Gość: rimi IP: 195.94.206.* 10.05.02, 08:54 Jaki ubiór mężczyzn podoba wam się najbardziej: dzinsy, polo, sandałki, adidasy, garnitury. W czym wyglądamy najlepiej a w czy najgorzej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 08:58 swoja pania na rekach. Polecam- to dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.94.206.* 10.05.02, 09:04 Jak tak zrobiłem, ale tylko raz i to w kierunku drzwi wyjściowych. Rzeczywiście zadziałało! Ale to nie jest chyba temat tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 10.05.02, 09:04 zgadzam się, oby jak najczęściej nosił:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 10.05.02, 09:05 Wszystko, stosownie do miejsca i sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 157.25.86.* 10.05.02, 10:51 Ja uwielbiam koszule i krawaty, ale koszule są na 1 miejscu. A najbardziej lubię je rozpinać. I nie wiem dlaczego ale lubię panów w jasnych kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rimi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.94.206.* 10.05.02, 13:59 W końcu jakaś konkretna odpowiedź ze wskazaniem. O takie praktyczne rady chodzi. Ja też uwielbiam koszule i to jasne, ale w prążki. Tylko nie lubię ich rozpinać a być rozpinanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia25 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: *.internetia.opole.pl 10.05.02, 13:59 Lubię gdy mężczyzna ma na sobie dobrze dopasowane spodnie, chodzi mi o to żeby ładnie leżały a nie "wisiały". Nie ważne czy to są dzinsy czy też spodnie z innego materiału. Generalnie nie znoszę sztywniaków więc jak dla mnie garnitur nie jest konieczny. Jakaś ładna koszula czy bluza i czyste buty. Zresztą wszystko zależy od okoliczności i od tego w czym komu jest ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 157.25.86.* 10.05.02, 14:10 A jeśli chodzi o bieliznę osobistą to nie wiem dlaczego, ale strasznie podobają mi się białe slipki. Mam nadzieję, że to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rimi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.94.206.* 10.05.02, 14:45 Slipki: bokserki czy klasyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 157.25.86.* 13.05.02, 11:50 szczerze powiedziawszy to uwielbiam klasyczne slipki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.205.73.* 10.05.02, 14:29 przede wszystkim niech ma przy sobie dobre poczucie humoru Gość portalu: rimi napisał(a): > Jaki ubiór mężczyzn podoba wam się najbardziej: dzinsy, polo, sandałki, > adidasy, garnitury. W czym wyglądamy najlepiej a w czy najgorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaa76 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 13.05.02, 12:46 A ja najbardziej lubię garniturowców. Obojętnie czy jest to garnitur elegancki, bankietowy czy sportowa marynarka. Wyprasowana koszula i krawat i zapach. Facet musi zostawiać za sobą w powietrzu ślad. Mój mąż raczej niechętnie występuję w takim ubranku ale robi mi czasem te przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 13.05.02, 12:59 Ja uwielbiam mojego męża zarówno w dopasowanych bojówkach (nie tych wiszących skejtowskich) z T-shertem lub polo jak i w eleganckim garniturze (tego stroju, to on z kolei nie znosi). Pozdrowionka P.S. A tak w ogóle to uwielbiam facetów w galowych mundurach żołnierskich. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 13.05.02, 19:55 agniecha27 napisał(a): > Ja uwielbiam mojego męża zarówno w dopasowanych bojówkach (nie tych wiszących > skejtowskich) z T-shertem lub polo jak i w eleganckim garniturze (tego stroju, > to on z kolei nie znosi). > Pozdrowionka > P.S. A tak w ogóle to uwielbiam facetów w galowych mundurach żołnierskich. tak? wiec moze chcesz moja fotke w takim mundurze? powiesisz sobie nad lozkiem i wszyscy beda zadowoleni: ja, ty twoj maz :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 14.05.02, 08:59 Wiesz co, wolę ogladać na żywo defilujących żołnierzyków. Zdjęcie to nie to samo :-( Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 14.05.02, 22:53 agniecha27 napisał(a): > Wiesz co, wolę ogladać na żywo defilujących żołnierzyków. Zdjęcie to nie to > samo :-( > Pozdrowionka moge ci podefilowac wokol lozka jesli chcesz.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: *.w.club-internet.fr 13.05.02, 14:05 Ja uwielbiam mezczyzn w garniturach. Ale oczywiacie nie mozna nosic garniturow na kazda okazje, jednak elegancja to podstawa. Nie podobaja mi sie adidasy do jeansow i koszuli/polowki. Sandaly? Na spacer sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi A co sądzicie o ....... IP: 157.25.86.* 13.05.02, 14:21 koszulkach z takim trójkątnym wcięciem, o takich w serek jak to się mówi? Czy w takiej waszym zdaniem facet wygląda jak facet, czy tak troszkę nie bardzo?????? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A co sądzicie o ....... 13.05.02, 16:13 Moim zdaniem takie koszulki są extra - niestety mój mąż sądzi inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? 13.05.02, 17:28 A ja garniturow nie cierpie. Za krawatami tez nie przepadam. Kojarzy mi sie to ze sztywnoscia. Lubie mezczyzn ubranych sportowo, a jak do tego facet jest wysportowany i dobrze zbudowany... Taki wyglada 1000 razy lepiej niz jakis lalus w garniturku. Aha, lubie te koszulki o ktorych pisala Emi. Bielizna- bokserki w ciemnym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.116.167.* 13.05.02, 17:43 Ciemne jeansy, wskazane lekko ro0zszerzone na dole. Do tego zamszowe , sznurowane butki na grubszej podeszwiedo tego bordowy sweterek ( albo w innym mocnym kolorze), krótkie włosy ( troche pianki nie zawadzi) no i zapach. Może byc też wersja lekko militarna ( tylko LEKKO na Boga, a nie jak doo komandosów) te wszyskie beże , khaki, piaskowe brązy ale w jednym stylu. Garnitur tez fajna rzezc zwłaszcza z bordowa koszula ( na błękitne juz patrzec nie mogę). Nie : adidaskom, mokasynkom z kutasikami, dzinsom zwężającym sie ku dołowi, tureckim sweterkom we wzorki, czapkom z daszkiem dookoła. Sandały bez skarpetek mogą byc ale nie do garnituru.( DO GARNITURU TYLKO ZE SKARPETKAMI;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: do pań: co mężczyzna ma nosić!? IP: 195.116.167.* 13.05.02, 17:46 A ! I jeszcze stanowcze NIe mówimy kurteczkom skórzany z gumka w pasie i krawacikom- śledziom. Bardzo natomiast wskazane skórzane kurtki o kroju prostym albo jak marynarka. Albo płaszcze dla osobników wyższych.Pelisa z norek precz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi A co na to Rimi???? IP: 157.25.86.* 14.05.02, 09:49 Ciekawe co sądzi autor wątku o tym co się nam podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rimi Re: A co na to Rimi???? IP: 195.94.206.* 14.05.02, 11:19 Cały czas śledzę uważnie wszystkie wypowiedzi. Mój problem jest taki, że 90% mojej szafy to garnitury i to te poważne (wszelkie docienie szarości i czerni). Przez ostatnie kilka lat nie wychodziłem z firmy przed 20 a jedyne życie towarzyskie to firmowe imprezy. Teraz zachodzi trochę małych zmian w moim życiu (rozwód) + w miarę ustatkowana pozycja w pracy I TRZEBA ZACZĄĆ ŻYĆ!!! Dlatego chciałem tutejszych forumowców podpytać jak facet leciutko po 30 powinien się nosić (i nie chodzi tu tylko o ciuchy, ale i sposób bycia, gdzie się teraz bywa etc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE sandalki... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 11:10 a mi sie podobaja szorty - do kolan - typu - bojowki (jasne) sandaly sholla albo cus takiego.. ale BEZ SKARPETEK! Panowie, nie wiem, czy wiecie, ale sandaly nosi sie bez skarpetek!!! (po to zostaly stworzone) jak komus wygodnie w skarpetkach i sandalach, to trudno, ale wiedzcie, ze wyglada to beznadziejnie.. uwazam, ze rozny typ ubioru moze byc ok, byle do siebie jakos pasowalo. faceci czesto nie zwracaja uwagi na to, ze ich ubior sklada sie z elementow o zupelnie nie pasujacych do siebie kolorach (z roznych palet), np. oczojebska niebieska koszulka i brazowe spodnie.. jak widze faceta ubranego pod kolor (bez przesady oczywiscie), to sie przygladam uwaznie i podziwiam, bo zadki widok, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rimi Re: sandalki... IP: 195.94.206.* 14.05.02, 11:21 Czy słowo "zadki" w ostatniej linijce to literówka czy miałaś na myśli zadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE rzadki przez er zet sie pisze, o ja nieuwazna! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 12:31 Gość portalu: rimi napisał(a): > Czy słowo "zadki" w ostatniej linijce to literówka czy miałaś na myśli zadek? gdyby tam był 'zadek' - byłoby bez sensu, mam problemy z ortografia, oczywiscie chodziło o widok rzadki.. a propo: na forum smieszne byl post o smiesznych nazwiskach i anegdodka: przychodzi klient i przedstawia sie 'sraczka', pracownicy zaczynaja sie smiac, a jedna z pracownic: 'przepraszam, ale ma pan takie rzadkie nazwisko' - podobno autentyk, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rimi Re: rzadki przez er zet sie pisze, o ja nieuwazna! IP: 195.94.206.* 14.05.02, 13:32 Nie chodziło o przyczepienie się tylko o wyjaśnienie czy chodzi o: -rzadki widok, czy -widok zadka ale już wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: rzadki przez er zet sie pisze, o ja nieuwazna! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 13:40 ale zadek bylby bez sensu.. nie traktuje jako przy/za - czepke.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś