Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:57 Mam 14 lat inne kolezanki maja piersi male lub duze a ja nie mam nic mam plaskie. decha. nawet sutki mam nie widoczne . co mam robic ?!!! czemu tak mam ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: co mam zrobic ?? 27.10.04, 12:59 bo się w innym tempie rozwijasz niż koleżanki. Ps. jakie piersi ma twoja mama? Normalne? Moja koleżanka w liceum w 1 klasie była płaska jak decha a w 4 klasie miała już balony. Tak samo kiedyś czytałam wywiad z Katarzyną Figurą. Ta się też modliła o większe piersi, bo była płaska. I jej modlitwy zostały wysłuchane aż nadto :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na plecach 27.10.04, 13:02 ale nie pytaj potem dlaczego masz płaska dupę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 13:15 No nie Kopov, to nie tak. Ja spie zwykle na brzuchu i mam 75C !!! Nie wprowadzaj dziewczyny w blad !!! Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 14:03 moze masz wiekszy brzuch niz 75C?:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 14:10 he heee, no taki duzy to on nie jest ;P. Sam zreszta ocen (widziales moje zjecie). Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 14:13 przeciez wiesz ze zartuję:) ale swoja drogą przy duzym brzuchu moze to byc bez znaczenia:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 14:17 Dobra, dobra ja juz znam te Twoje zarty ;P A tak na marginesie, to wlasnie czytalam, ze od jedzenia kurczakow rosna piersi. Bo one maja w sobie duzoo hormonow. He hee, dobrze, ze ich duzo nie jem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=15081458&a=15091456 Beata ------------------------------------ "Das Glück ist das Einzige, was sich verdoppelt wenn man es teilt". Albert Schweitzer GG 1536157 Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 14:21 ale to chyba facetom bo kobiety juz maja piersi?:))) i moze jak to po kurczakach a nie po kurach to kobietom rosną.......grzebienie?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 14:24 He heeee, Kopov jak zawsze poprawiasz mi humor ;). Ale niestety obowiazki wzywaja. Musze zmykac. Milego dnia. Beata ------------------------------------ "Das Glück ist das Einzige, was sich verdoppelt wenn man es teilt". Albert Schweitzer GG 1536157 Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 14:29 cześć i nie śpij na brzuchu:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:33 A jak faceci śpią na brzuchu to sa jakieś oznaki tego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 14:41 mają tyłki w górze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:54 uffff...dzieki bogu ze tylko i ze nic sie nie spłaszcza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 15:04 ale to tylko facetom, kobiety nie mogą spac spokojnie na brzuchu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:17 ja zdecydowanie na pleckach...a jak z moim menem to prawie na nim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 15:21 znowu tu o jakims analu chesz pisać??? a potem będzie na mnnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:29 nie nie,ja nie pisze o analu..śmierdzący temat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 15:31 no piszesz, ze włóżku spisz na plecach i jesteś na menie:)) to jak to nalezy rozumieć?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:36 jak jestem z...to na nim..jak bzy to plecki, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 16:10 strasznie kręcisz, :)) w łóżku też się tak kręcisz:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:24 Uchu,szczególnie jak spie z...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 16:27 no to nie zazdroszczę, moze neospasmina przed?;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:34 co ty,bede leniwa i kto go bedzie szukał po łózku / duze jest /:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 16:37 to moze pyszne trójkaciki?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:38 Heee ty ...juz mnie nie złapiesz :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 16:42 bo masz duze łózko?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:44 No tak i jak sie odsuniemy to potem sie szukamy ;))),spadam oglądać torby murzynom,miłego mieczorka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to od spania na brzuchu:( spróbuj spać na ple 27.10.04, 16:46 czarne:))))) cześć:) Odpowiedz Link Zgłoś