Dodaj do ulubionych

Autentyczny przypadek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:28
Wesele pewnej pary,godz.12 w nocy towarzystwo chce pohuśtać pare
nowozencow,szukaja wiec panny mlodej a jej nie ma,wiec hustaja pana mlodego
oraz wysylaja ekipe na poszukiwanie lubej
Wiecie co? znalezli ja jak sie pieprzyla ze swoim znajomym na pieterku
Zastanowcie sie zanim napiszecie ze faceci to swinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Wioletta Re: Autentyczny przypadek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 15:35
      I co się stało z ta parą a raczej z tym małżeństwem?
    • six_a Re: Autentyczny przypadek 23.11.04, 15:38
      no, ten facet był świnią, nie uważasz?
      • pierozek_monika Re: Autentyczny przypadek 23.11.04, 15:41
        że mu nie wstyd było z panną młodą.....
        • Gość: Jacek Re: Autentyczny przypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:50
          Co kolezance brakuje argumentow ze wyjezdza z ironia?
          Nie pasuje ona do tej sytuacji
    • Gość: Jacek Re: Autentyczny przypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:48
      Sprawa jest swieza,pan mlody( nie mogl uwierzyc ale swiadkow bylo kilku)jak sie
      dowiedzial po prostu wyszedl,matka panny mlodej zaslabla i ja
      wywiezli,tatusiowie stwierdzili ze niech wesele trwa dalej a mlodzi sami
      zalatwia sobie swoje sprawy jutro,tylko ze wesele zamienilo sie w stype a goscie
      jeden po drugim zaczeli znikac
      • Gość: Wioletta Re: Autentyczny przypadek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 15:52
        Wiesz brak mi słow żeby cokolwiek napisać, ale ta dziewczyna to naprawdę szmata.
        Nie mogę w to po prostu uwierzyć, że można zrobić coś takiego na swoim weselu.
    • kobieta_idealna Re: mam jedno marzenie 23.11.04, 15:53
      żeby mnie przyłapano na numerku podczas ślubu.Ciekawe czy się spełni...
      • pierozek_monika Re: mam jedno marzenie 23.11.04, 15:56
        oj nic by się nie stało. Goście by się cieszyli, że takie kochające się
        małżeństwo :)))))
        • Gość: alfa Re: nie ma tego złego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:05
          co by na dobre nie wyszło. Mógł sie przecież biedaczyna o sowich rogach
          dowiedzieć za lat 5 , 10 lub 15. A tak to mu chyba nawet w kościele ten ślub
          unieważnią, skoro panna młoda sakrament skonsumowała nie z tym co trzeba.
          • Gość: paula Re: nie ma tego złego IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.11.04, 16:09
            Jacku nie jestes przypadkiem z okolic Gorlic?,bo mama mi wlasnie o podobnym
            przypadku opowiadala
            • Gość: Jacek Re: nie ma tego złego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:16
              mieszkam w okolicach Krakowa
              • Gość: paula Re: nie ma tego złego IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.11.04, 16:19
                Ten przypadek-z moich stron byl bardzo podobny wszyscy zaczeli szukac panny
                mlodej o polnocy i znalezli-z fotografem ktory mial uwiecznic ten wyjatkowy dzien
    • Gość: Smierć Re: Autentyczny przypadek IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 23.11.04, 16:25
      Gó.. jest w każdym odcieniu...
    • Gość: staśka Re: Autentyczny przypadek IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 16:48
      e tam gadacie, fajna sprawa tak na własnym ślubie byzkac sie z byłym ;)
      pozdr
      stacha z okolic krakowa
      • kobieta_idealna Re: Autentyczny przypadek 23.11.04, 16:53
        moja droga, to nic innego jak puszczanie się.Panna młoda to zwykła dziwka i
        dobrze, że przyszły mąż tak wcześnie się o tym dowiedzial.Chociaż znając życie,
        to pewnie od zawsze wiedział co sobie wybiera za żonę i w duchu modlił się,
        żeby tylko na weselichu takiego numeru mu nie strzeliła.
    • Gość: wweronicca Re: Autentyczny przypadek IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 23.11.04, 16:55
      Niedawno czytalam tu niemal identycznie skonstruowana opowiastke o dziewczynie
      pieprzącej sie z obcymi na swoim wieczorze panieńskim. Moim zdaniem ściemniasz,
      pewnie tamtą też napisałeś. Takie jest to forum.
      • Gość: wweronicca Re: Autentyczny przypadek IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 23.11.04, 16:59
        A jesli to jednak nie prawda to sory ale to forum zmienia mnie w osobe wszędzie
        wietrzącą prowokacje i wygłupy (właśnie dlatego tak lubię tu zaglądać ;-)
        • kobieta_idealna Re: Autentyczny przypadek 23.11.04, 17:52
          też nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale wiem, że takie rzeczy zdarzają się
          w realu :/
          • Gość: tete Re: Autentyczny przypadek IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.11.04, 21:23
            Byłem na wyjeździe z pewną panną. W dzien dzwoniła do narzeczonego a w nocy
            cichutko z kolegą tak, żeby nikt w domku kempingowym nie słyszał. Po piątym
            dniu z rzędu zapytałem i kolega opowiadał, że robi to już 2 -gi rok a ulubiona
            pozycja panny to jeździec. Ale jak ona rozmawiała z narzeczonym!! Tiu tiu tiu
            sam miód.
            Ciekawe ale najwięcej puszczalskich znam ze Śląska.
    • Gość: biseks Re: Autentyczny przypadek IP: *.crowley.pl 24.11.04, 04:52
      Mam kolegę, dość luźna znajomość ale czasami opowiadamy sobie różne historie z życia wzięte (nie mam powodów absolutnie by mu nie wierzyć znając jego charakter), który w trakcie własnego wesela spółkował z panią "świadkową". Żona wprawdzie się nie dowiedziała, ale... znalazła pewnego razu płyty CD z fotografiami, na których uwieczniony był jej małżonek z około 60 różnymi kobietami (w tym także parami). Ot kolega miał słabość do fotografowania swych erotycznych przygód (sam widziałem fotki, co więcej, żeby było śmieszniej... przeglądając to archwium trafiłem na parę, z którą... obaj spotkaliśmy się w erotycznym celu:-))) Jak znalazła te płyty CD to... pokazała swojej mamusi i trzyma te płyty u niej jako dowód w ewentualnej sprawie rozwodowej :-))) Są nadal razem, ona mu wybaczyła, ale... nie zapomniała, jak to kobieta :-))) I zapowiedziała mu, że jeśli kiedykolwiek zrobi jakikolwiek występek przeciwko niej, to płyty będą załącznikiem do pozwu rozwodowego. Taka perfidna :-))) No i teraz biedny kolega, jest na łańcuchu o długości jednego ogniwa :-))), a szalał naprawdę bardzo, bardzo mocno.

biseks

PS. Powyższe dedykuję na pocieszenie paniom udowadniając, że mężczyźni to też świnie :-))), a przynajmniej niektórzy :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka