Dodaj do ulubionych

pomozcie wybrac dobra diete

IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 30.12.04, 03:22
dziewczyny pomozcie! musze zrzucic 7-8 kilo wygladam jak hipopotam
pracuje fizycznie i cwicze na silce 2-3 razy w tyg.
chce zastosowac jakas diete ale bez efektu jo - jo
co mozecie polecic sprawdzonego (aha tluszzcc am glownie brzuch uda plecy i
kocham slodycze:-(
dzieki z gory!
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: pomozcie wybrac dobra diete IP: *.dyn.optonline.net 30.12.04, 07:04
      >>kocham slodycze:-(

Dlatego masz nadwage.
      Cukier to zaraza!

• butterfly21 Re: pomozcie wybrac dobra diete 30.12.04, 07:40
      polecam South Beach. ja wyprobowalam i jest ok, bez efektu jojo. Najgorsze
      pierwsze 2 tygodnie. Na koniec dieta przechodzi w zdrowy tryb zycia. Ja duzo
      lepiej sie czuje, w 2 m-ce schudlam 7 kg. Teraz waga sie utrzymuje, a ja lepiej
      sie odzywiam.
    • tralalumpek Re: pomozcie wybrac dobra diete 30.12.04, 08:11
      polecam diete: nżt
    • agniecha75 Re: pomozcie wybrac dobra diete 30.12.04, 08:44
      też polecam South Beach. Rewelacja. Dwa pierwsze tygodnie można znieść jak sie
      przygotujesz do niej.
      Ja zjadałam lub rozdałam wszystko co wg rozpiski było niezdrowe i spokojnie od
      poniedziałku zaczełam.
      Mozna przeżyć.
      Zeszłam 10 kg tak jak chciałam, głównie uda (!!!)i biodra.
      Do tego polecam troche ruchu.
      Ja dużo chodze, moze to też pomogło.

Wytrwałości i powodzenia!
      Aga
      • piesikot Re: pomozcie wybrac dobra diete 30.12.04, 23:23
        a ja polecam uważać na tę dietę. Wiem, że wydano na jej marketing miliony
        dolarów i jest bardzo popularna ale niesie ze soba kilka bardzo poważnych
        błędów mogących mieć bardzo zły wpływ na organizm gdy stosuje się ją na stałe.

niestety tylko po angielsku
        www.mercola.com/2004/jun/9/south_beach.htm
    • Gość: mm Re: pomozcie wybrac dobra diete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:24
      wykluczyć słodycze do ZERA,jak ćwiczysz to łykaj L-karnitynę,brzuch,uda smaruj
      kremem na celulitis....no i nie jedz po 18tej,pij duuzo wody.....nie ma diety
      bez efektu jo-jo....jesli uda ci sie schudnąć a potem znów bedziesz jadła
      słodycze itp to znów zaczniesz tyć,po schudnieciu naprawde trzeba na jedzenie
      uwazać:-)
      • Gość: aga Re: pomozcie wybrac dobra diete IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.04, 22:47
        dzieki
        tylko powiedzcie prosze gdzie ja znalezc? szukam na internecie i sa tylko
        ksiazki a diety brak
        jestem poza Polska i trudno mi tu bedzie te ksiazke znalezc jesli w ogole:-(
        pozdrawiam
    • Gość: gość Re: pomozcie wybrac dobra diete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:31
      Kocham to pytanie!
      Zapamiętj że z powietrza człowiek nie tyje . Nie kupuj tuczących rzeczy, nie
      jedz często, jedz zdrowo i po kłopocie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka