Dodaj do ulubionych

ból łechtaczki

IP: *.icpnet.pl 15.02.12, 09:34
mam maly problem z moja łechtaczkauncertain po urodzeniu dziecka (pol roku temu) boli mnie przy podnieceniu. nie trzeba jej nawet dotykac wystarczy ze caluje sie z mezem i zaczynam sie podniecac wtedy krew splywa do lechtaczki a ta zaczyna bolec jakby ktos mi ja ciagnał. bol nie jest mocny i da sie z nim zyc ale strasznie wkurzajacy;/ (po prau minutach przechodzi)
Obserwuj wątek
    • panna.sarabella Re: ból łechtaczki 15.02.12, 11:19
      też tak miałam. Przeszło chyba po 1,5 roku po porodzie, ale ja to miałam ciężko po porodzie (sam poród był w miarę ok ale zafundowali mi lekarze parę niespodzianek na potem...).
      • Gość: natasza Re: ból łechtaczki IP: *.icpnet.pl 15.02.12, 12:05
        jakich niespodzianek? i jakie byly objawy? czy ten bol to bylo cos zwiazanego z nimi? przeszlo samo czy musialas sie wesprzec jakimis lekami?
        • panna.sarabella Re: ból łechtaczki 16.02.12, 09:08
          jakie niespodzianki? Nacięli mnie mocno, miałam 5 szwów, które mi zakładali bez znieczulenia, przez co krocze było mega obolałe, potem okazało się że nie dali mi - wbrew temu co powiedzieli - szwów rozpuszczalnych i mi wrosły, dzięki czemu miałam je znowu bez znieczulenia wyrywane. Nie mogłam siedzieć na tyłku zwyczajnie przez pół roku, stosunek przestał boleć dopiero po roku, a przyjemność zaczęłam odczuwać po 2 latach. Generalnie każde podniecenie powodowało ból w kroczu.
          Nie brałam żadnych leków, chociaż może powinnam - nie wpadłam na to.
    • Gość: ... Re: ból łechtaczki IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 19:17
      Też tak miałam i też po porodzie. Nie pamiętam, kiedy przeszło, ale to było raczej w miesiącach, a nie tygodniach. Po drugim porodzie sytuacja się już nie powtórzyła. Nie byłam nacinana ani za pierwszym, ani za drugim razem, oba porody dość lekkie (lekkie jak na porody... wink) Też mnie to strasznie wkurzało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka