listek_a 16.12.04, 10:24 nie wiem dlaczego. Wszyscy mnie wkurzają!!!! Też to macie czasami? I to zadne PMS nie jest zaznaczam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 10:34 no nie wiem, może strzel komuś z liścia czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wściekła jestem, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:36 tez tak mam...czasem jestem rozdrazniona i nie wiem dlaczego.Całe szczescie ze jest to stan przejścowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 10:37 no to możemy sobie mała łapeńkę podać!! hehe:) też to mam, a dzisiaj jestem tak naciśnieniowana, że zaraz sie rozpłaczę! rzadko płaczę ze smutku, generalnie płaczę tylko z wściekłości. nie lubię tego uczucia, jestem totalnie bezsilna, bezradna, nie panuję nad swoimi emocjami, nie panuję nad sobą..-totalna poracha.. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 10:39 Maila Ci ślę :)). Może troszkę poprawi humorek :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 10:41 Rzuc szklanka z kawa o sciane :D mojemu bossowi pomoglo :)))... mily od rana, ze WOW!!! A ja sciane myje :(((... Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 10:54 A wlasnie sie zastanwialam, kot sprzatał po tym rzucie... Czyli podobnie jak u mnie!Zaraz wysle Ci maila od bzyczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 10:56 No kto ja, mam doktorat ze sprztania juz :D Ale plama zostala i tak, wyglada jak by ktos nasikal bo sie zolta zrobila :D Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 10:41 Dzieki Wam kobietki:)) A do alpepe mam pytanie: ile odmian PMS jest!! Przeciez mozna sie wykonczyc!!! Grubaska badz twarda!! Bzz dzieki:) Przepraszam ze zbiorowa odpowiedz ale czasu dzisiaj mniej:( Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 10:45 Prześlij Fredzi, jak będziesz miała chwilkę, bo ja już spadać muszę. Hej, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 10:48 No mi tez, mi tez :DDD... Ehhhh... pracusie, pracusie :DDD... Milej pracy kobitki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Re: Wściekła jestem, ale IP: *.kki.krakow.pl 16.12.04, 11:30 Fredzia, po jakiemu te życzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 18:29 generalnie trzy: prePMS, PMS i postPMS :) Odpowiedz Link Zgłoś
alkione_81 Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 18:05 Ojjj, tak... Na przykład dziś, ale na szczęscie już mi przeszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Wściekła jestem, ale 16.12.04, 18:18 A ja bywam wsciekla jak jestem glodna :) jak sie najem - przechodzi od razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatko Re: Wściekła jestem, ale IP: 212.14.0.* 16.12.04, 18:27 Moze masz zdolnosci paranormalne, i wyczuwasz ze akurat Twoje dzieciaki wala scieche do nocha, a stary przepuszcza premie w burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś