pawe_pawe 31.05.21, 19:48 Podejrzewam, że mąż wstydził się naszego ślubu i związku że mną. Jak żyć dalej z takimi podejrzeniami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Pytanie 31.05.21, 20:01 Porozmawiać szczerze, a nie męczyć się podejrzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
pawe_pawe Re: Pytanie 31.05.21, 20:08 Rozmawiałam ale nie rozumiem zachowania meza. I chyba juz nie wierzę. Stwierdza tylko nie muszę ludziom tłumaczyć, nie ozenilby się gdybym się wstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy odpowiedz. 01.06.21, 06:25 slubu sie nie bierze z poczucia wstydu, tylko z milosci, albo... dla Interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawe_pawe Re: odpowiedz. 01.06.21, 08:25 Interesu nie miał w tym żadnego... żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: odpowiedz. 01.06.21, 10:01 Nie licz tu na sensowne wyjaśnienie, skoro nie podałaś żadnych konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy dla niektorych to jest Interes. 01.06.21, 13:23 pawe_pawe napisała: > Interesu nie miał w tym żadnego... żadnego dla niektorych to jest Interes - jesli kobitka jest chetna do obrotu, gotuje, sprzata i za duzo nie marudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pawe_pawe Re: dla niektorych to jest Interes. 01.06.21, 15:38 Ja do takowych nie należę.... Mam trudny charakter... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: dla niektorych to jest Interes. 17.12.23, 14:49 pawe_pawe napisała: > Ja do takowych nie należę.... > Mam trudny charakter... no to wychodzi na to, ze Cie jednak kochal... albo. ozenil sie z Toba dla Interesu - bo sie boi samotnosci. PS. i zwowu wracasz do punktu wyjscia, czyli zostalesz z niewiadoma :) Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Pytanie 01.06.21, 18:43 Co cie sklania do takich podejrzen ? Czy jakies twoje zachowania sa tego rodzaju, ze wstydzilabys sie, gdybys byla swoim mezem ? Pytanie dodatkowe - czemu nie wierzysz mezowi ? Przylapalas na klamstwie czy cos innego, a moze nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawe_pawe Re: Pytanie 02.06.21, 16:29 Wstydził się bo ja panna z dzieckiem. Odezwała się jakaś odległa znajoma i prosiła o przysługę. Odmówił. Kiedy zapytała czemu odmówił nie powiedział. A jak zapytała o plany na urlop to powiedział nie mam choć miał . Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy to pisz tak od razu, co ? 03.06.21, 06:21 pawe_pawe napisała: > Wstydził się bo ja panna z dzieckiem. to pisz tak od razu, co ? a nie cuduj, by zainteresowac foro. Odpowiedz Link Zgłoś
pawe_pawe Re: to pisz tak od razu, co ? 03.06.21, 08:40 Interesu nie miał w tym żadnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
milosniczka_zakupow Re: Pytanie 03.06.21, 12:09 Po czym takie stwierdzenie, jeśli mogę zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Pytanie 03.06.21, 12:27 Wiesz co? Zamiast tu przynudzać małymi kawałeczkami faktów, które nijak nie trzymają się kupy, idź do psychologa. Tylko opowiedz mu wszystko, a może uda mu się przestawić Twoje myślenie na bardziej normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
milosniczka_zakupow Re: Pytanie 04.06.21, 18:19 gdyby tak było, to chyba byłby z lepszą? Odpowiedz Link Zgłoś
jolatrajkowska Re: Pytanie 08.06.21, 10:08 a może problem leży gdzie indziej? Może w sferze energetycznej? poszukaj dobrego rytualisty do zrobienia analizy wiedźma nektitis taką analizę robi za darmo zobacz sobie Odpowiedz Link Zgłoś
ja6432 Re: Pytanie 16.12.23, 23:33 Najlepiej powiedzieć w prost co się mysli. Otrzymasz wtedy odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś