kopov 26.11.04, 10:20 podrzucił ktoś, 5 miesięcy, suczka, wygląda jak owczarek nizinny, no taka czarna kulka, kobieta mnie wczoraj zaczepiła, czy nie wiem czyj to? moze ktoś przygranie super rozrywkowa:))))) mikołaj sie zbliża:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fema Re: czarna kulka IP: *.hrz.uni-kassel.de 26.11.04, 10:24 jak ja bym chetnie ja wziela.... Tylko za daleko mieszkam, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: czarna kulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:29 ja nie mogę choć bym bardzo chciała miec pieska..niestety ja i moja córka jestesmy alergiczki miedzi innymi i na śierść zwierzaka...jedyne co moge miec to świnka albo inny zwierz siedzacy w klatce /ale świnka mi zeszła i jakos nie moge kupic drugiej bo mi smuuutnooooo/,fajnie było by miec taka kulke w łózku:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: czarna kulka 26.11.04, 10:34 Ja sie boje psow - wiec tez odpadam :( (i to w pzredbiegach) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czarna kulka 26.11.04, 11:29 ja bym ją przygarnęła, dla teściów:)) a jak wygląda owczarek nizinny? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czarna kulka 26.11.04, 11:33 śr. wielkośći raczej mały i kudłaty, ta ma taką sierść troche jak pudel. Jak chcesz wezmę wieczorem tel. do tej kobitki i Ci podam, albo podaj swój na priva to ona do Ciebie zadzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czarna kulka 26.11.04, 11:37 ok, ja za tydzień będę w W-wie, to mogłabym go ew, zabrać. pogadam jeszcze z mężem. a ten pies jest z W-wy? i czy te owczarki maja, jakby to nazwać, twardy charakter? mój teść jest chory i wymaga od otoczenia dużej atencji, także jakby pies był charakteru golden retrievera, to ojciec by go zamęczył:( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czarna kulka 26.11.04, 11:48 Tak Pies (suczka) jest w warszawie, to nie jest pies rasowy, wyglądem przypomina owczarka nizinnego i te psy sa b wesołe, nie maja twardego chcarakteru, jest zywa chce się bawić no ale jeszcze jest młoda, nie mogę przewidzieć jakiego chcarkteru będzie jak dorośnie, ale mieszańce są na ogół normalne, zreszta ta kobitka była z nim u wterynarza to pewnie więcej Ci powie. Ok. po pracy wezmę numer tel do niej i Ci wyślę, na pewno będzie pytała czy psu będzie dobrze, bo mówiła, ze byli jacys ludzie ale byli dziwni to sie bała psa oddać??????? sama sie usprawiedliwia, ze ma w domu kota i dla tego nie moze jej trzymać a poza tym często jej nie ma, ale pies jest fajny, mojego wczoraj mało nie zamęczył:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czarna kulka 26.11.04, 11:53 u teściów miałby dobre warunki - domek z ogrodem, teść cały czas siedzi w domu, także pies nie zostawałby sam. tylko, że skoro on jest taki do zabawy i miły i łagodny, to nie wiem, czy by się z ojcem nie umęczył? ale wyslij numer, pogadam z mężem:) a Ty jakiego masz psa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: czarna kulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:57 kopov to jakas nowa rasa;-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czarna kulka 26.11.04, 12:03 kopov to jest rasa psów wysliwskich P.S. ja nie jestem myśliwym:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: czarna kulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:09 aleś mi dał zadanie uffff..ale znalazłam,jest śliczny:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czarna kulka 26.11.04, 12:15 ee przesadzasz, piszesz kopov klikasz i masz:))) cały czas wygladają młodo:)) mój ma 7 lat a ta wczorajsza kobita myslała ze to szczeniak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: czarna kulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:40 tak ale ja weszłam w wyszukiwarke tu na forum..i z postów dowiedziałą sie zeby szukać na google,taka sobie jestem czasem mało domyslna;-)) ale pisesa jest super...tam była fotka szczeniaka..sama słodycz a i jest tez twój watek - propozycja zamiany mydełka fa na młynek ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czarna kulka 26.11.04, 13:07 moj pies to znany bandyta w okolicy:))))) nie lubi innych psów:) a morda aniołka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thistle Re: czarna kulka IP: *.crowley.pl 26.11.04, 14:58 pra pra prawnuczek Montmorency'ego:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czarna kulka 26.11.04, 15:27 w domu Dr Jeckyl, na dworze Mr Hyde:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czarna kulka 26.11.04, 12:15 ale poważnie, Twój pies nazywa sie Kopov? ps. Ty jesteś tylko pies na baby?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czarna kulka 26.11.04, 12:17 nieeeeeee, ta rasa sie tak nazywa:)))))) P.S. ja nie jestem pies:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czarna kulka 26.11.04, 12:29 na baby też nie?;) (to chyba z jakiejś komedii polskiej było???) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czarna kulka 26.11.04, 13:24 zawsze wiem, że gdzieś dzwoni, tylko nie wiem gdzie;) czerwony kapelusz to tez z bruneta? ps. fajny ten kopov:)) jak Twój ma na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czarna kulka 26.11.04, 13:35 jakby byla suczka mogłaby byc susie:) (mój kuzyn tak mówił na hmm.. ładne i atrakcyjne dziewczyny, tak to nazwijmy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czarna kulka 26.11.04, 15:04 a co Ty taki niegadatliwy dzisiaj? szykujesz sie do weekendu? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czarna kulka 26.11.04, 15:13 ja jestem gadatliwy na wątkach jajcarskich a ten miał być serio:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: czarna kulka 26.11.04, 11:44 napisz też (jakby co ;) ) na forum zwierzęta oddam-przyjmę no i możesz na moim forum :). Odpowiedz Link Zgłoś
daimona ja wczoraj inną czarną kulkę przygarnęłam 26.11.04, 14:48 kocią :) A sam nie możesz zatrzymać pieska? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ja wczoraj inną czarną kulkę przygarnęłam 26.11.04, 14:56 ona nie jest u mnie a ja mam psa. Odpowiedz Link Zgłoś