melodja 15.05.02, 09:35 Czesć Mam pytanie czy któras z was uzywa albo używała? Jak wrazenia? Przytyłyście? Miałyście na początku jakieś przykre objawy? Będę wdzieczna za kilka słów Miłego Dnia Melodja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anE Re: DIANE 35 ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.02, 09:54 ja używałam przez ponad rok - niestety przytyłam. Nie odczuwałam żadnych dolegliwości. teraz schudłam - już nie używam. jeżeli masz to przepisane, znaczy, że ma Ci pomóc (zdrowie). najpierw trzeba zrobić badania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: DIANE 35 ? IP: *.w.club-internet.fr 15.05.02, 10:01 mnie poprawil sie stan cery, to plus tych tabletek. Minusem jest nadmierny apetyt, ktory trudno jest przezwyciezyc, mialam ogromna ochote na cos slodkiego, przytylam oczywiscie, ale po zmienieniu Diane na inne, schudlam i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: DIANE 35 ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.02, 10:02 no wlasnie - cera sie poprawia, to jest duzy plus. ale apetyt - rosnie. cos za cos.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: DIANE 35 ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.02, 10:03 przytylam jakies 7-8 kg. a jak przestalam brac - to automatycznie zaczelam chudnac.. Odpowiedz Link Zgłoś
melodja Re: DIANE 35 ? 15.05.02, 10:05 o kurcze to dużo:) No to musze uważac na to co jem.Ja nie lubie slodyczy ale...hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: DIANE 35 ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.02, 10:09 ze mna to bylo tak, ze jak juz zaczelam tyc, to przestalam nawet probowac panowac nad apetytem, jak chcialo mi sie cos slodkiego, to zarłam zwalajac na pigulki. a slodycze uwielbiam, wiec bylo mi wyjatkowo trudno. pigulki trzeba rozpatrywac indywidualnie, nie pownnas polegac na naszych ocenach tak bardzo. po 2-3 mies. uzywania sama przekonasz sie, jak dzialaja na Ciebie. jak bedzie tragicznie (efekty uboczne, zawroty glowy, problemy ze wzrokiem, przebarwienia skory itd.) - to odstawisz i nie ma problemu, nawet jak przytyjesz, to waga automatycznie spadnie.. uszy do gory. jezeli pod kontrola lekarza - nie ma sie czego obawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: DIANE 35 ? IP: *.w.club-internet.fr 15.05.02, 10:51 ja bralam przez 4 miesiace i z miejsca "poprawil" mi sie apetyt ;-) przytylam kilka kilogramow okolo 4. Ale to sa sprawy indywidualne, mozesz sprobowac tych tabletek, jak zauwazysz roznice w wadze, to zmien na inne. Odpowiedz Link Zgłoś
ina3 Re: DIANE 35 ? 15.05.02, 10:17 Apetyt rzeczywiście rośnie - nie tyje się z powietrza. Mnie przybyło głównie biustu i pupy, czyli całkiem ok. Po dłuższym stosowaniu to się wyrównało, ale ogólnie zaczęłam czuć sie gorzej (zawroty głowy, problemy ze wzrokiem)i przerzuciłam się na Cilest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: DIANE 35 ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.02, 10:20 no - ja tak samo - biust urosl i wstydzilam sie nosic obcisle bluzki, bo wszyscy mi sie gapili.. teraz umiarkowanie, :-) niektore staniki troche za duze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: DIANE 35 ? IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 15.05.02, 11:41 Uzywam Diane od kilku lat i nie ma zadnych negatywnych skutkow ubocznych. Nie ma mowy o zadnym zwiekszeniu apetytu czy tyciu. Bardzo poprawil mi sie stan cery i nie ma, na co narzekac. Jedyna, ale sporadyczna, dolegliwosc to bol glowy pojawiajacy sie w okolicach miesiaczki, ale i temu dobry lekarz zaradzi, jesli Ci sie to przydarzy i mu o tym opowiesz. Nie ma sie czego bac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja Re: DIANE 35 ? IP: 213.134.172.* 15.05.02, 15:16 Dzieki dziewczyny za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: DIANE 35 ? IP: *.chello.pl 15.05.02, 16:12 Ja biore trzecie opakowanie, apetyt zawsze mam duzy, teraz moze rzeczywiscie jeszcze wiekszy, ale na razie nie utylam. Czekam na poprawe cery, ale nic, ani drgnie. Kiedy powinno byc lepiej? Na ulotce pisze 3-4 miesiace, a po 3 nie widac zadnej zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: DIANE 35 ? IP: 62.87.216.* 16.05.02, 07:47 używam to już piąty rok po urodzeniu dziecka. Nie przytyłam, a wręcz przeciwnie - moja skóra nie jest "rozlazła". Nie mam żadnych problemów z cerą (co wcześniej mnie bardzo trapiło). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: DIANE 35 ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.05.02, 09:13 czyli jak widac - roznie rozne organizmy reaguja. trzeba sprobowac i sie przekonac i wtedy sie wyjasnia watpliwosci. jezeli chodzi o cere, to slyszalam, ze po pol roku - znacznie sie poprawia.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś