Dodaj do ulubionych

do pań: co mężczyzna ma nosić!?

IP: 195.94.206.* 10.05.02, 08:54
Jaki ubiór mężczyzn podoba wam się najbardziej: dzinsy, polo, sandałki,
adidasy, garnitury. W czym wyglądamy najlepiej a w czy najgorzej?
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 08:58
      swoja pania na rekach. Polecam- to dziala!
      • Gość: pan Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.94.206.* 10.05.02, 09:04
        Jak tak zrobiłem, ale tylko raz i to w kierunku drzwi wyjściowych. Rzeczywiście
        zadziałało! Ale to nie jest chyba temat tego wątku.
      • lena8 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 10.05.02, 09:04
        zgadzam się,
        oby jak najczęściej nosił:))
    • wierna1 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 10.05.02, 09:05
      Wszystko, stosownie do miejsca i sytuacji.
    • Gość: Emi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 157.25.86.* 10.05.02, 10:51
      Ja uwielbiam koszule i krawaty, ale koszule są na 1 miejscu. A najbardziej
      lubię je rozpinać. I nie wiem dlaczego ale lubię panów w jasnych kolorach.
      • Gość: rimi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.94.206.* 10.05.02, 13:59
        W końcu jakaś konkretna odpowiedź ze wskazaniem. O takie praktyczne rady
        chodzi. Ja też uwielbiam koszule i to jasne, ale w prążki. Tylko nie lubię ich
        rozpinać a być rozpinanym.
    • Gość: Kasia25 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: *.internetia.opole.pl 10.05.02, 13:59
      Lubię gdy mężczyzna ma na sobie dobrze dopasowane spodnie, chodzi mi o to żeby
      ładnie leżały a nie "wisiały". Nie ważne czy to są dzinsy czy też spodnie z
      innego materiału. Generalnie nie znoszę sztywniaków więc jak dla mnie garnitur
      nie jest konieczny. Jakaś ładna koszula czy bluza i czyste buty. Zresztą
      wszystko zależy od okoliczności i od tego w czym komu jest ładnie.
      • Gość: Emi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 157.25.86.* 10.05.02, 14:10
        A jeśli chodzi o bieliznę osobistą to nie wiem dlaczego, ale strasznie podobają
        mi się białe slipki. Mam nadzieję, że to normalne.
        • Gość: rimi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.94.206.* 10.05.02, 14:45
          Slipki: bokserki czy klasyczne?
          • Gość: Emi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 157.25.86.* 13.05.02, 11:50
            szczerze powiedziawszy to uwielbiam klasyczne slipki
    • Gość: magnolia Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.205.73.* 10.05.02, 14:29
      przede wszystkim niech ma przy sobie dobre poczucie humoru
      Gość portalu: rimi napisał(a):

> Jaki ubiór mężczyzn podoba wam się najbardziej: dzinsy, polo, sandałki,
      > adidasy, garnitury. W czym wyglądamy najlepiej a w czy najgorzej?

• ewaa76 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 13.05.02, 12:46
      A ja najbardziej lubię garniturowców. Obojętnie czy jest to garnitur elegancki,
      bankietowy czy sportowa marynarka. Wyprasowana koszula i krawat i zapach. Facet
      musi zostawiać za sobą w powietrzu ślad. Mój mąż raczej niechętnie występuję w
      takim ubranku ale robi mi czasem te przyjemność.
    • agniecha27 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 13.05.02, 12:59
      Ja uwielbiam mojego męża zarówno w dopasowanych bojówkach (nie tych wiszących
      skejtowskich) z T-shertem lub polo jak i w eleganckim garniturze (tego stroju,
      to on z kolei nie znosi).
      Pozdrowionka
      P.S. A tak w ogóle to uwielbiam facetów w galowych mundurach żołnierskich.
      • tuli_pan Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 13.05.02, 19:55
        agniecha27 napisał(a):

> Ja uwielbiam mojego męża zarówno w dopasowanych bojówkach (nie tych wiszących
        > skejtowskich) z T-shertem lub polo jak i w eleganckim garniturze (tego stroju,
        > to on z kolei nie znosi).
        > Pozdrowionka
        > P.S. A tak w ogóle to uwielbiam facetów w galowych mundurach żołnierskich.

tak? wiec moze chcesz moja fotke w takim mundurze? powiesisz sobie nad lozkiem i
        wszyscy beda zadowoleni: ja, ty twoj maz :)
        • agniecha27 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 14.05.02, 08:59
          Wiesz co, wolę ogladać na żywo defilujących żołnierzyków. Zdjęcie to nie to
          samo :-(
          Pozdrowionka
          • tuli_pan Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 14.05.02, 22:53
            agniecha27 napisał(a):

> Wiesz co, wolę ogladać na żywo defilujących żołnierzyków. Zdjęcie to nie to
            > samo :-(
            > Pozdrowionka

moge ci podefilowac wokol lozka jesli chcesz.......:)
    • Gość: Sonia Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: *.w.club-internet.fr 13.05.02, 14:05
      Ja uwielbiam mezczyzn w garniturach. Ale oczywiacie nie mozna nosic garniturow
      na kazda okazje, jednak elegancja to podstawa. Nie podobaja mi sie adidasy do
      jeansow i koszuli/polowki. Sandaly? Na spacer sa ok.
    • Gość: Emi A co sądzicie o ....... IP: 157.25.86.* 13.05.02, 14:21
      koszulkach z takim trójkątnym wcięciem, o takich w serek jak to się mówi?
      Czy w takiej waszym zdaniem facet wygląda jak facet, czy tak troszkę nie
      bardzo??????
      • agniecha27 Re: A co sądzicie o ....... 13.05.02, 16:13
        Moim zdaniem takie koszulki są extra - niestety mój mąż sądzi inaczej...
    • goga.74 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 13.05.02, 17:28
      A ja garniturow nie cierpie. Za krawatami tez nie
      przepadam. Kojarzy mi sie to ze sztywnoscia.
      Lubie mezczyzn ubranych sportowo, a jak do tego facet
      jest wysportowany i dobrze zbudowany...
      Taki wyglada 1000 razy lepiej niz jakis lalus w garniturku.
      Aha, lubie te koszulki o ktorych pisala Emi.
      Bielizna- bokserki w ciemnym kolorze.
      • Gość: ryża Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.116.167.* 13.05.02, 17:43
        Ciemne jeansy, wskazane lekko ro0zszerzone na dole. Do tego zamszowe ,
        sznurowane butki na grubszej podeszwiedo tego bordowy sweterek ( albo w innym
        mocnym kolorze), krótkie włosy ( troche pianki nie zawadzi) no i zapach.
        Może byc też wersja lekko militarna ( tylko LEKKO na Boga, a nie jak doo
        komandosów) te wszyskie beże , khaki, piaskowe brązy ale w jednym stylu.
        Garnitur tez fajna rzezc zwłaszcza z bordowa koszula ( na błękitne juz patrzec
        nie mogę).
        Nie : adidaskom, mokasynkom z kutasikami, dzinsom zwężającym sie ku dołowi,
        tureckim sweterkom we wzorki, czapkom z daszkiem dookoła.
        Sandały bez skarpetek mogą byc ale nie do garnituru.( DO GARNITURU TYLKO ZE
        SKARPETKAMI;-)
        • Gość: ryża Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.116.167.* 13.05.02, 17:46
          A ! I jeszcze stanowcze NIe mówimy kurteczkom skórzany z gumka w pasie i
          krawacikom- śledziom.
          Bardzo natomiast wskazane skórzane kurtki o kroju prostym albo jak marynarka.
          Albo płaszcze dla osobników wyższych.Pelisa z norek precz!!!
    • Gość: Aga garnitury!!! IP: *.devs.futuro.pl 13.05.02, 20:24
      • Gość: Emi A co na to Rimi???? IP: 157.25.86.* 14.05.02, 09:49
        Ciekawe co sądzi autor wątku o tym co się nam podoba.
        • Gość: rimi Re: A co na to Rimi???? IP: 195.94.206.* 14.05.02, 11:19
          Cały czas śledzę uważnie wszystkie wypowiedzi. Mój problem jest taki, że 90%
          mojej szafy to garnitury i to te poważne (wszelkie docienie szarości i czerni).
          Przez ostatnie kilka lat nie wychodziłem z firmy przed 20 a jedyne życie
          towarzyskie to firmowe imprezy. Teraz zachodzi trochę małych zmian w moim życiu
          (rozwód) + w miarę ustatkowana pozycja w pracy I TRZEBA ZACZĄĆ ŻYĆ!!! Dlatego
          chciałem tutejszych forumowców podpytać jak facet leciutko po 30 powinien się
          nosić (i nie chodzi tu tylko o ciuchy, ale i sposób bycia, gdzie się teraz bywa
          etc).
    • Gość: anE sandalki... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 11:10
      a mi sie podobaja szorty - do kolan - typu - bojowki (jasne)
      sandaly sholla albo cus takiego..
      ale BEZ SKARPETEK! Panowie, nie wiem, czy wiecie, ale sandaly nosi sie bez
      skarpetek!!! (po to zostaly stworzone) jak komus wygodnie w skarpetkach i
      sandalach, to trudno, ale wiedzcie, ze wyglada to beznadziejnie..

uwazam, ze rozny typ ubioru moze byc ok, byle do siebie jakos pasowalo. faceci
      czesto nie zwracaja uwagi na to, ze ich ubior sklada sie z elementow o zupelnie
      nie pasujacych do siebie kolorach (z roznych palet), np. oczojebska niebieska
      koszulka i brazowe spodnie..

jak widze faceta ubranego pod kolor (bez przesady oczywiscie), to sie przygladam
      uwaznie i podziwiam, bo zadki widok, :-)
      • Gość: rimi Re: sandalki... IP: 195.94.206.* 14.05.02, 11:21
        Czy słowo "zadki" w ostatniej linijce to literówka czy miałaś na myśli zadek?
        • Gość: anE rzadki przez er zet sie pisze, o ja nieuwazna! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 12:31
          Gość portalu: rimi napisał(a):

> Czy słowo "zadki" w ostatniej linijce to literówka czy miałaś na myśli zadek?

gdyby tam był 'zadek' - byłoby bez sensu,
          mam problemy z ortografia, oczywiscie chodziło o widok rzadki..

a propo:
          na forum smieszne byl post o smiesznych nazwiskach i anegdodka:
          przychodzi klient i przedstawia sie 'sraczka', pracownicy zaczynaja sie smiac, a
          jedna z pracownic: 'przepraszam, ale ma pan takie rzadkie nazwisko' - podobno
          autentyk, :-)

• Gość: rimi Re: rzadki przez er zet sie pisze, o ja nieuwazna! IP: 195.94.206.* 14.05.02, 13:32
            Nie chodziło o przyczepienie się tylko o wyjaśnienie czy chodzi o:
            -rzadki widok, czy
            -widok zadka

ale już wiem
            • Gość: anE Re: rzadki przez er zet sie pisze, o ja nieuwazna! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 13:40
              ale zadek bylby bez sensu..
              nie traktuje jako przy/za - czepke..

:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka