listek_a 29.10.04, 13:09 o czyms miłym,jakiejs radości?? U mnie ostatnio strasznie szaro. Chciałabym poczytać o małych i użych radosciach innych!! Proooooszeee!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:10 Mamy przed soba 2 dluuugie weekendy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:11 i w oba musze jechac do szkoły hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:12 Nie zapomnij przyszyc tarczy i zabrac 2 sniadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:14 na gumke mam tarcze:)))W sklepiku se drozdzowke kupie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:15 to teraz wolno do szkoly gumki przynosic? Co wy robicie na przerwach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:14 ja tylko w najbliższy (znaczy dziś) a moją największą radością ostatnio jest mój dom, który się buduje. to strasznie cieszy tak patrzeć jak rośnie. teraz pokrywa sie dachówką :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:16 taaaa- doswiadczylem tego uczucia 20 pare lat temu :) Z mala roznica! Wtedy 90% prac wykonywalismy we wlasnym zakresie. To byla dopiera frajda! Wieksza niz z patrzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:20 na forum muratora rozpętał się burzliwy wątek na ten temat jeden gościu stwierdził, że ci którzy zatrudniają do wszystkiego budowlańców nie mogą powiedzieć o sobie "buduję dom". ja mam ekipę pod klucz, ale jestem obecna na każdym etapie - wybór wszystkich materiałów, technologii, wymiary, kolory, rozwiązania, zmiany, zalatwianie - to wszystko ja! i uważam że BUDUJĘ swój dom, mimo, że pojawiam się tam max raz dziennie, paraduję w szpileczkach i pokazuję palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:30 otóż to (jakoś o tym elemencie zapomniałam he he) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:35 Wiec troche romantyzmu "budowania" Cie ominelo :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:48 mam nadzieję, że to nie ostatni mój dom i że się jeszcze nabuduję. chociaż z taczką nie zamierzam zapier... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 14:15 ja bym juz nie chcial budowac. To juz jest malo romantyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 15:21 za to intrygujące, wciągające, po prostu super żałuję że nie jestem inżynierem budownictwa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:22 dwuspadowy, z lukarną 200 m + dwuspadowy dach nad garażem, 4 duże okna dachowe, dachówka brązowa profil s Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:28 niedzwiedzica_sousie napisała: >4 duże okna dachowe To mi sie najbardziej podoba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: A może ktoś napisze IP: 80.48.96.* 29.10.04, 13:45 A ja mam dzisiaj wolny dzień a raczej integracyjny. W pracy byłam rano przez dwie godziny, wróciłam, zrobiłam się na bóstwo /w bojówkach, adidsach i z plecaczkiem/ i czekam na kumpla który mnie tam zabiera. Wrócę jutro. Nie prowadzę więc mogę trochę zaszalć alkoholowo. No i ta pogoda :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:14 A jakie?? Szczesiaro, ktora ma pieniadze pod koniec miesiaca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:18 ja już mam nową pensję:))) od 15 znowu wejdę w debet i tak w kółko;( kozaczki , takie do spodni, na średnim obcasie, obcisła cholewka. ładne:)) ciemno-brązowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:22 a to juz sobie znalazłas! ja zawsze mam problem z butami! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: A może ktoś napisze 29.10.04, 13:24 szukałam ich przez miesiąc!!!! w przyszłym miesiącu ruszam po płaszcz. w tym robię przegląd sklepów:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :((( 29.10.04, 13:36 UPATRZYLAM - mialam sie pochwalic swoimi radosciami,a nie smutkami,ze mi jeszcze troche funduszy na ten cel brakuje ;) - taka malo istotna drobnostka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles :)))))-tak powinno być!!! 29.10.04, 13:37 aaa, no i bardzo słusznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: :((( 29.10.04, 13:50 listek, powinnaś przemianować się na pollyannę - wszędzie widzisz dobre strony! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: :((( 29.10.04, 14:00 Staram sie, zeby sobie sznureczka nie przygotowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: :((( 29.10.04, 14:04 ale nie popadnij w przesadę :)) w psychologii jest nawet zespół zachowań określany mianem "syndrom pollyanny" kiedy ktoś nie potrafi stawić czoła porażce i wszystko przekuwa na sukces, chociaż nie ma do tego postaw, np. wywalili mnie ze studiów: jak fajnie, będę teraz miała dużo wolnego czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: :((( 29.10.04, 14:07 Na pewno mi to nie grozi hehe. Niektorzy zbyt powaznie traktuja to co pisze! Przeciez zartowalam z tymi pieniedzmi na motor!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: :((( 29.10.04, 14:10 spoko, listek, wiem przecież chciałam troche poszpanować tą psychologią :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: :((( 29.10.04, 14:14 niedzwiedzica_sousie napisała: > spoko, listek, wiem przecież > chciałam troche poszpanować tą psychologią :)))))))))))) No i mi też zaimponowałaś:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: :((( 29.10.04, 14:08 i jeszcze jedno, robilam test czy jestem optymistka! Wyszła umiarkowana pesymistka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: A może ktoś napisze IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 29.10.04, 15:57 Jedną radością ostatnio u mnie jest to, że jeżdżę teraz na konikach. Długo nic nie miałam do jazdy( ok. 1,5 roku ). Zajmuję się takim małym zbójem, który poprzez swoje figle daje mi dużo radości:-) Inną moją radością jest to, że widać, że mojej koleżance w końcu może ułoży się. Dużo ostatnio wszędzie zawieruchy. Podobno jest to rok wielkich zmian. I sprawdza się nie tylko w polityce:-) Pozdrawiam i dużo radości Ci życzę. Te drobne najwięcej nam sprawiają przyjemności na co dzień:-)To jak naładowanie naszych akumulatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie ale jakie koniki masz na myśli :))))))))))))))) 29.10.04, 16:01 "Zajmuję się takim małym zbójem, który > poprzez swoje figle daje mi dużo radości:-)" Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale jakie koniki masz na myśli :))))))))))))) 29.10.04, 16:07 oj, niedźwiedzica, czas do domu:))) nie zarażaj myślami kosmatymi!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: ale jakie koniki masz na myśli :))))))))))))) 29.10.04, 16:09 no właśnie, piątek, 16-ta, spadammmmmmmmmmmmmmmmmmmm baj Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale jakie koniki masz na myśli :))))))))))))) 29.10.04, 16:10 miłego łikendu:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: ale jakie koniki masz na myśli :))))))))))))) 29.10.04, 16:13 nawzajem!! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: ale jakie koniki masz na myśli :))))))))))))) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 29.10.04, 20:17 Takie futrzaste:-))))) Miłego weekendu Wam życzę. Do wtorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscinne Re: A może ktoś napisze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:42 Milego weekendu. Dzis tak pieknie i kolorowo bylo w lesie....ukojnie dla duszy. Dobre mysli beda z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
alchemilla Re: A może ktoś napisze 30.10.04, 15:09 Pachnie jesienią, mgłą i opadającymi liśćmi. Miło zaszyć sie w domku, wypić gorące mleko z cynamonem i patrzeć zza okna na jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
joanni Re: A może ktoś napisze 30.10.04, 15:26 A ja się cieszę ostatnimi słonecznymi dniami października... No i rachunek za gaz będzie mniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś