men_ 21.05.02, 19:09 Podobno tutaj fajniej, niż na FT ostatnio ??:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:25 men_ napisał(a): > Podobno tutaj fajniej, niż na FT ostatnio ??:)) To może ja zamiast Kitek? Fajnie, fajnie, od kiedy ja tu jestem to forum zyskało. Mniej się pisze o "dupie Maryni" i jądrach Antka. Zapraszam w imieniu kobiet i przyjaznych im mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć 22.05.02, 10:32 wierna1 napisał(a): > men_ napisał(a): > > > Podobno tutaj fajniej, niż na FT ostatnio ??:)) > > > To może ja zamiast Kitek? Fajnie, fajnie, od kiedy ja tu jestem to forum zyskał > o. > Mniej się pisze o "dupie Maryni" i jądrach Antka. > Zapraszam w imieniu kobiet i przyjaznych im mężczyzn. tak, dzieki tobie to forum na pewno zyskalo, juz wiem za co cie cenie: za skromnosc Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 14:57 ach skromnym być... la la la.... masz rację - zyskało dużo...... ciężko zapomnieć Twoje pojedynki z mario a potem z resztą forumowiczów po wspaniałym, wątku o śierdzącej warszawce... tyle, że nie jestem pewna czy to powód do dumy - ale może ja się nie znam.. mimo to - lubię Cię i pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:34 Cześ menik u nas jest fajniej tylko jakiś tutaj taki zadyme robi. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:37 lastka napisał(a): > Cześ menik u nas jest fajniej tylko jakiś tutaj taki zadyme robi. i przez te zadymy to forum "zyje", polecam szczegolnie posty wiernej(uwazaj bo to facet) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:39 Ha ha wiedziałam że nie wytrzymasz i się odzwiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:41 lastka napisał(a): > Ha ha wiedziałam że nie wytrzymasz i się odzwiesz!!! tobie lubie odpowiadac ha ha a swoja droga to ciekawe robisz zadymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:44 Jakie zadymy o czym ty mówisz ja całkiem normalna jestem i zadym nie robie. No może wczoraj troszke na forum mężczyzna, ale oni reagowali. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:45 lastka napisał(a): > Jakie zadymy o czym ty mówisz ja całkiem normalna jestem i zadym nie robie. No > może wczoraj troszke na forum mężczyzna, ale oni reagowali. na tym forum nie ma normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:48 Ty tulipan bo się obraże! jak to kurna nie ma normalnych a ja to co nienormalna? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:50 lastka napisał(a): > Ty tulipan bo się obraże! jak to kurna nie ma normalnych a ja to co nienormalna > ? niemoralna tez, i sie nie obrazaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 10:56 niemoralna to może byc propzycja a nie ja! o! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:00 lastka napisał(a): > niemoralna to może byc propzycja a nie ja! o! wiec ty mozesz mi ja złozyc, a nie ja tobie!o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:02 A czemu ja mam składać Tobie propozycję i w dodatku niemoralną??? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:04 lastka napisał(a): > A czemu ja mam składać Tobie propozycję i w dodatku niemoralną??? to byl zart, na koncu byl :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:09 Przecież wiem co ty myślisz że jaka tam pawica jestem, że na żartach się nie znam. No co ty tulipan ja tam nie taka Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:15 lastka napisał(a): > Przecież wiem co ty myślisz że jaka tam pawica jestem, że na żartach się nie > znam. > No co ty tulipan ja tam > nie taka...a jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:16 Noooooo, bo ja to faaaajna jestem co ty jeszcze nie zauważyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:20 lastka napisał(a): > Noooooo, bo ja to faaaajna jestem co ty jeszcze nie zauważyłeś? nie moze byc 2 fajnych osob na tym forum, bo ja tez jestem faaajnyy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:22 A właśnie że może, ja jestem bardzo fajna babka, a ty facet no i co nie może? Może! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:24 lastka napisał(a): > A właśnie że może, ja jestem bardzo fajna babka, a ty facet no i co nie może? > Może! po tym co napisala dzisiaj wierna (przyznala sie ze ma fiuta) to mam nadzieje ze piszesz prawde ze jestes kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Cześć Kitek !!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 22.05.02, 11:25 Jestem na 100% pokazać? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 11:32 Tulipan fajnie umie w tyłek włazić. A już jego dedukcja to mistrzostwo świata. Idąc jego torem stwierdzam, że Tulipan to zazdrosna o moje wdzięki kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 11:33 wierna1 napisał(a): > Tulipan fajnie umie w tyłek włazić. A już jego dedukcja to mistrzostwo świata. > Idąc jego torem stwierdzam, że Tulipan to zazdrosna o moje wdzięki kobieta! Ale może gdyby była kobietą to by ze mną nie flirtował co? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 11:37 lastka napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Tulipan fajnie umie w tyłek włazić. A już jego dedukcja to mistrzostwo świ > ata. > > Idąc jego torem stwierdzam, że Tulipan to zazdrosna o moje wdzięki kobiet > a! > > > > Ale może gdyby była kobietą to by ze mną nie flirtował co? A ja tam już nikomu nie ufam, tym bardziej jemu! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 11:51 lastka napisał(a): > A dla mnie? Co dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 11:50 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > Tulipan fajnie umie w tyłek włazić. w tylek jeszcze nie probowalem, bo nie mam takich fantazji erotycznych jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 11:52 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > Tulipan fajnie umie w tyłek włazić. > > w tylek jeszcze nie probowalem, bo nie mam takich fantazji erotycznych jak ty > > No to jesteś rzeczywiście stary, zapleśniały kawaler. Tera seks analny to priorytet. Trzeba być nowoczesnym, anie nie tylko ein, zwei, ein, zwei, czyli po niemiecku (jakbyś nie wiedział). Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 11:56 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > Tulipan fajnie umie w tyłek włazić. > > > > w tylek jeszcze nie probowalem, bo nie mam takich fantazji erotycznych jak > ty > > > > > No to jesteś rzeczywiście stary, zapleśniały kawaler. Tera seks analny to > priorytet. Trzeba być nowoczesnym, anie nie tylko ein, zwei, ein, zwei, czyli p > o > niemiecku (jakbyś nie wiedział). stary nie, mysle ze jestem od ciebie 2x mlodszy, dla ciebie seks analny to priorytet? to jest dobry temat nowego watku Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 12:05 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > Tulipan fajnie umie w tyłek włazić. > > > > > > w tylek jeszcze nie probowalem, bo nie mam takich fantazji erotycznyc > h jak > > ty > > > > > > > > No to jesteś rzeczywiście stary, zapleśniały kawaler. Tera seks analny to > > priorytet. Trzeba być nowoczesnym, anie nie tylko ein, zwei, ein, zwei, cz > yli p > > o > > niemiecku (jakbyś nie wiedział). > > stary nie, mysle ze jestem od ciebie 2x mlodszy, dla ciebie seks analny to > priorytet? to jest dobry temat nowego watku > Tylko,że to już było. Masz tyły (a jednak anal). Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 12:17 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Tulipan fajnie umie w tyłek włazić. > > > > > > > > w tylek jeszcze nie probowalem, bo nie mam takich fantazji eroty > cznyc > > h jak > > > ty > > > > > > > > > > > No to jesteś rzeczywiście stary, zapleśniały kawaler. Tera seks analn > y to > > > priorytet. Trzeba być nowoczesnym, anie nie tylko ein, zwei, ein, zwe > i, cz > > yli p > > > o > > > niemiecku (jakbyś nie wiedział). > > > > stary nie, mysle ze jestem od ciebie 2x mlodszy, dla ciebie seks analny to > > > priorytet? to jest dobry temat nowego watku > > > > Tylko,że to już było. Masz tyły (a jednak anal). tak tak, ale ja zaczynam dopiero o tym myslec, bo ty juz chyba musisz chodzic w pampersach Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: No to pogadaliście? 22.05.02, 11:59 Jak już Tulipan spróbuje w tyłek to napewno zechce się podzielić wrażeniami na forum mężczyzna, tam to wielu ciekawskich zainteresuje... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 11:57 Wczoraj było tak fajnie i miło na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 12:03 lastka napisał(a): > Wczoraj było tak fajnie i miło na tym forum... i byloby, tylko wierna ma zly dzien, na szczescie nie udzielilo mi sie ale tobie "chetnie wejde w tylek" (to tekst wiernej) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 12:05 eeeeeeetam każdy z nas ma jakieś swoje lepsze i gorsze dni, ja czasami też mam takie, ale to mija! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 12:08 lastka napisał(a): > eeeeeeetam każdy z nas ma jakieś swoje lepsze i gorsze dni, ja czasami też mam > takie, ale to mija! i wlasnie te ("takie") dni ma nasza kolezanka z forum Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 12:07 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Wczoraj było tak fajnie i miło na tym forum... > > i byloby, tylko wierna ma zly dzien, na szczescie nie udzielilo mi sie > > ale tobie "chetnie wejde w tylek" (to tekst wiernej) :) > Od decydowania czy mam zły dzień czy nie nie jesteś ty. Nie zapomnę ci nigdy tego, jak mnie nazwałeś w wątku TATUAŻE. Cham zostanie chamem. I nie staraj się tu być kim innym, bo widzę, jak się starasz. I nie jestem specjalistką od seksu analnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 12:13 lastka napisał(a): > No to spadam!!! Pa! a dlaczego? jestes mila dyskutantka Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 12:16 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > No to spadam!!! Pa! > > > a dlaczego? jestes mila dyskutantka Może i tak ale nie lubie jak się ktoś kłóci całkiem serio, bo ja to wszystko biorę z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 12:18 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > No to spadam!!! Pa! > > > > > > a dlaczego? jestes mila dyskutantka > > Może i tak ale nie lubie jak się ktoś kłóci całkiem serio, bo ja to wszystko > biorę z przymrużeniem oka. > moze to wyglada na powaznie ale ja tez biore to z przymrużeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 12:20 Ty może tak ale wierna nie, i jak już pisałam nie lubię jak ktoś się kłóci. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: No i znowu się zaczęło!!!! 22.05.02, 12:12 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > Wczoraj było tak fajnie i miło na tym forum... > > > > i byloby, tylko wierna ma zly dzien, na szczescie nie udzielilo mi sie > > > > ale tobie "chetnie wejde w tylek" (to tekst wiernej) :) > > > > Od decydowania czy mam zły dzień czy nie nie jesteś ty. Nie zapomnę ci nigdy > tego, jak mnie nazwałeś w wątku TATUAŻE. Cham zostanie chamem. I nie staraj się > > tu być kim innym, bo widzę, jak się starasz. I nie jestem specjalistką od seksu > > analnego. nie staram sie, jestem soba, chamem nie jestem i nie mamsz prawa tak o mnie mowic, a to ze sie nie zgadzam z toba prawie we wszystkim ? no coz, i tak bywa ale moze zacytuj mnie z watku "tatuaze" bo nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Przepraszam, Tulipan 22.05.02, 14:50 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > Wczoraj było tak fajnie i miło na tym forum... > > > > > > i byloby, tylko wierna ma zly dzien, na szczescie nie udzielilo mi si > e > > > > > > ale tobie "chetnie wejde w tylek" (to tekst wiernej) :) > > > > > > > Od decydowania czy mam zły dzień czy nie nie jesteś ty. Nie zapomnę ci nig > dy > > tego, jak mnie nazwałeś w wątku TATUAŻE. Cham zostanie chamem. I nie stara > j się > > > > tu być kim innym, bo widzę, jak się starasz. I nie jestem specjalistką od > seksu > > > > analnego. > > nie staram sie, jestem soba, chamem nie jestem i nie mamsz prawa tak o mnie > mowic, a to ze sie nie zgadzam z toba prawie we wszystkim ? no coz, i tak bywa > ale moze zacytuj mnie z watku "tatuaze" bo nie pamietam > To nie było w wątku , o którym pisałam. Pomyliłam cię z Janosikiem. A le w paru wątkach nie potraktowałeś mnie zbyt dobrze, stąd moje uprzedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Przepraszam, Tulipan 22.05.02, 15:12 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > Wczoraj było tak fajnie i miło na tym forum... > > > > > > > > i byloby, tylko wierna ma zly dzien, na szczescie nie udzielilo > mi si > > e > > > > > > > > ale tobie "chetnie wejde w tylek" (to tekst wiernej) :) > > > > > > > > > > Od decydowania czy mam zły dzień czy nie nie jesteś ty. Nie zapomnę c > i nig > > dy > > > tego, jak mnie nazwałeś w wątku TATUAŻE. Cham zostanie chamem. I nie > stara > > j się > > > > > > tu być kim innym, bo widzę, jak się starasz. I nie jestem specjalistk > ą od > > seksu > > > > > > analnego. > > > > nie staram sie, jestem soba, chamem nie jestem i nie mamsz prawa tak o mni > e > > mowic, a to ze sie nie zgadzam z toba prawie we wszystkim ? no coz, i tak > bywa > > ale moze zacytuj mnie z watku "tatuaze" bo nie pamietam > > > > To nie było w wątku , o którym pisałam. Pomyliłam cię z Janosikiem. A le w paru > > wątkach nie potraktowałeś mnie zbyt dobrze, stąd moje uprzedzenie. mialem inne zdanie dlatego tak potraktowalem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Przepraszam, Tulipan 22.05.02, 15:14 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > Wczoraj było tak fajnie i miło na tym forum... > > > > > > > > > > i byloby, tylko wierna ma zly dzien, na szczescie nie udzie > lilo > > mi si > > > e > > > > > > > > > > ale tobie "chetnie wejde w tylek" (to tekst wiernej) :) > > > > > > > > > > > > > Od decydowania czy mam zły dzień czy nie nie jesteś ty. Nie zapo > mnę c > > i nig > > > dy > > > > tego, jak mnie nazwałeś w wątku TATUAŻE. Cham zostanie chamem. I > nie > > stara > > > j się > > > > > > > > tu być kim innym, bo widzę, jak się starasz. I nie jestem specja > listk > > ą od > > > seksu > > > > > > > > analnego. > > > > > > nie staram sie, jestem soba, chamem nie jestem i nie mamsz prawa tak > o mni > > e > > > mowic, a to ze sie nie zgadzam z toba prawie we wszystkim ? no coz, i > tak > > bywa > > > ale moze zacytuj mnie z watku "tatuaze" bo nie pamietam > > > > > > > To nie było w wątku , o którym pisałam. Pomyliłam cię z Janosikiem. A le w > paru > > > > wątkach nie potraktowałeś mnie zbyt dobrze, stąd moje uprzedzenie. > > mialem inne zdanie dlatego tak potraktowalem, pozdrawiam > Ok, "forum łagodzi obyczaje" - myślę, że to powinno nam przyświecać, tym bardziej, że nie widzimy siebie, więc łatwiej nam sobie nawtykać. Ale chyba nie o to chodzi. Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś