Gość: Nana IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 17:17 Słucham i uzupełniam swoją (i tak rozleglą już) wiedzę;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kris Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.05.02, 23:52 Ja pragnę ciepłej partnerki, która wie czego chce... no i jeszcze porcji ruskich pierogów:) ...mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.ath.spark.net.gr 01.05.02, 23:58 Gość portalu: Kris napisał(a): > .. > no i jeszcze porcji ruskich pierogów:) > ...mniam, mniam Jezoooo jak ja uwielbiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.02, 08:35 To zależy na jak długo.Na jedną noc to najlepiej P.Anderson ,albo inna J.Lopez.A na całe życie....,długo by pisać.Najlepiej żeby była zwyklą kobietą.No może być gwiazdą.Nocy.......;) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Renatka! 02.05.02, 09:10 Renatka, chcialabym do Ciebie napisac. Ktory adres jest aktualny? Ktory sprawdzasz? "Kulka"? "Mirelka"? Odezwij sie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstoch Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 09:04 Gość portalu: Kris napisał(a): > Ja pragnę ciepłej partnerki, która wie czego chce... Słuszna uwaga . Kobiety zawsze wiedza ,że czegoś chcą , lae rzadko wiedzą czego . A czy cool women potrafią być ciepłe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: 212.160.165.* 02.05.02, 08:49 Tak powaznie? Najprostrzych rzeczy, ciepla, braku watpliwosci, wspolnych sniadan itp..... A co do pierogow. Sam se zrobie. Laski bez. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie 02.05.02, 09:14 Skoro to takie proste to czemu tak trudno o stały związek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: 212.160.165.* 02.05.02, 09:27 Bo ludzie nie szanuja tego co maja. Uganiaja sie za blyskotkami, ktore i tak jeno miernota sie okazuja. A to co najprostrze - najpiekniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie 02.05.02, 09:33 Nie napawa nadzieją grogregowa wypowiedź ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: 212.160.165.* 02.05.02, 09:42 ellen napisał(a): > Nie napawa nadzieją grogregowa wypowiedź ;-) Bo nadzieja jeno ladacznica jest co to obietnic chojnie rozdawanych nie dotrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom a co z kroliczkiem 02.05.02, 09:47 a co powiesz o gonieniu kroliczka? byla taka piosenka Skaldow kiedys, nie pamietam dokladnie slow, ale sens byl "ze nie wazne by zlapac kroliczka ale by dogonic go" - czy wiesz o co mi chodzi? a co powiesz o rutynie po ilus-tam-latach? probowalam zalozyc podobny temat kilka dni temu, ale zrobilam to chyba nieudolnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: a co z kroliczkiem IP: 212.160.165.* 02.05.02, 10:17 liloom napisał(a): > a co powiesz o gonieniu kroliczka? byla taka piosenka Skaldow kiedys, nie > pamietam dokladnie slow, ale sens byl "ze nie wazne by zlapac kroliczka ale by > dogonic go" - czy wiesz o co mi chodzi? > a co powiesz o rutynie po ilus-tam-latach? > probowalam zalozyc podobny temat kilka dni temu, ale zrobilam to chyba > nieudolnie... Polecam watek o babci, co to odradzala pokazywania meszczyznie calosci miejsca gdzie plecy traca swa szlachetna nazwe ( to nie Twoja babcia). Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Nastrój grogrega 02.05.02, 10:00 > > Bo nadzieja jeno ladacznica jest > co to obietnic chojnie rozdawanych nie dotrzymuje. Noooo, nie będę dziś grogregowi w drogę wchodzić! Wyraźnie jest podminowany. Ukłony, E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Nastrój grogrega IP: 212.160.165.* 02.05.02, 10:19 Whrrrrrrrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom do grogrega 2 - kroliczek... 02.05.02, 10:27 Sorry, zadzwonil telefon i ze strachu nacisnelam za wczesnie. Ja uwazam ze te watki sie lacza i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 10:51 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Bo ludzie nie szanuja tego co maja. > A to co najprostrze - najpiekniejsze. > To jest tak oczywiste, oby większość o tym pamietała. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie 02.05.02, 10:57 prawda jest taka, ze mężczyźni nie wiedzą czego chcą, raz chcą to, raz tamto. Zwariować przez nich można:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.ewave.at 02.05.02, 11:17 No pewnie,ze nie wiedza ale udaja,ze te wiedze posiedli.Na tej podstawie zurpuja sobie coraz wiecej wydumanych praw i w efekcie popadaja w egocentryzm totalny,zmuszajac tym sposobem bliskie sobie baby,zeby na stare lata byly ulegle i bezwolne wobec starego podagryka.Brrrrr..... Poprzysieglam sobie,ze zadnymi meskimi pragnieniami nigdy nie bede sie przejmowac.No chyba,ze on bedzie zwyczajnie po ludzku dla mnie dobry.To ja dla niego tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.pw.edu.pl 06.05.02, 10:24 Handel wymienny, to nie jest raczej najlepsza recepta na udany związek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: 212.160.165.* 02.05.02, 11:21 Doprawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.ewave.at 02.05.02, 11:29 Pewnie,ze doprawdy!Wszyscy mezszczyzni to egoistyczni szowinisci i chca tylko brac!Moj(juz na szczescie byly)tez byl taki. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie 02.05.02, 11:34 Bez przesady kolezanko pokrzywdzona. Strasznie drapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.ewave.at 02.05.02, 11:38 I bede drapac!Bo ten pieprzony bubek zdradzil mnie z krowa starsza od niego o 10 lat!Dla pieniedzy!Teraz ona ma wymagania,nie on.Dobrze mu tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: 212.160.165.* 02.05.02, 13:32 Placi to wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 11:41 Liloom wyslalam Ci maila z wlasciwym adresem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: 212.160.165.* 02.05.02, 11:36 Niby to samo moglbym napisac o kobietach. Ale wiem ze to nieprawda, wiec nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie 02.05.02, 11:42 Nie lubię uogólnień, gadanie "bo wy mężczyźni/kobiety" jest krzywdzące. Mój poprzedni miał z kolei taką manię, że chciał dwóch wykluczających się rzeczy naraz. Można było oszaleć. Przy maksimum wysiłku i dobrej woli z mojej strony okazywało się, że i tak nie jest szczęśliwy bo wprawdzie ma to, ale chciałby też tamto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 11:47 A moj czego chce? Mowi, ze mnie kocha, wierze mu zreszta, a zdradza mnie (moze juz nie, nie pytam) z pindeczka mlodsza ode mnie o osiem lat, a od niego o 14. Na pewno nie dla pieniedzy, bo ona ich nie ma, ale pewnie dla dupy... Bo to, ze ona jest milusia to nie watpie, ale kurcze blade co JA mam teraz zrobic? dalej nie wiem, ciche dni w toku i niczego nie rozwiazaly...... Coraz mi smutniej:((( Odpowiedz Link Zgłoś
liloom a moze 02.05.02, 12:00 przeczekac? nie wiem czy sie da, czy Ty wytrzymasz itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: a moze IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 12:23 liloom napisał(a): > przeczekac? nie wiem czy sie da, czy Ty wytrzymasz itd itd Wal, przetrzymalam gorsze rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata liloom pisz tego maila IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 12:31 Liloom powyzszy post byl nieporozumieniem, myslalam ze chodzi ci o to czy przetrzymam maila d Ciebie, nie wiem jak dlugo potrwa sparawa z nasza rodzinna kochanka, moze do niej zadzwonic? zaczynam ukladac scenariusze, wiec chyba nie jest coraz lepiej, co? KUZWA. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: liloom pisz tego maila 02.05.02, 14:26 napisalam drugi, i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
liloom nie generalizujmy 02.05.02, 11:44 Ja nienawidze generalizowania i mimo wielu negatywnych przykladow staram sie nie pisac ze "wszyscy..." Ktos tu na forum napisal kiedys o kobietach ze mozna by to tak skrocic: Facet do kobiety "Kocham Cie" Ona "A ile zarabiasz?" Ja sie z tym nie zgadzam. Mojego meza poznalam na studiach...Ech, co ja wam bede opowiadac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.pw.edu.pl 06.05.02, 10:25 Kurcze, ktoś Cię musial bardzio skrzywdzić .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.pw.edu.pl 06.05.02, 10:23 lena8 napisał(a): > prawda jest taka, ze mężczyźni nie wiedzą czego chcą, raz chcą to, raz tamto. > Zwariować przez nich można:)) A to wstrętne świnie ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie 06.05.02, 10:25 > A to wstrętne świnie ... :)) właśnie. już starożytni mawiali- wszystkie chłopy to.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: 194.200.250.* 02.05.02, 12:16 Mężczyźni pragną (esencja z wcześniejszych wątków dyskusyjnych): Kobiety z atrybutami P.Anderson, jednocześnie ciepłej (nie cool-woman), robiącej pierogi ruskie, piorącej gacie w ręku, kobiety-kumpla (wspólne oglądanie meczy, picie piwa w pubach i fascynowanie się Star Wars), kobiety dobrze zarabiającej i samodzielnej ale nie dołującej swego Pana wyższą pozycją i zarobkami, siedzącą w domu i czekającą wiernie odgrzewając przy tym czekające na Pana jadło, kobiety wdzięcznej swemu Panu za obdarzenie jej gromadką jego dzieci, kobiety mającej ZAWSZE takie samo zdanie jak jej PAN, kobiety najlepiej małomównej w ogóle i nie czytającej między wierszami, kobiety nieutyskującej i nierobiącej za nic wymówek , kobiety taniej w eksploatacji (nie żądającej ciągłych wyjść do restauracji czy co gorsza ustawicznych prezentów), kobiety co do od razu bez zbędnych ceregieli wskakuje do łóżka, kobiety której nigdy w łózku nie nękają migreny czy inne przypadłości, kobiety która zawsze oferuje pełny wachlarz uciech seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: *.ewave.at 02.05.02, 12:27 No i co!!!!!Niech sobie pragna-ode mnie tego nie dostana,postanowilam wziac od nich dluzszy urlop a jeden taki puszcza do mnie teskne spojrzenia!Tez pewno czegos pragnie.Mam to w nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek do Viki IP: *.com.pl 02.05.02, 12:36 Gość portalu: Vika napisał(a): > No i co!!!!!Niech sobie pragna-ode mnie tego nie dostana,postanowilam wziac od > nich dluzszy urlop a jeden taki puszcza do mnie teskne spojrzenia!Tez pewno > czegos pragnie.Mam to w nosie! - masz racje, ze nic od Ciebie nie mozna dostać -w srodku na pewno nie masz nic! Pusto! a w to w nosie to z głupich mysli wiesz? muniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: 212.160.165.* 02.05.02, 12:38 Gość portalu: Vika napisał(a): > No i co!!!!!Niech sobie pragna-ode mnie tego nie dostana,postanowilam wziac od > nich dluzszy urlop a jeden taki puszcza do mnie teskne spojrzenia!Tez pewno > czegos pragnie.Mam to w nosie! Jak przestanie pragnac to sie dopiero wkurzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek do Milli IP: *.com.pl 02.05.02, 12:31 Juz miałem napisać ze facet chce od kobiety: tego czego sam nie mozae sobie dać i czego nie mogą dać mu koledzy. Zakłdając ze fecet jest ogolnie rzecz biorąc zdrowy: kobieta moze dać seks i potomstwo Ale Ty Millu ładniej ujęłaś to w swoim poscie - nie wiedziłałęm tylko skad tale u Ciebie tyle szyderstwa z meskich potrzeb? -Ale juz wiem - Ty nic nie mozesz dać! -Nikt tez od Ciebie nic nie chce muniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata do munka IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 12:34 Gość portalu: muniek napisał(a): > > -Ale juz wiem - Ty nic nie mozesz dać! > -Nikt tez od Ciebie nic nie chce > muniek A skad to wszystko wiesz o milli drogi munku? Moze to tobie zadna kobieta nie chce pomoc w zaspokojeniu Twoich meskich potrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do renaty IP: *.ewave.at 02.05.02, 12:39 A bo on jest jednym z tych typkow,ktorzy mysla tylko o tym czego chca ,ale jak to osiagnac to juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Ja was bardzo przepraszam, ale................ IP: 212.160.165.* 02.05.02, 12:42 ................wlasnie poziom dyskusji gruchna o glebe. A ja naderwalem sobie wczoraj najdluzszy gzbietu i podnosic go nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Ja was bardzo przepraszam, ale................ IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 12:44 Gość portalu: grogreg napisał(a): > ................wlasnie poziom dyskusji gruchna o glebe. A ja naderwalem sobie > wczoraj najdluzszy gzbietu i podnosic go nie bede. Powiedz to munkowi bo to in walnal poziom dyskusji na glebe, a tak w ogole nie wiem czy mi sie tylko zdaje, czy muniek ma styl jakos tak bardzo charakterystyczny dle jednego pana z tego forum... i kurka cos go ostatnio nie widac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: do renaty IP: *.com.pl 02.05.02, 12:46 Gość portalu: renata napisał(a): > Gość portalu: muniek napisał(a): > > > > -Ale juz wiem - Ty nic nie mozesz dać! > > -Nikt tez od Ciebie nic nie chce > > muniek > > A skad to wszystko wiesz o milli drogi munku? Moze to tobie zadna kobieta nie > chce pomoc w zaspokojeniu Twoich meskich potrzeb? Ha! skad wiem? -przeczytaj co napisała Milla! Autorka pytania o potrzeby faceta pewnie chciała by ktoregos faceta uszczesliwić - chwała jej za to. Mam też nadzieje ze ten facet odwazajemni sie tyl samym dla niej. z postu Milli ciknie zas jad, nienawidzi facetow, a kto nienawidzi facetów ? - kobiety samotne(zwykle juz nie najmłodsze) ktorych nikt nie chciał - taka prawda nikt nie chciał bo niczego sie od niej spodziewał dostać. muniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata do munka IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 12:51 Munku, moze to zwykla nadinterpretacja z twojej strony? Ja odczytalam post milli jako zwykla ironie a nie wyraz nienawisci post jak post napisany z przymrozenem oka i wcale mie z niego nie wynika, ze ona nie moze nic da facetowi.... Ja Ci mowie, to Ty masz jakis problem, skoro reagujesz tak ostro i emocjonalnie. wyluzuj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: do munka IP: *.com.pl 02.05.02, 13:09 Gość portalu: renata napisał(a): > Munku, moze to zwykla nadinterpretacja z twojej strony? Ja odczytalam post > milli jako zwykla ironie a nie wyraz nienawisci post jak post napisany z > przymrozenem oka i wcale mie z niego nie wynika, ze ona nie moze nic da > facetowi.... Ja Ci mowie, to Ty masz jakis problem, skoro reagujesz tak ostro i > > emocjonalnie. wyluzuj :)) -Czy to była ironia czy jad - nie ustalimy -ciekawe jest jednak jakie duze poruszenie wywołało to co napisałem. Myśle ze gdybym nie trafił komuś na odcisk to nie było by takiego krzyku. Niestety moja chłopska dedukcja była trafna. -zwyczajnie milla to "stara panna" muniek ps a chciałem tylko cos o potrzebach faceta, nie wazniejszych ani mniej waznych od potrzeb kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: do munka IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 02.05.02, 13:14 Gość portalu: muniek napisał(a): > > -Czy to była ironia czy jad - nie ustalimy > -ciekawe jest jednak jakie duze poruszenie wywołało to co napisałem. > Myśle ze gdybym nie trafił komuś na odcisk to nie było by takiego krzyku. > Niestety moja chłopska dedukcja była trafna. > -zwyczajnie milla to "stara panna" > > muniek a mnie sie, muniek, wydaje, ze gdybynie ubodlo Cie to, co napisala milla, to tez bys od razu jej do gardla nie skoczyl. Czyli jednak jestes starym pannem:-) > ps > a chciałem tylko cos o potrzebach faceta, nie wazniejszych ani mniej waznych od > > potrzeb kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: do munka IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 13:17 Gość portalu: muniek napisał(a): > Gość portalu: renata napisał(a): > > > > -ciekawe jest jednak jakie duze poruszenie wywołało to co napisałem. > Myśle ze gdybym nie trafił komuś na odcisk to nie było by takiego krzyku. Oj munku, munku, znowu dorabiasz pseudofilozofijke do swoich wypocin? Zalosne.... > Niestety moja chłopska dedukcja była trafna. > -zwyczajnie milla to "stara panna" Nadal pytam co cie utwierdzilo w tym przekonaniu? To, ze dwie osoby zwrocily Ci uwage, zebys troche sie zastanowil co piszesz??? Na > > muniek > ps > a chciałem tylko cos o potrzebach faceta, nie wazniejszych ani mniej waznych od > > potrzeb kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: do renaty IP: 212.160.165.* 02.05.02, 12:52 > > z postu Milli ciknie zas jad, nienawidzi facetow, > a kto nienawidzi facetów ? > - kobiety samotne(zwykle juz nie najmłodsze) > ktorych nikt nie chciał - taka prawda > nikt nie chciał bo niczego sie od niej spodziewał dostać. > muniek > Muniek, hamuj sie troszke. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: do renaty IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 12:54 Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > >> > > > Muniek, hamuj sie troszke. > > > grogreg :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: igy IP: *.com.pl 02.05.02, 13:45 czy mmnie ubodło? -to nie jest trafne okreslenie. Moim zdaniem nalezy szanowac wzajemne potrzeby. i nie nalezy sobie z tego drwić jedni są warci drugich nikt tu nie jest lepszy ani gorszy ani mezczyzni ani kobiety. muniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: igy IP: 212.160.165.* 02.05.02, 13:57 Muniek, troszku trza dystansu zachowac do pewnech spraw i do samego siebie. To jedno. Drugie. To w zasadzie kobiece forum, a my tu goscmi jestesmy. Trzecie Facet jestes. A to do pewnych zachowan zobowiazuje. Wracajac do tematu (ale to tylko miedzy nami) to dla zachowania gatunku ich potrzeby sa wazniejsze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: igy IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 13:59 Gość portalu: muniek napisał(a): > czy mmnie ubodło? > -to nie jest trafne okreslenie. > Moim zdaniem nalezy szanowac wzajemne potrzeby. > i nie nalezy sobie z tego drwić > > jedni są warci drugich > nikt tu nie jest lepszy ani gorszy ani mezczyzni ani kobiety. > > muniek o, Muniek, teraz to naprawde Cos konkretnego powiedziales, tylko dlaczego tle powagi? przejrzyj watki o Dziewczynie 4,0 zamienionej na Zone 1,0, przejrzyj o prysznicu, kilka innych, odrobina autoironii jeszcze nikomu nie zaszkodzila, nie ma co tak sie unosic :)) pozdrawiam, renia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: do Milli IP: 194.200.250.* 02.05.02, 13:34 Nie jestem mężczyzną nie mogę się więc wypowadać zanich. Dlatego też mój wpis, co ci pewnie umknęło uwadze, był zebraniem do kupy wypowiedzi prezentowanych na Formu przez Panów właśnie. A że zabrzmiało to w ttwoich uszach niemalże jako obraza i szyderstow to już twój problem. Gość portalu: muniek napisał(a): > Juz miałem napisać ze facet chce od kobiety: > tego czego sam nie mozae sobie dać i czego nie mogą dać mu koledzy. > Zakłdając ze fecet jest ogolnie rzecz biorąc zdrowy: > kobieta moze dać seks > i potomstwo > Ale Ty Millu ładniej ujęłaś to w swoim poscie - nie wiedziłałęm tylko skad > tale u Ciebie tyle szyderstwa z meskich potrzeb? > -Ale juz wiem - Ty nic nie mozesz dać! > -Nikt tez od Ciebie nic nie chce > muniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: do Milli IP: *.ath.spark.net.gr 02.05.02, 13:38 Gość portalu: Milla napisał(a): > Nie jestem mężczyzną nie mogę się więc wypowadać zanich. Dlatego też mój wpis, > co > ci pewnie umknęło uwadze, był zebraniem do kupy wypowiedzi prezentowanych na > Formu przez Panów właśnie. > > A że zabrzmiało to w ttwoich uszach niemalże jako obraza i szyderstow to już tw > ój > problem. > > milli daj spokoj, muniek to jakis prosty chlopak (moze z mazur), nie ma sensu wdawac sie w dyskusje z nim.... pzdrw:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: do Milli 02.05.02, 13:55 Moi drodzy, a czy nie moglibyśmy wspólnie poszukać tej metody na zaspokojenie swoich pragnień zamiast kłócić się i dociekać kto zaczął i kto jest głupszy i gorzej wychowany? Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że tak naprawdę to pragniemy tego samego - oddanej, gotowej na wszystko, kochającej osoby (płeć do wyboru). Odpowiedz Link Zgłoś
kwik do ellen 02.05.02, 14:12 nareszcie ktoś to wyartykułował. chyba łatwiej przychodzą kłótnie niż szukanie rozwiązań. a przecież: "chodzi o to, żeby było miło" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom rozwiazanie? 02.05.02, 14:35 Z rozwiazaniami na forum to kiepsko - tez to zauwazylam. Ale jak to zrobic, skoro ile osob tyle zdan? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: rozwiazanie? 02.05.02, 14:38 Skoro nasi parlamentarzyści dochodzą do porozumienia to my nie dojdziemy?! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: rozwiazanie? 02.05.02, 14:44 myslę, że rozwiązanie znajduje się u każdego w domu. a tutaj na forum? chyba nie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom no to ja zakrece... 02.05.02, 14:58 sluchaj kwik, to pytanie chyba powstalo z jakies przyczyny. moze na przyklad niby maja to w domu , a szukaja gdzie indziej, tylko czego? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Kwik 02.05.02, 15:02 Jeśli sugerujesz, że rozwiązaniem jest glazurnik, który robi mi właśnie w domu remont to ja się poważnie muszę nad tym zastanowić :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwik 02.05.02, 15:05 ellen napisał(a): > Jeśli sugerujesz, że rozwiązaniem jest glazurnik, który robi mi właśnie w domu > remont to ja się poważnie muszę nad tym zastanowić :-))) tzn. że zainteresował Cię ten wątek, bo chciałabyś wiedzieć, jak spełnić najskrytsze marzenia Twego glazurnika? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen marzenie glazurnika 02.05.02, 15:07 Czuję się w pewnym sensie zobligowana - on poprzyklejał mi to co chciałam tam gdzie chciałam, więc może powinnam coś z siebie wykrzesać w ramach rewanżu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:10 ellen napisał(a): > Czuję się w pewnym sensie zobligowana - on poprzyklejał mi to co chciałam tam > gdzie chciałam, więc może powinnam coś z siebie wykrzesać w ramach rewanżu? :-) myślę, że tak. trzeba okazać wdzięczność. więc może jakiś szalony taniec solo na nowej terakocie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:16 Solo? Będzie zadowolniony? A może powinnam z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:20 ellen napisał(a): > Solo? Będzie zadowolniony? A może powinnam z nim? wiesz co, może zaproś jeszcze paru sasiadów. tez im się coś od życia nalezy, nie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:24 Zwłaszcza po tych hałasach związanych z remontem. No to robię majową imprezę! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:26 ellen napisał(a): > Zwłaszcza po tych hałasach związanych z remontem. No to robię majową imprezę! a ja moge wpaść? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:32 A żonie powiesz, że idziesz do pubu z kolegami? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:33 ellen napisał(a): > A żonie powiesz, że idziesz do pubu z kolegami? nie mam żony Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:42 W takim razie zapraszam! Bilecik wizytowy z adresem prześlę mejlem, może być? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:47 ellen napisał(a): > W takim razie zapraszam! Bilecik wizytowy z adresem prześlę mejlem, może być? ellen. nie mam żony. bo ja kobieta. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 15:55 Buchachacha! O kurdę, to tym bardziej wpadnij :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: marzenie glazurnika 02.05.02, 16:08 :)))) widzisz, z moim nikiem są takie zabawy. zapominam o tym i proszę jaki efekt. poderwałam dziewczynę! :)))) > Buchachacha! O kurdę, to tym bardziej wpadnij :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek Re: marzenie glazurnika IP: *.mel.connect.com.au / *.bri.dialup.connect.net.au 06.05.02, 02:38 Ellen, jestes fajna. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le Niuch Re: CZEGO PRAGNĄ MĘŻCZYŹNI-ma być powaznie IP: 213.155.167.* 02.05.02, 15:17 Mam wrażenie że wielu mężczyzn pociąga władza oraz nieograniczona wolność. I choć wydaje się to na pierwszy rzut oka mało związane ze sferą uczuć damsko- męskich to jednak czasem na nią też wpływa Odpowiedz Link Zgłoś