować.. gady jedne... > ale nie mów nikomu, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik lojalna su 23.04.02, 11:05 > ale pozagryzałaś bydlaki? zawsze zagryzam.. ale od razu bydlaki.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume moja dobra kwik 23.04.02, 11:11 a co się będą... a z resztą, co tam? moje sznurki? > > ale pozagryzałaś bydlaki? > zawsze zagryzam.. > ale od razu bydlaki.. > > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik surfinio ty moja 23.04.02, 11:12 ten mop to przeciez twój. nie wypieraj się, to ty ostatnio tu sprzątałaś Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwiczysławo 23.04.02, 11:15 i tu się z cieńsza grubo mylisz nie umiem obsługiwać mopa, więc na wszelki wypadek nie sprzątam wróci gucio, to pozamiata kwik napisał(a): > ten mop to przeciez twój. > nie wypieraj się, to ty ostatnio tu sprzątałaś > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik sulejówek 23.04.02, 11:16 w myśl zasady: trochę techniki i człowiek się gubi, co... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwi(k) pro quo 23.04.02, 11:19 no masz - nawet nie wiadomo, którym końcem do prądu... kwik napisał(a): > w myśl zasady: trochę techniki i człowiek się gubi, co... > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik su-perstar 23.04.02, 11:27 > no masz - nawet nie wiadomo, którym końcem do prądu... bingo! trafiony! do prądu..su... do gniazdka..nie do prądu.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwiryno 23.04.02, 11:37 do gniazdka, to się wtyczkę, że tak powiem, wtyka Odpowiedz Link Zgłoś
kwik su-kięko 23.04.02, 11:52 > do gniazdka, to się wtyczkę, że tak powiem, wtyka a koniec do prądu? a..to ja nie wiedziałam..człowiek całe życie... a tak btw.: gdzie twój wirtualny narzeczony? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwikesęcjo 23.04.02, 12:51 > a koniec do prądu? a..to ja nie wiedziałam..człowiek całe życie... i g...i umiera? > a tak btw.: gdzie twój wirtualny narzeczony? daleko, za góramy, za lasamy, nad wielką wodą, dalej niż w lądku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio gucio czuwa IP: *.bitsyu.net / 195.66.190.* 23.04.02, 18:58 ha, mam cie niewierna. stawiasz gucia na rowni z mopem? a gdzie partnerstwo w zwiazku? czekaj, ty... nu, pagadi... g suzume napisał(a): > i tu się z cieńsza grubo mylisz > > nie umiem obsługiwać mopa, więc na wszelki wypadek nie sprzątam > wróci gucio, to pozamiata > > kwik napisał(a): > > > ten mop to przeciez twój. > > nie wypieraj się, to ty ostatnio tu sprzątałaś > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie ma cos takiego jak bezinteresownie... 23.04.02, 10:56 wszytsko kosztuje... wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a tam od razu niewierny... 23.04.02, 11:09 ja to kocham wszystkie kobiety... wiec jestem im wszystkim wierny...a co do malkontenet, to nie wiem... ale wole ze powiedzialas mi malkontent, bo kiedys krystyna d. powiedzial mi: ty jestes impotent... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a może ona co innego powiedziała 23.04.02, 11:31 np. im potem, im potem? tak też mogło być. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a może ona co innego powiedziała 23.04.02, 11:38 kwik napisał(a): > np. im potem, im potem? tak też mogło być. tak jest: pantera, a pan za chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ JEZDEM! 23.04.02, 12:05 su: dawaj żółte jak masz, a jak kwik nie kce kwik: no co ty? żółtych nie kcesz? czasem tak sobie lewitujesz, a samoloty latajo. Jakbyś miałam żółte to cie nic nie potrąci... bukoś: hamaki nie istniejo - sprawdziłam w ęcyklopedii, londek zrdój zresztą też nie... kulka: ufole są różne, kwadratowe i podłużne, ale nasz ufol jest pci żeńskiej witam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ladek nie istnieje??? hahahaha... 23.04.02, 12:13 powiedz to panu szatanowi - burmistrzowi ladka zdroju... ciekawe co powie... ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no to sie zdziwi chłopina 23.04.02, 12:16 burmistrzuje czemuś co nie istnieje to zresztą żaden argument: ty czarls też nie istniejesz a piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aise, zreszta sama zobacz... 23.04.02, 12:17 zadalem sobei trud i mozesz sama zadzwonic i zapytac pana szatana czy ladek zdroj istnieje czy nie? tel. wew. 33, codziennie od 10-16, prosze oto link: www.ladek.pl/urzad.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ czarls - to jest virtual reality... 23.04.02, 12:24 takie rzeczy nie z nami bruner Odpowiedz Link Zgłoś
suzume AISE - no nareszcie 23.04.02, 12:53 gdzie Cię cholera nosiła, a? dla Ciebie mam zaje-zielone (jak będziesz latać na mietle, to Cię może kwik hamakiem nie przejedzie) ps: czy mopy to nowsza wersja mioteł jeśli tak, to ile mają do setki? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ cholera mnie porwała ale się uwolniłam 23.04.02, 13:00 mopy są najnowszą wersją miotły, setke to one maja na starcie, do szybkości światła 3,6 sek. dzięki - zielone dealnie bendom mi do garsonki pasowac a czarli mi wmawia, ze smoków nie ma i że lądek istnieje i pokazuje jakieś dowody wątpliwej jakości... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume cieszy mię to niewymownie 23.04.02, 13:07 dla aise mam zaje-pomarańczowe. chyba będą jej do karnacji pasowały? no to skoro mopy pochodzą od miotły, to Ty wytłumacz temu kwiku, którym końcem się mopa włancza do prądu (a nie do gniazdka, jak kwik sugeruje)... a co do bukosia, to zrozum faceta - jemu się tak od tego nieistnienia porobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: cieszy mię to niewymownie 23.04.02, 13:54 będą pasowały - zaden kwik llewitujący na hamaku co nie istnieje mnie nie najedzie Temu kwiku powiem oczywiscie, że mopa się włancza do prądu a nie do gniazdka jakiegoś, włancza sie oczywiście zakończeniem prądowym, ktore ma kazdy szanujący sie mop. jak mam bukosia zrozumieć kiedy on coś o jakichś burmiszczach szatanach nie dośc, że burmiszcz (nie ma czegoś takiego jak burmiszcz) to jeszcze z londka, ktorego też nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: cieszy mię to niewymownie 23.04.02, 13:59 > Temu kwiku powiem oczywiscie, że mopa się włancza do prądu a nie do gniazdka > jakiegoś, włancza sie oczywiście zakończeniem prądowym, ktore ma kazdy > szanujący sie mop. no, bo ona mnie wmawia... > jak mam bukosia zrozumieć kiedy on coś o jakichś burmiszczach szatanach > nie dośc, że burmiszcz (nie ma czegoś takiego jak burmiszcz) to jeszcze z > londka, ktorego też nie ma a ostatnio to ponoć nawet szatan nie burmiszcz... bredzi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume nie, no czarlee 23.04.02, 12:57 no przestań, bo normalnie nie mogę ale argument: lądek istnieje, bo ma burmiszcza, do którego można zadzwonić... nie, no wiesz co... no mnie rozczarowałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ty wiesz co? 23.04.02, 14:00 ty się weź zdecyduj... bukowski27 napisał(a): > szatan nie burmiszcz... i to go niby upoważnia? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wy sobie nie robcie jaj... 23.04.02, 14:17 przeciez pisze jak byk: mgr kazimierz szatan - burmiszcz; syn szatana władyslawa i jagiełło władysławy... urodzony i tak dalej... no czego wy nie rozumicie??? ja nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume nic sobie nie robimy 23.04.02, 14:23 tylko coś bukoś ściemniasz znaczy się: - burmiszcz czy szatan? - jest czy go nie ma? - czy ma uregulowany stosunek do służby wojskowej? - co on z tym lądkiem? > przeciez pisze jak byk: > > mgr kazimierz szatan - burmiszcz; syn szatana władyslawa i jagiełło > władysławy... urodzony i tak dalej... > > no czego wy nie rozumicie??? ja nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ znając różne szatany 23.04.02, 14:52 to na pewno nie ma uregulowanego stosunku do niczego no i właśnie... co on z tym lądkiem? mało mu? jeszcze sobie lądek wymysla? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume taki np. borowik szatan... 23.04.02, 15:12 to wogóle ma stosunek podejrzany, bo kręci z muchomorkiem (z tym samym, co żwirek) > jeszcze sobie lądek wymysla? może przy-lądek? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ przy-lądek strachu? 23.04.02, 15:21 no przecież wszyscy boją sie szatana (TW "Borowik") i wiedzą, ze on sie podejrzanie kręci wokół muchomorka.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume tak jest 23.04.02, 15:23 a zaczyna się ten przylądek tuż za bagnem, dryfującymi wątkami zodiakalnymi... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak tak. borowik. 23.04.02, 15:24 dom wypoczynkoiwyt w ustroniu- jaszowcu.a wprzedszklu moim znaczkiem byly tanczace myszki na niebieskim tle. Odpowiedz Link Zgłoś