Gość: adoloran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:11 Zalozmy wchodzicie panie do jakiejs ubikacji robicie co trzeba a z dziurki wylania sie penics niewiadomo czyj co byscie zrobily ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Gloryhole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:21 Powiesiła bym na nim swoją torebkę,nie cierpie jak w kiblach nie ma na czym powiesic kurtki i torebki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Gloryhole IP: *.crowley.pl 27.10.04, 15:35 Ty wiesz co, niezłe! Jakby utrzymał moją "malutką" torebeczkę, to chyba... chyba... napisałabym na nim swój numer telefonu ;D !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Gloryhole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:38 Jak bym mu powiesiła swoją to by zczerwieniał z wysiłku zeby ją utrzymać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Gloryhole IP: *.crowley.pl 27.10.04, 15:51 Nie wiem, zawsze przy sobie noszę ołówek automatyczny :) Teraz już wiem, PO CO! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Gloryhole 27.10.04, 15:57 to ja, o ile rzeczywiście utrzymałby ta torbę, zrobiłabym mu zdjęcie. Na pamiątkę wnukom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Gloryhole IP: *.crowley.pl 27.10.04, 15:33 Wzięłabym papier i przez ten papier wepchnęłabym go z powrotem. Bo skoro to wc, to kto wie, jak bardzo moczopędne sa jego zamiary? Odpowiedz Link Zgłoś