Dodaj do ulubionych

Polska brzydula zajeła 4 miejsce na MissWorld

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:35
Kto to głosował na nią? przeciez ona ma tragiczny wygląd i pyrkaty nos.

Ogolnie polki są do kity.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Polska brzydula zajeła 4 miejsce na MissWorld 06.12.04, 11:38
      rzecz gustu. moim zdaniem jest ladna kobieta.
      a Ty jestes taki/a idealna/y?
      • Gość: Grecjone Re: Polska brzydula zajeła 4 miejsce na MissWorld IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:41
        Z której strony ona jest ładna? zobacz na jej zdjecia!

Tak nieduzo mi brakuje do ideału:)
        • maretina Re: Polska brzydula zajeła 4 miejsce na MissWorld 06.12.04, 12:00
          wizialam zdjecia, jest ok. za Ty plujesz na nia bez powodu. jestes zwykly/a
          cham/ka.
          • boski.zawodowiec Nie jestem cham tylko realista i doskonały 06.12.04, 12:03
            wzrokowiec.
            • Gość: obierzyna Re: Nie jestem cham tylko realista i doskonały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:20
              no to teraz wiemy, kto podszywa sie na tym adresie pod wszystkich majacyhc
              podobny adres. nie miales zawodowiec na tyle odwagi aby zalozyc ten wątek pod
              wlasnym logo? pedal.
    • Gość: kobieta Re: Polska brzydula zajeła 4 miejsce na MissWorld IP: 217.11.141.* 06.12.04, 12:03
      a mnie Polka podoba sie bardziej niz wybrana na Miss World Peruwianka
    • Gość: obierzyna Re: Polska brzydula zajeła 4 miejsce na MissWorld IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:17
      i tak jest ladniejsza od ktorejkowiek z was!
    • Gość: myszz amerykanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:26
      ja stawialam na amerykankę.
      ale musicie zauwazyć, ze ten rok obfitował w piękności. Na prawdę było w czym wybierać :)
      • Gość: Śmierć luuuudzieeeee!!!!!!!!!! IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 07.12.04, 08:35
        jak bezsensowne jest dyskutować o gustach. Jeden woli Kasie drugi Marysie,
        jednemu nasza miss się podoba innemu wydaje się okropna. Ja będę po środku, dla
        mnie jest taka sobie...
    • six_a Re: Polska brzydula zajeła 4 miejsce na MissWorld 07.12.04, 09:13
      ogólnie łącznie z Tobą? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka