Dodaj do ulubionych

tycie a ciąża

IP: 82.160.57.* 30.10.04, 11:44
po ilu dniach/tygodniach/miesiącach zaczyna się tyć??
a jak już o to pytam to zadam jeszcze jedno pytanko:czy to wszystkie objawy
(wymioty,bóle) zaczyanją się zaraz po zapłodnieniu czy po jakimś czasie-jesli
tak to po ilu??
Obserwuj wątek
    • yoolcia20 Re: tycie a ciąża 30.10.04, 15:53

--Ja tego nie wytrzymam kiedyś!!!
      Ludzie na jakim Wy świecie żyjecie???

• alpepe Re: tycie a ciąża 30.10.04, 16:20
        i pomysleć, że kiedys nie było brwvo girl, dziwczyny i innyhc szmatławców a
        dziewczyny były bardziej uświadomione...
        DO AUTORKI WĄTKU: Moja znajoma przytyła pierwszy kilogram w szóstym miesiącu, a
        gdybyś dziewczę edukacji o własnej płci nie kończyła na pieprzeniu się po
        kątach z jakimś pryszczatym gó..arzem bez zabezpieczeń, to wiedziałabyś, że
        przed okresem kobieta może przytyć nawet dwa kilo, bo ciało magazynuje wodę...
    • alpepe i jeszcze jedno 30.10.04, 16:26
      test ciążowy to wydatek już od ok. 12 zł. Stać Cię, kup sobie, poczytaj, kiedy
      zrobić, zaczekaj ten tydzień od prawdopodobnego zapłodnienia, potem go zrób,
      odetchnij z ulgą i przyrzeknij sobie, że nigdy więcej "na żywca", aż do ślubu,
      chyba, ze chcesz wcześniej miecv kinderniespodziankę.
    • alpepe oj szyszka, szyszka, jakaś ty głupia... 30.10.04, 16:32
      • Gość: szyszka Re: oj szyszka, szyszka, jakaś ty głupia... IP: 82.160.57.* 31.10.04, 17:21
        sory ze zmieniam nick ale to nie ma nic wspólnego z Wami...poprostu chłopak wie
        jaki jest mój nick a ja nie chcę żeby to czytał...ok i tak wie o wszystkim ale
        uważam że jako facet nie powinien sie tu mieszać...soryy na przyszłość jak
        zmienię swój nick:( dzięki za odp=)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka