foka28 05.01.23, 06:43 Dlaczego czasem tak jest że człowiek nie myśli co robi a potem tego żałuje że zrobił coś złego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teodor-k Re: Dlaczego? 05.01.23, 19:48 Pisze się głupi .Ale nie obrażamy ludzi na forach . Odpowiedz Link Zgłoś
xxdanaxx Re: Dlaczego? 05.01.23, 07:39 Takie zachowanie jest wpisane w naturę człowieka. Niemniej trzeba starać się najpierw myśleć. Niestety jestem spontaniczna na przykład kiedyś wzięłam na okazję chłopaka, który był pijany i zaczął opowiadać, że ma zawiasy i policja nie mogła go wytropić. Jechałam z mamusia. Czy mnie to czegoś nauczyło? Nie! Zabieram na okazję obce osoby , bo taka jestem gupia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ja tesz :) 05.01.23, 15:45 xxdanaxx napisała: Zabieram na okazję obce osoby , bo taka jestem gupia:-) ja tesz :) ale tylko kobiety, bo z mezczyznami nie mam o czym gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: ja tesz :) 05.01.23, 19:49 Bingo Jasiu to mamy wspólne zainteresowania 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: ja tesz :) 05.01.23, 20:40 teodor-k napisał: > Bingo Jasiu to mamy wspólne zainteresowania 😉 Tylko jak tak czytam to mi się wydaje że on rozmawia z tymi kobietami na inne tematy niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: ja tesz :) 05.01.23, 20:49 A o co chodzi Ci .A na jakie inne tematy rozmawia ? Znam go sporo lat i nie był taki słodki .Tak samo z buta traktował facetów .I jeszcze bardziej niż ja , Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: ja tesz :) 05.01.23, 21:06 Jak zdrady to jego zainteresowanie to o czym może. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: ja tesz :) 05.01.23, 22:41 Acha ciężko dzisiaj jarzę .Dzień ponury ,spadek ciśnienia ,ale jutro już weekend .Myślę że da się radę tu normalnie rozmawiać .Bo to forum się zrobiło psychologiczne 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Dlaczego? 05.01.23, 14:26 Dlatego że robi co chce i nie interesuje go jaki będzie tego skutek. Po takim czymś zostaje uczyć się na błędach i albo nie żałować tego co się zrobiło, albo zacząć myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Dlaczego? 05.01.23, 15:01 Ja tam wolę trzymać się starożytnej zasady "quidquid agis, prudenter agas et respice finem". Jak człowiek zastanowi się nad możliwymi skutkami tego, co zamierza zrobić, to nie popełnia tylu głupot i życie staje się łatwiejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tesz tak czynie: 05.01.23, 15:48 zaczarowanyogrod napisała: > Dlatego że robi co chce i nie interesuje go jaki będzie tego skutek. tesz tak czynie - i jak do tej pory z dobrym skutkiem a przed podjeciem dzialan - mam tylko jeden FILTR: - sprawdzam, czy to dzialanie nie narusza jakiegos punktu Kodeksu Karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Dlaczego? 05.01.23, 19:50 zaczarowanyogrod napisała: > Dlatego że robi co chce i nie interesuje go jaki będzie tego skutek. > Po takim czymś zostaje uczyć się na błędach i albo nie żałować tego co się zrob > iło, albo zacząć myśleć. Może to taki sposób na życie ? Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Dlaczego? 05.01.23, 19:55 >Może to taki sposób na życie ? Taki sposób na życie? Zapewne twój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Dlaczego? 05.01.23, 20:13 Nie chce się wtrącać, ale chyba powieka ci się skleiła. Albo to jakiś tik nerwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Dlaczego? 06.01.23, 07:54 Mój kumpel ma psa Teodora, poczciwe psisko, ale nie każdego lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Dlaczego? 08.01.23, 05:43 Myślę że byś przeczytał znaczenie tego imienia to byś zrozumiał .Tylko ty nie czytasz ze zrozumieniem . Odpowiedz Link Zgłoś