Gość: eliza IP: *.wroclaw.mm.pl 05.01.05, 09:36 kolega mojego chlopaka tka powiedzial, a jak zwykle nie moge przestac analizowac tego zdania. czy to brzmi pozytywnie czy negatywnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: "WyglądacieObojeJakReklamaPrezerwatyw"CO to Z 05.01.05, 09:40 powiedz mu, ze wyglada jak zuzyty kondon;) Odpowiedz Link Zgłoś
teinti Re: "WyglądacieObojeJakReklamaPrezerwatyw"CO to Z 05.01.05, 09:43 może do przesady miziacie sie w miejscach publicznych?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: "WyglądacieObojeJakReklamaPrezerwatyw"CO to Z IP: *.wroclaw.mm.pl 05.01.05, 09:44 nie. szlismy sobie, wlasciwie to byl to moment kiedy patrzylam w oczy mojego facetowi, a nagle kumpel taki tekst zapodal. smiejac sie przy tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser ale historia! kumpel powiedział i juz na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:47 jakbys słyszała co ja mowie kumplom to bys chyba co minute zapodawała nowy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina koneser 05.01.05, 10:20 jaki jestes hardy, jaki mentor! wszystkie rozumy zjadles?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: "WyglądacieObojeJakReklamaPrezerwatyw"CO to Z 05.01.05, 10:32 Raczej pozytywnie. Najwyrazniej iskrzylo erotycznie miedzy Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: "WyglądacieObojeJakReklamaPrezerwatyw"CO to Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:00 to jest zdanie zaczerpnięte z filmu "Młode wilki", w filmie nie było bynajmniej obraźliwe. Obejrzyj sobie film to się przekonasz, jeśli aż tak cię to męczy.. Aczkolwiek film to żadne arcydzieło :D Odpowiedz Link Zgłoś