Dodaj do ulubionych

Zdrada męża

12.01.22, 20:25
Witam. Proszę poradźcie mi co mam robić. Pół roku temu wyszłam za mąż po blisko 8 latach związku. Mamy 4,5 letniego synka. Niedawno dowiedziałam się od znajomej, że mój mąż od 2 lat posiada konto na portalu randkowym, gdzie szuka kobiet na seks bez zobowiązań. Zamieścił tam wiele swoich nagich zdjęć, podał zmyślone dane, ale i tak wiem że to on. Przypuszczam że umawia się gdy ja jestem w pracy, a dziecko w przedszkolu. Do tej pory nie dałam mu po sobie poznać że wiem co robi w wolnych chwilach. W domu mąż zawsze jest dobry, opiekuńczy, prawie codziennie się kochamy, w weekendy często gdzieś wyjeżdżamy. Nie wiem co robić, nigdy bym go o to nie podejrzewała. Co robić? Napisać do niego na tym portalu i go zdemaskować? Spakować go i wystawić walizki? Mam taką pracę że nie mogę zadzwonić i sprawdzić co robi. Jestem załamana.
Obserwuj wątek
    • obrotowy tu nie ma Zdrady męża 12.01.22, 21:00
      olgierdk25 napisał:
      W domu mąż zawsze jest dobry, opiekuńczy, prawie codziennie się kochamy,
      w weekendy często gdzieś wyjeżdżamy.
      Nie wiem co robić, nigdy bym go o to nie podejrzewała. Co robić?

Nic nie robic.
      cieszyc sie zyciem.

cos pomoglem ?
    • gocha033 Zdrada męża - znaczy zdradzilas męża ? 12.01.22, 22:07
      przykre, ale zdarza sie.

pros o wybaczenie.
    • nudnezyciezzz Re: Zdrada męża 13.01.22, 09:43
      Podał zmyślone dane ale wiesz że to on? A było tam chociaż jego zdjęcie twarzy? Czy poznałaś po zdjęciu przyrodzenia? Czy wszystko opierasz na przypuszczeniu? Trochę to dla mnie niezrozumiałe. Zawsze możesz zapytać go wprost prawda?
      • stasi1 Re: Zdrada męża 13.01.22, 11:11
        Jeśli zapyta się wprost to może nie dostać prawdziwej odpowiedzi. Chyba że pan nie zdradza
      • akle2 Re: Zdrada męża 31.01.22, 01:45
        Wystarczy charakterystyczna blizna, sweterek w renifery i znajome tło na zdjęciu. Nigdy nie miałe/aś takiej sytuacji, że jesteś czegoś pewny/a bez dowodów?
    • coffei.na Re: Zdrada męża 13.01.22, 15:28
      myślę, że to już uzależnienie :/
      zdemaskować i posłać na leczenie -mimo szczerych chęci nie jest w stanie tego zmienić

powodzenia :)
      • gugusia Re: Zdrada męża 15.01.22, 01:08
        A jaka to praca że nie można zadzwonic? Przerw na sikanie też nie ma? Trollll
        • gugusia Re: Zdrada męża 15.01.22, 01:09
          Zle podpielam, miało być do autorki
          • gugusia Re: Zdrada męża 15.01.22, 01:10
            Poza tym, kto po 8 latach, z dzieckiem małym, kocha się prawie codziennie?tym bardziej trolll 😂
            • coffei.na Re: Zdrada męża 15.01.22, 09:07
              Hahahha dokładnie 🤣🤣🤣
            • stasi1 Re: Zdrada męża 15.01.22, 09:48
              4,5 roku dziecko to nie takie małe, może bez problemu samo przespać noc a para może się kochać. Może prawie codziennie to 4 razy w tygodniu?
              • gugusia Re: Zdrada męża 16.01.22, 03:38
                No ale to nadal nie wyjaśnia czemu nie może z pracy zadzwonic, na 8 godz zamknięta w klatce jest? Przerwy na siku ni ma?
                • stasi1 Re: Zdrada męża 18.01.22, 17:28
                  Może telefonu nie ma?
      • malwa200 Re: Zdrada męża 15.01.22, 22:41
        aleśc
        ie pomogły-winszuję
        • gugusia Re: Zdrada męża 16.01.22, 03:39
          Trollom się nie pomaga, rady ni ma:)
          • malwa200 Re: Zdrada męża 16.01.22, 07:26
            może to nie jest Troll?
            • olgierdk25 Re: Zdrada męża 16.01.22, 19:49
              Nie jestem trollem. Bez przesady. Pracuję na kasie w sklepie więc mogę zadzwonić lub napisać podczas przerwy. To wszystko. Zresztą umawia się gdziekolwiek tylko nie w domu... Na portalu zamieścił swoje zdjęcie tylko że w okularach więc to na pewno on.
              • malwa200 Re: Zdrada męża 17.01.22, 07:53
                może powiedz mu, że wiesz
    • lumeria Re: Zdrada męża 18.01.22, 17:51
      malwa200 napisała:

> może to nie jest Troll?

Troll, bo na normalnym portalu randkowym gole zdjęcia sa wycinane.

Na jakimś szemranym pewnie można dać - ale wtedy znajoma pewnie by sie nie przyznawała, ze tam zagląda.

Wiec troll.
    • gugusia Re: Zdrada męża 19.01.22, 02:07
      Poza tym jaką znajoma przyzna się że bywa na portalu dla szukających seksu😂 i wśród pierdyliona uczestników wybaczy akurat znajomego😂 trollll
      • gugusia Re: Zdrada męża 19.01.22, 02:08
        gugusia napisała- nie da się edytować!!

Poza tym jakA znajoma przyzna się że bywa na portalu dla szukających seksu😂 i
        wśród pierdyliona uczestników wyHaczy akurat znajomego😂 trollll
      • stasi1 Re: Zdrada męża 19.01.22, 16:09
        Przecież czasami kobiety też z tą od kogoś seksu i może swoim przyjaciółką się zwierzają z tego.
        • lumeria Re: Zdrada męża 19.01.22, 16:17
          stasi1 napisał:

> Przecież czasami kobiety też z tą od kogoś seksu i może swoim przyjaciółką się
          > zwierzają z tego.

Serio?

Jakieś mocno porąbane laski może. Ale normalne kobiety czuja wstręt i strach wobec idiotów, którzy zamieszczają gołe zdjęcia albo foty siusiaka w necie, bo to nic dobrego nie wróży.
          • stasi1 Re: Zdrada męża 29.01.22, 23:01
            Może i tak, w zasadzie to z takimi się nie spotykałem
      • akle2 Re: Zdrada męża 31.01.22, 01:47
        Przecież są filtry - wiek taki i taki, włosy takie i takie, ma dzieci/nie ma dzieci. I nagle z pierdyliona robi się dziesięć wyników. Ja też znalazłam kilku znajomych, o niektórych wiedziałam że nie są sami, a jednak szukają wrażeń.
        • krokodil123 Re: Zdrada męża 01.02.22, 19:31
          Taaa....i każdy na taki portal pisze tylko i wyłącznie prawdy. Podobno kobiety oszukują co do wieku a mężczyzny co do wzrostu lub ....rozmiaru :))
    • akle2 Re: Zdrada męża 31.01.22, 01:53
      Ja bym go zdemaskowała poprzez umówienie z podstawioną koleżanką (wiedząc oczywiście, jaki typ mu się podoba). A potem zapytała o "pozwolenie", czy też dostanę takie samo prawo do "otwartości". Brutalne, ale powinno zadziałać. Pytanie tylko, co dalej?
    • 3-mamuska Re: Zdrada męża 01.02.22, 18:28
      Napisać umówić się i spotkać z nim tam ,a potem podać o rozwód.
      • obrotowy mamuska, do hollery :) 01.02.22, 19:32
        3-mamuska napisała:
        > Napisać umówić się i spotkać z nim tam ,a potem podać o rozwód.

nastepny nie bedzie lepszy :)))
        • 3-mamuska Re: mamuska, do hollery :) 01.02.22, 20:08
          A musi mieć lepszego? Musi mieć jakiegokolwiek bez spodni w domu, można sie odejść. Nie wszyscy są tacy jak ty.
          • obrotowy Re: mamuska, do hollery :) tylko polowa 01.02.22, 22:25
            3-mamuska napisała:
            Nie wszyscy są tacy jak ty.

zgadza sie, tylko k... POLOWA

rzucaj moneta.
            moze ci sie uda zlapac impotenta :)))
            • 3-mamuska Re: mamuska, do hollery :) tylko polowa 01.02.22, 23:59
              Ta albo zwierze które bzyka wszystko co się rusza ,albo impotent 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
              Lecz się….
        • bernadetta-pijaczka Re: mamuska, do hollery :) 02.02.22, 12:14
          Następnego mieć nie musi. Inteligentna kobieta potrafi obyc się bez bez obrotowych panów.
      • lumeria Re: Zdrada męża 02.02.22, 12:42
        3-mamuska napisała:

> Napisać umówić się i spotkać z nim tam ,a potem podać o rozwód.
        >

Nie latwiej zrobic zrzuty ekranu, po czym podać o rozwód z orzeczeniem winy? I darować sobie głupie podchody?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka