Dodaj do ulubionych

Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba?

IP: 128.192.57.* 23.02.01, 20:03
Wybaczcie smialosc drogie Panie, mlodsze i starsze za to bezczelne i niezwykle intymne pytanie! Dzieki internetowi moge je Wam zadac bez strachu , ze zostane przeklety albo spoliczkowany...lol!
Jako mezczyzne, ciekawil mnie zawsze ten temat. Nie jakos obsesyjnie, bynajmniej, jednak zastanawialem sie czasem jak to u Was z tymi "zabawami" jest?
Przypuszczam, ze wiecie lub domyslacie sie ze my faceci , w wiekszosci oddajemy sie przyjemnosciom "rekodziela" mniej lub bardziej intensywnie. Poczawszy od wieku nastoletniego do...no nie wiem jakiego, bo mam dopiero 27 lat. Jakos nie mialem nigdy odwagi zadac tego pytania moim dziewczynom...
Czy Wy, kobiety rowniez lubicie sie same piescic?
Dziekuje za ewentualne wypowiedzi i przepraszam jeszcze raz za charakter pytania ale moze wlasnie sie czekos dowiem na ten temat...?
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: *.mckinsey.com 23.02.01, 22:24
      takie pytanie nie moze pozostac bez odpowiedzi zwlaszcza ze zostalo zadane w bardzo subtelny sposob.
      otoz tak, skarbie.
      • Gość: magi Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: *.btinternet.com 23.02.01, 23:38
        mmmmmmmmmmhhhhhhhhh tak
      • Gość: facet Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.02.01, 17:14
        Więcej szczegółów, please.
    • Gość: Behemot Oj, lubią lubią......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.01, 21:13
      I jeszcze jak!
      • Gość: oh yes Re: Oj, lubią lubią......... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.02.01, 12:47
        mmmmmmmmmmmmmm oh, oh ,oh
        yes, yes yes
        oooooooooooooooo!
        • Gość: marta Re: Oj, lubią lubią......... IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 27.02.01, 19:00
          masturbacja jest ok
          seź z kobietą też
    • Gość: Jazon Jazon-Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: 128.192.84.* 26.02.01, 16:53
      Drogie Panie!
      Serdecznie dziekuje tym odwaznym , ktore do tej pory zdecydowaly uchylic sie rabka tej intymnej przeciez tajemnicy i potraktowaly moje pytanie powaznie czy pol-zatem pol-serio ale nie robily sobie przyslowiowych z niego "jaj".
      Jestem tylko nieco zawiedziony krotka trescia wypowiedzi...
      Dziekuje serdecznie "kobiecie" za docenienie subtelnego tonu pytania! Bylo wlasnie moim zamiarem aby Was nim nie urazic a raczej sprowokowac do szczerej wypowiedzi.
      Zachecam Was serdecznie do dalszych komentarzy-mysle ,ze stosunkowo duzo Pan odwiedza te strony i moglbym liczyc na wiecej wypowiedzi na ten ogromnie ciekawy, przynajmniej dla mnie, temat.
      Wszystko zalezy od Was!
      Lacze serdeczne pozdrowienia i buziaczki dla tych , ktore maja ochote takowy otrzymac...
      Jazon.
      • Gość: Jolka do Jazona IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.02.01, 17:07
        Masturbuję się za każdym razem gdy czytam twoje listy.
        • Gość: senny Re: do Jolki IP: 195.41.66.* 26.02.01, 17:14
          A ja myslalem, ze Aleksander to facet z ikra, Jolanto.
        • Gość: Jazon Re: do Joli od Jazona IP: 128.192.84.* 26.02.01, 17:38
          Nie wydaje mi sie zeby to bylo prawda...Poza tym nie chodzi mi o tego rodzaju teksty, ok?
          Dlaczego nie mozna normalnie podejsc do takiego pytania?! Przeciez nie jest obsceniczne, obrazliwe czy wulgarnie sformulowane...?
          Pozdrawiam,
          Jazon
          • Gość: Art Re: ogólnie , świetna sprawa IP: 212.106.174.97, 213.186.82.* 27.02.01, 14:20
            Najbardziej podniecający widok jaki sobie mogę wyobrazić ( niestety ) to widok pochłoniętej sobą kobiety , moja dziewczyna nie chce tego dla mnie zrobić bo się wstydzi :(

• nathan Re: ogólnie , świetna sprawa 04.03.01, 07:19
              Moja też..... :(((((((((. A szkoda!
          • Gość: Miras Re: do Jazona IP: 195.205.248.* 27.02.01, 14:39
            nie przejmuj sie. Na takim publicznym forum zawsze znajdzie sie jakis(as) idiot(k)a.
            Przynajmniej czasami jest śmieszniej :-)
      • Gość: ja Re: Jazon-Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: 195.117.131.* 28.02.01, 13:10
        Moim zdaniem lubiš, chociaż mniej chętnie się przyznajš. Trudno jest wytłumaczyć mężczy?nie, czego się od niego oczekuje, a z resztš przecież nie o to chodzi, kiedy jest się z mężczyznš, żeby on działał jak automat spełniajšcy moje oczekiwania.
        Jak robię to sama to mogę poeksperymentować ze sobš i swoimi odczuciami.
        Nie zawsze też mężczyzn jest "pod rękš" a czasem ma się ochotę na taki mały odlocik.
        Dodatkowš zaletš masturbacji jest jej skutecznosć - nie awsze mężczyzna potrafi (albo nie zawsze mu się chce) doprowadzić kobietę do orgazmu, a jak ona robi to sama, to wie co robić, żeby było dobrze.
      • Gość: kobieta Re: do Jazona IP: 204.151.168.* 28.02.01, 23:28
        niewiele napisalam wiec nie masz za co dziekowac, ale musze dodac ze studiuje
        psychologie i bardzo sobie cenie odwazne pytania. wiec co cie dokladnie
        interesuje Jazon?
    • Gość: none Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: 195.205.23.131, 195.205.23.* 27.02.01, 14:42
      nie
      • Gość: a Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: 195.136.252.1, 195.136.250.* 27.02.01, 15:37
        lubia, lubia. roznie, mozna na przyklad uzyc do tego prysznica, albo jakiegokolwiek dobrze skierowanego i dosc silnego strumienia plynacej wody (na przyklad uzolyc sie odpowiednio w wannie pod kranem z ciepla, koniecznie, woda. Moze byc bardzo przyjemnie. Oczywiscie mozna tez "recznie", ale ja wole wode.
        Chociaz tak naprawde, przyznaje, z mezczyzna jest lepiej.
    • Gość: monika Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 01.03.01, 01:00
      mmmmmmmmm bardzo!!!!! Nie rozumiem kobiet, ktore wstydza sie piescic i bawic w
      towarzystwie partnera, zwlaszcza tego jednego i wybranego. Moze to kwestia
      zaufania, jakichs obaw o brak zrozumienia z jego strony. Nie wiem...
      W kazdym razie ja lubie sie bawic i to nie tylko zupelnie sama w wannie (mniam,
      mniam) ale i wtedy, gdy jestesmy razem. Duzym odkryciem dla nas obojga, było to
      jak wiele przy okazji można się nauczyc o sobie nawzajem. Zamiast stresowac go
      tlumaczeniem co gdzie jak i kiedy ma zrobic, żeby doprowadzic nas do
      prawdziwego obledu... może lepiej mu to pokazac? Na pewno tak jest o wiele
      przyjemniej. Ja w kazdym razie szczerze polecam.
      • nathan Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? 04.03.01, 07:21
        Już Cię lubie! Szkoda, że masz chłopaka... ;)
        • nathan Re: do Moniki 04.03.01, 07:23
          Już Cię lubię! Szkoda,że masz chłopaka.... ;-)
          • Gość: monika Re: do Nathana IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 05.03.01, 19:46
            milo mi..
      • Gość: Sadyba Re: Czy kobiety lubia bawic sie same( Monika) IP: 24.43.222.* 18.03.01, 04:13
        ...gdzie sa Wasi mezczyzni(prawdziwi) skoro musicie dzieci uczyc po co Bozia
        dala Wam to cudowne "gniazdeczko".Dla mnie to troche zabawne,bo jak sadze Wy
        koncentrujecie sie na technice i wzajemnej kontroli poprawnosci przebiegu tej
        najwspanialszej z "zabaw" tracac po drodze to co najwazniejsze,
        spontanicznosc.Mysle rowniez ze wszystko jeszcze przed Toba,zycze Ci by na
        Twojej drodze stanal mezczyzna na widok ktorego bedzie mokro w majtusiach a
        kiedy Cie dotknie bedziesz niemal w stanie orgazmu,to jednak bedzie jedynie
        wstep do rozkoszy jaki Cie czekaja i uwierz mi nie bedziesz myslec o tym "jak"
        nie bedziesz myslec o niczym ,on znajdzie w Tobie absolutnie wszystko i okaze
        sie ze zupelnie nie znasz ani swego ciala ani glowki.Pragnienie takiej milosci
        nie bedzie opuszczac Cie ani w dzien ani w nocy,bedziesz marzyc,tesknic i
        pragnac,twoje cialo prezyc sie bedzie rozkosznie na wspomnienie tego co bylo i
        co bedzie.Bedziesz gotowa zawsze i wszedzie na jeszcze ,jeszcze i jeszcze....
    • Gość: Figa Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: *.io.poland.com 08.03.01, 21:18
      Rany, po co ci to? Żeby się podjarać? Nie stać cię na flirt z jakąś ładną i
      inteligentną kobietą, który dostarczyłby ci większego dreszczyka emocji? No
      jasne, że lubią bawić się same ze sobą. A są nawet takie, które - jak już się
      bawić - to MUSZĄ tylko same ze sobą, bo większość kolesi siedzi właśnie w
      Internecie i na podobnych forach wklepuje zadane przez ciebie pytanie. Weź się
      do roboty chłopie!
      • Gość: Jazon Do figi- Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: 128.192.84.* 08.03.01, 22:13
        Dzieki za komentarz-nie odmawiam mu slusznosci!
        Niemniej mam juz stala partnerke z ktora jest mi
        bardzo dobrze, takze pytanie zostalo zadane z czystej
        ciekawosci...
        Ale oczywiscie namawiam wszystkich ktorzy bezowocnie
        traca czas na internecie do zajecia sie samotnymi
        Paniami, ktore samotnymi byc by w zadnym razie nie
        chcialy...
        Calusy Figo!
        JAzon
        Ps. nie moglem sie nie zapytac...Czy Ty rowniez
        lubisz sie bawic?! lol!
      • Gość: alusia Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: *.btinternet.com 11.03.01, 23:28
        Mysle ze tak, ale oczywiscie moge mowic tylko za siebie. Czasem jest to sposob
        na rozladowanie nadmiaru emocji (nie zawsze seksualnych), czesto wynik
        pobudzonej wyobrazni, roznie. Ale na pewno nie traktuje 'bawienia sie' ze soba
        jako namiastki seksu z moim mezczyzna, racze jest to czyms innym - jakby
        kolejny rodzaj sprawiania sobie przyjemnosci. Mam zreszta wrazenie ze nie
        roznimy sie w tym niczym od mezczyzn. I nie wstydze sie robic tego przy moim
        kochanku - jak slusznie ktos juz tu zauwazyl - latwiej (i przyjemniej) jest
        komus pokazac niz wytlumaczyc, a nauczenie sie jak doprowadzic kobiete do
        orgazmu wymaga sporo czasu i checi...
        • Gość: Jazon do alusi Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: *.vet.uga.edu 18.03.01, 02:22
          Jakis czas nie zagladalem na forum bo wyjechalem i dlatego dziekuje ci Alusiu
          za merytorycznie ciekawy komentarz i powazne podejscie do sprawy!
          Buziaki!
          J.
          • Gość: Jazon do alusi-uzupelnienie... IP: *.vet.uga.edu 18.03.01, 02:24
            Dziekuje z opoznieniem, rzecz jasna...Jakos mi sie to wymnknelo z poprzedniego
            zdania.
            J.
            • Gość: alusia Re: do alusi-uzupelnienie... IP: 213.123.17.* 18.03.01, 20:51
              nie ma za co - doceniam checi poznawcze, mam nadzieje ze twoja dziewczyna
              bedzie miala z tego pozytek. Milej zabawy!
    • Gość: sofi Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 21.03.01, 00:14
      Ja osobiście bardzo lubię, bo najlepiej znam własne ciało.
      W trakcie,jako dodatkowego stymulatora używam wyobraźni, a gdy jej nie
      starcza "pomagam" sobie pikantnymi zdjęciami.
      Jedno jest pewne, nie grozi ciąża, ani "brzydkie choroby" oraz nie ma
      komentarza ze strony faceta (naprawdę są tacy w XXI wieku), że znowu wydziwiam
      z ograzmem łechtaczkowym.
      Po takim haśle i kilkakrotnych tłumaczeniach (łącznie z podsuwaniem literatury
      fachowej) lepiej "to" sobie zrobić samemu.
      • Gość: Kaz Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 01:01
        Gość portalu: sofi napisał(a):

&#62 Ja osobiście bardzo lubię, bo najlepiej znam własne ciało.
        &#62 W trakcie,jako dodatkowego stymulatora używam wyobraźni, a gdy jej nie
        &#62 starcza "pomagam" sobie pikantnymi zdjęciami.
        &#62 Jedno jest pewne, nie grozi ciąża, ani "brzydkie choroby" oraz nie ma
        &#62 komentarza ze strony faceta (naprawdę są tacy w XXI wieku), że znowu wydziwiam
        &#62 z ograzmem łechtaczkowym.
        &#62 Po takim haśle i kilkakrotnych tłumaczeniach (łącznie z podsuwaniem literatury
        &#62 fachowej) lepiej "to" sobie zrobić samemu.

sofi nie wiesz co tracisz :-( Jak to mawiał św.Łukasz ręką tego nie oszukasz...
        Pozdrowienia...

• Gość: Jazon Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: 128.192.89.* 30.03.01, 20:22
          Moze jakis update, drogie Panie? Bo cos posucha w wypowiedziach...
          Calusy i pozdrowienia dla Was wszystkich!
          Jazon.
      • Gość: daria Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? do sofi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.01, 12:13
        sofi, pogon tego ignoranta i znajdz sobie normalnego
        kochanka. tego pana prawdopodobnie interesuja tylko
        wlasne ruchy posuwiste. jeszcze nie spotkalam faceta,
        ktory ignorowalby istnienie lechtaczki. a co do
        masturbacji, to nie rozumiem skad u dojrzalego
        27-letniego faceta takie glupie pytania. mysle, ze
        Jazon liczyl na jakies podniecajace opisy jako wstep do
        wieczornej masturbacji :)
        • Gość: Jazon Re: Do darii... IP: 128.192.89.* 10.04.01, 15:31
          Co za domyslnosc i przenikliwosc...Po prostu mnie przejrzalas na wylot...Nic
          nie oprze sie Twojej sile dedukcji i analizy psychologicznej! Jak S. Holmes z
          Baker Street...
          Mimo wszystko pozdrawiam...
          Jazon.
          • Gość: daria Re: Do darii... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.01, 15:43
            drogi Jazonie, cieszy mnie ze doceniasz moja
            przenikliwosc :)
            a tak serio, to bylam zlosliwa, ale sam pomysl: pytanie
            "czy kobiety lubia sie masturbowac" u dojrzalego faceta
            jest troche dziwne, nie uwazasz? wiec podejrzewam, ze
            nie o zdobycie tej wiedzy tu wcale chodzilo.
            • Gość: hocest do darii w szczególności a do Jazona w drugiej kolejności. IP: *.bbnplanet.com 10.04.01, 17:14
              dario!
              osobiście uważam, że jakkolwiek Twojej dedukcji nie można nic zarzucić jednak
              dla mnie pytanie Jazona winno być zadane nie na tym portalu.
              Głęboko wątpię w szczerość a w szczególności autentyczność "kobiet"
              udzielających odpowiedzi na tak postawione pytanie. Tylko ty dario jesteś
              kobietą ponad wszelką wątpliwość autentyczną.
              • Gość: jazon do Was obojga... IP: 128.192.89.* 10.04.01, 17:42
                To gdzie powinno byc zadane?!
                Dario, czy nie mozna byc po prostu ciekawym troche? Przeciez bardzo staralem
                sie sformuowac to pytanie delikatnie i nieobrazliwie. Gdzie indziej jak nie
                wlasnie tutaj, moglbym zadac tego typu intymne pytanie? Przeciez nie wyjde z
                tym na ulice i nie bede Was zaczepial, prawda?!
                Chcialem sie najnormalniej w swiecie pzekonac jak to jest u tej lepszej plci,
                jesli chodzi o pewne aspekty Waszej sexualnosci. Po prostu. To forum daje takie
                mozliwosci. Widze, ze jest duzo pokrewnych tematow. Bardziej lub mniej
                wysublimowanych, poruszonych w mniej lub bardziej estetyczny sposob. Mialem
                nadzieje, ze moj zostanie zaliczony do tej drugiej kategorii...
                Przykro mi jesli tak nie uwazasz.
                Buziaki,
                Jazon
                • Gość: daria do Jazona IP: 213.25.56.* 11.04.01, 20:18
                  Jazon: nie czuj sie urazony, ale sam przeciez
                  napisales, ze masz 27 lat. w tym wieku faceci raczej
                  wiedza, ze kobiety owszem lubia sie bawic same ze soba,
                  a nawet kupuja im rozne fajne narzedzia w prezencie.
                  Wiec raczej nalezalo zdobyc sie na szczerosc i pytanie
                  zadac tak: drogie Panie, prosze opowiedzcie mi jak to
                  robicie... mam ochote o tym poczytac :) Pozdrawiam cie
                  i zycze milych wrazen.
        • Gość: Jazon Re: Do darii... IP: 128.192.89.* 10.04.01, 17:52
          Co za domyslnosc i przenikliwosc...Po prostu mnie przejrzalas na wylot...Nic
          nie oprze sie Twojej sile dedukcji i analizy psychologicznej! Jak S. Holmes z
          Baker Street...
          Mimo wszystko pozdrawiam...
          Jazon.
    • Gość: Mary Re: Czy kobiety lubia bawic sie same ze soba? IP: 212.191.70.* 10.04.01, 20:33
      Ja bardzo lubie. Najlepszy jest wibrator niemiecki.
      Daje wspanialy orgazm pochwowy. Te wszystkie lechtania
      to mozna sobie rozbic o kant d..y!
      • mary_z_danii Ty, "pedagog", nawet i tu jestes??? 11.04.01, 20:22
        Jestes wiecej niz zalosny poprzez to podszywanie sie pode mnie. Stary facet, a
        glupi, ot co.
        Wez lepiej swoje leki psychiatryczne i sie ode mnie odczep.
        Administracja Forum zostala poinformowana o twoich wyczynach, wiec nie zdziw
        sie, jak stad z hukiem wylecisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka