Gość: ab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:19 czy po nim tak tyję? jakie macie doświadczenia z tym anty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: MARVELON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:11 nie utylam ani grama stsosujac go przez 3 lata, za to p okolenych 3 mialam rozw2alna watrobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrienna Re: MARVELON IP: *.spray.net.pl 25.11.04, 20:21 ja biorę diane 35 i przytyłąm przwez 3 lata 10 kg. teraz będę brała cilest.... może to sie zmieni. generalnie tyje się bo się zaczyna więcej jeść. antyk. wzmagają apetyt i tyle, trzeba się bardzo pilnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: MARVELON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:46 :) ciekawa teoria:)) chce sie wiecej jesc!:)) jesli sie tyje, to dlatego, ze pigulki zatrzymuja wode w organizmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: MARVELON IP: *.eranet.pl 26.11.04, 08:36 Jakbyś miała 10 kg extra wody w organizmie to ciśnienie krwi by Cię rozerwalno :) Moja lepsza brała marvelon przez 10 lat ciurkiem i nic. Środki anty w sumie przez 14 lat. I nie ma co nadmiernego obżarstwa zwalać na marvelon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gala Re: MARVELON IP: *.pixs.philips.com 26.11.04, 09:08 to sprawa bardzo indywidualna - tycie po tabletkach, ja po Marvelonie przytylam 6 kilo w trzy miesiące, wyglądalam i czulam się strasznie!! Osobiście polecam Cilest, nie dość że nie przytylam to jeszcze schudlam i bardzo porawila mi się cera. Nie mam też nudności ani innych :milych" doznań ze strony ukladu pokarmowego. Odpowiedz Link Zgłoś