wierna1 17.05.02, 11:54 Znaczy się po Dniu Zarostu mamy Dzień Całowania. A jak to jest u Was z całowaniem w d....ę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anE Re: DZIEŃ CAŁOWANIA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 11:56 mówisz komuś: 'pocałuj mnie w d..' a on jakby nie rozumiał.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: DZIEŃ CAŁOWANIA 17.05.02, 13:02 Gość portalu: anE napisał(a): > mówisz komuś: 'pocałuj mnie w d..' a on jakby nie rozumiał.. :-) A niektórych CAŁUJEMY W NIĄ ŻEBY COŚ UZYSKAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: DZIEŃ CAŁOWANIA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 13:04 zjawisko powszechne, ja nigdy, wole czegos nie dostac niz sie ponizac.. a znam takich, ktorzy z usmiechem nr. 10 na twarzy robia.. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: DZIEŃ CAŁOWANIA 17.05.02, 13:08 Niektórzy np. włażą w d... bez wazeliny... A czasem mam wszystkich w d.... Wielką mam wtedy, że ho ho Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: DZIEŃ CAŁOWANIA 17.05.02, 13:16 agniecha27 napisał(a): > Niektórzy np. włażą w d... bez wazeliny... > A czasem mam wszystkich w d.... Wielką mam wtedy, że ho ho > Pozdrowionka To ciekawe, jak dużą masz teraz? Mam nadzieję, że normalną. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: DZIEŃ CAŁOWANIA 17.05.02, 13:19 Dziś mam pozytywne nastawienie do ludzi... :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: DZIEŃ CAŁOWANIA 17.05.02, 13:27 agniecha27 napisał(a): > Dziś mam pozytywne nastawienie do ludzi... :o))) To widać, (nie powiem słychać) i czuć! Tak jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: DZIEŃ CAŁOWANIA 17.05.02, 13:38 Całuję Cię serdecznie w sam czubek noska :o) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: DZIEŃ CAŁOWANIA 17.05.02, 13:41 agniecha27 napisał(a): > Całuję Cię serdecznie w sam czubek noska :o) Aha, to zamiast całowania w tę tylną część ciała? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: DZIEŃ CAŁOWANIA 17.05.02, 13:43 Aha, to Ty po to założyłaś wątek, żeby Cię ludzie całowali w d...? ;))) Ja dziękuję, postoję... P.S. Mam nadzieję, że kłopoty Twoje poszły sobie precz. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: DZIEŃ CAŁOWANIA 17.05.02, 13:47 agniecha27 napisał(a): > Aha, to Ty po to założyłaś wątek, żeby Cię ludzie całowali w d...? ;))) > Ja dziękuję, postoję... > P.S. > Mam nadzieję, że kłopoty Twoje poszły sobie precz. Nie, tylko lubię prowokować. Bo nieraz jest tu nudno. A kłopoty są i będą. Ale szkoda sobie psuć humor, wszak mamy weekend. Kłopotami się zajmiemy od poniedziałku. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś