_sloneczko_ 09.05.02, 15:13 basen pełen chłodnej wody... zimne piwko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frisky2 Re: mmmmmm IP: 62.233.139.* 09.05.02, 15:18 _sloneczko_ napisał(a): > basen pełen chłodnej wody... > zimne piwko... I komputerek na materacu, a na ekranie "Forum"??? Odpowiedz Link Zgłoś
_sloneczko_ Re: mmmmmm 09.05.02, 15:20 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > _sloneczko_ napisał(a): > > > basen pełen chłodnej wody... > > zimne piwko... > > I komputerek na materacu, a na ekranie "Forum"??? :)nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: mmmmmm 09.05.02, 15:23 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > _sloneczko_ napisał(a): > > > basen pełen chłodnej wody... > > zimne piwko... > > I komputerek na materacu, a na ekranie "Forum"??? Do tego dwie laseczki na kolanach i 3 nagie kelnerki uzupelniające klimat :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: mmmmmm 09.05.02, 15:18 _sloneczko_ napisał(a): > basen pełen chłodnej wody... > zimne piwko... Cholera, i po co tu wlazłam! Zrobiło mi się zimno, bo umnie wcale nie ma dużego upału. Nawet się nie spociłam po dyskusji w "Już wiem". Zrobię se hierabtę z cytryną na rozgrzewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: mmmmmm 09.05.02, 15:20 A u mnie teraz jest 28 stopni w cieniu słonko grzeje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: mmmmmm IP: 62.233.139.* 09.05.02, 15:22 To dobrze lastka, bo wieczorem sie zjawie w White-stoku. Pod jakimis parasolkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: mmmmmm 10.05.02, 11:15 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > To dobrze lastka, bo wieczorem sie zjawie w White-stoku. Pod jakimis > parasolkami:) No i jak tam frisky gdzie urzędowałeś wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
_sloneczko_ Re: mmmmmm 09.05.02, 15:22 ja mam wrazenie ze na moim to jest chyba z 50 Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 ReSłoneczko 09.05.02, 15:25 _sloneczko_ napisał(a): > ja mam wrazenie ze na moim to jest chyba z 50 Ale co na Twoim? Centymetrów?!!!!! Ło Matko Bosko! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: mmmmmm 09.05.02, 15:26 U mnie też, tylko tego basenu, schlodzonego piwa, 2 panienek i nagich kelnerek coś nie widać ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
_sloneczko_ Re: mmmmmm 09.05.02, 15:33 matrek napisał(a): > U mnie też, tylko tego basenu, schlodzonego piwa, 2 panienek i nagich kelnerek > coś nie widać ... :( niektorzy to maja marzenia:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: mmmmmm 09.05.02, 15:37 _sloneczko_ napisał(a): > matrek napisał(a): > > > U mnie też, tylko tego basenu, schlodzonego piwa, 2 panienek i nagich keln > erek > > coś nie widać ... :( > > niektorzy to maja marzenia:))))))) Ty też masz takie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
_sloneczko_ Re: mmmmmm 09.05.02, 15:40 matrek napisał(a): > _sloneczko_ napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > U mnie też, tylko tego basenu, schlodzonego piwa, 2 panienek i nagich > keln > > erek > > > coś nie widać ... :( > > > > niektorzy to maja marzenia:))))))) > > > Ty też masz takie ? :) zamien te panie na jakis panow .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: mmmmmm IP: 157.25.84.* 09.05.02, 15:25 Basen tak ale lepsza jest szklaneczka szkockiej z lodem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_sloneczko_ Re: mmmmmm 09.05.02, 15:35 lepsze popieram, ale jedna tylko, po wiekszej ilosci to bym sie w tym basenie utopila Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: mmmmmm 09.05.02, 15:39 _sloneczko_ napisał(a): > lepsze popieram, > ale jedna tylko, > po wiekszej ilosci to bym sie w tym basenie utopila Lepiej nie sloneczko, bbo kiedy, kidy uczestniczyem w kursie na ratownika wodnego, nasz instruktor WOPR-u stwierdził: PANIE, BASEN TO PAN MASZ W SZPITALU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 15:41 matrek napisał(a): > _sloneczko_ napisał(a): > > > lepsze popieram, > > ale jedna tylko, > > po wiekszej ilosci to bym sie w tym basenie utopila > > > Lepiej nie sloneczko, bbo kiedy, kidy uczestniczyem w kursie na ratownika > wodnego, nasz instruktor WOPR-u stwierdził: > PANIE, BASEN TO PAN MASZ W SZPITALU !!! Kochałam się kiedyś w jednym ratowniku Marku, może to Ty? Też był takim podrywaczem i cholernie przystojny. Blondyn z ciemnymi oczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re:Matrek, rozmarzyłam się IP: 62.233.139.* 09.05.02, 15:43 Wierna, przystojny moze byc tylko brunet z ciemnymi oczkami Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 15:44 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Wierna, przystojny moze byc tylko brunet z ciemnymi oczkami Wiem nawet o kim myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re:Matrek, rozmarzyłam się IP: 62.233.139.* 09.05.02, 15:46 Wow, naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
_sloneczko_ Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 15:46 z tymi ratownikami to uwazac trzeba..jeden mi taki kiedys opwiadal ze zebra nieszczesnikowi przy reanimacji polamal..a serca w gips sie wsadzic nie da Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 15:58 _sloneczko_ napisał(a): > z tymi ratownikami to uwazac trzeba..jeden mi taki kiedys opwiadal ze zebra > nieszczesnikowi przy reanimacji polamal..a serca w gips sie wsadzic nie da Lepiej połamac żebra, ni nie zdołac przywrócic akcji serca. To sie calkiem często zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
_sloneczko_ Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 16:04 tamten wazyl ze 130 kilo to i wyczucia nie mieli, tak na wszelki wypadek wiekszej przy reanimacji sily uzyli.. a co do serca, to mialam na mysli to by przez ten blekit oczu serca pozniej nie zlamac:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 16:09 _sloneczko_ napisał(a): > tamten wazyl ze 130 kilo to i wyczucia nie mieli, tak na wszelki wypadek > wiekszej przy reanimacji sily uzyli.. > a co do serca, > to mialam na mysli to by przez ten blekit oczu serca pozniej nie zlamac:) Czasami, to lepiej zbyt głęboko w oczy nie patrzeć, podobnie jak nie pchać sie jeden przez drugiego usta-usta. Miałem kiedys taki przypadek, po którym przez dwa tygodnie nie czulem nic innego, tylko zapach zupy ogórkowej. A calkiem ładna dziewczyna byla... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 15:57 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > _sloneczko_ napisał(a): > > > > > lepsze popieram, > > > ale jedna tylko, > > > po wiekszej ilosci to bym sie w tym basenie utopila > > > > > > Lepiej nie sloneczko, bbo kiedy, kidy uczestniczyem w kursie na ratownika > > wodnego, nasz instruktor WOPR-u stwierdził: > > PANIE, BASEN TO PAN MASZ W SZPITALU !!! > > Kochałam się kiedyś w jednym ratowniku Marku, może to Ty? Też był takim > podrywaczem i cholernie przystojny. Blondyn z ciemnymi oczkami. Oj, wierna, przed chwilas przeczytaem, że jestem m.in. sklerotykiem i impotentem intelektualnym, ale żebym był podrywaczem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 17:35 matrek napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > _sloneczko_ napisał(a): > > > > > > > lepsze popieram, > > > > ale jedna tylko, > > > > po wiekszej ilosci to bym sie w tym basenie utopila > > > > > > > > > Lepiej nie sloneczko, bbo kiedy, kidy uczestniczyem w kursie na ratow > nika > > > wodnego, nasz instruktor WOPR-u stwierdził: > > > PANIE, BASEN TO PAN MASZ W SZPITALU !!! > > > > Kochałam się kiedyś w jednym ratowniku Marku, może to Ty? Też był takim > > podrywaczem i cholernie przystojny. Blondyn z ciemnymi oczkami. > > Oj, wierna, przed chwilas przeczytaem, że jestem m.in. sklerotykiem i impotente > m > intelektualnym, ale żebym był podrywaczem ? Matrek czy ty myslisz o czyms innym noz baby?? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 18:04 Nawiązałem do czegoś co przeczytałem o sobie w innym wątku, ze strony Viki Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re:Matrek, rozmarzyłam się 09.05.02, 19:17 matrek napisał(a): > Nawiązałem do czegoś co przeczytałem o sobie w innym wątku, ze strony Viki Ja tam z kazdego twojego watku czytam ze albo jestes zboczony albo potrzebujesz seksu.. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re:Matrek, rozmarzyłam się 10.05.02, 14:26 ad12 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Nawiązałem do czegoś co przeczytałem o sobie w innym wątku, ze strony Viki > > Ja tam z kazdego twojego watku czytam ze albo jestes zboczony albo potrzebujesz > > seksu.. Rozumiem, że Ciebie te potrzeby się nie imają. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re:Matrek, rozmarzyłam się 11.05.02, 10:15 matrek napisał(a): > ad12 napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > Nawiązałem do czegoś co przeczytałem o sobie w innym wątku, ze strony > Viki > > > > Ja tam z kazdego twojego watku czytam ze albo jestes zboczony albo potrzeb > ujesz > > > > seksu.. > > Rozumiem, że Ciebie te potrzeby się nie imają. Ja nie napastuje kazdej kobiety wulgaryzmami seksualnymi jak ty lub nie zakladam watkow moim zdaiem dziwnych nie mowi ci to czegos??? Odpowiedz Link Zgłoś