Dodaj do ulubionych

Kobieta zgwałcona

12.04.24, 22:45
Zostałam zgwałcona kilka lat temu, nie mogę się pozbierać, nic mi się nie chce, nie dam rady się rozwijać i normalnie funkcjonować, najchętniej leżałabym w mieszkaniu, moje życie nie ma sensu. Chciałabym mieć wsparcie u boku faceta, czułość, bardzo dużo przytulania, ale nie mam ochoty na seks, więc pewnie nikogo nie poznam. Co robić?
Obserwuj wątek
    • eriu Re: Kobieta zgwałcona 13.04.24, 13:10
      Iść na terapię. Są ludzie aseksualni, którzy nie chcą uprawiać seksu. Szukaj takiego partnera. Ale po terapii, bo teraz brzmi jakbyś cierpiała na depresję. Najpierw do lekarza rodzinnego. On już może zapisać pierwsze leki przeciwdepresyjne i umów się od razu do psychiatry i do psychologa. Rodzinny wystawi skierowanie. Należy Ci się na NFZ jeśli masz ubezpieczenie, ale możesz czekać długo na swoją kolej.
      • eagle.eagle Re: Kobieta zgwałcona 14.04.24, 17:36
        Dokładnie, musisz z kimś o tym pogadać bo będzie Ci ciężko z tym wszystkim żyć. Psycholog, terapeuta. To bardzo przykre co Cię spotkało.
      • stasi1 Re: Kobieta zgwałcona 22.04.24, 12:58
        Ale ci aseksualni to przeważnie kobiety są
        • e-zybi Re: Kobieta zgwałcona 22.04.24, 19:59
          Racja, facet aseksualny, to chory facet. Pchać w takie ręce kobietę pragnącą odbudować zaufanie do strony przeciwnej płci to absurd!
          • obrotowy facet aseksualny 22.04.24, 20:50
            e-zybi napisał:
            > Racja,, to chory facet.

niekoniecznie.

mogl miec wypadek (jakikolviek)

I NIE MOZE.

ale mezczyna byc nie przestaje i opieki kobiecej wymaga...
            • e-zybi Re: facet aseksualny 23.04.24, 07:52
              ...czyli chory facet!!! Jakby nie patrzeć.
          • stasi1 Re: Kobieta zgwałcona 23.04.24, 14:22
            A kobieta aseksualna to zdrowa kobieta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka