14.06.25, 15:32
Witam. Jestem w tragicznej sytuacji, a mianowicie chlopak mnie zostawil. Pracujemy oboje za granicą w jednej firmie przez agencje pracy, on ma prawko i samochód ja niestety nie mam. Oboje byliśmy zadłużeni mu zostało 10 tys do spłaty u komorników a mi 60 tys, nie wiem co mam teraz zrobić, nie znam języka. Jak wrócę do polski to nie dam sobie rady z komornikami a nie dam rady mieszkać z nim. Po 4 latach ze mną zerwał ,były problemy w naszym zwiazku ale jakoś staraliśmy sie je naprawiać ostatnia klotnia była miesiąc temu i wtedy powiedzial ze on juz nie ma siły walczyć o ten związek, ze chce moje szczęścia a on mi nie potrafi go dac wiec podjął decyzje ze nie chce juz ze mną byc. Ciężko mi uwierzyć w to ze juz nie jesteśmy razem. On odrazu po zerwaniu zachowuje sie jakby między nami nic nie bylo. Kiedy mowilam mu ze za nim tesknie on powiedział ze nie mam tego mowic i ze nie chce tego słyszeć bo to wywołuje na nim presję i boli go to ze odchodzi od osoby która kocha nad zycie, nie mogę pojąć tego ze tak się stało i ze skoro mnie kocha nad zycie to czemu mnie zostawił.. prosze doradźcie mi co mam zrobić...byłam u psychologa juz 3 razy bo nie umiem poukładać sobie mysli, nie wiem co bedzie dobrym wyborem dla mnie..pogubiłam sie...spędzałam z nim czas 24/7 przez całe 4 lata.. czuje wewnętrzna pustkę.. probuje odawac ze jestem silna ale rozpadam się juz i nie wiem ile jeszcze wytrzymam..
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: Rozstanie 14.06.25, 16:10
      Piekna historia córko. Tylko nie umiesz odmieniać końcowej. Mu/ jemu itd. Walcz ♥️
      • chocolate_dog123 Re: Rozstanie 14.06.25, 16:10
        *końcówek
      • stasi1 Re: Rozstanie 15.06.25, 13:10
        Może umie tylko w tych warunkach jej nie wychodzi?
    • chocolate_dog123 Re: Rozstanie 14.06.25, 16:24
      "skoro mnie kocha nad zycie to czemu mnie zostawił.."
      .
      Oni tak zawsze mówią.
    • kadfael Re: Rozstanie 26.06.25, 15:03
      A w jak się porozumiewałaś z tym psychologiem, skoro nie znasz języka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka