matrek 20.05.02, 17:15 Proponuję, aby w tym wątku, kobiety w jednym do 3 epitetów, wyraziły swoje zdanie na temat mężczyzn. Pole do wykazania sie erudycją i wyobraźnią. Taki Hyde Park. Tak więc, MĘŻCZYŹNI TO ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrek Re: Faceci to... 20.05.02, 17:20 lalka74 napisał(a): > 1 - do 3 -ch epitetów - za mało! Właśnie na tym polega sztuka erudycji i elokwencji. Aby w kilku słowach ująć wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Faceci to... 20.05.02, 17:22 lalka74 napisał(a): > to ja na takiej sztuce się nie znam :( Znasz, znasz założę sie że potrafisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Faceci to... 20.05.02, 17:18 1. [cenzura] 2. [cenzura] 3. [cenzura] ale to było o konkretnych facetach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perotin n/txt | Rodzaj zroznicowany gatunkowo IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 17:23 Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Faceci to... 20.05.02, 17:30 ...tajemnicze obiekty mojego zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza taki fajny temat to ja tez sie wypowiem, hehe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 17:35 pomyslowy, dowcipny, elokwentny albo prostacki, pasterski do wyboru do koloru, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Faceci to... IP: *.netium.pl 20.05.02, 18:50 Faceci to -najwspanialsze istoty na świecie -płeć, którą uwielbiam -takie stworzonka, które,jeśli umiemy się z nimi obchodzić,są na nasze każde zawołanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: Faceci to... IP: *.big.pl / 212.160.117.* 20.05.02, 18:58 Fa jatłapy ale tylko czasem... Ce ntrycznie na ego nastawione.. Ci eplutkie bywają ale jak mają instrukcję obsługi z nawigatorem..... bardzo rzadkie modele... ale i tak ich kochamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza Re: Faceci to...a kate to... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 19:04 Gość portalu: kate napisał(a): > Faceci to > -najwspanialsze istoty na świecie > -płeć, którą uwielbiam > -takie stworzonka, które,jeśli umiemy się z nimi obchodzić,są na nasze każde > zawołanie :) naiwna lizuska :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate do Schiza IP: *.netium.pl 20.05.02, 20:53 Nie czepiaj się, po prostu jestem zakochana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: Dodatek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:58 Tak jak torebka,buciki rzadziej biżuteria. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Faceci to... 21.05.02, 10:14 Gość portalu: kate napisał(a): > Faceci to > -najwspanialsze istoty na świecie > -płeć, którą uwielbiam > -takie stworzonka, które,jeśli umiemy się z nimi obchodzić,są na nasze każde > zawołanie :) Z Twojego opisu więc wnioskują, że to po prostu pierdoły, którymi należy umiejętnie sterować? No, na pewno się niektórzy tutaj ucieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Faceci to... 21.05.02, 10:11 dlaczego - czasami mają wyobraźnię. Np wyobrażają sobie, że wszystko zostanie im wybaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Faceci to... 21.05.02, 10:15 wierna1 napisał(a): > ...duże dzieci bez wyobraźni. w jakim ty sie towarzystwie obracasz!? wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś