agniesia.g 16.11.04, 09:38 I siedzę narazie w pracy, ale potem będę siedzieć sama w domu (zupełnie sama) :((((((((( Kończę dziś 24 lata, jestem w trakcie rozwodu i ogólnie jest mi bardzo smutno... :(( Proszę WAS o jakieś życzenia, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nobby Dużo zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:43 i wszystkiego co najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Dziś są moje urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:45 smutne to co napisalas..... mam jednak nadzieje, ze wszystko jakos sie ulozy....czego Ci w dniu urodzin zycze :) uszy do gory sciskam cieplutko agat Odpowiedz Link Zgłoś
slonko76 wszystkiego naj 16.11.04, 09:51 Pomiędzy szczęściem a smutkiem tkwi niewinna codzienność, niech pachnie błękitną radością, niech zalewa się różowymi łzami usmiechu, niech dotyka zielonej prawdy i niech gardzi czarną nicością. Przetykana złotem miłości i srebrem przyjaźni pozwala żyć pełnie i kolorowo a wtedy życie się zmieni i nigdy nie kończy. Wszystkiego naj Odpowiedz Link Zgłoś
danviv Re: wszystkiego naj 16.11.04, 09:55 Sto lat uśmiechu i radości! A wieczorem wypiję drinka za Twe zdrowie i lepszy humorek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g Re: wszystkiego naj 16.11.04, 09:57 To napisz o której , to też sobie otworze jakąś butelkę Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: wszystkiego naj 16.11.04, 10:04 to ja też wychyle kielicha o 20 (przed M jak milość:)za Ciebie agniesiu!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Dziś są moje urodziny 16.11.04, 09:52 zycze zeby słonce dzisiaj Cie utulilo, zebys jak najszybciej siły i radosc zycia odzyskała. Odpowiedz Link Zgłoś
iluzjonistka Re: Dziś są moje urodziny 16.11.04, 10:03 Wszystkiego naj naj najlepszego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: nie smuć się 16.11.04, 10:11 a już napewno nie smuć się z powodu faceta :) Życzę ci odnalezienia swojego miejsca w życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowazocha Re: nie smuć się IP: *.icpnet.pl 16.11.04, 10:38 wszystkiego najlepszego! a ja mialam urodziny wczoraj, ale wszyscy tylko o Kwasniewskim... Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Re: nie smuć się 16.11.04, 10:50 Dużo zdrówka i miłości, moc uśmiechu i słodkości, mało smutku oraz łez pełni szczęścia jeśli chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g ;))))) 16.11.04, 10:50 To ja Ci też zycze wszystkiego najlepszego (lepiej późno niż ...), spełnienia marzen i przede wszystkim tego ,żebyś była zawsze szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Re: ;))))) 16.11.04, 10:59 Życzę Ci abyś odnalazła: ...w ciszy swoje myśli i marzenia, ...w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzeń, ...w otaczającym świecie radość istnienia, ...w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g Dziękuję Wam za zyczenia i 16.11.04, 11:51 słowa otuchy . Naprawde troche lepiej sie poczułam. To o 20 pijemy ? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolop Dla drogiej kolezanki Agniesi.... 16.11.04, 13:23 Wszystkiego co najlepsze Skarbie... Zeby wszystko poszlo Ci jak najlepiej Zeby spełniło się to o czym od dawna marzysz Zeby kazdy kolejny dzien był piekniejszy od poprzedniego Zebys nie siedziła w domu sama, zebys się za siebie wzięła i pozbierała Zebys pic sama nie musiała, na imoprezy uczęszczała, nowych ludzi poznawała. ---------------------------------------------------------------------------- tak tylko...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Dziś są moje urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:57 to fatalnie. znam jedna Skorpionice o tym samym imieniu, co ty (nawet mi przez gardlo nie przechodzi) i nie chcialabym jej spotkac na swojej drodze, bo nie ręczylabym za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haneczka Re: Dziś są moje urodziny IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 16.11.04, 13:03 życzę Ci aby 25 rok życia był poczatkiem tych przysłowiowych ,,lat tłustych" Odpowiedz Link Zgłoś
natka33 Re: Dziś są moje urodziny 16.11.04, 14:23 Ja też wypiję o 20.00., przyjmij życzenia od kobiety szczęśliwej, wierzę, że szczęście jest zaraźliwe. I niech Ci nie będzie smutno, jesteś młoda, na pewno piękna i inteligentna i będziesz wiodła wspaniały żywot. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g Re: o 20.oo toast ! 16.11.04, 16:07 Ciekawa jestem ile osób będzie pić? Może jutro rano zrobimy jakąś listę??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Dziś są moje urodziny IP: *.magma / *.magma-net.pl 16.11.04, 16:39 wszystkiego naj naj naj naj najlepszego... duuużo zdrówka, samych słonecznych dni... i uszka do góry :) wszystko sie ułoży... znajdziesz sobie lepszego faceta... Powodzenia :) Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi77 Re: Dziś są moje urodziny 16.11.04, 16:54 wszystkiego najlepszgo,dużo spokoju wewnętrznego i czego sama sobie zyczysz a teraz dawaj tego torta .uszy do gory ...pozdrawiam... a też wypiję za Twoje zdrowie ale herbatkę z malinkami bo troszkę choruję pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Wszystkiego dobrego. 16.11.04, 17:06 I dużo radości i słodyczy na co dzień Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_polna Re: Dziś są moje urodziny 16.11.04, 17:07 A ja Ci życzę spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!! Posyłam wieeeeelkie buziaki i też chętnie wypiję Twoje zdrowie o 20 :-) Gorąco pozdrawiam i życzę duuużo szczęścia i uśmiechu każdego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Dziś są moje urodziny 16.11.04, 17:28 Zdrowia szczescia pomyslnosci, Agnieszko. JA raczej nie wypije o 20.00, ale zycze ci wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_polna Re: Ja piłam , a Wy ??? 16.11.04, 22:01 ja też :-) gorąco Cię pozdrawiam i mam nadzieję, że samopoczucie już masz lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
natka33 Re: Ja piłam , a Wy ??? 16.11.04, 22:20 Ja też!!! Zostało mi do teraz... Twoje zdrowie Agniesiu, o, już jesteś uśmiechnięta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danviv Re: Ja piłam , a Wy ??? 17.11.04, 08:40 Ja oczywiście też! Było martini, ciasteczka, i słodkie mandarynki. Fajną imprezke urodzinową zrobiłaś :-))))). Dużo szczęścia na kolejny roczek życia(a potem jeszcze wiEcej:-))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Dziś są moje urodziny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.04, 22:33 Witaj Agnieszko:) Co prawda jestem trochę starszy, ale miałem miesiac temu urodziny i też wypadły w nieciekawym dla mnie okresie, bo tez jestem w trakkcie rozwodu.. Trzymaj się ciepło...życie idzie dalej i sądzę, że szczęście na pewno na nas gdzieś czeka:) Za Twoje zdrowie wypiję sobie trochę nalewki z żurawin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanek Re: Dziś są moje urodziny IP: *.makolab.pl / 193.28.230.* 17.11.04, 08:47 Nie smuć się ja tez dzisiaj mam urodziny ale 33 i niestety jak do tej pory nie udało mi się wyjść za mąz . A dzisiaj wieczorem przychodzą do mnie trzy koleżanki, które niestety są zajęte :-( ale uszy do góry życie jest piękne tylko ludzie sa żli jak to powiada moja koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś